|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
2.7.2009 9:01:03   
Anonimen
ojla punce!
včeri sm imela pregled in sm z mešanimi občutki ampak no sej bomo videli,drugače pa madonca luštni bauhiji jaz bom svojega mal kasnej dala gor se mi zdele trenutno resnično ne da slikatuser posted image
Rubin super da je stanje stabilno zdej pa samo še na bolje!!!user posted image user posted image
Klajauser posted image

(odgovor članu Tanik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2951
2.7.2009 9:27:59   
baby blue
Me je ravno moj klical je bil pri zdravniku in je ugotovil da ima borelijo... K sreči še v akutni fazi tako da se bo zdej zdravil z antibiotiki... Potem bomo pa videli kako naprej... Ah ja tako majhne živalce pa tako nevarne...

Drugače pa komaj čakam dopust naslednji teden da bom malo doma lahko dalj poležala pa mal pospravila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
2.7.2009 10:33:59   
Tanik
baby blue, se bo zrihtalo da bo vse v redu s tvojim.

jaz sem pa pravkar klicala na naš CSD in je rekla, da naj pridem, ko dobim od G potrdilo. potem mi bo pa ona vse papirje dala in vse povedala kako in kaj. tako da ni govorila o nobenih 60 dneh, rabi pa potrdilo. tako da šele po 22.7. grem, no pol bo pa itak že 60 dni user posted image

< Sporočilo je popravil Tanik -- 2.7.2009 10:35:19 >

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
2.7.2009 10:59:14   
altaja
larilu: zakaj maš mešane občutke? Se ti zdi da se tvoji bejbi mudi tko kot se je bratcu?

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
2.7.2009 11:00:45   
baby blue
Tanik sej to vrjamem da bo vse OK... Je žilav dečko... Bo pač na antibiotikih ks reči je šele začetna zadeva...

Pri nas se je pa zdej ulilo kar se je moglo... Pa grmi

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
2.7.2009 11:05:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

larilu: zakaj maš mešane občutke? Se ti zdi da se tvoji bejbi mudi tko kot se je bratcu?

ma G je neki videla ni mi pa hotela povedati kajuser posted image k me spodi pogledala in je rekla da mem vse zmehčano in da me zato vse boli in težje hodim ampak zaenkrat je MV še zaprt in dovolj dolg pol je pa pol minute tiho bila in je čist resna postala in me pol še enkrat vprašala če res čutim brcike,pa sm ji rekla da ja,sicer se je mal umirila ampak brca pa še zmeri dost pa da če je kej narobe da mi naj pove?pa je bila tih pol pa reče no kr oblečite se pa bomo videl čez 4 tedneuser posted image pa neki je v karton zapisala in to je touser posted image

sem pa tud jaz že dobila ta potrdilo za CSD,pa napotnice za v P pa rešilca,sam zdej se morm enkrat še spravit nad to papirologijouser posted image

(odgovor članu altaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2956
2.7.2009 11:14:51   
vila MaLiNa

user posted image

Kepica bo sporočala vesele dogodke, po ZS da svojo gsm številko.

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( user posted image ,user posted image )   NP Spol Porodnišnica Kg

28.08. 
altaja (27)             (1.user posted image , 0.user posted image )     06.07. user posted image   LJ +10

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2user posted image .     ?.?. user posted image      +12
tulpek (27)            (1. user posted image , 0. user posted image )    06.07., 04.08., 12.08., 21.08  user posted image   CE +9

31.08.  
veselka (28)          (1. user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   user posted image   PO +13,5
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0. user posted image )     23.07.   user posted image  +9,5

02.09. 
koss (25)                 (1. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.  user posted image +4,5
Lenck (25)               (1.user posted image , 0. user posted image   ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1. user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image  LJ +13

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     21.07.   user posted image  CE +3,5
planinc1978 (30)    (2. user posted image , 1.user posted image )    01.07.   user posted image  +10
TiaŽan (23)              (1. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.  CE

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 .user posted image , 1. user posted image )   ?.?.
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?.  user posted image IZOLA +5
ne vem (29)             (3. user posted image , 1. user posted image )   ?.?. user posted image

