|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
2.7.2009 14:27:57   
Kika99
Kenya user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
2.7.2009 14:57:29   
polho3006
Ojoj Kenyauser posted image user posted image user posted image . Me kar stisne nekje globoko v duši ko slišim, preberem takšno žalostno novico in me še bolj zaskrbi za mojo srečo pod srcem. Drži se in naj ti bo čimprej spet naklonjen magični plusek!!!

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
2.7.2009 15:04:13   
tweety83
Kenya - zelo mi je žal!user posted image

Za tiste, ki hodite k dr.Simonitiju - tudi jaz moram pred drugim pregledom, ki ga imam 20.07. (me lahko zapišete na seznam)iti najprej v laboratorij da dam vodo in počakati na izvide, potem pa k dr.

Mene pa nekaj zanima - oziroma tri stvari:
1. Glede na to da ti naredijo v nosečnosti, oziroma je fajn če greš na nuhalno in morfologijo - a boste šle še na kakšno drugo preiskavo? In v čem je poanta tega 3d, 4d - a ne gledajo tega pri morfologiji?

2. Kakšen poklic opravljate? Jaz sem računovodkinja in sem trdno prepričana da bom delala do zadnjega - če se bo le dalo!

3. A si bo katera izmed vas naredila seznam kaj vse potrebujete dojenčka ali boste kupovale in nabavljale sproti - po potrebi? Sama sem se odločila da takoj ko izvem rezultate NS grem kupit en kompletek (da ga bo dojenček imel ko pride domov iz bolnice) in pa takrat grem tudi po voziček - ki ga imam rezerviranega pri eni znanki - da mi ga prej ne proda.

Lp

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
2.7.2009 15:10:23   
lesk80
Kenya res žalostnouser posted image  še dobro, da  si močna in pozitivna oseba. Upam, da boš kmalu spet zagledala plusek.

Oj, dekline kolk ste se že razpisale. Jaz pa sem te dni tako lena in zaspana. Pa še to je zanimivo en dan imam tak velik trebuh, da mislim da me bo razneslo, včasih pa čisto nič, kot da nisem noseča.
Tudi jaz jem gobe, zakaj pa jih nebi, če pa so tako dobre in mi pašejo. Nima kaj bit narobe, saj jih ne ješ vsak dan.

JANUARJA bomo trije kozorogi

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
2.7.2009 15:14:38   
Anonimen
Kenya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti, da se hitro potolažiš in da čimprej zagledaš novi plusek!

user posted image

(odgovor članu lesk80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3455
2.7.2009 15:16:58   
Anonimen
Jaz imam danes NS. Strah me je ko 100user posted image !

Imam jo ob 16:30.
user posted image

Meni je še vedno slabo, čez cel dan, sploh če ne jem. V grlu, kot da bi me nekdo praskal in me sili na bruhanje, bruham pa ne.

Poleg tega sem zmatrana, zaspana, za nobeno rabo. Že od začetka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3456
2.7.2009 15:21:33   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image

Oooooo, kera princeskauser posted image user posted image user posted image

Kenya, žal mi je zateuser posted image Vidim, da si kr ok, kar je dobro. Upam, da boste čim prej zopet zagledali user posted image in takrat se nam pa le javi. Držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image

tweety83
1. Je žaži prej napisala, da je 3d oz 4d (to je 3d v času-filmček) samo prilika za kukanje v trebušček, nič resnega. Jaz sem NS že mela, grem pa še na morfologijo in če moja gin ne bo tega naredila še na merjenje mat. vratu. Samo mislim, da mi bo ona izmerila.
2. Sem absolventka in trenutno še zadnjič v življenju uživam v ljubem brezdelju. Septembra me čaka še diplomski izpit, diplomo mam že napisano.
3. Nabavljala ne bom še nič. Za večje kose se mi nikamor ne mudi, ker mam tudi na sumu sorodnike da bodo vskočili in brez veze imeti po dvoje. Imam en body že 4 leta, ker mi je bil neskončno všeč in en luškan puloverček, ker je bil v H&M pred 2 tedni 10€. To je to. To bomo mi bolj kasneje. Ko se tudi kaj € nabereuser posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
2.7.2009 15:22:16   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Meni je še vedno slabo, čez cel dan, sploh če ne jem. V grlu, kot da bi me nekdo praskal in me sili na bruhanje, bruham pa ne.

Poleg tega sem zmatrana, zaspana, za nobeno rabo. Že od začetka.

Pa to so sami dobri znaki, da je s človečkom vse okuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
2.7.2009 15:26:48   
lesk80
tweety - jaz bom šla samo na te dve razen, če bo mi G naročila še kakšen drug pregled.
Jaz še nisem zaposlena, trenutno pišem diplomsko nalogo, preden bom pa šla v porodniško pa se bom zaposlila. Ali še je katera s takšno situacijo? Da mi lahko kaj svetuje?
Po NS bom že kaj šla po trgovinah in kaj nabavila, vsaj za malčkov prihod iz bolnice. Sicer pa še je čas, pa še razprodaje bodo.

