|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
30.6.2009 14:06:12   
Pupček
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

Predlog za ime: Septembrski storžki?

jaaaaaaaaaa... no, temu se reče pa primorski vpliv user posted image

Bravo jaz! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
30.6.2009 14:13:14   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

Predlog za ime: Septembrski storžki?

jaaaaaaaaaa... no, temu se reče pa primorski vpliv user posted image

Bravo jaz! user posted image  user posted image  user posted image

jaz se tudi strinjam s tem predlogom user posted image
pupček, danes si pa bolj pridna s pisanjem. saj te ne bomo dale s seznama user posted image

midva z user posted image pa danes praznujeva 2. obletnico poroke.user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
30.6.2009 14:20:34   
Pupček
Pridna sem ja user posted image .

Čestitke za obletnico. Fajn se razvajajta danes.

CSD... jaz bom šla urejat v ponedeljek, ko ima moj dopust (seveda, če do takrat dobim podatke o plačah od bivšega delodajalca, oni so tudi ene mone user posted image ) in bova verjetno vložila še vlogo za očetovski dopust, pa za priznanje očetovstva. A je treba še kaj? 

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
30.6.2009 14:51:28   
baby blue
Tudi predlog Pupčka ni slab... Mi je kar všeč pa še v uho gre user posted image

Midva bova to kar vse skupaj uredila če se bo dalo... Sicer moram tako še na pregled počakat tako da mislim da bova naslednji teden to urejala ali pa potem pred morjem

Tanik čestitke za obletnico

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
30.6.2009 15:04:32   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

....mi je končno uspelo zagovoriti diplomo ...

ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ena skrb manj, pa je kr lažje dihat, ane?user posted image

Punce, super ste bile!!!!user posted image user posted image user posted image

Mene tudi matra spanje, zdej sem začela še smrčatuser posted image , potem me pa moj ponoči ruka (namesto da bi šel v dnevno spatuser posted image ), pa ker me koža še vedno srbi, ne smem biti pokrita, da se ne pregrejem (ker potem je še hujše) in me malo zebe, pa položaja ne najdem pa aaaaaaauser posted image user posted image , sej bo, še dobrih 9 tednov (upam), pa bo še bolj luštnouser posted image

Danes sem si pa še jaz kupila v hm-ju bele lanene hlače za 9€ (rjave so pa kr 24€user posted image )user posted image user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
30.6.2009 15:05:29   
Anonimen
ojla punce!
madonca ste luštneuser posted image user posted image user posted image
dans sm mogla it na transfuzijsko kri dat in mi je tko grdo razmesarila roko da je jojuser posted image hodim že tok težko da me prov zanima kaj bo jutri na pregleduuser posted image
klaja tudi zate držim pesti da bo vse ok in da bo dete zdržalo še nekaj časa na toplemuser posted image
rubin mislim nate in na tvoji punciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
  Neposredna povezava do sporočila: 2806
30.6.2009 15:06:02   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

S puncami smo se pogovarjale, da bi user posted image na seznamu, ki ne sodelujejo oz. so na začetku, a zdaj jih že več kot 4 mesece ni...jih zbrišemo? Če katera ve oz je opazila, da katere že dolgo ni in ne sodeluje...naj pove, da jo zbrišem. Kar sama na blef si ne upam.

se strinjam, ali pa imaš doma nekje shranjen ta seznam, pa če se še kaera javi, da dodaš, ker je brez veze imeti gor osebe, ki so se samo 1x javile, potem pa nikoli več.

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
30.6.2009 15:18:12   
baby blue
Joj barika a samo še 9 tednov imaš... jej jej jej kako bo to hitro user posted image user posted image user posted image Zdaj me je kar malo panika zagrabila... Si kar nekako ne predstavljam da bomo kmalu imele naše razgrajače v objemuuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
30.6.2009 15:27:11   
litlleMiss
Tudi jaz sem med tistimi ki se javljajo enkrat na mesec user posted image

rubin, držim pesti, mislim nate in upam da bo vse vredu z obema punčkama user posted image user posted image

klaja, tudi zate držim pesti user posted image user posted image

vila MaLiNa, čestitke za diplomo user posted image user posted image

tanik, lepo obletnico vama želim user posted image

Glede srečanja verjamem, da ste se imele super in me prav čudi, da danes ne dežuje, ker je bilo toliko bab na kupu user posted image
Mi je prav malo žal, da nisem prišla, na drugo srečaje pridem 100 % user posted image
Midva z dragim čakava na posteljico, ki bi mogla prit ta teden, prav tako voziček, lupinica in košara user posted image
Imava že previjalno mizico in pa nekaj za oblečt, veliko bova dobila tudi od vseh sorodnikov in prijateljev tako da je bv kupovat več user posted image
treba še it po kozmetiko pa nekaj malenkosti in bomo pripravljeni na otročička user posted image

