|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
1.7.2009 21:30:56   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

dojenje : jst ne vem več a sem že nora al kaj... v glavnem pretekle dni, mi je Jakob zelo slabo pil (zdaj se ne dojiva več 10x ali 12x dnevno, pač pa samo 6-8x) in sem se bala da bom fasala mastitis. zdej mam pa take mehke dojke, da že mislim, da mi mleko usiha. Jakob zvečer noče in noče zaspat. Komaj zdaj ga je zmanjkalo, upam da bo to noč pridkan in ga ne bo nič mučilo. No hotla sem rečt to, da dam Jakobu pred spanjem dojko in on pije in pije in jaz ga drezam, da pije vsaj 8 minut, vmes mi zaspi, pa ga spet dregnem in tako naprej, no na koncu mi na dojki zaspi, mu jo vzamem ven, čez nekaj časa se zbudi in že papca svoje rokice. Mislim... a to pomeni, da se ni najedel pri meni al kaj? Ko stisnem dojko, iz nje priteče mleko.
pa mu spet ponudim dojko, naredi dva požirka in ga spet zmanjka. vzamem dojko ven, se zbudi. mu dam spet jošk, pa spet zaspančka in tako se dajeva zvečer, kdo bo koga prelisičil...
Kakšne so vaše dojke, mehke, trde pred dojenjem?
Prej sem imela pred dojenjem trde joške, tko da sem komaj čakala, da bo lačen, da mi jih olajša in sem točno vedela, če je spil dovolj ( če je bil jošk po dojenju tak mehek, ko ena vreča, sem vedela, da je blo sigurno dovolj. ). zdej pa imam nek strah, da pa vleče v prazno user posted image

malcekvita - tudi naš Jakob je dans kazal podoben vzorec hranjenja. Bil je cel dan sitkan, ko sem ga vzela v naročje je pa takoj iskal joško in mu samo pestovanje ni bilo dovolj. Ko sem ga pristavila pa je po parih požirkih že dremal. Pa sem ga odstavila, odložila, se je zbudil in si silno začel tlačiti rokce v usta. Nekaj časa se je zadovoljil s tem pol paspet jok, pa hop na joško. Tako je bilo cel dan. Spal seveda ni skoraj nič in je zato bil tudi fino sitkan.

Kar se trdote još tiče - naš Jakob se doji zelo pogoto, sama pravim, da je same majhne snackeuser posted image , je pravi mali gurman - kot da bi imel slow food varijanto hranjenja. Zelo redko se je zgodilo, da so mi prsi bile napete, ker je navrelo mleko, ponavadi ne čutim ničesar.

Upam, da se bo stanje glede hranjenja čimprej uredilo.

Lp,

veronikab

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
1.7.2009 21:32:02   
malcekvita
ma joooj upam, da res ne bom že zdej ostala brez mleka user posted image ... tako mi je res bol komot, kokr pa letat sem pa ke s flaškami, umivanjem, sterilizacijo, pogrevanjem, ohlajanjem... pa glih začela sem uživat v dojenju...

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
1.7.2009 21:36:50   
malcekvita
veronikab pa mava res ena dva navihančka midve, kaj? Mogoče to samo tako Jakobom paše user posted image .
ja jst tudi srčno upam, da bo vse ok. Danes je prvič užival, ko sem mu dala vodo pit po žličkah, prej pa se je zmrdoval. Kar jeziček je stegoval in je hotel še. Mi je moj user posted image predlagal naj mu dam, ker je blo tko vroče.

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

Neposredna povezava do sporočila: 3953
1.7.2009 21:37:36   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

dojenje : jst ne vem več a sem že nora al kaj... v glavnem pretekle dni, mi je Jakob zelo slabo pil (zdaj se ne dojiva več 10x ali 12x dnevno, pač pa samo 6-8x) in sem se bala da bom fasala mastitis. zdej mam pa take mehke dojke, da že mislim, da mi mleko usiha. Jakob zvečer noče in noče zaspat. Komaj zdaj ga je zmanjkalo, upam da bo to noč pridkan in ga ne bo nič mučilo. No hotla sem rečt to, da dam Jakobu pred spanjem dojko in on pije in pije in jaz ga drezam, da pije vsaj 8 minut, vmes mi zaspi, pa ga spet dregnem in tako naprej, no na koncu mi na dojki zaspi, mu jo vzamem ven, čez nekaj časa se zbudi in že papca svoje rokice. Mislim... a to pomeni, da se ni najedel pri meni al kaj? Ko stisnem dojko, iz nje priteče mleko.
pa mu spet ponudim dojko, naredi dva požirka in ga spet zmanjka. vzamem dojko ven, se zbudi. mu dam spet jošk, pa spet zaspančka in tako se dajeva zvečer, kdo bo koga prelisičil...
Kakšne so vaše dojke, mehke, trde pred dojenjem?
Prej sem imela pred dojenjem trde joške, tko da sem komaj čakala, da bo lačen, da mi jih olajša in sem točno vedela, če je spil dovolj ( če je bil jošk po dojenju tak mehek, ko ena vreča, sem vedela, da je blo sigurno dovolj. ). zdej pa imam nek strah, da pa vleče v prazno user posted image

