![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:52:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya no,običajno vržem trenerko dol in se poknem not gatah sem pričakovala, da bo lara to napisala Ja sej grem tudi jaz v gatah... ker itak spodnjega dela nikoli nimam... ma zgoraj pa pižamo oblečem,.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:53:00
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kako si ga k jogiju stlačila? ,kaj ga ne zavežeš na več stranic ja, najprej zavezala, potem pa z roko potlačila pod rob jogija
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:53:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ure kr na kavč butnem. Ma kaj si ti kej pila danes? hahaha vse,razen alkohola
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:54:41
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vse,razen alkohola a spet tiste energijske napitke? punca, preveč tega ni zdravo!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:54:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lara, pol se ti tudi podnevi v pižamo oblečeš, če se hočeš pol ure spočit? Če grem v posteljo, ja. Ma ponavadi se za pol ure kr na kavč butnem. mi se pa tudi podnevi valjamo po postelji, A prav uživa tam....pa tudi jaz rada tam berem časopis...najljubši je pa sploh smešen, si namontira tisto blazino za dojenje, da mu podpira roke in bere časopis ajoj........crknila bom od smeha
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:55:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kako si ga k jogiju stlačila? ,kaj ga ne zavežeš na več stranic ja, najprej zavezala, potem pa z roko potlačila pod rob jogija naš ne segne do pod jogi.......
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:55:40
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz sem imela pa danes sadni dan...popoldne smo imeli pa obiske in sem malo carolansa popila....učinek je bil pa tak, kot da bi ga en deci ruknila
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:56:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kako si ga k jogiju stlačila? ,kaj ga ne zavežeš na več stranic ja, najprej zavezala, potem pa z roko potlačila pod rob jogija Ja, tu imam pa jaz problem.... je nujno treba zatlačit, drugače mi je spodaj lezla ampak je vetrček prenizek, tako da zdaj sega nekje do polovice ograjice. Ampak je čisto ok tak. Itak ga bo treba kasneje odstranit oz. ga bom morala premontirat samo na stranice, kjer je stena zadaj. Malo večji otroci lahko namreč stopijo na napet vetrček (ali kako večjo plišasto igračo) in so dovolj visoko, da padejo preko.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:56:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vse,razen alkohola a spet tiste energijske napitke? punca, preveč tega ni zdravo! nisem...zakaj,delujem tak?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:56:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma jst sem zaspana za krepat in bom šla... čakam moža, da se na skype kej prijavi, ma zgleda, da ne bo nič... pa nič.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:56:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vse,razen alkohola a spet tiste energijske napitke? punca, preveč tega ni zdravo! nisem...zakaj,delujem tak? Samo režiš se.... ko pohana piška....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:57:07
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naš ne segne do pod jogi....... aja, ti verjetno na zgornjo letvico privežeš? jaz vežem na navpične letvice in se pač malo bolj dol pomakne.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:57:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma jst sem zaspana za krepat in bom šla... čakam moža, da se na skype kej prijavi, ma zgleda, da ne bo nič... pa nič. kje imaš moža lara?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:57:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Nič.... spat bo treba it. Lahko noč!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:58:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Samo režiš se.... ko pohana piška.... če pa je smešno
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:59:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naš ne segne do pod jogi....... aja, ti verjetno na zgornjo letvico privežeš? jaz vežem na navpične letvice in se pač malo bolj dol pomakne. ne,na navpične vežem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:59:09
|
|
|
|
Olivija*
|
ura teče, nič ne reče... ja, bo trea spat! nočko, punce! pa fant tudi, če je kje v bližini
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 23:22:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma jst sem zaspana za krepat in bom šla... čakam moža, da se na skype kej prijavi, ma zgleda, da ne bo nič... pa nič. kje imaš moža lara? Joj Saraya.... Že od 13.6 je v Ameriki.... no, pravkar sva malo počvekala in zdej pa res grem spat... Nočko.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 5:58:19
|
|
|
|
Olivija*
|
dobro jutro! jaz že zajtrkujem (radensko naturelle) , omaka bologneze se že kuha, skoraj vsa okna so odprta...ja, tudi tista na računalniku....še vedno pacam tisto seminarsko
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 5:59:02
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Že od 13.6 je v Ameriki.... da ti slučajno ne pride bolan domov...z gripo
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 6:35:28
|
|
|
|
Alenka_
|
dobro jutro! Olivija ti si pa zgodnja... jaz pa tudi si že navsezgodaj tako pridna sem tudi jaz prej vstala v upanju, da se bom lahko učila...pa sva z možekom že ob petih zbudila našo princesko... imamo vsa okna in vrata odprta in se je naredil prepih in odprl vrata Sarine sobe... pa so loputnila in zbudila Saro... zdaj mi pa že obrača stanovanje na glavo Bubi in Olivija: joooj sta pa res posrečeni vajini mali zaspanki Lara: tudi če se nekaj časa na tehtnici nič ne premakne navzdol ne obupat... kar naenkrat boš pa stopila na tehtnico in boš prijetno presenečena! kar vztrajno naprej! tako... včeraj zvečer sem dobila tako lep klic... me je klicala starejša sestra in povedala, da bo oktobra poroka in me prosila, če bom njena priča komaj čakam... pomoje še bolj kot onadva evo... to j to pri nas... moram zdaj k moji mali... bog ve kaj vse mi je že razstavla v kuhinji lep dan!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 7:07:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Že od 13.6 je v Ameriki.... da ti slučajno ne pride bolan domov...z gripo daj ne straši je..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 7:07:30
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro vsem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 7:35:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Že od 13.6 je v Ameriki.... da ti slučajno ne pride bolan domov...z gripo upejmo da ne....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 7:47:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Že od 13.6 je v Ameriki.... da ti slučajno ne pride bolan domov...z gripo daj ne straši je.. hahaha, da nisi ti tu bolj prestrašena Se ne boš hotela spoznat z Laro
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.