|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
23.6.2009 10:26:40   
pupi
Evo kak sma se spalzle z Najo s postle sem prletela sem, da se malo popravim od včeraj, ker me boš tepla madejka user posted image user posted image  kaj si nekaj zmišljujem. Ko sem napisala, da je Naja pridna, sem s tem misla predvsem , ko sma same. ma pa neke čudne in če viudi kakeko starejšo punčko, al pa npr. Maja zadnjič, ma neke fore kar ruka nekaj. Maj je zadnjič za začetek dobil dve lopatki peska v glavo pol pa še ga je vdarla, na koncu pa ker sem jo skregala je še nos vlekla po po podu, da sem mislila, da boma mogle prve pol ure domovuser posted image . No pol je blo ful OK in sta se taaaaaaaaaak lepo igrala, ko sma šle donmov je celo pot samo o Maju debatirala. V glavnem zakaj vam zdaj spet na dolgo in široko pišem.... zanima me ča majo vaši tudi kdaj muho in katerega otroka udarijo, jaz moram v trgovini npr. prav pazit na Najo da se ne zapodi v kakega otroka.

Corfu mogoče sem malo sama kriva z mojim, ker sem tudi bolj ponosne sorte in mu nič sama ne rečem, če sam ne vidi. Eh kdo bi razumel te moške user posted image !!! No pa saj sem jaz tudi svojega dnarja vredna user posted image user posted image

Češnca za tvojega dragega pa ne bom nič pisla razen to bom dodala user posted image user posted image user posted image !! Kje jih še več delajo user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
23.6.2009 12:12:24   
corfu
Pupi dobro jutro user posted image  madona ko se vidve vstaneta greva midve z Manco spat user posted image  

jaz pa mojemu vse sproti zlajnam, kaj me moti, teži, kdaj sem vesela, ponosna nanj, kdaj ga potrebujem, da pač ve, saj ne morem misli v moji glavi brat user posted image  še svojih ne dohajauser posted image user posted image user posted image

Naša ni napadalna do drugih otrok, jih pusti pri miru, in tudi sama raje vidi, da ne rinejo vanjo, pravzaprav tega sploh ne mara.

Uživaj življenje...

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
23.6.2009 13:08:47   
Češnca
Punce, moja pikica je dons tkoooooooooo mirna, da me prov skrbi, pa ful nizko jo čutim, nč me ne tišči pod rebra... Tega pri Anžeju ni nikol blo... A morm gibe štet, a ne??? Se tko nežno premika!

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

jaz pa mojemu vse sproti zlajnam, kaj me moti, teži, kdaj sem vesela, ponosna nanj, kdaj ga potrebujem, da pač ve, saj ne morem misli v moji glavi brat user posted image  še svojih ne dohajauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Hvala enako, včasih sploh ne ve, kaj ga je zadel; večinoma verjetno niti ne posluša, pozabi... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pupi
Češnca za tvojega dragega pa ne bom nič pisla razen to bom dodala user posted image user posted image user posted image !! Kje jih še več delajo user posted image user posted image

pupi mi jih delamo! user posted image user posted image user posted image
Anžej je nekoliko agresiven do sotrpinčka v varstvu. Samo do njega in samo tam! user posted image  Nimam pojma, zakaj??? Se lepo pogovarjamo z njim, da se ne sme, da boli, itd... Ampak občasno ga zagrabi in ga porine ali ugrizne! Še nikoli se ni to zgodilo s kom drugim ali kje drugje. Je pa sestričnin najmlajši čisto divji in bi porinil vsakega otroka kjerkoli že - v družbi med prijatelji, v mestu...Tudi starost otrok ni ravno važna, se spravi tudi na kakega 6-letnika! user posted image  Sklepamo, da zato, ker ga starejši bratec in sestrična odrivata (ne dobesedno) iz svoje družbe. Ne vem...

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
23.6.2009 13:11:35   
corfu
Češnca, štej gibe otroka, jaz osebno zaradi mirne vesti bi se vsedla v avto in odpeljala v porodnišnico.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
23.6.2009 13:12:49   
madejka
Češnca kar štej gibe... če pa se ti bo pop. še kar čudno zdelo pa se bejži pokazat! Če ti je lažje k svoji G ali pa jo vsaj pokliči. Da boš mirna...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
23.6.2009 13:13:20   
corfu
Eni pravijo, da ko se otroka umirja, se pripravlja na porod, drugi, da moraš do konca čutit gibe, saj pravim, jaz bi šla se pokazat in vprašat.

