|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
2.7.2009 8:23:52   
miklarom
majčyca - *2.7.2009*
Zala01 - *2.7.2009* - NS
KiA*** - *2.7.2009* - NS

srečno danes vsem na pregledih in NS user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
2.7.2009 8:30:27   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Živijo

Ravnokar sem pojedla za pest gobic v omaki zdaj pa sem prebrala da niso priporočljive. Zdaj me pa panika zagrabila bi šla najraje bruhat user posted image  pa tako so semi zaluštale. A je katera jedla gobe zdaj v user posted image ?

Jz tudi jem gobe sam ne pretiravam. Sploh pa ne vem zakaj bi šla poteb bruhat to bi blo še slabš, jaz sem jedla nepas. skuto pa šele potem videla pa nisem šla bruhat...

Sem šla zjutrj na tehnico +en kguser posted image ampak sem enga tudi zgubila, ko ni bilo apetita tako, da sem na istem kot pred user posted image , sam ko začnejo enkrat kg gor it kar grejo pa grejo...

Danes grema malo na lenta pogledat, sem hotela ju3, ko je Adi Smolar pa mojemu ne paše jutr, ker mamo v soboto piknik pri žlahti itd. Grem pa tudi v H&M, ker sem totalno brez cot, upam, da bo kaj pametnega pa da so solidne cene.
Zala01 - *2.7.2009* - NS
KiA*** - *2.7.2009* - NS
majčyca - *2.7.2009*

SREČNO DANES!

< Sporočilo je popravil nincrli -- 2.7.2009 8:31:27 >

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
2.7.2009 9:03:49   
Žaži

majčyca - *2.7.2009*
Zala01 - *2.7.2009* - NS
KiA*** - *2.7.2009* - NS

srečno danes vsem na pregledih in NS user posted image user posted image user posted image

Kleopatra
, verjetno to res leži na kvaliteti UZ, pri moji g se tudi precej slabše vidi, pa velja, da ima kar dober aparat, v Postojni se pa tako jasno vidi, da sem dejansko videla dojenčka, ne samo neke sence, zelo ostre so linije, vsak prstek se vidi, jeziček, enkrat vmes je zazehaluser posted image .......ni pol čudno, da se je videl tudi čevap med nogami, sploh, ker je tako lepo štrlel v zrakuser posted image . Sem sedaj res prav vesela da je fantek, pa po imenu ga že kličemouser posted image .

Zala, za krvni test se nisem odločila, nisem niti pomislila na to da bi se, NS je bila super, tveganje res malo, evo rezultate:
Trisomy21 je povprečje za mojo starost 1:629, jaz imam 1:3143
Trisomy18 je povprečje za mojo starost 1:1476, jaz imam 1:4472
Trisomy13 je povprečje za mojo starost 1:4645, jaz imam 1:86740
Tudi nosna kost lepo vidna, možgani vidni, glavica primerno velika......v glavnem je na koncu rekla, da vidi enega zdravega dojenčka, tako da mi ni niti na misel prišlo si še dodatne stroške delati. Pa tako je kar je, splava sigurno nebi šla delati.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
2.7.2009 9:27:48   
polho3006
OJ!

V pon. imam drugi pregled in me zanima...tiste ki ste že imele drugi pregled...če ga je že mogoče imela katera v Šentjurju pri Simonitiju...kaj obsega...kako dolgo traja? Meni je na prvem pregledu rekel da naj najprej dam vodo in potem pridem z izvidi k njemu...sem radovedna kaj me čaka. Malo me pa tudi že stiska...strah, skrb...kaj pa če...

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
2.7.2009 9:32:14   
nincrli
Jaz ga imam v sredo in me isto zanima. Pomoje zveš rezultate izvidov pa se pogovoriš kak pa kaj. Če bi bilo pa karkoli narobe bi te pa že tak poklicali. 

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
2.7.2009 9:43:55   
grahek85
Zdravo!

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Saj to vem kako se nalaga,samo jaz soicer slikco sem dobila,samo zdaj jo na net dat je pa mal tezjeuser posted image .Nimam skenerja,nimam je na cd-ju...

No,pregled uspesen.Zaenkrat vse v redu,NS super,zdaj moram pocakati se na krvne izvide.
Za spol ni nic povedal,ker naj bi bilo se prekmalu.Pravi,da ce ni 100%ne pove.Skoda no,jaz pa tolk radovednauser posted image .Pa dojencek je bil fuuul zivahenuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Slikico lahko fotkaš z mobitelom ali fotoaparatomuser posted image Čestitam za pregled in živahno deteuser posted image user posted image user posted image Pri meni je tudi takoj za spol povedala, ko sva vprašala, ma pa tudi hud UZ, res ful fin. Mogoče je pa lulčke lažje prepoznati oz. je tista štirlina res 100% to, pri lulikah si pa ne upajo 100% rečiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Ma ni panike, jaz sem bila v soboto v gozdu in sem nabrala kar nekaj lisičk (končno mi je uspelo ), pa je potem tašča skuhala tako dobro gobovo juho (njami!), da sem se je prav najedla .

mmmmmm, lisičke..... v gobovi juhi..... mmmmm.....

