Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 15:59:59
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: poka1
Punce ki imate otroke na AM kdaj ste začele dajat GH? Meni je rekla sestra da naj dam pri 5 mesecih, jaz pa sem mislila ze pri 4 dat. Kaj je prezgodaj?
Ne, ni prezgodaj. moj ma 4 mesce in 10 dni in sva do zdej provala mlečno kašico, danes smo bli pa v posvetovalnici pa je rekla, da lahko že z jabolčkom al korenčkom. čeprav so mi prejšnjič pametovali, da naj začnem z GH pri 5ih mesecih, me je danes vprašala kaj vse je že proval dejte se odločit dečve
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 16:06:25
*MaJaLe*
Danes smo meli tudi mi posvetovalnico... težki smo7250g, veliki pa pitaj boga, ker ga niso merli naslednji pregled: 26.7. ko ga bojo drugič cepli.
Smo bli pa danes tudi na obisku pri nonotu (mojemu tatiju) v službi kjer je bil Leon tako utrujen (beri:siten ), da sem ga dala spat kar na mizo, ker vozička po trojnih stopnicah lih nism nosla je pa to zgledalo nekako takole:
< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 1.7.2009 16:08:17 >
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 16:08:58
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00
Poleg tega je tudi Nikica pikica danes stara 3m korigirano, ampak mi "praznujemo" dejanska "leta" , se pravi sedmega.
Evo, bile sva vzunaj in zdaj že spet skoraj 4 ure ni jedla. Opažam, da ji v sopari ni preveč do hrane. Še ko je, je bolj malo. Verjetno je bolj žejna kot pa lačna.
VSE NAJBOLJŠE za korigirane 3 mesece! Sta potem z Brinom enako stara
Tudi jaz opažam, da, ko je vroče in soparno, manj je. Se bolj odžeja, kot naje.
Ja, sej to je baje normalno. Baje zato, ker pri meni je pa vseeno - jaz vedno jem veliko.
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 16:15:45
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
... in jaz sama kraljujem!
Glede patronažne sestre in njenega obiska prišla je samo Lijo požulit in mi povedat da je pravi mali cuker. (koda tega ne vem ). Nič mi ni govorila oz. predavala o GH ker sem rekla da se polno dojima! Povedala sem da sem ji dala že korenčkov sok in nekaj kašice pa mi je samo rekla da je OK in da naj enako kašico dam vsaj 2 dni zaporedoma, da če bi slučajno fasala kakšno alergijo! Tak da mi ni nič pametovala da ji ne rabim dat ali kaj podobnega.. je pa mi tudi rekla da ji lahko dvignem šp.del vozička za par minutk, ker nje več nebo zanimivo ležat, ker je preveč radovedna in hoče spoznavat svet. No, če ona tak reče..meni je prav
Včasih prav sede tako kraljevanje
Kaj pa, če ji potem, ko bo imela par minutk dvignjen naslon, ne bo več za vodoravno ležat? Se mi zdi, da tako hitro pogruntajo kaj je bolj luštno.
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 16:20:29
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*
Danes smo meli tudi mi posvetovalnico... težki smo7250g, veliki pa pitaj boga, ker ga niso merli naslednji pregled: 26.7. ko ga bojo drugič cepli.
Smo bli pa danes tudi na obisku pri nonotu (mojemu tatiju) v službi kjer je bil Leon tako utrujen (beri:siten ), da sem ga dala spat kar na mizo, ker vozička po trojnih stopnicah lih nism nosla je pa to zgledalo nekako takole:
A to ga že navajate, da si je treba tudi v službi vzet čas za počitek
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 16:30:13
felix7
kok sem se pa zdej nasmejala ob tej sliki
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 16:46:40
Najaa
Ljubljančanke, za jutri no kafe? Bova s felix sami? Joj, bova parčkale otroke! Sam da me Leon ne sliši, kak mu lubico drugam prodajam.
Kdaj in kje se pa dobita jutri? Imam sicer precej poln dan, ampak, če mi ravno "pade" v urnik, bi se pa z veseljem pridružla.
Ob 10h ali 11h. No, če lahko bi jaz raje ob 10h. Kje? Mogoče city park? Da mi je usput in sam zavijem z AC in pol gremo naprej... Daj pridi, Nina! felix, si ti še za? Pa mogoče trezika? Pa še katera?