05.09. 
eltea333 (28)          (1.user posted image , 0.user posted image     03.07.  user posted image   ŠEMPETER
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     26.05. user posted image   MB +7

06.09.  
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2. user posted image )    ?.?.  LJ

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?. user posted image   +4
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2. user posted image )   15.07.   user posted image  LJ  +7
Dulsineya (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?.  user posted image    PO +12
oktavija (28)           (2. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.   user posted image   +7
škorpijončica (20)   (1. user posted image , 0.user posted image )    08.07.  user posted image      +5
litlleMiss (18)          (1. user posted image , 0. user posted image   13.07. user posted image   PTUJ  +17

08.09.

draja (29)               (2.user posted image , 1. user posted image )     04.08.  PO  +7 

09.09. 
cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )   21.07.   NM
kepica (28)              (4.user posted image , 1.user posted image )     22.07.  user posted image JESENICE  +6,5
S1902 (29)              (2. user posted image , 1. user posted image )    ?.?.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image   TRBOVLJE +6
zadovoljnalana(?)    (?. user posted image , 1. user posted image )     ?.?.
Lubenička (20)         (1. user posted image , 0.user posted image   07.07.  user posted image   PO +11,5

10.09
.  
baja* (29)               (2.user posted image , 1.user posted image     ?.?.  user posted image   MB +7
vn1983(25)             (3.user posted image , 2. user posted image )    28.05.   +6

11.09.
jpnincy (25)               (1.user posted image , 0.user posted image )      03.07. user posted image   +7

12.09.

jancyika (19)             (1. user posted image , 0. user posted image )      ?.?.
Nataša31 (?)                (2.user posted image , 1. user posted image )     23.07.  JE

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )    06.07. JE +2
indy0024 (26)            (1. user posted image , 0. user posted image )   20.07.  user posted image   LJ +4,5
majra (30)                  (2. user posted image , 1. user posted image  ?.?.   -4      
Sarchi (29)                 (1. user posted image , 0. user posted image  06.07. PO +4,5
spela** (22)               (1. user posted image , 0. user posted image )    ?.?.   user posted image   MB +7

15.09.  
*Angelina*(?)             (2. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image  
Barbka26 (25)            (1.user posted image , 0. user posted image )   ?.?.     

16.09. 
Alma84 (24)                (?.user posted image , ?. user posted image )    17.07.  user posted image   +10

17.09.
barni80 (29)                (1. user posted image , 0.user posted image 07.07.
noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image MB +8,5
nussy (28)                   (?. user posted image , 1. user posted image )  ?.?.

18.09.  
BBP (27)                      (1.user posted image , 0. user posted image )    23.07.  user posted image  +6
janezz (27)                  (2.user posted image , 1. user posted image )    ?.?.   user posted image

19.09.  
Doria (30)                   (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?.  user posted image
mayathebee (22)        (1. user posted image , 0. user posted image )    ?.?. MB +3,5

20.09. 
Casiopea (28)              (1. user posted image , 0. user posted image )    ?.?.   user posted image +9
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
larilu (23)                    (3.user posted image , 1. user posted image )     ?.?.    user posted image    LJ +7
yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )     ?.?.   user posted image
Nepoznana (26)          (1. user posted image , 0. user posted image )    30.07.   BREŽICE  +7
_melody_ (?)               (1. user posted image , 0.user posted image )    04.08.   user posted image BREŽICE +5

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2.user posted image , 1. user posted image )    ?.?. 

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    13.07.  user posted image   +2,5 
ja.lo09 (28)                  (3. user posted image , 1. user posted image )    ?.?.   user posted image +8
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?   user posted image   LJ +6

26.09.  
Katka11 (33)              (2. user posted image , 1. user posted image )      ?.?.  user posted image  + 3
Rožica82 (26)             (2. user posted image , 1. user posted image )     15.7.  user posted image MS +5
tažana (?)                    (2.user posted image , 1. user posted image )      ?.?.
klaja (28)                     (3. user posted image , 2. user posted image )    02.07. MB
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1. user posted image )    MB    user posted image user posted image

27.09. 
tanik (31)                     (1. user posted image , 0. user posted image )      22.07. user posted image  LJ +7
jullie (27)                     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?.?. user posted image PTUJ
mancag (30)                (1. user posted image , 0. )user posted image       30.07. user posted image CE +11

28.09.  
dolenjka (31)               (2. user posted image , 1. user posted image )       ?.?.  user posted image   PO +5,5
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1. user posted image )       09.07.  user posted image   LJ +10

29.09. 
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1. user posted image )       ?.?.    