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
23.6.2009 13:13:31   
madejka
Hihi Corfu... sma isti čas pisali user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
23.6.2009 13:18:13   
Češnca
Hvala punci! user posted image user posted image user posted image  Je tole res en velik preobrat, ker ta otroček prej res ni bil nikoli pri miru, zdej mam pa občutek, kot da mam prazen trebuh, ko je tak mir! No, ravnokar sem čutila en neeeežen premik... Že kličem G.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
23.6.2009 13:52:40   
pupi
Evo naju dveh iz Europarka in igralnice, pa Naja ni nobenga tepla user posted image user posted image user posted image , pa je blo ful otrok!!!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
23.6.2009 13:53:15   
madejka
Češnca pa imaš da poročaš! Če še prideš domov seveda user posted image
Če pa ne... pa naj ti gre super hitro in dobro!user posted image

Pupi user posted image user posted image user posted image za Najo user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
23.6.2009 14:49:50   
SANEK1
Hajli-hajlo...

kako k..... vreme user posted image user posted image user posted image . No vsaj mali spi že cel danuser posted image user posted image user posted image  Samo meni se meša ker sem skoz noter (tisteiste ki me poznate veste da mi je to najhujša kazenuser posted image user posted image user posted image ).
Mi smo ok, Živa je šla z babico in dedijem na morje, jo že zdaj pogrešam, kaj šele do nedeljeuser posted image . Glavno da ona uživa, me je prej klicala 9in se drla: Mami, mami moje, moje, moje...in je že letelauser posted image user posted image user posted image .
kak se hitro obrne, če se spomnim, da pred 2 mesecema brez mene v vrtec ni hotla, zdaj pa že sama na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Češnica, držim pesti, da bo vse ok, ti pa seveda takoj javi user posted image user posted image user posted image user posted image

Kapica, fajn da ste bojše, pa seveda čestitke za kg., jaz mam trenutno večji apetit ko v nosečnosti...le kam to vodiuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa morem prekinit, ker mam nujen klic (user posted image user posted image user posted image )...pridem nazaj...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
23.6.2009 15:28:06   
madejka
Pa je bil res nujen klic user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
23.6.2009 16:27:29   
corfu
Midve z mojo pomočnico user posted image  sva pa dane že hladilnik spucali, pa zlikali eno goro cunj, ata je še v Lj, mene pa pričenja glava noro bolet user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
23.6.2009 20:21:14   
madejka
Corfu user posted image user posted image user posted image za pomočnico user posted image

Čeeeeeeešncaaaaaaa kje si?
Babike, mislite, da je not ostala??? Ima katera njeno tel. oz. ona njeno?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
23.6.2009 21:05:58   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Češnca pa imaš da poročaš! Če še prideš domov seveda user posted image
Če pa ne... pa naj ti gre super hitro in dobro!user posted image

Evo mene, še sem tukaj! user posted image  Preden sem dobila G na telefon, se je user posted image  začelo noro kolcat. user posted image  Jutri se grem vseeno pokazat!
Smo pa danes prišli tudi do konkretnih brc, ko je Anžej prišel k meni v naročje in mi nekaj razlagal - očitno ga user posted image  pozna! user posted image  Očitno je bil tudi za naše aktivno dete zaspan dan. user posted image

Jooooooj, ampak telefonske pa res od nobene nimam, kura smotana!!! Katera se javi, da bo poročala? user posted image

corfu super pomočnico maš! user posted image user posted image user posted image  Naš pomočnik je tud priden - predvsem s sesanjem (to bi počel ves čas), pa s krpo tud rad drgne (okna, stene, vrata... user posted image ).

sanek super za Živo in morje! Bosta potem z Anžejem skupej z veseljem na obalo hodila! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
23.6.2009 23:01:22   
madejka
Joj Češnca, jaz sem pa že predihavala popadke s tabouser posted image No, pol pa jutri dobro opraviuser posted image

Jaz se javim jaz!!!user posted image user posted image user posted image Bom z veseljem poročalauser posted image Ti napišem tel. na ZS!