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 17:26:36
NoBady
ma ti si faca...ma Leon je...ful dobra slikca, me je ful nasmejala
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 17:26:41
NoBady
ojla... kaj srečanje lj bote mele...kak fino... a bote mele še kdaj? jaz imam priložnost prit v ponedeljek v lj...gre moj delat pa se lahk zram povabma
...ko se pogovarjate o GH.. js sm dans dala Taju 3 žličke korenčkovega soka... je spil samo je take grimase delal... za vikend sem pa lubenico jedla in sem mu dala malo na usta... to se mu je pa kr dopadlo ker je kr usta odpiral... ma 8dni mu še manka do 4. mesecev ( po datumu - če štejemo samo tedne jih pa že ima 16 )...
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 17:52:38
tasa_m
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 18:13:43
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec
spps: đizs, pa ja ne boš vse romane brala. daj si zrihtaj od koga povzetke in pa opombe zadaj v knjigah preberi. v mojih časih so najboljše opombe imele zbirka klasek, se mi zdi.
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 18:23:56
felix7
Ljubljančanke, za jutri no kafe? Bova s felix sami? Joj, bova parčkale otroke! Sam da me Leon ne sliši, kak mu lubico drugam prodajam.
Kdaj in kje se pa dobita jutri? Imam sicer precej poln dan, ampak, če mi ravno "pade" v urnik, bi se pa z veseljem pridružla.
Ob 10h ali 11h. No, če lahko bi jaz raje ob 10h. Kje? Mogoče city park? Da mi je usput in sam zavijem z AC in pol gremo naprej... Daj pridi, Nina! felix, si ti še za? Pa mogoče trezika? Pa še katera?
jaz potrjujem! ob 10h, citypark, Pod vodo, če bo vreme, pol na terasi
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 18:27:00
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady
ojla... kaj srečanje lj bote mele...kak fino... a bote mele še kdaj? jaz imam priložnost prit v ponedeljek v lj...gre moj delat pa se lahk zram povabma
...ko se pogovarjate o GH.. js sm dans dala Taju 3 žličke korenčkovega soka... je spil samo je take grimase delal... za vikend sem pa lubenico jedla in sem mu dala malo na usta... to se mu je pa kr dopadlo ker je kr usta odpiral... ma 8dni mu še manka do 4. mesecev ( po datumu - če štejemo samo tedne jih pa že ima 16 )...
sigurno se bomo še kdaj dobile. Za pon. se pa še slišmo, mogoče pa res
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 19:14:07
Anonimen
lp..kako ste?mi kar pestro..mala zavrača flaško ..pa smo dobili dovoljenje za gh...okrog popoldneva dobi malo kašice,ostalo pa mleko..se kar trudimo da sprejme flaško..kašice pa bi pojedla tudi celo če bi joj dala ...smo kupili tudi od hippa tisto ki se z vodo dela-riž+koruza+marelica-breskev...s tem bomo malo počakali...dobi malo kašice in je mir...mi je p povedala da ne bo pridobivala na teži in mora neki pojest...saj bo...vsak drug dan ji dam malo kaše pa bo...al pa kakšno banano,jabolko...sploh ne vem..sem kot da bi bila v začaranem krogu ..ovačik pa je pridna..se zelo dviguje...ko ima voziček v polsedečem položaju se dvigne v sedeči,tako da smo zdaj nazaj spustili naslonjalo,ker je mala žabica prefrigana..grem vas brat za nazaj
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 20:10:37
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felix7
jaz potrjujem! ob 10h, citypark, Pod vodo, če bo vreme, pol na terasi
Se bom potrudla. Ob 10h. Pod vodo? To je v Cityparku, v 1. nadstropju?
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 20:35:39
dana
NO tako, pa je prvo cepljenje za nami . Bi moral biti že prejšnji teden, samo je bil bolan, in smo rajši počakali. Mal je zajokcal, samo se je hitro umiril. Me je pa polulal ko sem ga vzela v naročje, da sem ga tolažila. Za seznam: težek je 7340, dolg pa 62 cm. Naslednji pregled in cepljenje 26.8.
Ali ni tako, da naj bi dojenček podvojil porodno težo v 6 mesecih? Če bo šlo tako naprej, jo bo naš že v 4 mesecih. Saj me kar malo skrbi, ko je tak dečko. Samo res ne vem koliko še poje pri meni, ker po flaški še ni pojedel več kot 120. Je pa na 3 ure. Ali bi moral že imeti daljše intervale med enim in drugim hranjenjem? Ma sem že čisto pzabila kako je bilo pri Tilnu