Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 9:32:21
|
|
|
|
ema tiara
|
ni prenešena sem pravi bučman pri takih stvareh..no ja,vsaj do albuma sem spravla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 9:43:24
|
|
|
|
mama_milchy
|
izvoli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 10:07:25
|
|
|
|
poka1
|
Malo dela za Najo....nove mere naše velikanke: 7200g, 70cm Pa cepljeni smo bili in to kr 2krat....redno cepivo in uno novo..za pneumokok..pa je bila pridna in ni nic jokala:)))) Naslednja posvetovalnica 28.7. mama_milchy kdaj so pa tebi dali naslednjic datum, Meni se zdi da so nas nekam hitro narocili....tebe sprasujem ker vem da sva pri isti P?! Punce ki imate otroke na AM kdaj ste začele dajat GH? Meni je rekla sestra da naj dam pri 5 mesecih, jaz pa sem mislila ze pri 4 dat. Kaj je prezgodaj?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 10:09:38
|
|
|
|
ema tiara
|
hvala lahko menjate za seznamček,prosim...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 12:24:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojla, ja, danes je pa bil res en prav lep dan. MOj dragi je imel dopust in smo se šli familiarno kopati v terme Zreče. Mojemu Valentinu se je taaako dopadlo, da se je naglas smejčkal. Nič se ni bal. Najprej sem ga dala v bazen kar tako, da sem ga držala in ni bilo panike, nato pa kar po fredov obroč in moj mišek je že veselo migal z nigicami in se poganjal. V vodi smo bili 2x po cca 15-20 minut in on bi šeeee!!! Potem je tam lepo popapal in po poti domov sladko spančkal v avtu. Oba z atijem sva bila takoooo ponosna na najinega sinka, saj sva se bala, da se bo bal vode ker jo midva naravnost obožujejva. A očitno je to dedno saj se je dopadlo tudi njemu! Edina škoda pa je bila ta, da smo tja odnesli fotoaparat s praznimi baterijami in smo ga lahko le snemali s kamero. Tako, da vam ne morem pokazati nobene slikice. Pa drugič, ker definitivno bomo še večkrat šli. a po naših koncih se potikate? bo se res treba zmenit za drink, sam ,ko je vreme čist aprilsko- ga že mam poln kufer, ker se nonstop vliva Ja, samo res..pa to vreme..ta teden žal ne bo šlo..drug teden pa bom verjetno brez avta, ker ga bom dala na popravilo...če pa ga imela pa se lahko za drug teden kaj zmeniva?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 12:46:17
|
|
|
|
janaja
|
Ojla eto še mere našega Levčija 15.6 je bil naš korenjak 8130g in 65 cm hm... kaj hočmo radi jemo lp janaja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 12:50:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja Ojla eto še mere našega Levčija 15.6 je bil naš korenjak 8130g in 65 cm hm... kaj hočmo radi jemo lp janaja Vauuuu!!! To pa so podatki!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 12:50:32
|
|
|
|
Nina00
|
Danes sva se pa načakala. Je bila taka gneča pri P, da je Brin na poti domov omagal. Današnje mere: 6100 g, 62 cm. Naslednja posvetovalnica: 31.8. Je bil cepljen in je prav užaljeno na ves glas jokal par minut, češ, kaj se to pravi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 12:53:36
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE BRIN OD NINE! (to velja za danes in jutri ) Hvala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 12:55:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa- za seznam: Naslednji pregled pri pediatrinji: 20.07.2009 (in drugi pikec) (sem klicala, ker se mi je malo zdelo čudno, da nisem nič pri P naročena le v RA, nazadnje sva bila pri P 03.05., nato pa 11.06. v RA, pa 30.07. bi morala spet iti v RA, pa sem poklicala danes kako je s tem, saj bi se rada s P malo pogovorila o uvajanju GH), in me je naročila 20.07. ter mi povedela, da 30.07. sploh ne bi imela RA, ker je takrat zdravnica na dopustu in bi me prenaročili. Uf, še dobro, da sem poklicala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 12:55:57