30.09.  
Bety11 (43)                 (? user posted image , 3. user posted image )        22.07.  user posted image PO
simonae (32)                (3. user posted image , 2.user posted image )       ?.?.  user posted image   LJ +9

Skupaj:
74

Fantki : 17
Punčke : 19
Presenečenje : 14

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

user posted image   user posted image  

Neaktivne nosečke smo zbrisali. V primeru aktivnosti vas z veseljem dodamo.

Zanimive spletne strani si oglejte na seznamu; str. 112.

Naša Rubin je rodila 19.6.09...Gajo in Zojo...Z MISLIMI SMO Z VAMI!!

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
2.7.2009 11:26:22   
vila MaLiNa
Pozdravljene,

veselka bravo tebi, ker se ne sekiraš tok za te kile. Sama se na čase še preveč, včeraj na pregledu me je zopet kregal. Pa čaki... saj nismo vse pa jusu delane, a ker sem večja je moj otroček lahko večji jz pa ne smem biti težja od povprečja, ki so si ga zadaliuser posted image

No sem si le plačala UZ, da je pogledal, če je vse vredu. Najina damica je bila v začetku 32 tedna, veliko 40 cm in tehtala nekaj več kot 1800g. Ja ona je čisto pa jusu delanauser posted image . Se pa še ni obrnila v medenično lego (jat pravim, da ima za to še čas), tako da imam čez tri tedne zopet pregled in UZ, pa že kar na CTG me bodo dali. Joj gre to hitro punce!

Enkratni bušijiuser posted image  Bom svojega pofotkala in ga prilimala proti večeru.

Larilu user posted image  Ti le pozitivno razmišljaj in bo vse v najlepšem redu. Rodit namreč še ne smeš jet, še nismo naredile novega seznamauser posted image

Ufff... ja.... britje... spet bo treba tipati tam spodaj user posted image . No ampak bomo že... Moj dragi si zraven ne upa pridt, da me ne bi porezaluser posted image  Ga raje ne matram. Že vsak večer se razburja, če se moram tok mazati s svojimi kremicami, pa da to zagotovo ni dobro za otoka, če že njemu ful gre v nos... Pa imam od Justa kremo in olje, ki prav nežno dišitauser posted image .

Joj včeraj sem v slaščičarni v Radencih pojedla božansko kupo iz malin, jagod, vanilijevega, malinovega in jagodnega sladoleda z malo smetne.... mljask. No za konec sem za sabo vzela še kivijev sladoled, ki mi ga je dal res veliko kepo.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
2.7.2009 11:38:59   
maayaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

S puncami smo se pogovarjale, da bi user posted image na seznamu, ki ne sodelujejo oz. so na začetku, a zdaj jih že več kot 4 mesece ni...jih zbrišemo? Če katera ve oz je opazila, da katere že dolgo ni in ne sodeluje...naj pove, da jo zbrišem. Kar sama na blef si ne upam.

se strinjam, ali pa imaš doma nekje shranjen ta seznam, pa če se še kaera javi, da dodaš, ker je brez veze imeti gor osebe, ki so se samo 1x javile, potem pa nikoli več.

saj tudi če se ponovno javi pa se jo da pač na seznam. tako kot javljamo nove podatke se doda tisto uporabnico.
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

Lubenička jaz sem si mal ogledala seznam in mislim, da nikoli niso sodelovale v debati oz. se jih sploh ne spomnim: ALRA, Anonimna , maayaa, zorion, miki_miska83, pika_nogavicka, tejabrina, enaS, cembi, Mihaelca, tinec78, binči, Tanchy

pa strinjam se s temi,mislim da teh res ni. lahko se jih pa napiše v iskalnik in vidimo če so kaj sploh aktivne na RR.

zdaj pa grem, ker me že cel dan rit pa kosti bolijo. grem na čvek k tašči, bom še mal sedela user posted image

Pozdravljene,

Ne bit hude no user posted image .