Jaz bom pa danes letala po bankah, da si zrihtam zavarovanje za avto. Pol pa še tehnični pa taksa pa bo šlo 500€user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
2.7.2009 9:44:44   
grahek85
Srečno danes punce!

majčyca - *2.7.2009*
Zala01 - *2.7.2009* - NS
KiA*** - *2.7.2009* - NS

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
2.7.2009 9:59:27   
Kika99
Jutro user posted image

Tako jaz sem preživela noč brez zastrupitve (gobe, jurčki) user posted image , malo sem slabše spala pa vseeno sem srečna da se je tako izteklo. Upam samo da je z user posted image  vse ok. Jaz jih v nosečnosti ne bom več jedla, ker sem se zelo ustrašila ko sem brala nasvet od dr. Pušenjaka glede gob.

jaz imam 2. pregled 14.7 takrat bom v 16 tednu in upam, da mi bo lahko povedala spol ker me zeloooo zanima.

grahek85 midva sva imela ravno prejšnji mesec registracijo in naju je prišla 1900 eur (kasko zraven) user posted image , si je možek zbral tak avto da me je kar kap ko ga je prpelal domov. Je reku, da zdaj ko sva oba prodala motorje nama bo pa orenk avto kupu user posted image . No pol sem mu rekla evo zdaj si kupu pa strošek in ne avto user posted image . Glavno da ima prtljažnik velik in, da je varen.

Punce vso srečo na pregledih!!!!!! user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
2.7.2009 10:07:54   
grahek85
nincrli, jaz sem si v Promodu kupila par super majčk. Mislim, da ga mate tudi v MB. So take lahke in precej ohlapne, okoli pasa široke. Super so, ker bodo še nekaj časa "rasle" z menoj in mojim podnajemnikomuser posted image

to mam v beli in sveto modri (po 10€):
http://www.promod.eu/products/flame-cotton-top-south-sea-blue-R6250058023STA3.html

tole pa v rdeči (12€):
http://www.promod.eu/products/elasticated-fashion-top-coral-R6250054075STA3.html

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
2.7.2009 10:12:58   
grahek85

grahek85 midva sva imela ravno prejšnji mesec registracijo in naju je prišla 1900 eur (kasko zraven) user posted image

Ufuser posted image To pa je mrcina! Najin je še bolj študentski karavanček star skoraj 11 let z 1,4 motorčkom. Pa kasko niti ne vzameva, ker je cel avto vreden nekje 2000€user posted image

Nisem vedela, da sta bla z možem bajkerjauser posted image Kako pa to, da sta prodala motorja?

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
2.7.2009 10:15:24   
Žaži
Jaz sem pa troje hlač kupila v H&M in eno dolgo oblekco poletno, majčke pa kar v poceni Kiku, imajo veliko izbiro raznih tunik, dve sem celo od zimske razprodaje dobila z dolgimi rokavi za smešna 2€user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
2.7.2009 10:22:25   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

grahek85 midva sva imela ravno prejšnji mesec registracijo in naju je prišla 1900 eur (kasko zraven) user posted image

Ufuser posted image To pa je mrcina! Najin je še bolj študentski karavanček star skoraj 11 let z 1,4 motorčkom. Pa kasko niti ne vzameva, ker je cel avto vreden nekje 2000€user posted image

Nisem vedela, da sta bla z možem bajkerjauser posted image Kako pa to, da sta prodala motorja?

mož ga je prodal že lani jaz pa letos. hotela sva kupiti enega bolj komot za daljše ture pa naju je presenetil user posted image  . Zdaj planirava da bi kupila še kakšnega čez kako leto. Zdaj morava najprej stanovanje renovirat ker je res že vse staro sploh kopalnica user posted image .

