Žaži
|
majčyca - *2.7.2009* Zala01 - *2.7.2009* - NS KiA*** - *2.7.2009* - NS srečno danes vsem na pregledih in NS Kleopatra, verjetno to res leži na kvaliteti UZ, pri moji g se tudi precej slabše vidi, pa velja, da ima kar dober aparat, v Postojni se pa tako jasno vidi, da sem dejansko videla dojenčka, ne samo neke sence, zelo ostre so linije, vsak prstek se vidi, jeziček, enkrat vmes je zazehal .......ni pol čudno, da se je videl tudi čevap med nogami, sploh, ker je tako lepo štrlel v zrak . Sem sedaj res prav vesela da je fantek, pa po imenu ga že kličemo . Zala, za krvni test se nisem odločila, nisem niti pomislila na to da bi se, NS je bila super, tveganje res malo, evo rezultate: Trisomy21 je povprečje za mojo starost 1:629, jaz imam 1:3143 Trisomy18 je povprečje za mojo starost 1:1476, jaz imam 1:4472 Trisomy13 je povprečje za mojo starost 1:4645, jaz imam 1:86740 Tudi nosna kost lepo vidna, možgani vidni, glavica primerno velika......v glavnem je na koncu rekla, da vidi enega zdravega dojenčka, tako da mi ni niti na misel prišlo si še dodatne stroške delati. Pa tako je kar je, splava sigurno nebi šla delati.
|