Sama res ne sodelujem pri vas, vas pa redno prebiram (če vas ne bi, verjetno tudi ne bi videla tega posta, ne).
Na začetku sem bila še pri oktoberkah, potem so mi potem prestavli rok v september, zato sem se vam na začetku "pridružila" tudi malo kasneje. Kar precejšnji del začetka sem zato seveda zamudila, pa je bilo kar naenkrat toliko strani (no pa tudi sama nisem bila nekaj časa prav aktivna - nosečniška utrujenost ;) cel dan v službi za računalnikom, potem mi pa doma nekako ni šlo), pa ste kar naenkrat podivjale, . . .

Potem sem vas prebirala in ugotovila, da ste postale že kar dobre prijateljice, ki rade veliko čvekajo, skupaj kofetkajo,... in sem se počutila kot tujka, zato se tudi nisem hotela umešavati v vaše pogovore, sem vas pa prebirala, seveda kolikor mi je dopuščal čas.

Z raznimi komentarji bi se po tolikem času med vami počutila kot nekakšen vsiljivec - verjetno bi si mislile:kaj je to kr ena, ki se sedaj vmešava in govori o svojih kilah (vem kako je veselka, ker sem sama tudi na tem, samo ni panike, bo že) in o svojem velikem trebuhu (kaj šele bo ;)), za katerega me vsi sprašujejo "A, si prepričana, da je samo eden" user posted image
Zato je tako kot je,.... No sej itak nima veze.

Sem pa vseskozi držala pesti za vašo Rubin in njeni dve sončici
Vsaki pošiljam user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   Lepo se imejte, vse ste prav simpatične, da o vaših trebuščkih raje ne govorim.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
2.7.2009 11:47:00   
Anonimen
ej punce neki mi ni jasen a vam napotnica za v porodnišnico tud velja za 1 mesec?user posted image sem šla prej pogledat pa vidim da mi velja sam za 1 mesec in mi ni glih čist jasen zakaj če mam rok šele spetembra,naj me ktera razsvetli prosimuser posted image

(odgovor članu maayaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2960
2.7.2009 11:51:45   
barika
larilu, jaz bi šla na tvojem mestu po drugo mnenje, ker tole je pa malo preveč.user posted image
mene pa danes ful mišice okoli trebuha bolijo, pa čist trd trebuh imam... samo kosilo pripravim, potem pa delam cel dan nič. pa še vroče je ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 2.7.2009 11:52:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
2.7.2009 11:54:23   
maayaa
No, če me še hočte dat zraven na seznamček 

PDP:   24.9    Starost: 27    (1.user posted image , 0.user posted image ) 
Spol: po vsej verjetnosti bo user posted image , potrdim pa drug teden, ko imam UZ
Pregledi:  UZ 6.7,12.8  posvetovalnica 23.7
Porodnišnica: po vsej verjetnosti KR 
Kile: +14

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
2.7.2009 11:54:28   
vila MaLiNa
Larilu napotnica velja od tistega dneva dalje, ko si sprejeta v porodnišnico in od takrat dalje velja en mesec. Jz je pa še nisem dobilauser posted image . Samo za na CSD urejat stvari sem dobila potrdilo.

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 2.7.2009 11:58:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
2.7.2009 11:57:17   
vila MaLiNa
Maaya rade volje te dodamo nazaj!user posted image Pa le oglasi se večkrat in vedi, da nisi nobena vsiljivka - vesele smo kakršnih koli komentarjev, novic, spodbud....user posted image

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
2.7.2009 11:59:43   
baby blue
Jst bom po veliki verjetnosti vse papirje dobila v ponedeljek ko imam pregled... Potem bomo pa papirologijo urejali... 