Glede CSD sploh nevem kaj morem jaz nest gor, ker sem komaj maturo naredla in še nimam nič delovne dobe. Niti nevem če bom dobla starševski dodatek ali prav porodniško. Verjetno kar starševski dodatek a ne? Ve mogoče katera kaj glede tega?

Uživajte v tem (pre)vročem dnevu in božajte trebuške ;D user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
30.6.2009 15:33:48   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

S puncami smo se pogovarjale, da bi user posted image na seznamu, ki ne sodelujejo oz. so na začetku, a zdaj jih že več kot 4 mesece ni...jih zbrišemo? Če katera ve oz je opazila, da katere že dolgo ni in ne sodeluje...naj pove, da jo zbrišem. Kar sama na blef si ne upam.

se strinjam, ali pa imaš doma nekje shranjen ta seznam, pa če se še kaera javi, da dodaš, ker je brez veze imeti gor osebe, ki so se samo 1x javile, potem pa nikoli več.

saj tudi če se ponovno javi pa se jo da pač na seznam. tako kot javljamo nove podatke se doda tisto uporabnico.
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

Lubenička jaz sem si mal ogledala seznam in mislim, da nikoli niso sodelovale v debati oz. se jih sploh ne spomnim: ALRA, Anonimna , maayaa, zorion, miki_miska83, pika_nogavicka, tejabrina, enaS, cembi, Mihaelca, tinec78, binči, Tanchy

pa strinjam se s temi,mislim da teh res ni. lahko se jih pa napiše v iskalnik in vidimo če so kaj sploh aktivne na RR.

zdaj pa grem, ker me že cel dan rit pa kosti bolijo. grem na čvek k tašči, bom še mal sedela user posted image

< Sporočilo je popravil Tanik -- 30.6.2009 15:35:47 >

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
30.6.2009 15:36:43   
baby blue
Jst za danes zaključujem... Grem domov počivat pa dat vse štiri od sebe... Moj gre pa tako na fitnes tako da bo mir pri hiši user posted image user posted image

Lepo se imejte pa se pišemo spet jutri user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
30.6.2009 15:38:13   
Sarchi
rubin in klaja obema želim le najboljše in vama pošiljam pozitivne misli in energijo. mislim na vaju. user posted image user posted image user posted image

rubin tvojima srčicama želim naj le najboljše napredujeta in seveda brez zapletov.
klaja tebi pa, naj se  bebi še vsaj malo greje v hotelu mama, upam da zdržita čim dlje, vsak teden je pomemben sedaj.

vila MaLiNa, čestitke za diplomo user posted image

kar se tiče CSD, bom jzt drug teden dobila papirje od G in pol počas začela to urejat.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu litlleMiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
30.6.2009 15:54:52   
JaLuca
Uh, samo da ste se imele lepo na srečanju. Še deževalo vam ni.

Rubin in Klaja držita se in veliko pozitivne energije user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vila MaLina čestitke za opravljeno diplomo.

Tanik čestitke za obletnico.

Za seznam se tudi jaz strinjam, da brišemo tiste, ki so se samo 1x javile.

Predlog za naslednji seznam bi bil lahko kar septemberčki 2009 (sem bolj za enostavno).

Nataša31 mislim, da si ti napisala, da ti G. predstavil rok za 2 tedna naprej. Npr. po ZM imam rok 9.9., po 1. UZ imam 16.9., po Nuhalni imam 8.9., 8.6. mi je prišel rok 23.8., vsakokrat drugače. Jaz se držim kar 9.9 po ZM, orientacija mi je Nuhalna. Rodila sem obakrat v tem roku, čeprav sem se tudi sama rodila v 36. tednu. Pa še tudi nimam nič pripravljeno.

Ja čas mineva, če pomislim, da v četrtek vstopam v 31 teden, jaz pa še nič pripravljeno. Pa vem, da me lahko doleti tudi prezgodaj.
No ja, pa bo pač kdo vrečke odprl pa zoopral za prvo silo user posted image . Pa štartam z delom najkasneje v četrtek, da prvo stanovanje malo postavim v red, potem pa stvari zauser posted image .