Nočem te strašit,samo pri meni,ko sem imela to,kar praviš,da se tebi dogaja,ni bilo več mleka.Pa čeprav sem ob stisku dobila ven kakšno kapljico.Probaj s črpanjem,pa boš videla,kolko ti bo nateklo.Veliko sreče!

ma neee, mleka imas dovolj, ne serji user posted image . in noben mi ne bo reku, da mu tkole cez noc zmenjka mleka brez kaksnega zelo pretresljivega dogodka v zivljenju (ala custven sok).. Jaz imam cist mehke, bolj trde imam samo ponoci, ce spi res dolgo, drugace pa cist mehke. In se lepo naje. lej, men dita skoraj en teden ni jedla. pa ja, mleka je bilo valda manj, samo ni ga pa zmanjkalo al pa kaj podobnega. ko je zacela jest, sem ji dva vecera se malo dodala, drugace pa cim vec dojila. Jaz ce vidim, da se bolj kot ne uspava z zizo, neham poskusat - probam jo mal zmotivirat, ce se da, drugace pa neham. tko v bistvu tud lacen ne more postat, ce skoz po mal. Pusti ga naj spi, ti pa si malo scrpaj, da se ohranja kolicina mleka. Aja, probaj med dojenjem s kompresijo dojk Kompresija, stiskanje prsi: [med.over.net]
Ne dvomi vase, vse je gut. Vem pa, da je tezko, ko se tkole hecajo z dojenjem.. Mene dita ornk heca user posted image Bolj glej polulane in pokakane plenice in razpolozenje otroka.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
1.7.2009 21:38:30   
matcar

ma joooj upam, da res ne bom že zdej ostala brez mleka user posted image ... tako mi je res bol komot, kokr pa letat sem pa ke s flaškami, umivanjem, sterilizacijo, pogrevanjem, ohlajanjem... pa glih začela sem uživat v dojenju...

Jaz tudi,samo nisem imela te sreče.Ni pa rečeno,da je tudi pri tebi tako.Probaj ga čimveč pristavljat.Kolko je star? Meni je sestra v P rekla,da pride pri vseh mamicah obdobje,ko je zelo malo mleka,zato je treba otroka čimveč pristavljat.Da se spet vzpostavi mleko nazaj.Veliko pa je mamic,ki v tem obdobju obupajo.Meni se ni izšlo,mogoče pa se bo tebi.Poskusi,izgubit nimaš kaj.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3955
1.7.2009 21:39:02   
malcekvita
nočko pupe, grem pod tuš, pa k dregemu se malo muckat, jutri se pa tipkamo.
Upam, da bo Jakob lepo pančkal in ga ne bo sračkal, kot zadnji dve noči....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3956
1.7.2009 21:40:53   
matcar

veronikab pa mava res ena dva navihančka midve, kaj? Mogoče to samo tako Jakobom paše user posted image .
ja jst tudi srčno upam, da bo vse ok. Danes je prvič užival, ko sem mu dala vodo pit po žličkah, prej pa se je zmrdoval. Kar jeziček je stegoval in je hotel še. Mi je moj user posted image predlagal naj mu dam, ker je blo tko vroče.

Punce,nasvet velja za vse: ko je vroče,dajajte otrokom tekočino,vodo,čaj...Kako boste pa vedele,če je otrok žejen? Tista luknjica,ki jo imajo na glavici-tam,ko se delajo temenca-postane malo vdrta,takrat je otrok žejen! Verjemite!Mi pa bomo počasi začeli že s sokovi.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3957
1.7.2009 21:40:55   
tinaaja
Tlacenje rokic v usta pa je razvojna faza. Vcasih pa tudi pomeni lakoto. Probcas dat zizo, ce je pol je lakota, ce ne ne. Dita vcasih prav zagrize rokice, kot da bi jih hotla oglodat. Pa oba palca v usta in tulit zraven, pa se pol prevec ugrizne in frzmaga, pa tri prste na enkrat do goltanca, pa... ahhh..