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
2.7.2009 15:31:33   
lesk80
Grahek ali se boš kje zaposlila, da boš dobila porodniško?

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
2.7.2009 15:32:20   
alex17
Živjo vsem! sem nova na tem forumu in sem vesela, ker sem na spletni strani našla precej uporabnih informacij. tudi jaz pričakujem v začetku januarja 2010 in še kar ne morem verjeti, da v meni raste mala pikica... vsem želim vse lepo! user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
2.7.2009 15:38:37   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: lesk80

Grahek ali se boš kje zaposlila, da boš dobila porodniško?

Nop. Jeseni nekaj vpišem za statususer posted image Se grdo sliši, samo si bom privoščila ker sem bla do zdaj pridna in nisem nič pavzirala, padla al se pa prepisala. Sem hotela na magisterij, pa me je bolonja zafrknila. Z doktorjem nimam kaj počet, me ne bo nihče vzel v službo. Pa tudi sem iz takega foha, da moram najprej naresti strokovni izpit, tako da lahko o pravi službi zaenkrat samo sanjam. Potem ko mi poteče prvi letnik bom pa izkoristila tisto dodatno leto za rojstvo, če ne dobim pripravništva.

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
2.7.2009 15:40:04   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

Živjo vsem! sem nova na tem forumu in sem vesela, ker sem na spletni strani našla precej uporabnih informacij. tudi jaz pričakujem v začetku januarja 2010 in še kar ne morem verjeti, da v meni raste mala pikica... vsem želim vse lepo! user posted image

Lep pozdravuser posted image user posted image user posted image Upam, da rada čvekašuser posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
2.7.2009 15:47:51   
Žaži
tweety, na NS sem že bila, pripada mi pa še morfologija (tako kot vsem ostalim). Na kaj drugega ne grem, ker ni potrebe po temu.
Sem absolventka, nekaj malega delam preko napotnice, ampak nič takega, še dva izpita me čakata in diploma.
Kupovala ne bom nič, ker imamo vse kupljeno od prvega in ker bo zgleda spet fantek, bo ponosil vsa njegova oblačila, voziček je tudi nov, posteljo po podedoval, ker dobi sin septembra veliko.........mogoče kako malenkost, če se mi bo kje kaj zasvetilo, drugače pa samo mini plenice in podobno, kar potrebuješ pri novorojenčku. No, sedja sem se spomnila, da sem imela rabljen stolček, tisti, v katerem na pol leži, no, to bomo kupili novo, da bo imel še on kaj novegauser posted image .

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
2.7.2009 15:52:41   
alex17
hvala, to pa vsekakor!! sama se počutim kar v redu, razen da sem precej hitro utrujena (že pri hoji v hrib, čeprav sicer tečem in kolesarim). NS sem imela ta teden in vse kaže super, tako da sem bila cel dan nasmejana do ušes user posted image počasi bo treba veselo novico povedati domačim in v službi...

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
2.7.2009 15:53:26   
kemo
pozdravljene vidim da nas je kr nekaj tukaj ki pišemo diplomo oz nameravamo diplomirati septembra no tudi js se s tem trenutno ukvarjam pa se mi nekako ne da in kako daleč ste z diplomsko ka se boste potem zaposlile al šle na zavod???

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
2.7.2009 16:45:05   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: kemo

pozdravljene vidim da nas je kr nekaj tukaj ki pišemo diplomo oz nameravamo diplomirati septembra no tudi js se s tem trenutno ukvarjam pa se mi nekako ne da in kako daleč ste z diplomsko ka se boste potem zaposlile al šle na zavod???

Jaz sicer imam temo in pol diplome že narejene, ker bom samo en podjetniški načrt, ki sem ga že v 3 letniku delala razširila, vendar dokler ne naredim teh dveh izpitov je ne bom še prijavljala. Upam samo, da mi do januarja rata.
Zaposlitev 5 mesecev nosečauser posted image . V teh časih je to ena velika utvara že za tiste, ki so na zavodu že sedaj prijavljeni, kaj šele, da se na razgovor s trebuhom pojavimouser posted image .
Sem pa jaz razmišljala, da bi se prijavila na zavod 1.10., pa bi prosila taščo za uslugo, da me zaposli in za to dobi 3.600€, kar bi uporabila za meni prikazat plačo, da bi dobila boljšo porodniško, pa je problem to, da se nam šteje v izračun porodniške oktober 2008-oktober2009 in v tem časi še niti ene plače nebi prejela, tako, da sem se kar morala sprijazniti s tem, da bom prejemala ušivih 188€ starševskega dodatka + otroški dodatek za dva otroka in vsak mesec jokalauser posted image . Ne vem pa, če se da predčasno prekiniti status študenta, da bi to naredila že sedaj, ker tako bi se pa potem splačalo. Ve katera, če je to mogočeuser posted image

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
2.7.2009 16:45:31   
pajcevina
kenyauser posted image user posted image user posted image me je ful stisnilo, ko sem to vidla. Sploh ker sva imeli na isti dan PDP.

