|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
2.7.2009 11:59:58   
Zala01
ja, Grahek ziher so cene iste. Tako da bom raskirala še 70 eur.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
2.7.2009 12:03:52   
hruškica84
joj, kok ste že napisale odkar sm bla nazdnje gor! niti mi ni uspelo še vsega prebrat...

tako, nuhalna je za mano...je bila povišana tko da sm bla na biopsiji horionskih resic, ker pa so jih vzeli premalo me konec meseca čaka še amniocinteza...a je katera delala že obe te preiskavi?

upam da se bo vse srečno končalo ker bi že rada začela uživati v nosečnosti ne pa da se sekiram kaj bo....

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
2.7.2009 12:09:57   
grahek85
Uf hruškica, smola. Nič se sekirat, veliko je lažno pozitivnih rezultatov na NS. Je pa amniocinteza bolj zanesljiva kot hormonski, ker je rezultat v obliki kromosomske slike in se vse napake jasno vidijo. Down je npr. trisomija 21 in če je prisoten, je na 21. paru viden še en kromosomček. Enako je za trisomijo 18 in 13, ki sta poleg Downa najpogostejši. Če so na sliki kje namesto dveh kromosomov trije, je to to. Rezultat je veliko bolj neposreden kot pri hormonskem, kjer gre zgolj za posredno sklepanje. Pa še spol zveš 100%, ker je pač zadnji par XX ali ****user posted image

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 2.7.2009 12:10:06 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
2.7.2009 12:10:51   
Zala01
Nič babnice moje...jaz odhajam v službo do večera...danes še zadnjič....jutri zvečer pa pičimo za 14 dni na Visuser posted image . Končno smo prišli do prisluženega dopusta. Uživite, vas zvečer kaj preberem!

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
2.7.2009 12:14:08   
kejti

Polho 3006 a ti tud hodiš kot jaz k Simonitiju v Šentjurju na preglede. No jaz še drugega pregleda nisem imela, imam ga šele 21. 7. tedaj mi je sestra rekla da bom šla spet v laboratorij. No boš kaj poročala kako je bilo v ponedeljek a ne? A si iz Šentjurja? A sem firbčna a ne.

Punce kako kaj vaše slabosti? Jaz sem že mislila da se je umirila slabost pa sem včeraj še vedno bruhuhu.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
2.7.2009 12:14:18   
hruškica84
hvala grahek....sej vem da je dost teh lažno pozitivnih testov - upam da bo pri meni tut..mal se bojim še amniocinteze kr me je na biopsiji ful bolelo. upam da res ne bo nič narobe....

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
2.7.2009 12:14:24   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Grahek, partner je lahko praviloma zraven pri NS, 3d in morfologiji.

Za kaj se pa dela ta 3d? NS in morfologija mi je jasno, za ta 3d pa ne. Na ceniku piše, da je najbolje med 35. in 30. tednom. Stane pa 100€user posted image

3D je samo kaprica nas mamic in njihovo služenje, ker ne gre za drugo kot za to, da pač vidiš user posted image v 3D tehniki, samo je večina razočarana, ker je čisto normalen UZ, samo vsake toliko prešalta na 3D, večina gre zato, da bi obrazek videli, pa tudi pomerijo otroka in te zadeve...........jaz sem prvič bila in nismo čisto nič bistvenega videli, ker je bil stran obrnjen, sem pa imela veliko srečo, da mi je delala Likar in je rekel da niti ne rabim plačat, ker res ni mogel pokazati nič zelo zanimivega. Samo te sreče ponavadi ni, plačaš v vsakem primeru.
No, iz napisanega sodeč, tokrat ne bom šlauser posted image .

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
2.7.2009 12:16:43   
Žaži
Hruškica, res je zelo veliko lažnih izvidov, to ti je vsaj nekaj v tolažbo, ti pa prav nič ne zavidam tega čakanja in sekiranja, si tega sploh ne upam predstavljatiuser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
2.7.2009 12:17:57   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Nič babnice moje...jaz odhajam v službo do večera...danes še zadnjič....jutri zvečer pa pičimo za 14 dni na Visuser posted image . Končno smo prišli do prisluženega dopusta. Uživite, vas zvečer kaj preberem!

Super se imejteuser posted image

Kejti, meni je boljše s slabostmi, mi je pa še vseeno vsake toliko kar hudo v želodcu.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
2.7.2009 12:21:37   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

U, finouser posted image Zaslužen dopust! Fino se mejteuser posted image (enkrat ko boš v vodi pomisli na nas kontinentalke, da bomo vsaj simbolno riti namakale v Jadranuuser posted image )

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
2.7.2009 12:22:56   
grahek85

Kejti, meni je boljše s slabostmi, mi je pa še vseeno vsake toliko kar hudo v želodcu.

Jop, tako tudi pri meni. Ponavadi mi je čudno v želodcu zjutraj preden jem in včasih še zvečer. 

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
2.7.2009 12:24:39   
grahek85
Šit, zdajle sem opazila, da mam vse tickerje bolj v rdečih barvah, pa s pobčkom v bušijuuser posted image Bom mal spremenila. Mi je pa ful dober ticker spodaj, so take hude pripombeuser posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
2.7.2009 12:44:59   
Kika99
a mogoče ve katera, če se lahko video od uz naloži v našo temouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
2.7.2009 13:01:47   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

a mogoče ve katera, če se lahko video od uz naloži v našo temouser posted image user posted image user posted image

Verjetno je lažje, če ga ti nekam naložiš in nam daš link do tja in pogledamo.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
2.7.2009 13:50:29   
Anonimen

Jap.Nalozi na www.shrani.si,kopiraj kodo za forume in nam pokaziuser posted image .