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Poleg tega je tudi Nikica pikica danes stara 3m korigirano, ampak mi "praznujemo" dejanska "leta" , se pravi sedmega. Evo, bile sva vzunaj in zdaj že spet skoraj 4 ure ni jedla. Opažam, da ji v sopari ni preveč do hrane. Še ko je, je bolj malo. Verjetno je bolj žejna kot pa lačna. VSE NAJBOLJŠE za korigirane 3 mesece! Sta potem z Brinom enako stara Tudi jaz opažam, da, ko je vroče in soparno, manj je. Se bolj odžeja, kot naje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 12:56:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Danes sva se pa načakala. Je bila taka gneča pri P, da je Brin na poti domov omagal. Današnje mere: 6100 g, 62 cm. Naslednja posvetovalnica: 31.8. Je bil cepljen in je prav užaljeno na ves glas jokal par minut, češ, kaj se to pravi. in
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 12:56:23
|
|
|
|
felix7
|
Živjo punce, z Najoo se meniva za jutri za zmenek če je še katera za stvar, detajli so na FBju.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 12:59:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Živjo punce, z Najoo se meniva za jutri za zmenek če je še katera za stvar, detajli so na FBju. Spet ta FB!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 13:15:42
|
|
|
|
mediuhec
|
spps: đizs, pa ja ne boš vse romane brala. daj si zrihtaj od koga povzetke in pa opombe zadaj v knjigah preberi. v mojih časih so najboljše opombe imele zbirka klasek, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 13:26:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec spps: đizs, pa ja ne boš vse romane brala. daj si zrihtaj od koga povzetke in pa opombe zadaj v knjigah preberi. v mojih časih so najboljše opombe imele zbirka klasek, se mi zdi. Al p'a malo po netu pobrskaj..nekaj se bo že našlo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 13:26:44
|
|
|
|
Nina00
|
KOKICA32 čestitke Valentinu za prvo pogumno namakanje Spps jaz prav občudujem tvojo voljo! Kar tako naprej, še dva meseca pa bo vse za tabo Poka1 je pa res prava velikanka Nas so pa naročili šele čez 2 meseca. Je pač poletje in dopusti Janaja tvoj je pa res dober jedec Mi bomo 8 kg še dolgo čakali.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 14:12:33
|
|
|
|
trinity22
|
hello, ful sem neki napisala in se razpisala pa me je vrglo ven... zdaj vas pa samo na hitro pozdravim in grem kuhat .... lepo bodite Vse naj naj za obmesečnice in za vse pridelane grame in centimetre in za korajžo pri pikicah
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 14:19:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Poleg tega je tudi Nikica pikica danes stara 3m korigirano, ampak mi "praznujemo" dejanska "leta" , se pravi sedmega. Evo, bile sva vzunaj in zdaj že spet skoraj 4 ure ni jedla. Opažam, da ji v sopari ni preveč do hrane. Še ko je, je bolj malo. Verjetno je bolj žejna kot pa lačna. VSE NAJBOLJŠE za korigirane 3 mesece! Sta potem z Brinom enako stara Tudi jaz opažam, da, ko je vroče in soparno, manj je. Se bolj odžeja, kot naje. Ja, sej to je baje normalno. Baje zato, ker pri meni je pa vseeno - jaz vedno jem veliko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 14:19:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec spps: đizs, pa ja ne boš vse romane brala. daj si zrihtaj od koga povzetke in pa opombe zadaj v knjigah preberi. v mojih časih so najboljše opombe imele zbirka klasek, se mi zdi. Sicer je ne poznam osebno, ampak po moje si je že zrihtala kaj takega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 14:30:47
|
|
|
|
Najaa
|