Neposredna povezava do sporočila: 2965
2.7.2009 12:05:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Larilu napotnica velja od tistega dneva dalje, ko si sprejeta v porodnišnico in od takrat dalje velja en mesec. Jz je pa še nisem dobilauser posted image . Samo za na CSD urejat stvari sem dobila potrdilo.

no zdej mi je pa še manj jasnuser posted image k piše da je veljavna do 12.8.user posted image in če bi bila ful te sorte da bi vrjela v naljučja bi rekla da bom do takrat že rodilauser posted image user posted image user posted image mah se ne dam mi bodo pa vsak mesec novo napotnico dal pa bouser posted image user posted image

sam madonca kako to da še nisi dobila teh napotnic sej ti si 20 dni pred manouser posted image

drugače glede britja se kr na slepo brijem je pač kukr je,sej noben ne vid razen G k pa mislim da ji je čist vseen kako je obrit al na srčka al na zvezdico vglavnem važn da jungle styleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2966
2.7.2009 12:16:44   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

sam madonca kako to da še nisi dobila teh napotnic sej ti si 20 dni pred manouser posted image

Jst sem do sedaj dobila tud sam za CSD..nobene napotnice za porodnišnico - še. Verjetno v ponedeljek.

Zdej me je pa zadelo...se mi zdi da smo se še včeraj pogovarjale o NS..zdej mamo pa že napotnce za porodnišnico pa CTG..oojooooj, hitro bo tole user posted image

maayaa: me smo vsake vesele, sam da rada čveka.. Več nas je, boljše je. To velja tud za vse ostale, ki nas redno berejo pa se ne upajo nič napisat. Jst sem vsake nove/stare vesela. A ime sta že zbrala za fantka?

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
2.7.2009 12:31:11   
baby blue
Evo tako kot se je ulilo je izginilo user posted image user posted image

maayaa ti kar pogumno... Nobene ne bomo pojedle tako da ste vse tiste ki nas samo berete kar pridružite... 

Ja hitro gre... Ne morem vrjet da sem že v 7 mesecu in da je šlo mimo kot bi mignil... Se pa pogovarjamo že o napotnicah pa o CTG-jih user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
2.7.2009 12:32:52   
_melody_
_MELODY_ ima PDP 22.9., lahko prosim popravite. user posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
2.7.2009 12:34:12   
baby blue
a so ti ga prestavili za 2 dni

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
2.7.2009 12:34:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

_MELODY_ ima PDP 22.9., lahko prosim popravite. user posted image

pa če pri men napišete naslednji pregled 30.7user posted image

(odgovor članu _melody_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2971
2.7.2009 12:38:31   
jasmina in tadej
Hejuser posted image !

Še jst se mal pofočkam!

Sam res ene že full dobivate papirje napotnice pa vse, js sem dobila sam za paketek! To je pa tud vse!

Uh  je vroče ko user posted image !

A se samo meni dozdeva da se fuuuuuuuuuuuuuuuullllllll hitro obračajo te naše številke!?user posted image

Se spomnite ko smo na tickerjih mele da smo komi v 9 ali pa 14 tednu! Sedaj pa ene že v 30 ene v 32 tednu!user posted image

ojoj!!!!!!

Prehitro grejo tile dnevi! Ali pa prepočasi!
Ker že komaj čakam da mojga malega user posted image   primem v naročje!!!

Ej a se ve kaj je z Klajo in Rubin z njenima user posted image user posted image ?

Mejte se!!!! In uživajte!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
2.7.2009 12:41:49   
vila MaLiNa
Pol pa nimam pojma kar se tiče napotnicuser posted image user posted image . Al je bila pa tvoja ginekologinja včeraj malo preveč zmedena. Ko sem dobiala sama kakšno napotnico je zmeraj veljala od prvega pregleda dalje... Tako, da zgleda nevem kako je s temi napotnicami za v porodnišnico user posted image . Sicer pa... zunaj te ne morajo pustiti...user posted image

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 2.7.2009 12:43:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
2.7.2009 12:42:23   
baby blue
jasmina ja... Te številke na tickerjih kar skačejo po preskokih user posted image user posted image Meni se tudi tako zdi... kar ne morem vrjet da je že 30 teden...  Sem ravno včeraj govorila s sestrično pa pravi ja sej čez 4 tedne sem šla pa rodit... Me je kar streslo kako je hitro tole... Moja navihanka naj kar počaka še nekaj časa morva še na morje in to 2v1 user posted image user posted image ... Pa upam da tud nazaj prideva tako... user posted image user posted image

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
2.7.2009 12:42:59   
_melody_
Ne, verjetno se je katera zmotila, ko je popravljala seznam. Že od vsega začetka imam PDP 22.9..

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?