tulpek
|
Sem za septembrčke 2009, če bo kaj drugega pa tudi ne bom ušla iz RR . Vila Malina, čestitam za diplomo, pridna si, da si se sedaj še s tem ukvarjala, js sem se še prej komaj zraven spravila, ko nisem bila . Meni se ne bi dalo, še ta en izpit sem komaj spacala skupaj, da imam zdaj mir. Glede brisanja: se strinjam, če bomo katero po krivici odstranili, pa jo lahko dodamo. Mogoče bi samo pod seznamom napisali, da smo neaktivne nosečke brisali in da jih bomo v primeru aktivnosti z veseljem dodali. Drugače pa Tanchy sodeluje pri avgustovkah, so ji vmes prestavili pdp na september, ampak je tam ostala. Drugače sem pa za silo.... se mi zdi, da po polnem 30. tednu se vsak dan pozna, vsak dan (ali pa vsaka 2 dni ) je nekaj novega in vsak dan se težje premikam, spim, trebuh je vidno večji, kile so me skoraj iz vage vrgle danes zjutraj - pa sploh ne jem veliko, ker ne morem, ampak se pozna pomanjkanje gibanja. Do sedaj me nosečnost pri hoji ni motila, danes sem ugotovila, da čudno hodim, ker mi trebuh nekam vleče... Trebuh imam popoldne skoz trd, bom mogla malo G zagnjavit, ker to je pa že preveč. In zjutraj me je rahlo bolelo od z obeh strani trebuha. Neka čudna bolečina, ki je ne znam opisat . Že dve noči me je pa ponoči bolel želodec . Zgaga pa itak, da peče, pritisk je skoz nekam nizek in sem cel čas pozorna na simptome, ki nakazujejo padanje skupaj...Ampak vseeno je precej boljše kot prve mesece . Samo še 2 meseca, ampak upam, da bo malo prej. Srečanje: ful ste luštne, mi je prav žal, da sem taka lenoba, da se mi ne da čakat . Ampak ob 17ih sem bila že koma doma. Seznam: skoraj + 9
< Sporočilo je popravil tulpek -- 30.6.2009 16:53:34 >
|