Meni je tud tak lepo, ko se Tobija za Majm obrača pa ful ga posluša, če mu kaj razlagauser posted image Se mu je pa dans tak smejal. Saj vem, da je vse še nezavedno, ampak je pa trajalo en čas in vedno ko mu je Maj rekel Hohoj, se je mali nasmejaluser posted image Prav srčkana sta bla.
Komaj čakam, da bosta že lahko kaj več skupaj počelauser posted image
Tak, zdaj grem pa spat, ker je mali končno mrknil.
Lahko noč babike!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
24.6.2009 7:44:37   
SANEK1
Dobro jutro...
Evo sem končala z pomembnim klicemuser posted image user posted image user posted image

Ki sem že ostalauser posted image  Ne vem, bom kar pri Češnici začelauser posted image :

Torej Češnica, fajn opravi danes, upam, da bo vse ok in da vaš bo vaš zakladek hitro razveselil user posted image user posted image user posted image

Corfu, go-go-go-gouser posted image user posted image user posted image

Pupi, kak si kaj? Faj, da z Najo uživata. Glede potiskanja, živa sicer ne dela tega, ma pa kakšne druge mane, ampak bomo že preguraliuser posted image user posted image user posted image

Šiškamiška, frajeri, že v novi bajtiuser posted image user posted image user posted image  Vam ful privoščim, da uživateuser posted image user posted image user posted image  Daj nam kako slikico iz praznovanja 2 r.d, pa slikico vašega novega domekauser posted image user posted image user posted image

Rumba, jaz sem vedno fascinirana nad vašimi logističnimi sposobnostmiuser posted image user posted image user posted image  , in sicer 5 ljudi+vsa oprema za kampiranje+vsa ostala krama in brez problema vse strpate v avtouser posted image user posted image user posted image user posted image  Mi gremo samo na obisk pa mamo že tak naraman avto, da mi gre na živce, me je kr strah kak bo ko bomo šli namorjeuser posted image user posted image
Maš kak nasvetuser posted image user posted image user posted image

Aja, v nedeljo sem po dolgem, dolgem času srečala Tini in njeno Špelouser posted image user posted image user posted image user posted image  Ful sem bila vesela, je oblubla da se bo kaj javla, pa da vidimouser posted image user posted image user posted image

Štajerke, kaj pravite na eno srečnjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sicer to vreme je za poj v p...., ampak jaz upam, da bomo še meli kaj sončkauser posted image  Jaz bi vas in seveda vaše otročke ful rada spet vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dajmo se malo zorganiziratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
24.6.2009 8:09:27   
Češnca
Dobro jutro! user posted image

Šibam počasi v zd, mam en kup "opravkov" tam. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Joj Češnca, jaz sem pa že predihavala popadke s tabouser posted image No, pol pa jutri dobro opraviuser posted image

Jaz se javim jaz!!!user posted image user posted image user posted image Bom z veseljem poročalauser posted image Ti napišem tel. na ZS!

Meni je tud tak lepo, ko se Tobija za Majm obrača pa ful ga posluša, če mu kaj razlagauser posted image Se mu je pa dans tak smejal. Saj vem, da je vse še nezavedno, ampak je pa trajalo en čas in vedno ko mu je Maj rekel Hohoj, se je mali nasmejaluser posted image Prav srčkana sta bla.

Najprej hvala! user posted image
Ja, res so srčkani skupaj, to tudi jst komi čakam. In res se večkrat zgodi, da se ob Anžejevem glasu user posted image  čisto razživi, ko pa očka sliši se pa umiri! user posted image

Sanek hvala! user posted image  Zdej je itak lahko kadarkoli, pa upam, da bo kaj prej, ne kasnej! user posted image  Pa saj je vseeno... Samo, da bo vse ok!
Kako pa tvoja sončka? Big sister uživa na morju, jo little brother kaj pogreša?

Freycha javi se nam še tu kaj, te pogrešaaaam!!! Pa Ajvy!!! Kje ste punce, tudi ostale??? Nosečke in nenosečke! user posted image

Šibam...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
24.6.2009 13:11:21   
Češnca
Opravila vse v zd-ju... user posted image  Poročilo: pri nas vse mirno, naj se še ne bi nič dogajalo. user posted image  

Kje ste julijčice, no??? Smo kar konkretno na 2.stran padle! user posted image

Nč, grem še mal stanovanjček popucat, ker se mi slučajno da. user posted image  Posesal ga bo pa popoldne Anžej, sva mu morala zjutrej obljubit, ker drugače ni hotel od doma (že navsezgodej je iz omare privlekel sesalc... user posted image ).

