|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Privat varuška
1.7.2009 9:06:48   
Anonimen
To pa je ze preseglo vse meje dobrega okusa.

Bmwjka izpostavila si se sama, jaz npr nisem vedela, da gre zate tako kot drugih tisoc RR uporabnic dokler se zdaj nisi sama izpostavila. Moj vtis,ki sem ga zdaj dobila ob tvojih odgovorih je,kot, da bi macki stopil na rep in zacvili.

In ni na mestu, da bosta zdaj druga drugi naprej metali kaj je katera dala in posodila,saj pa nista stari 10let no!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
1.7.2009 9:08:14   
Anonimen
No, jaz že ne bi hotela imeti za svoje otroke take varuške, ki se po internetu spusti na nivo 5-letnega otroka in zmerja svojo stranko. Diskretnost, BMW-jka, diskretnost! Verjamem, da je bilo z obeh strani kaj narobe, ampak takole se tega ne dela!!!

(odgovor članu Tjašy)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
1.7.2009 9:14:42   
**Tinkara78**
Ne delajta si sramote!!!

Prosita za izbris teme in se malo zamislita.

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
1.7.2009 9:17:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu **Tinkara78**)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
1.7.2009 9:22:46   
Tanja55
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Ma ne moreš verjeti. Kot otroci.Sramota, res.user posted image

Se strinjam. In sedaj mi je tudi jasno, zakaj prvi post.user posted image  Zalostno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.7.2009 9:25:02   
NATAŠA35
tjašy prov si se odločila, da si zamenjala varuško, ker bmwjka tjašy ni naredila nič narobe, ker si se sama izpostavila in sebe v slabo luč spravila...ta forum je namenjen tudi za mnenja in tjašy je pač napisala, ker je mislila, da je naredila napako in se počutila krivo, ker je pač otroka dala drugam...

bmvjka malo se zamisli, če si se odločila, da boš čuvala otroka, si tudi postavila ceno, ki ti jo je tjašy tud plačala in ji potem ne moreš naprej metat, koliko je njen otrok pojedel, da si bila na koncu v minusu...

tjašy tebi pa svetujem, da ji vse lepo vrneš, kar ti je posodila in prekineš stike z njo, ona je tista, ki mora malo v glavi poštimat

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 31
1.7.2009 9:35:03   
Tjašy
Ja,prav imate!user posted image Najbolje,da se tema zaključi-jaz sem želela le mnenje mamic,a me sedaj bmw-jka napada kljub temu,da ji nočem NIČ slabegauser posted image Po eni strani jo razumem,da je užaljena,a mislim,da sem se vseeno pravilno odločilauser posted image ,saj moram najprej gledati kaj je najbolje za mojega otročka in ne na to,da bo zato ranjen njen ponos,žal.user posted image In še enkrat:jaz je NISEM omenila,izpostavila se je SAMA-resnica boli!!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 32
1.7.2009 9:46:52   
Tjašy
Ja,danes dobi hojico in varovalo-stolček je že dobila(smo kupili novega)user posted image .
Z njo sem zaključila,žal-kot varuška je bila o.k.,upala sem da bova ostali kolegici,a s tem napadanjem me je pa to minilouser posted image Do nje smo bili pošteni,tolerantni,......potem pa toleuser posted image

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 33
1.7.2009 10:03:27   
Tjašy
Ja BMW-JKA zdej si pa že cigulemigule,ha ha ha???user posted image Si pa pregnana,joj joj!user posted image Čuvaš otroke- ali ti starši plačajo,da ;srfaš; po internetu??Mene ne boš pretentala-si se že pohvalila,da obvladaš take podvige(si pisarila drugim varuškam-pod skrito indentiteto in jih spraševala za ceno,sistem varstva,.....)user posted image Pljuvaš v lastno skledo!!