Evo jaz vam pa pokazem mojo tamalo pikico pokico-trenutno spancke.
user posted image

(odgovor članu Kika99)
  Neposredna povezava do sporočila: 3440
2.7.2009 13:53:40   
Anonimen

Šit, zdajle sem opazila, da mam vse tickerje bolj v rdečih barvah, pa s pobčkom v bušijuuser posted image Bom mal spremenila. Mi je pa ful dober ticker spodaj, so take hude pripombeuser posted image

Kot vidim si ze spremenila,ceprav tudi z rdeco ni nic narobe.user posted image
Pa tistile zadnji je res prisrcen,bi ga imela tudi sama,samo jih je ze tako zadostuser posted image
.....tamala mi spi,pa je ravn zacela cistilka pucat.Samo ona to tako,da vsakic ko z metlo zamahne udari ob steno,stopnice,ograjo...user posted image babji!

(odgovor članu grahek85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3441
2.7.2009 13:55:31   
Žaži
Kleopatra, luštno punco imaš domauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
2.7.2009 13:58:59   
Anonimen

Uf hruškica, smola. Nič se sekirat, veliko je lažno pozitivnih rezultatov na NS. Je pa amniocinteza bolj zanesljiva kot hormonski, ker je rezultat v obliki kromosomske slike in se vse napake jasno vidijo. Down je npr. trisomija 21 in če je prisoten, je na 21. paru viden še en kromosomček. Enako je za trisomijo 18 in 13, ki sta poleg Downa najpogostejši. Če so na sliki kje namesto dveh kromosomov trije, je to to. Rezultat je veliko bolj neposreden kot pri hormonskem, kjer gre zgolj za posredno sklepanje. Pa še spol zveš 100%, ker je pač zadnji par XX ali ****user posted image

Uf grahek...dobra tolazba za hruskico,za nas,ki smo bile pozitivne na NH pa ne prevec.Pa se hormonskega cakam...

Hruskica,nikar se prevec ne sekiraj,bos vidla da bo se vse v redu.Drzim pesti zateuser posted image user posted image

....zdaj grem pa cistilko razbituser posted image

(odgovor članu grahek85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3443
2.7.2009 14:01:17   
Anonimen

Kleopatra, luštno punco imaš domauser posted image

Hvala,lustna je ja,moja ubicauser posted image

....cistilka je se ziva in cela.Sem se premislila,ker je sla v nizje nad.

(odgovor članu Žaži)
  Neposredna povezava do sporočila: 3444
2.7.2009 14:03:22   
kenya
Dober dan user posted image ,

Mi smo se vrnili z dopusta, kjer smo spet uživali. Ampak potem je bil pa včeraj trd pristanek na realna tla. Bila sem na pregledu in user posted image  več ne bije, tako da se poslavljam od vas. Jutri me čaka abrazija.  
Očitno nam 3. user posted image  še ni usojeno. Bo treba še malo počakat. Ampak taka je pač igra narave in nič ne moremo. Sem bila kar pripravljena na tak izzid, ker vem kako se je moje telo obnašalo pri prejšnjih dveh user posted image , kako pa zdaj, tako da ni bil tak šok, čeprav sem žalostna da se je končalo tako.

Vsem vam želim še naprej lepo user posted image  in januarja zdrave otročke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
2.7.2009 14:08:39   
Žaži
Kenya, res mi je hudo zate, pa vidim da si kar pozitivno naravnana oseba, boš videla, kmalu boš spet user posted image in bo vse v redu.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
2.7.2009 14:10:16   
Anonimen
Kenya,zal mi je za tvojo pikico,vendar imas prav.Tako je moralo biti,narava ze ve zakaj.Ti le pozitivno naprejuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kenya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3447
2.7.2009 14:11:11   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: kenya

Dober dan user posted image ,

Mi smo se vrnili z dopusta, kjer smo spet uživali. Ampak potem je bil pa včeraj trd pristanek na realna tla. Bila sem na pregledu in user posted image  več ne bije, tako da se poslavljam od vas. Jutri me čaka abrazija.  
Očitno nam 3. user posted image  še ni usojeno. Bo treba še malo počakat. Ampak taka je pač igra narave in nič ne moremo. Sem bila kar pripravljena na tak izzid, ker vem kako se je moje telo obnašalo pri prejšnjih dveh user posted image , kako pa zdaj, tako da ni bil tak šok, čeprav sem žalostna da se je končalo tako.

Vsem vam želim še naprej lepo user posted image  in januarja zdrave otročke.

Kenya- žal mi je user posted image . Očitno še nama ni usojeno. Bova tudi midve še prišli na vrsto za tretjega.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
2.7.2009 14:14:34   
miklarom
kenya - user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
2.7.2009 14:26:39   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Jap.Nalozi na www.shrani.si,kopiraj kodo za forume in nam pokaziuser posted image .

Evo jaz vam pa pokazem mojo tamalo pikico pokico-trenutno spancke.
user posted image

Hvala ti za nasvet upam da mi bo uspelo user posted image

4d UZ najinega user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?