kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Čao punce! Pa da vidimo, če mi bo Ela tudi danes pustila tipkat. Ko je taka sitnobica kot danes, ko hoče bit samo na rokah, saj če jo kamorkoli položim, se začne strašansko dret, tako da seveda doseže svoje in jo vzamem v naročje , pač skupaj z njo poskušam kaj pogledat na netu. Dokler jo to zabava seveda . frutolina - Ela je izključno na AM, tako da verjetno zato tako dolgo spi ponoči, najmanj 8 ur, pa tudi 10. P mi je rekla, da otroci na AM več spijo, ker se to mleko težje in dlje prebavlja. Toda jaz na tvojem mestu ne bi uvajala AM samo zaradi tega, saj ga ni čez materino mleko. Tudi Elo "pogovarjanje" fajn utrudi. Temenca - Ravno sem jih izčesavala med spanjem, so res nadležna. Če drug teden še ne bo ok, bomo najprej poskusili z maslom, potem pa Mustela. Pozna katera še kakšen naraven recept proti temencam razen oljne obloge in masla? Sonček85 a morda veš bi bila Tea tree od Justa morda tudi za to? Veronikab javi, če je Mustela pomagala. tud jst bom tale tvoj nasvet uporabla, najprej olje, maslo in mustela. Se mi zdi da je že po oljčku bolš Celjske kofetarce - Bravo! Tak' je treba! Aja, kaj pa naš piknik? Avgusta? Septembra? Hmmmm super bi bilo da bi se lahko zmenile tinaaja in vse večkrat mamice - Občudujem vas, ker vam znese dojenček in še kakšen razigranček zraven . Jaz že zdaj komaj pridem do tuša, da pa bi imela še enega dvoletnika, ki bi potreboval moj čas, pozornost, energijo ... težka. Zato vsaka vam čast večkrat mamice! brigita23 - Baje je z masažo po porodu potrebno biti kar previden, ker so vezi še vedno mehke. H kiropraktiku na primer baje ni dobro it vsaj pol leta po porodu. 3x ! Uau, to pa je bil dan. Jaz si niti časovno ne predstavljam, kaj šele kondicijsko . O prahu bom pa kar tiho . kpmk - Jaz imam že drugo menzo po porodu in je tokrat tako močna, da kar lije iz mene. Se hecam, da sem kot zaklana svinja . Pa kosti in kite me bolijo, tako da se mi zdi, da še vedno poteka poporodno krčenje. Pa ful sem utrujena . pa res sem mislila kaj se to dogaja pa vidim da tebe enake težave mučijo kot mene,... jst prej sploh nisem imela nobenih težav, sploh nisem vedla da mam menzo, zdej pa ... kino - Ne vem, če bi to pri nas že šlo: ne iz Eline strani, še manj pa iz moje. Gotovo bi ves čas razmišljala, kaj pa če Ela joka in me rabi, mene pa ni ... Očitno še nisem zrela za ta korak. Toda nekoč bo treba prerezati popkovnico, vem . me smo se tak na hit zmenle da ni blo časa razmišljat in kao da moreta bit sama malo z očijem. Saj zato pa sem se zmenila zvečer, da sem si preračunala kdaj zadnjič je in pol zaaja.... ja je bla pa kriza ker sem pisala sms iz kina in nisem dobila odgovora ali sta ok, no pol ko sem pa klicala je blo pa čist ok.... Po cca 2eh urah ko sem pršla domov je Ian tako sladko pančal. cartanje - Ela je očitno prava cartika in razvajenka, saj noče kaj dosti biti sama. Če se zamoti z rokicami, je lahko pol ure sama, toda drugače se začne hitro dolgočasit in hoče naročje. Je pa zato v naročju ful pridna. Sedaj gotovo že pol ure tipkava , pa tudi na pizzi smo že bili in je bila ves čas v naročju in ni niti pisnila . Toda en drug dan pa je bila sitna in sem morala po pizzeriji hodit gor in dol, da so lahko ljudje v miru jedli . Ni kaj, prvo leto naj ji še bo, potem ko me bo že več razumela, pa bo pela druga pesem . malcekvita - Objemček za vaju z Jakobom, da čim prej minejo težave. ninica23 - Čestitke za 2 meseca in kako so luštni marcipanovi dojenčki. HB te pa lahko poješ . Ela si je medtem, ko tipkam, pojedla skoraj obe rokici . Pa tako je smešna, ko si pregloboko porine prste, pol pa se ji tako malo zatakne . Hudobna mamica pa se ji smeji . Včasih me tako nasmeji, ko dela kakšne frise, se oba z dragim smejiva, jaz pa se sprašujem, kdo je v bajti zares najbolj otročji . Nič grem, da mi otrok ne ostane brez rok . Lep večer, tukaj v Lj je že vse temno, očitno bo spet dež. Lepe sanje in mirno noč , NenaLena aja pa naj se pohvalim, danes je bilo polno obiskov in mali se ni pustil nosit, samo pri mamici je hotel bit iii a sem žleht,... detelja sem se kr na tebe spomnila ko se mi je tak dober zdel