tko laringitis sem nastudirala, zdaj grem lahko spat in molit, da bo ju3 bolje. evo ze spet kaslja user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
1.7.2009 21:42:27   
malcekvita

Jaz tudi,samo nisem imela te sreče.Ni pa rečeno,da je tudi pri tebi tako.Probaj ga čimveč pristavljat.Kolko je star? Meni je sestra v P rekla,da pride pri vseh mamicah obdobje,ko je zelo malo mleka,zato je treba otroka čimveč pristavljat.Da se spet vzpostavi mleko nazaj.Veliko pa je mamic,ki v tem obdobju obupajo.Meni se ni izšlo,mogoče pa se bo tebi.Poskusi,izgubit nimaš kaj.

hvala matcar. Star je tri mesece in en dan user posted image . Sej jst ga čez dan poskušam pristavit večkrat, ker mi ne gre v račun, da tako malokrat je, ampak on naredi par požirkov in noče več. se lahk na glavo postavim če čem... Sam joka mi pa tud ne, pol se pa tolažim, da bi mi že pvedal, če bi bil lačen, al kako?? Kako je blo pri tebi, je ptroček jokal, pa si tako vedla, da je lačen?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
1.7.2009 21:44:11   
malcekvita
Tinaaja user posted image nej tale laringitis čimprej mine!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3960
1.7.2009 21:46:14   
matcar

Tinaaja user posted image nej tale laringitis čimprej mine!!!!

Se podpišem!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3961
1.7.2009 21:46:22   
malcekvita
matcar, kolko je pa tvoj sonček star, če boste že začeli s sokovi?

Neposredna povezava do sporočila: 3962
1.7.2009 21:47:52   
malcekvita

matcar, kolko je pa tvoj sonček star, če boste že začeli s sokovi?

Ahhh, sej sem šele zdej vidla, da maš lepo napisanouser posted image . Tvoj je 3 dni mlajši od mojega.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3963
1.7.2009 21:49:24   
tinaaja

Punce,nasvet velja za vse: ko je vroče,dajajte otrokom tekočino,vodo,čaj...Kako boste pa vedele,če je otrok žejen? Tista luknjica,ki jo imajo na glavici-tam,ko se delajo temenca-postane malo vdrta,takrat je otrok žejen! Verjemite!Mi pa bomo počasi začeli že s sokovi.

spet odvisno od otroka. moji dve ne rabita.. brina ni hotela pit nic, enako dita. Ce se otrok normalno doji, ne rabi dodajanja. nekaterim pa pase. Ce je zejen, se bo otrok na kratko podojil, ce je lacen se bo ornk podojil. Mecava pa je dvorezen mec - ce je ugreznjena, pote je otrok ze dehidriran, kolikor jaz poznam teorijo. Takrat je ze ornk mimo zeje. Ampak do dehidracije pa spet ne pride tok hitro - to je predvsem problem pri dirski in bruhanju. in v polsedecem polozaju imajo vsi dojencki malo vzgreznjeno mecavo.

S sokovi pri 3m? user posted image No vsak po svoje.

Soncek, tole das lahko na seznam nekam (prva pomoc morda),bo zgelda kamlu aktualno nekaterim.
Uvajanje GH
Uvajanje GH 1

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
1.7.2009 21:51:14   
matcar

hvala matcar. Star je tri mesece in en dan user posted image . Sej jst ga čez dan poskušam pristavit večkrat, ker mi ne gre v račun, da tako malokrat je, ampak on naredi par požirkov in noče več. se lahk na glavo postavim če čem... Sam joka mi pa tud ne, pol se pa tolažim, da bi mi že pvedal, če bi bil lačen, al kako?? Kako je blo pri tebi, je ptroček jokal, pa si tako vedla, da je lačen?

