tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita dojenje : jst ne vem več a sem že nora al kaj... v glavnem pretekle dni, mi je Jakob zelo slabo pil (zdaj se ne dojiva več 10x ali 12x dnevno, pač pa samo 6-8x) in sem se bala da bom fasala mastitis. zdej mam pa take mehke dojke, da že mislim, da mi mleko usiha. Jakob zvečer noče in noče zaspat. Komaj zdaj ga je zmanjkalo, upam da bo to noč pridkan in ga ne bo nič mučilo. No hotla sem rečt to, da dam Jakobu pred spanjem dojko in on pije in pije in jaz ga drezam, da pije vsaj 8 minut, vmes mi zaspi, pa ga spet dregnem in tako naprej, no na koncu mi na dojki zaspi, mu jo vzamem ven, čez nekaj časa se zbudi in že papca svoje rokice. Mislim... a to pomeni, da se ni najedel pri meni al kaj? Ko stisnem dojko, iz nje priteče mleko. pa mu spet ponudim dojko, naredi dva požirka in ga spet zmanjka. vzamem dojko ven, se zbudi. mu dam spet jošk, pa spet zaspančka in tako se dajeva zvečer, kdo bo koga prelisičil... Kakšne so vaše dojke, mehke, trde pred dojenjem? Prej sem imela pred dojenjem trde joške, tko da sem komaj čakala, da bo lačen, da mi jih olajša in sem točno vedela, če je spil dovolj ( če je bil jošk po dojenju tak mehek, ko ena vreča, sem vedela, da je blo sigurno dovolj. ). zdej pa imam nek strah, da pa vleče v prazno Nočem te strašit,samo pri meni,ko sem imela to,kar praviš,da se tebi dogaja,ni bilo več mleka.Pa čeprav sem ob stisku dobila ven kakšno kapljico.Probaj s črpanjem,pa boš videla,kolko ti bo nateklo.Veliko sreče! ma neee, mleka imas dovolj, ne serji . in noben mi ne bo reku, da mu tkole cez noc zmenjka mleka brez kaksnega zelo pretresljivega dogodka v zivljenju (ala custven sok).. Jaz imam cist mehke, bolj trde imam samo ponoci, ce spi res dolgo, drugace pa cist mehke. In se lepo naje. lej, men dita skoraj en teden ni jedla. pa ja, mleka je bilo valda manj, samo ni ga pa zmanjkalo al pa kaj podobnega. ko je zacela jest, sem ji dva vecera se malo dodala, drugace pa cim vec dojila. Jaz ce vidim, da se bolj kot ne uspava z zizo, neham poskusat - probam jo mal zmotivirat, ce se da, drugace pa neham. tko v bistvu tud lacen ne more postat, ce skoz po mal. Pusti ga naj spi, ti pa si malo scrpaj, da se ohranja kolicina mleka. Aja, probaj med dojenjem s kompresijo dojk Kompresija, stiskanje prsi: [med.over.net] Ne dvomi vase, vse je gut. Vem pa, da je tezko, ko se tkole hecajo z dojenjem.. Mene dita ornk heca Bolj glej polulane in pokakane plenice in razpolozenje otroka.