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
24.6.2009 17:31:08   
bačko
Češnca še  malo pa bo.Komaj čakam da izvemo lepe novice.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
24.6.2009 18:54:25   
madejka
Mah tako dan je... meni se nič ne da!user posted image
Smo šli sicer vsi spat popoldansko spanje, pa sem še kar zmatranauser posted image Pa Tobija se mi neki vroč zdi, pa hripav je in sitnari cel dan... no, pa mu grem merit pa ma 37.3... saj ne vem al je to vročina al neuser posted image Bom vidla, kak bo jutri, če bo treba kaj urgiratuser posted image
Maj do 6. meseca ni bil nič bolan, tak da mi je kr čudno to zdaj...

Ehhh naj se že neha tole vreme!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
24.6.2009 20:17:40   
corfu
dan

dan je res gnil do konca, turoben, depresiven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
24.6.2009 20:46:19   
Ajvy
oj....lep pozdrav....
da se še jst malo javim..ko sem ravno med pogrešanimi....
ponavadi sem na očijevem računalniku ki ima tipkovnicu čist drugje in potem se mi ne da logistike sestavljat...da bi se vam lahko javlja...

MI smo v redu......trenutno sem čist razp.....ampak bomo že.....red mora bit...in bom vztrajna do konca in še nazaj.....

Kahlica...se je oddaljila in je trenutno ne maramo....ker jo rita boli kadar kaka,...tako da se zdej vsega boji kar se stranišča tiče....ko bo čas...

POčasi se odvajamo od stekleničke...ma eno fajn skodelo s slamico in lepe lončke....tak da to bo kmalu šlo skozi....

KAj še....danes smo dobili v vrtcu skupek tarjinih slik...sem se stopila.....

Tisa....mala zizomanka ...bi bla skoz na zizo prklopljena...dan in noč.....drgač je pa izredno priden in miren otrok...včasih se kar bojim da je malo preveč mirna.......

Tko..na kratko...

Corfu..kolkr sme rekla...ti si že pečena....začni izbirat imena,....

Tejči..sploh ne govor.....hormoni....jst misnla da bom Tarjo zalepla da se ne bo več od stene odlepla....mogoče se spomniš ko sem govorila o ploskanju...ja, ta čas sem veliko ploskala....

MAdejka.....MAj se bo navadil....sej ste družina..včasih je kaos...včasih pa gre lepo čez....tako pač je.....

Češnca.....pejdi rodit....lol

Bačko...kako ste...bo kaj foto materiala....

Sanek...meni tudi morijo 4 stene,....fotomaterial...prosim.....

Corfu....všeč mi je tvoja špartanska vzgoja....mo ji ravno danes ena rekla, da sem špartanska mama user posted image ....ampak jst pravim ,da smo mi sami crkljivčki.....

KAj še....
no, tolk

Pupi....Tarja ma tut svoje porive....sploh kadar je treba očuvat voziček...takrat bi vse sklofala..sam da ji kdo ne bi Tise vzel....
Kadar sta sami jo tolk lupčka....ah ja...moji princeski.....sem čist zašla.....
Glede decov..meni je bila nosečnost tudi zaradi tega ekstremno težka. ker se mi je zdelo da mi nikoli ni dovolj pozornosti in razumevanja...kolk enga kreganja za brez veze...mine Pupi...mine.....res.....

Če sem kaškno pozabila...se opravičujem...

bom spedenčkala seznam...sam da sam da....crkne FB...lol

KApica...sem vedla....kako si ....lepo napredujete berem....Ti kar lepo je treba še Lejlo rodit...itak ne vem kaj razmišljaš...ko ti je usojena...je pa vedno težko..ni važno katera nosečnost po vrsti je.....
Itak si pa ti ena carica marica...pa boš to vse spedenčkala

Mi smo glede otrok končali...ena je podobna meni..ena atiju....in to je to....dovolj...ne morem več....manja pa tut ne....he he.....

Punce,...se beremo.....rada vas mam....res...

Ne morem verjet ...da bomo imele že dvoletnike...no eni so že prestopili mejo.....

Madejka...a boš kej seznam vrgla v post...da si mau ogledamo rd- je---prosim....

Tko..Freycha...Ulla.....Kristina...Tilnova mamica....ušel mi je nick z glave.....dejte se kja javit...lumpe...

Kaj mi je zadnjič Tarja rekla...
Tarja...ej mami
Jst..prosim
Tarja...mami ti si lumpa.....
Jst user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
24.6.2009 20:46:52   
Ajvy
Aja....pa NOdi je car......še dobr...vsaj vem kaj bo dobila za rd...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
24.6.2009 20:47:17   
Ajvy
grem....možek mi je spekel palačinke...in Nutella se krasno poda zraven....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?