MI2 sva vzela bmw x3 z malo več konjički (sva oba bolj adrenalinska)user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
2.7.2009 10:32:52   
Zala01
No, v glavnem sem nazaj z  NS...res vse pohvale dr. Babnikovi, se resnično potrudi. Rezultati so več kot odlični. Glede spola, mi je najprej rekla ,da je deklica, potem proti koncu se je obrnil in se ji je zdelo, da vidi lulčka.. tako da 50-50. Ma samo, da so rezultati res tako odlični. Sem se kar oddahnilauser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
2.7.2009 10:42:09   
grahek85
Juhu zala, čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
2.7.2009 10:44:18   
Žaži

No, v glavnem sem nazaj z  NS...res vse pohvale dr. Babnikovi, se resnično potrudi. Rezultati so več kot odlični. Glede spola, mi je najprej rekla ,da je deklica, potem proti koncu se je obrnil in se ji je zdelo, da vidi lulčka.. tako da 50-50. Ma samo, da so rezultati res tako odlični. Sem se kar oddahnilauser posted image .

A ti so tudi bila v Po pri njej? A ne, da je ful fajna in prijazna, jaz sem z njo med pregledom kar nekaj čvekala, pa za CR spraševala, pa hecala se je z mano in zraven merila in komentirala videno......je bilo prav superuser posted image .

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
2.7.2009 10:45:24   
grahek85

mož ga je prodal že lani jaz pa letos. hotela sva kupiti enega bolj komot za daljše ture pa naju je presenetil user posted image  . Zdaj planirava da bi kupila še kakšnega čez kako leto.

Moj skos sanja, da si bo enkrat kupil BMWjev potovalni motor, je čisto očaran, ko kakega vidi. Od kolega oče ga ma in se je enkrat peljal, od takrat ljubezen z leti samo še rasteuser posted image Je bil pa hecen, ker je visok 2m in potem malo prevelik izgleda za na motor, preveč krivi aerodinamikouser posted image Pa ga nič ne moti... Glavno, da bo mel motor.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
2.7.2009 10:46:47   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

A ti so tudi bila v Po pri njej? A ne, da je ful fajna in prijazna, jaz sem z njo med pregledom kar nekaj čvekala, pa za CR spraševala, pa hecala se je z mano in zraven merila in komentirala videno......je bilo prav superuser posted image .

Mi smo se tudi ful smejali na pregledu, je taka ful zgovorna in prijazna. Bi blo res fino, če bi blo več takih ginekologov in zdravnikov na sploh.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
2.7.2009 11:23:14   
Zala01

Ne, sem bila kar v Lj, v Dravljah. Sej je rekla, da včeraj je delala pa v Postojni. Ma ja, ful se je potrudila, res. Samo priporočam. Sem se zmenila, da pridem tudi na morfologijo septembra k njej.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
2.7.2009 11:32:09   
grahek85

Ne, sem bila kar v Lj, v Dravljah. Sej je rekla, da včeraj je delala pa v Postojni. Ma ja, ful se je potrudila, res. Samo priporočam. Sem se zmenila, da pridem tudi na morfologijo septembra k njej.

U, jaz sem se tudi hotla naročiti pri njej, pa se mi je zdelo še prezgodaj. A je že gužva? Saj na morfologiji je partner tudi lahko zraven, a ne? 

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
2.7.2009 11:38:09   
Žaži

U, jaz sem se tudi hotla naročiti pri njej, pa se mi je zdelo še prezgodaj. A je že gužva? Saj na morfologiji je partner tudi lahko zraven, a ne? 

Koliko pa morfologija stane? Ker meni jo je delala drugače moja guser posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
2.7.2009 11:45:08   
Zala01

Ne, ne, se še nisem naročila, sej je rekla, da ona to najraje dela v 23. tednu, ko se srček zelo vidi. Nimam pa pojma, koliko to stane (ups nisem vprašala), sem hotela zdaj jaz to vas vprašat, če katera kaj ve. Pa na morfologiji je tud partner zraven lahko, ja.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
2.7.2009 11:48:59   
Zala01

Koliko pa morfologija stane? Ker meni jo je delala drugače moja guser posted image

sej meni jo naredi tudi moj G., pa je v prvi nosečnosti hotel še eno mnenje, tako da ga bo zdaj verjetno tud. Tako da bom šla kar k njej.user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
2.7.2009 11:53:56   
Žaži
Grahek, partner je lahko praviloma zraven pri NS, 3d in morfologiji.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
2.7.2009 11:56:26   
grahek85
V Zdravstvenem centru Dravlje, ki je zraven Babnikove in se mi zdi, da majo enake cene, je morfologija 70€, s CDjem pa 85€.

http://noseca.com/cenik.html

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
2.7.2009 11:58:59   
grahek85

Grahek, partner je lahko praviloma zraven pri NS, 3d in morfologiji.

Za kaj se pa dela ta 3d? NS in morfologija mi je jasno, za ta 3d pa ne. Na ceniku piše, da je najbolje med 35. in 30. tednom. Stane pa 100€user posted image

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 2.7.2009 11:59:19 >

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?