Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:38:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* lara, kako pa kaj tvoja dieta? se obnese? te bo sploh spoznal, ko pride nazaj?? Ma ne gre več nič dol.... ne vem, kak to.... nima kaj it mišične mase pa menda ja ne želiš zgubit?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:38:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz ne hodim v trenirki v kafiče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, jst pa ja... grem na sprehod v trenerki,na pošto, banko, povsod grem tudi v trenerki... to me ne briga, kako zgleda..... ne bom šla pa v pojsalo v trenerki... haha Ma vi ste res tisto kavo pile?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:39:07
|
|
|
|
Olivija*
|
lara, drži se! saj je verjetno pri vseh dietah tako, da gre v več intervalih dol. po moje bo pa kar naenkrat občutna razlika.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:39:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
nima kaj it user posted image mišične mase pa menda ja ne želiš zgubit? Ma ima, bubi, ima.... bi mogla it kej laufat.... bom od nedelje naprej spet... jupiiii
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:40:38
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* nima kaj it ja, tale scenarij se mi pa tudi zdi zelo verjeten!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:40:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša ima podobno lego... tale je od popoldanskega počitka: sasmo res...zakaj nima vetrčka vse okoli naša ga ima,pa vseeno zna nogo ven podturit
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:40:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* lara, drži se! saj je verjetno pri vseh dietah tako, da gre v več intervalih dol. po moje bo pa kar naenkrat občutna razlika. Ja upam... ker vztrajam pa še vedno.
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 2.7.2009 22:42:49 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:42:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* nima kaj it ja, tale scenarij se mi pa tudi zdi zelo verjeten! Bejž bejž.... manjka se materijala po stegnih.... kolko češ ga je...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:42:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst se tudi še nisem čez dan butnila v posteljo kr v trenerki.... aja Eh..jaz že dostkrat...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:43:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst se tudi še nisem čez dan butnila v posteljo kr v trenerki.... aja Eh..jaz že dostkrat... V mojo se že ne bi...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:44:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz ne hodim v trenirki v kafiče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, jst pa ja... grem na sprehod v trenerki,na pošto, banko, povsod grem tudi v trenerki... to me ne briga, kako zgleda..... jaz tud..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:44:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma vi ste res tisto kavo pile? Ja tebi bi jo tudi z veseljem skuhala
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:44:18
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sasmo res...zakaj nima vetrčka vse okoli naša ga ima,pa vseeno zna nogo ven podturit tale vetrček je tak, da pride samo do polovice in sem zato pustila eno dolgo stranico celo prosto, ker je ta obrnjena proti moji postelji, da sem jo imela na očeh, pa ona mene tudi...pa za rokice sma se držali.... zdaj sem pa namontirala še enga, tako da je okrog in okrog zaprto in se niti za roke ne moreva več držat.... pa fajn sem ga not k jogiju potlačila, da ne more dat noge ven.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:45:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Lara, pol se ti tudi podnevi v pižamo oblečeš, če se hočeš pol ure spočit?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:46:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst se tudi še nisem čez dan butnila v posteljo kr v trenerki.... aja Eh..jaz že dostkrat... V mojo se že ne bi... no,običajno vržem trenerko dol in se poknem not gatah
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:46:43
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma vi ste res tisto kavo pile? Ja tebi bi jo tudi z veseljem skuhala napitek? ali kavo?? ma ko sem jaz službeno hodila v sežano,se mi je tudi zdelo, da bi bili prav užaljeni, če ne bi vedno ene tiste njihove mini kavice spila
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:47:36
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya no,običajno vržem trenerko dol in se poknem not gatah sem pričakovala, da bo lara to napisala
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:47:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sasmo res...zakaj nima vetrčka vse okoli naša ga ima,pa vseeno zna nogo ven podturit tale vetrček je tak, da pride samo do polovice in sem zato pustila eno dolgo stranico celo prosto, ker je ta obrnjena proti moji postelji, da sem jo imela na očeh, pa ona mene tudi...pa za rokice sma se držali.... zdaj sem pa namontirala še enga, tako da je okrog in okrog zaprto in se niti za roke ne moreva več držat.... pa fajn sem ga not k jogiju potlačila, da ne more dat noge ven. kako si ga k jogiju stlačila? ,kaj ga ne zavežeš na več stranic
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:48:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lara, pol se ti tudi podnevi v pižamo oblečeš, če se hočeš pol ure spočit?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:48:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lara, pol se ti tudi podnevi v pižamo oblečeš, če se hočeš pol ure spočit? Če grem v posteljo, ja. Ma ponavadi se za pol ure kr na kavč butnem.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:48:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma vi ste res tisto kavo pile? Ja tebi bi jo tudi z veseljem skuhala napitek? ali kavo?? ma ko sem jaz službeno hodila v sežano,se mi je tudi zdelo, da bi bili prav užaljeni, če ne bi vedno ene tiste njihove mini kavice spila o kaki kavi je govora?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:49:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ure kr na kavč butnem.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:50:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
če ne bi vedno ene tiste njihove mini kavice spila
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:51:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ure kr na kavč butnem. Ma kaj si ti kej pila danes? hahaha
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.7.2009 22:51:53
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lara, pol se ti tudi podnevi v pižamo oblečeš, če se hočeš pol ure spočit? Če grem v posteljo, ja. Ma ponavadi se za pol ure kr na kavč butnem. mi se pa tudi podnevi valjamo po postelji, A prav uživa tam....pa tudi jaz rada tam berem časopis...najljubši je pa sploh smešen, si namontira tisto blazino za dojenje, da mu podpira roke in bere časopis
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.