(odgovor članu cigulemigule)
Neposredna povezava do sporočila: 34
1.7.2009 10:05:23   
cigulemigule
deklica tule zdej nek ne vem res rabm in mislm da si me zamenjala rabla bi nujn sm pa iz Viča

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.7.2009 10:08:09   
Tjašy
Pa,če ne znaš bratI se išče varuške pod temo: IŠČEM VARSTVO!!user posted image Si pa res podla-res si me NEGATIVNO presenetila-kaj vse delaš,ker si užaljena.user posted image Res žalostno.user posted image

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.7.2009 10:10:05   
Anonimen
Kaj je Tjašy?jaz sem svoje povedala ostale bodo te pa že spoznale!ti pa le pridi po svoje stvari!
čawči

(odgovor članu Tjašy)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
1.7.2009 10:10:54   
cigulemigule
sm našla temo hvala

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
1.7.2009 10:16:20   
Tjašy
Cigulemigule!!!Deklica,ha ha??user posted image Nisi prvič pod večimi ;imeni;-saj si tudi pod Branka O.user posted image Rada bi spremenila prvotno temo,ker je ranjen tvoj ponos,.......SAMA si se osramotila,ko si se izpostavila,zdaj pa ;glumiš;user posted image Mene NE boš pretentala.Mamice-bmwjka si je DANES omislila še en vzdevek(kar je vsem vidno)in NI prvič!!!user posted image

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 39
1.7.2009 10:20:13   
Tjašy
Poglejte zadja dva posta od bmwjke in cigulemigule pa vam bo VSE jasno-kakšna lisica je BMW-JKAuser posted image Res mi je bila fajn,ampak tole je pa zelo absurdno,....user posted image

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 40
1.7.2009 10:21:11   
FLASK_A
Dejta nehat, no. To pa res ni za nikamor. Pejta na kofe pa se zmenta, nas to ne zanima. Sej sta menda ja odrasli osebi. In obe se trenutno kažeta v zelo slabi luči, zame niti ena ni boljša od druge, ker se obe nekaj vsajatauser posted image

Še odgovor na prvi post: jaz bi otroka dala drugam v varstvo.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 41
1.7.2009 10:23:15   
Anonimen
sem ji rekla naj pride osebno! Tjašy ti pa zdej že halucinirašuser posted image
jaz se s tem ne mislim več ukvarjat tako da.....hvala vsem za odgovore...tudi jaz sem za to da odda otroka drugam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bmwjka -- 1.7.2009 10:24:29 >

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
1.7.2009 10:32:25   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka
sem ji rekla naj pride osebno

To bi lahko elegantno naredila naslednjič, ko bi prišla po svojega otroka k tebi. Ali pa bi ti ona povedala, kaj jo moti (če prav razumem, je to tudi naredila, pa s tem nisi bila zadovoljna).

Vsekakor pa me na forumu ne moremo vedeti kakšna je vajin situacija, zato se zmenita kar same. Ampak za razčiščevanje zadev se ne uporablja forum, no...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
1.7.2009 10:34:50   
Anonimen
ne ona mož je pripeljal na obisk otroka...oziroma stolček in bi lahko takrat lepo povedal kako in kaj....ampak ni nihče...sem potem po mailu zvedela za vse tole...prijateljica pa me je opozorila na post na ringaraji!

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
1.7.2009 10:35:08   
Tjašy
BMW-jka,Haluciniram????Res hočeš iz mene naredi budalouser posted image .Pa saj si tudi pod drugim vzdevkom 25.11.2008,........dobro veš kaj-a še haluciniram???Do tebe sem bila poštena,tolerantna,...ti pa tako-res te je lahko sramuser posted image S tabo sem opravila,saj se ne bom več spuščala na tvoj nivo,sem mamica in ne smrklja s katero bi ti .......user posted image Res se mi smiliš!Piši kar hočeš,zame si nedorasla-zato pa živiš kot živiš!Bmwjka,adijouser posted image
Le še to:sem te v soboto poklicala,da bi se dobili in pogovorili,pa si morala zaradi nosečniških slabosti počivat in SI me zavrnila!!!ADIJO

< Sporočilo je popravil Tjašy -- 1.7.2009 10:38:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
1.7.2009 10:40:46   
Anonimen
Temo zaklepam!
Osebne stvari se zmenita preko zasebnih sporočil.

(odgovor članu Tjašy)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?