Ja,jokal je,pa nič ni pomagalo,nobena duda al pa kaj podobnega.Pa rokice je not tiščal v usta.Ko sem ga pristavla,pa je dvakrat potegnil,kot pri tebi,pa zaspal za pol ure.Pa spet vse od začetka.Potem sem si pa začela ven črpat,pa nisem načrpala več,kot 30-35 ml iz ene dojke,on pa je pojedel 60-65 ml.Tako,da sem mu začela dodajat.Potem mi je celo moje mleko zbruhal,dodatka pa ne.Svašta sem probala,dokler mu nisem začela dodatek dajat,svoje mleko pa vlivat vstran.Kmalu pa ga tako nisem več imela,žal.Naš bo jutri dopolnil 3 mesece.Poje pa 150 ml,na dve uri,razen ponoči oz.zvečer po kopanju(okoli 20.30) poje zadnjo flaško,potem pa je do 7-ih-7.30 zjutraj mir.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3965
1.7.2009 22:07:38   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

spet odvisno od otroka. moji dve ne rabita.. brina ni hotela pit nic, enako dita. Ce se otrok normalno doji, ne rabi dodajanja. nekaterim pa pase. Ce je zejen, se bo otrok na kratko podojil, ce je lacen se bo ornk podojil. Mecava pa je dvorezen mec - ce je ugreznjena, pote je otrok ze dehidriran, kolikor jaz poznam teorijo. Takrat je ze ornk mimo zeje. Ampak do dehidracije pa spet ne pride tok hitro - to je predvsem problem pri dirski in bruhanju. in v polsedecem polozaju imajo vsi dojencki malo vzgreznjeno mecavo.

Soncek, tole das lahko na seznam nekam (prva pomoc morda),bo zgelda kamlu aktualno nekaterim.
Uvajanje GH
Uvajanje GH 1

Glej,nočem nobeni pameti solit,bog ne daj.Sem pač dala nasvet,ki pa ga boste upoštevale ali pa ne.Glede na to,da imam 3 otroke,vem pač določene stvari,pomaga pa mi tudi dejstvo,da imam v družini upokojeno "babico!"Je pa razlika pri dojenih in nedojenih otrocih.Jaz nisem imela mleka pri nobene od njih.Zato so mi pri 1.hčeri v posvetovalnici povedali,kdaj in kako naj začnem uvajat GH in sokove.In tega se držim pri vseh.Tudi za pitje mi je bilo tako povedano,s tem,da sem jim dajala čaj že od rojstva kr v P.Pomaga tudi proti krčem.Naš piki že je kašice,ampak po malo.Ker se mora najprej navadit.Meni ni to nič čudno.Mi je žal,da sem hotela samo pomagat!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
1.7.2009 22:12:45   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Uvajanje GH
Uvajanje GH 1

Glej,nočem nobeni pameti solit,bog ne daj.Sem pač dala nasvet,ki pa ga boste upoštevale ali pa ne.Glede na to,da imam 3 otroke,vem pač določene stvari,pomaga pa mi tudi dejstvo,da imam v družini upokojeno "babico!"Je pa razlika pri dojenih in nedojenih otrocih.Jaz nisem imela mleka pri nobene od njih.Zato so mi pri 1.hčeri v posvetovalnici povedali,kdaj in kako naj začnem uvajat GH in sokove.In tega se držim pri vseh.Tudi za pitje mi je bilo tako povedano,s tem,da sem jim dajala čaj že od rojstva kr v P.Pomaga tudi proti krčem.Naš piki že je kašice,ampak po malo.Ker se mora najprej navadit.Meni ni to nič čudno.Mi je žal,da sem hotela samo pomagat!

matcar - hvala za izkušnje in nasvete. user posted image Nam mamicam , še posebej prvorodkam, še kako prav pridejo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
1.7.2009 22:19:06   
matcar
Vem,da pridejo prav.Pa še kako! Tudi meni so prišli prav,ko sem dobila prvega otroka in sem bila popolnoma nevedna. Mogoče se res sliši,kot da sem ne vem kako pametna.Pa nisem,me otroci vsak dan znova presenečajo.Pa še vsak je po svoje unikaten.Sploh Saš je čisti kontra.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
2.7.2009 6:46:17   
tinaaja
Jutro vsem.. nasa noc je bila kar ok glede na stanje.
Matcar - ne vem, zakaj si vzela moj odgovor skoraj kot napad nase user posted image Vsako mnenje je dobrodoslo za mamice in prav je, da se napise. Sem pac podala svoje mnenje/izkusnje. Glede dojenja imam skoraj 2 leti izkusenj, od zelo tezkih zacetkov, kriz vmes, do tega, kako je lepo, ko dojenje stece,.. In ce napises, da je tebi zmanjkalo mleka, zadaj manjka zgodba, kako to - pol si napisala, da si zacela dodajat. Ja to pol spremeni zgodbo - vec Am, manj mleka v dojkah. Tukaj je potem logika, da slej kot prej zmanjka mleka. Ampak dost o tem. Glede uvajanja GH - ja me zanima, kako to, da si se odlocila za uvajanje pri 3m. Ker res dandanes mora bit zeloo redko, da ti kdo iz med. stroke svetuje kaj takega. Zakaj - se najde na linkih, ki sem ji prilepila. Kaj je bilo vcasih in kaj je zdaj, je velika razlika, npr: od krme za zivali in tega, kaj KM zdaj vsebuje- in zakaj so vcasih zaceli hraniti s KM ze takoj, zdaj pa ga odsvetujejo do 1 leta.. itd.. Zanima me argument, zakaj drugace od vecine,ki caka vsaj do 4m, ce ne do 5 ali 6m. In bolj se ne bi mogla strinjat s tem, da je vsak otrok unikaten, zato noben nasvet ne drzi za vse 100% -> zato je tudi prav, da je napisanih vec mnenj, nasvetov, izkusnj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
2.7.2009 7:02:42   
slutnja
matcar-pri katerih mescih pa potem zacnes z GH? ker je tudi meni zmanjkalo mleka - na zalost pri hcekinem 1,5mesecu starosti...user posted image