Jaz pa že veselo razlagam okoli novico - če bo pa kaj narobe se bom pa zemljo vdrla, ko bo treba še to razlagat.

Danes sem povedala v službi in dobila zeleno luč za drugo leto - da mi podaljšajo pogodbo. Ne še sicer direkt od ravnatelja, ampak upam, da bo tut to. Pridno smo že sestavili urnike za drugo leto (mi je blo tuk fajn to sestavljat, ko vem, da sem spet v igri), jutri pa naredimo še poimenske sezname učencev, pol pa konec službe do sredine avgusta.
Ponoči kar spat nisem mogla - sem bla tok živčna. Zdej pa lahko samo še uživam v user posted image (in upam, da jo preguram do konca)

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
2.7.2009 16:48:01   
pajcevina
Žaži, verjetno lahko prekineš status, samo preveri, da ne boš na koncu izpitov in diplome plačevala.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
2.7.2009 16:53:41   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Žaži, verjetno lahko prekineš status, samo preveri, da ne boš na koncu izpitov in diplome plačevala.

Eno leto po koncu statusa je na našem faksu še vse brezplačno, diploma in izpiti. Ne vem edino, če se to da kar prekiniti, glede na to, da na zavodu vejo, da imam status študenta do 30.9.09 in bi se kar tam pojavila in se hotela vpisati med brezposelne, pol bi pa tašča par dni za tem dala vlogo zame, da me zaposli in da hoče denar za to. Pišuka, ko je v dobi računalnikov že vse povezano in se vsak podatek takoj najde..........

Sem pa vesela za tvojo službo, čeprav sploh dvomila nisem, glede na to, da malo poznam šolstvo in je to res poklic, kjer nimajo nič proti nosečkam, le da se dovolj hitro pove, da se dobi zamenjava.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
2.7.2009 17:08:16   
lesk80
Statusa študenta nimam več in sem tudi že prijavljena na borzi.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
2.7.2009 17:54:12   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: kemo

ojla

jaz sem sicer diplomirala aprila letos (en dan za tem pa zvedela da sem user posted image ) in sem službo že imela. Zdaj pa nevem kako bo naprej ker me user posted image  in pol z user posted image  ravno ne bodo rabili mi je prišlo na ušesa. Tako da tudi moja prihodnost glede službe je bolj sivkasta. Zdaj sem na bolniški pa je plača res majhna user posted image

Danes imam že cel dan neko čudno špikanje v srednjem delu trebuha user posted image  upam da ni nič narobe. Drugače sem danes v 13t5d in sem prebrala, da se v tem tednu user posted image  z maternico izboči tako da ni več v spodnjem delu. Upam da to špikanje pomeni prav to ker je res čisto drugačno kot sem ga vajena user posted image

< Sporočilo je popravil Kika99 -- 2.7.2009 18:12:54 >

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
2.7.2009 18:10:01   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Ne vem pa, če se da predčasno prekiniti status študenta, da bi to naredila že sedaj, ker tako bi se pa potem splačalo. Ve katera, če je to mogočeuser posted image

Uf, mislim, da ne. Edino če prej diplomiraš oz. se že zdaj zaposliš. Ti pa priporočam da pokličeš na ŠOU svetovalnico, so fuuuuul prijazni pa vse ti razložijo tip top:

http://www.svetovalnica.com/
user posted image
Socialno in drugo svetovanje
studentska.svetovalnica@kiss.si
(01/43 80 253)
ponedeljek, torek in četrtek: 10.00 - 15.00
sreda: 12.00 - 17.00

Super pajčevina za službouser posted image user posted image user posted image Ful fino!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
2.7.2009 18:14:07   
Tretjinka
jooooooooj kenya user posted image user posted image user posted image user posted image
a še ne bo konca slabih novic???? user posted image user posted image user posted image
želim ti čimhitrejše okrevanje in čimprej novi user posted image user posted image  v trebuščku!
Drži se!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
2.7.2009 18:29:54   
Žaži
Grahek, hvalauser posted image

kika, verjetno bo to to, jaz imam sicer malo luknjast spomin, ampak se spomnim, da je prejšnjič mene tudi v tem času nekaj zategovalo po maternici en čas, pol se je pa nehalo.

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?