Danes sem še imela z J. logopedinjo, pa je delala z njo vaje več kot uro, ker tistih, ki bi morali biti za nama ni bilo. Je J. bila kar pridna.

Drugače pa končno sooooooooonce. No ja, saj še ni večer za kako ploho.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
30.6.2009 16:47:01   
tulpek
Sem za septembrčke 2009, če bo kaj drugega pa tudi ne bom ušla iz RR user posted image user posted image user posted image .

Vila Malina, čestitam za diplomo, pridna si, da si se sedaj še s tem ukvarjala, js sem se še prej komaj zraven spravila, ko nisem bila user posted image . Meni se ne bi dalo, še ta en izpit sem komaj spacala skupaj, da imam zdaj mir.

Glede brisanja: se strinjam, če bomo katero po krivici odstranili, pa jo lahko dodamo. Mogoče bi samo pod seznamom napisali, da smo neaktivne nosečke brisali in da jih bomo v primeru aktivnosti z veseljem dodali. Drugače pa Tanchy sodeluje pri avgustovkah, so ji vmes prestavili pdp na september, ampak je tam ostala.

Drugače sem pa za silo.... se mi zdi, da po polnem 30. tednu se vsak dan pozna, vsak dan (ali pa vsaka 2 dni ) je nekaj novega in vsak dan se težje premikam, spim, trebuh je vidno večji, kile so me skoraj iz vage vrgle danes zjutraj - pa sploh ne jem veliko, ker ne morem, ampak se pozna pomanjkanje gibanja. Do sedaj me nosečnost pri hoji ni motila, danes sem ugotovila, da čudno hodim, ker mi trebuh nekam vleče... Trebuh imam popoldne skoz trd, bom mogla malo G zagnjavit, ker to je pa že preveč. In zjutraj me je rahlo bolelo od z obeh strani trebuha. Neka čudna bolečina, ki je ne znam opisat user posted image . Že dve noči me je pa ponoči bolel želodec user posted image . Zgaga pa itak, da peče, pritisk je skoz nekam nizek in sem cel čas pozorna na simptome, ki nakazujejo padanje skupaj...Ampak vseeno je precej boljše kot prve mesece user posted image user posted image user posted image . Samo še 2 meseca, ampak upam, da bo malo prej.

Srečanje: ful ste luštne, mi je prav žal, da sem taka lenoba, da se mi ne da čakat user posted image . Ampak ob 17ih sem bila že koma doma.

Seznam: skoraj + 9

< Sporočilo je popravil tulpek -- 30.6.2009 16:53:34 >

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
30.6.2009 16:51:29   
tulpek
Punce, a ste videle, da imamo tiste iz začetke septembra že dojenčka v tickerju (daj miško na moj nick eno objavi višje) skoraj pri koncu... ne morem verjet user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 30.6.2009 16:52:06 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
30.6.2009 17:59:16   
Bety11
Pozdravljene!

Slikica s srečanja...uuuuuuuuuuu....nikjer ni videti, da ste user posted image .....Čestitam....Zelo ste luštne...

Moj obseg trebuha danes je 128 cm user posted image ......In ena mona se je najdla, da mi pove, da končno se mi trebuh malo pozna....user posted image user posted image user posted image ...Jaz pa kot slonica hodim okrog....

VilaMalina...user posted image Čestitke za diplomo...Včeraj sem se končno najedla do sitega malin..user posted image

Seznam...HB, da boste malo zbrisale tiste, ki se ne oglasijo.....Če bi jaz brisala, bi zbrisala še več imen in bi od spodaj vse izbrisane naštela. Prosila bi jih za opravičilo, če so še prisotne in dala možnost, da jih vrnem nazaj, če se oglasijo in prijavijo pomoto, seveda....

Ime za naše user posted image user posted image user posted image ...Opazila sem, da so lansko leto imeli "sončke".....Lahko bi res bilo enostavno "septembrčki"....

LP

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
30.6.2009 18:02:39   
eltea333
Sem za SEPTEMBERČKE 2009.
Mi mogoče lahko katera pove, zakaj se meni ne pokaže slikca v tickerju in kako jo lahko dodam?

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
30.6.2009 18:12:47   
tulpek
elteja333, moraš si jo narediti na eni drugi strani (npr: http://pregnancy.baby-gaga.com/) in potem kopirat povezavo, ki ti jo ta stran naredi, v svoj profil na RR pod dodaten opis.

