giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: krivonoska Ginekolog pravi vse o.k., samo, dame želi videt še enkrat, ker na srčku vidi samo štiri prekate. Ali mogoče katera ve kaj naj to pomeni oz. ali je še pri kateri tako. Prosim za odgovore, ker me to res skrbi. ultrazvok v porodnišnici imam spet čez 4 tedne. Krivonoska, najprej naj izrazim, da ful verjamem, da je vse okej!!! Kot drugo, tvoj post me je zelo vznemiril zaradi zdravnikovega odnosa do tebe. Izredno sem jezna na zdravnike, ki nekaj rečejo, včasih celo pri sebi mrmrajo, potem pa ne razložijo "po kmečko", kaj to pomeni, in te nato brezbrižno pustijo nadaljnih 4 tedne, ko premlevaš, le kaj hudiča je pomenilo, kar mi je rekel . Naj bo raje tiho, če ne misli točno povedati, kaj mu gre po glavi! Tretja stvar, si sigurna, da je rekel da vidi samo štiri prekate? Tole je vse skupaj malo protislovno. Srce ima 4 dele, od tega 2 prekata in 2 preddvora. Vsekakor ne moreš reči "samo" 4 prekate, ker to je več kot naj bi bilo, ampak če že, bi teoretično rekel "kar" 4 prekate. Seveda pa je tole zdajle brezvezno razpravljanje, ker res ne vemo, kaj je točno mislil! In predvsem, najbolj pomembno, verjami mi, da te v tej fazi nosečnosti, ne bi nikoli naročil šele čez 4 tedne, če bi videl karkoli sumljivega. Ali bi te naročil zelo kmalu ali pa dal napotnico za drugo mnenje! Tako da res te prosim, da te neha tole skrbeti in da pozabiš na njegove besede, ki niso prinesle prav nič dobrega kot vidim .. grrr Drugič pa te ful, ful prosim, da ga TAKOJ VPRAŠAJ, ČIM NEKAJ NE RAZUMEŠ!!! Srečno, Krivonoska, in upam, da sem te vsaj malo pomirila! Tvoj pikec je še kako zdrav
|