aromaja
|
Po dooooolgem času se spet javljam :) Najprej bi rada povedala Rubin, da tudi jaz mislim na vas. Pišem sicer redko, berem pa dovolj pogosto, da vem za tvoji pikici. Želim jima veliko moči! Sicer se pa počutim ko skret, po domače rečeno. Rahlo mam že dost tega trebuha! Ko en kit se valim naokoli. Ponoči se obračam z enega na drugi bok celo večnost in pri tem komaj diham. Dva dni nazaj me je tko v križu zašponal, da sem hodila okoli ko ena raca. Prejle v kopalnici sem se pri oblačenju spodnjih gat skor ubila. Svoje pišule že en lep čas ne vidim več in jo slepo depiliram (no, pri visoki dipotriji sem to že prej skor počela). Seks? Whats that? Od vsega magnezija in kalcija mi nič manj ne otrdeva vamp, zato pa skoz čepim na WCju. En čas sem čist nespečna, en čas bi samo spala. Če dlje časa stojim, dobim namesto podplatov in gležnjev dva goreča hloda, moja koža je katastrofa, lasje so mi začel po obdobju bujne rasti bujno izpadat...pa še bi lahko naštevala!!!! jaz bi kar rodila! Mala me brca sto na uro, nonstop. Čez dan je to luštno, zvečer sem tega že fejst naveličana! Dobre strani? Hja, strij ŠE nobenih, krčnih žil ŠE ni zares videt ( ne štejem miljonov popokanih kapilar), obleke so mi ŠE vse prav (tiste, tanosečniške, da ne bo pomote!), moj dragi me ŠE vedno obožuje ;), na dopustu sem! Pa smisel za humor me tudi ŠE ni čisto zapustil Pa še vedno se ne morem preselit nazaj v svoje stanovanje, ker mora prej še keramičar položit ploščice v kuhinji. Pa kar slabo mi je, ko pomislim, kolko reči bo pol treba preselit nazaj...pa kolko enga čiščenja me/nas čaka. Ohja...križi in težave... Ampak je pa luštno...ja, ko držim roko na trebuhu in se moja mala punca premika levo desno, ko se tiste rokice, nogice, rita pod mojo roko premikajo, se mi kar milo stori. Komaj čakam september...al pa konc avgusta, kaj pa vem...mogoče bo pa kokr je velika in težka, tudi kej hitrejša! No, vsem vam želim en lep dan, pa upam, da ste vse čimlepše in čimboljše!
< Sporočilo je popravil aromaja -- 1.7.2009 8:48:11 >
|