A še katera poskuša v zadnjih dneh pridet na stran od banke za darovanje matičnih celic, pa ji nikakor ne odpre strani (www.ESPOK-ZTM)? Sem jim pisala mail, za klic je zdajle verjetno prepozno user posted image . Ve katera, kje lahko drugje dobim tiste obrazce, ki jih je treba izpolnit? Saj če mi ne bodo odpisali, jih bom jutri klicala, ampak zdajle sem ravno v elementu za takšne stvari user posted image .

Bi pa še predlagala, da se ta povezava (če/ko bo delala, doda na seznam povezav, ker je precej koristna in lahko jo opazi katera, ki je sicer ne bi).

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
30.6.2009 18:26:20   
altaja
Tulpek: pošlji mail na ESPOK-ZTM@ztm.si pa boš dobila obrazec po mailu.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
30.6.2009 18:31:38   
tulpek
Hvala, sem že pisalauser posted image . Je že zadnji čas, da začnem urejat te stvari. Avgustovke že rojevajo, js pa razmišljam, da bi bilo fajn si pripravit torbo za v P. Čeprav v skrajni sili so zd. kartica, materinska in osebna verjetno dosti. To imam vedno s sabo, ostalo pa lahko potem kdo prinese. 

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
30.6.2009 18:34:41   
altaja
UUUUUU, Tulpek, pa res, sva že na predzadnji slikci user posted image

Punce, men včeraj tud ni uspelo pridt na srečanje...sem bla slabe volje in sem odjadrala domov pod kovter, tko da res ne bi bla dobra družba. Tale diploma mi para živce, jst pa tako brez volje, pa živčna, pa tečna...naslednji teden bi šla rada na morje, ampak ne vem kako bo, ker bo mentorca sam še nasledn tedn v Slo... tko da..  Sem ji včeraj vse sprintala in oddala, nakar sem doma ugotovila, da sem ji dala NEPOPRAVLJENO verzijo user posted image   Kokoška kokoškasta sem!!!!!!! Še dobr da maili laufajo... aja, no, zvečer mi je pa še strela udarla v rutar, tko da mam zdej po stanovanju kable razpelane da mi sploh internet dela. Svašta. Ko ma hudič mlade... Ste pa lušne pa zihr ste se fajn mele...naslednjič pa res...smo vam tiste ki smo ostale doma fouš!

VilaMalina: ČESTITKE!!!!!! Upam da bo moja tud kmal... sej če ne bi bla prej tko lena...čist prou mi je...

Dojenček pa...miga, miga, za enkrat ni potrebe po štetju gibov. Mah me jezi ker se mu/ji zadnje dni ne morem tko posvečat kot sem se prej, ampak sej bo...mami bo vse nadoknadla.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
30.6.2009 18:35:46   
altaja
Ja, pri avgustovkah je že pestro...

Punce, kmalu bomo na vrsti!!!!!!!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
30.6.2009 18:39:55   
barika
Punce, (Betty), a mogoče katera ve, če se dajo kupit bombažni vložki za vsakdanjo uporabo (taki pralni, isto kot oni za menstruacijo), sem spet dobila vnetje, pa po onih dnevnih vložkih je še slabšeuser posted image user posted image

Tulpek, mene tud nekam dol vleče, pa ko hodim se mi zdi, da nikamor ne pridemuser posted image user posted image user posted image

Moj sine pa šele zdejle je kosilouser posted image , mu zobje rastejo (3 in 4) pa ga je treba "izstradat" da vsaj kej poje, HB vsaj tečnobe ni nobene, samo drisk in neješčnost.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
30.6.2009 18:40:27   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Ja, pri avgustovkah je že pestro...

Punce, kmalu bomo na vrsti!!!!!!!

grem gledat .... mogoče bomo pa me vse čez rokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
30.6.2009 18:41:15   
tulpek
Altaja user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa res splet nesrečnih naključij, ko se začne, kar ni konca takšnim stvarem. Upam, da ti na koncu uspe in predvsem, da ti mentorica pogleda diplomo in da zeleno luč za tisk in vezavo user posted image . Da ne bo slučajno prej odšla user posted image .

Greš v ponedeljek na pregled ali boš že na morju? Js že komaj čakam, imam UZ in bo user posted image meril... sicer vem, da te meritve niso 100%, ampak vseeno bo fajn.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?