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
2.7.2009 7:05:07   
matcar
Ja,tako je.Pri hčeri,stara je 8 let,sem po 1.mesecu dobila mastitis in to hudega.Kar je posledično privedlo do tega,da sem mleko izgubila,ampak sem pa jo polno dojila skoraj 2 meseca.Res je tudi,da se je v teh nekaj letih marsikaj spremenilo,ampak ker so takrat tako svetovali pri P,se tega še danes držim.Takrat je bilo tako,da si pri 3 mesecih začel z sokovi(jabolko,breskev,marelica) in kašicami iz enakega sadja,lahko si še dodal banano.To je namreč sadje,ki naj ne bi bilo alergeno,je pa potrebno dajat od začetka v majhnih količinah-2-3 žličke.Ko je po nekaj dneh nevarnost,da je otrok alergičen,mimo,pa lahko začneš z obrokom,koliko pač otrok poje-ne pojejo veliko.Pri srednjem sinu mleka sploh nisem imela 4 dni,zato so mi dali neke tablete v P,ki sem jih jemala 2 dni,da se je mleko sploh začelo delat.Problem je bil,ker Maks sploh ni hotel dojke,pa smo spet morali črpat in dodajat,ker je bilo mleka premalo.Pri Saš-u pa sem napisala probleme.
No,ker sem pri hčeri začela s 3.meseci,sem tudi pri Maksu in sedaj pri Saš-u.Pravim pa,da imam medicinsko sestro v družini,ki je delala na tem področju do upokojitve,vodila maternske šole,itd.vse,kar se tiče od roj.otrok,zato mi tudi ona pove,kako in kaj.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
2.7.2009 7:07:49   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: slutnja

matcar-pri katerih mescih pa potem zacnes z GH? ker je tudi meni zmanjkalo mleka - na zalost pri hcekinem 1,5mesecu starosti...user posted image

Jaz sem pri vseh začela s 3.meseci-od sokov do GH.(sadje,zelenjava pride v poštev po 5.mesecu,pravtako meso).KM pa nisem nobenemu-razen pri Saš-u,ker je še premali,dajala pred 1.letom.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
2.7.2009 7:13:01   
matcar
Saš pa je danes star 3 mesece!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
2.7.2009 7:52:19   
L & L
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

duda1 in L& L - aha sem mislila da je nujno čakati 2 leti. aha pol to pomeni eno leto in pol... aha.... no superca pa samo da je z vajinima user posted image  vse ok. A katera ve ali je možno da sam nekako prosiš daimaš cr, glede na to da si ga enkrat že imel ali je nujno najprej klasičen porod in potem spet če je nuja urgentno cr user posted image
Pri meni je blo tko da sem imela v drugo normalen začetek naravnega poroda, po 6 urah pa urgentni cr. V tretje ti pa pripada cr, seveda po dveh od prej. Moje izkušnje.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
2.7.2009 8:06:16   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: L & L

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

duda1 in L& L - aha sem mislila da je nujno čakati 2 leti. aha pol to pomeni eno leto in pol... aha.... no superca pa samo da je z vajinima user posted image  vse ok. A katera ve ali je možno da sam nekako prosiš daimaš cr, glede na to da si ga enkrat že imel ali je nujno najprej klasičen porod in potem spet če je nuja urgentno cr user posted image

Pri meni je blo tko da sem imela v drugo normalen začetek naravnega poroda, po 6 urah pa urgentni cr. V tretje ti pa pripada cr, seveda po dveh od prej. Moje izkušnje.

Ja,tudi pri meni je bilo tako.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?