Vidim, da bo danes kar nekaj dela s seznamom, saj vas je veliko imelo preglede. Lepo napredujejo otročki in tako je tudi prav. poka, kdaj bomo pa tebe spoznale na kakem kofetu? A za pnevmokok ste ga dali cepit? Mi smo dali Tijo in ti povem, da odkar je cepljena, vse preboleva bolj kot ne sproti. Je imela kao angino - kot da je ne bi bilo. Ljubljančanke, za jutri no kafe? Bova s felix sami? Joj, bova parčkale otroke! Sam da me Leon ne sliši, kak mu lubico drugam prodajam. Z Niko sva opravli obvezen prepotovalni šoping pa kofe seveda, zdaj pa Nika spi. Bomo šli mal na plažo danes, ker je zeloooooo vroče.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 14:45:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* A mogoče katera ve kolko so kašice v DMu alpa Müllerju? ker sm vidla da ima BC za tiste ki majo klub kartico kašice znižane na 0,79e... (danes sem polna vprašanj ) jaz je nisem dobila za 0,79€ ampak mi je lepo zakasirala 0,99 pa imam njihovo kartico tak da... Nisem pa rekla ničesar ker sem imela slab dan in bi se lahko skregala do smrti z njo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 14:55:43
|
|
|
|
tasa_m
|
Pozdravljene punce. Kaj si nore cel dan in pol se nisem nič oglasila Sem namreč v Lenartu (danes grem že nazaj v Mb. ) pa nekako nimam časa..se moram dobit z vsemi "starimi"kolegicami da kako pametno rečemo ..v glavnem sem v gužvi. Zdaj pa je Lija z mami in saro na sprehodu, atija itak ni, Žan pa je šel tenis špilat in jaz sama kraljujem! Čestitam vsem za obmesečnice in preglede Glede patronažne sestre in njenega obiska prišla je samo Lijo požulit in mi povedat da je pravi mali cuker. (koda tega ne vem ). Nič mi ni govorila oz. predavala o GH ker sem rekla da se polno dojima! Povedala sem da sem ji dala že korenčkov sok in nekaj kašice pa mi je samo rekla da je OK in da naj enako kašico dam vsaj 2 dni zaporedoma, da če bi slučajno fasala kakšno alergijo! Tak da mi ni nič pametovala da ji ne rabim dat ali kaj podobnega.. je pa mi tudi rekla da ji lahko dvignem šp.del vozička za par minutk, ker nje več nebo zanimivo ležat, ker je preveč radovedna in hoče spoznavat svet. No, če ona tak reče..meni je prav Nič, se čujemo kaj jutri,danes verjetno nebom utegnila..ko pridem domov imam kar nekaj likanja (4.stroje), jutri pa moram začet pripravljat za morje,ker sobota se bliža čao bao punce!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 15:07:51
|
|
|
|
yania
|
Ojla...evo, prebrala sem zadnjo stran, pa sem mal na tekočem.... Bravo za preglede in pikice brez joka...to pri nam pač ne uide, brez joka,samo kaj čmo. Treba je to dati čez. imava pa naslednje cepljenje tudi mi2 šele konec avgusta, mislim da 27.8, če se ne motim. Pa sej je 3.cepljenje med 5.in 6.mesecem, če sem si prav zapomnila enkrat, ko sem prebrala en članek... Sem se pa prav nasmejala prej, ko sem ugotovila, da sem jaz izžrebana za Hipp nagradno igro, pa je odgovorila na vprašanje še moja mami in moj , pa ne boste verjele, da smo vsi med nagrajenci...kaj jih je primanjkovalo (kandidatov)???haha, no, bomo pa s tem začeli.... Drugače pa, kaj se jutri nekaj v Lj. dobite?...ja jaz sem tu na Krku, lahko pa do mene pridete, vam naredim ledeno kavo, pa še palačinke z nutelo...kaj se to ne izplača?.... Naja se potepa pti eni kolegici, Timon spi, jaz pa še gruntam kaj bi poleg juhice, ki smo jo že pojedle danes še kuhala...nič mesnega ne bi..pa ne vem kaj naj...mogoče bo samo pečen krompirček padel, domači, pa solatka....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.7.2009 15:42:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m imam kar nekaj likanja (4.stroje), jutri pa moram začet pripravljat za morje,ker sobota se bliža čao bao punce! Spet bom tvoj tandem. Imam 3 stroje danes za zrihtat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?