Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita jaajme, naš Jakob je po tretjem poskusu le zaspal... me je kar strah, kaj bo ponoči, ker je bla sinoči enaka procedura. Zgleda neki narobe delam, sam moram ugotovit kaj... Ob 19 bi on tako zaspal, sam jaz mečkam s kopanjem, pa pol hočem speljat tisti najin obred, ki sva ga imela do zdaj in on se ima fino, zdaj tudi sam sodeluje in zraven mojega petja, oz. mrmranja, veselo vriska in se smeji . Jutri ga bom že popoldne skopala, zvečer pa ga bom dala spat že ob 19, če bo zaspan, da vidim, če bo kaj boljše... Ma bojim se, da če ga bom dala prezgodaj spat, se mi bo bolj zgodaj zbujal, al pa tudi ne... Bom poskusila še to varianto. v drugem poskusu uspavanja sem ugotovila, da se je že polulal in sem mu hotla zamenjat plenico. Ga dam na previjalno, pa se mi tako prefrigano smeji, da bi ga pojedla tega mojega malega piščančka , istočasno si pa mislim, ma dej že zaspi lepo te prooosiiiim . resnično že rabim počitek. Ja pa še sklepi me bolijo, predvsem kolena, ki jih čutim predvsem, ko hodim po stopnicah in desni komolec (predvsem zjutraj težko premaknem desno roko). Ima katera podoben problem?? Štorkljica za vse nas soborce , saj smo vse v isti kaši in izmazali se bomo vsi skupaj! Očitno ima Jakob iste fore kot Ela . Tudi ona je šele pred 10 minutami zaspala, čeprav je zaspala že ob 20.10, potem se je čez pol ure zbudila in sem jo spet morala dobre pol ure uspavat. Tudi meni se zdi, da bi Elo mogoče morala skopati že ob 19h in uspavat ob 19.30, saj je zvečer tako utrujena, da še jesti ne more. Potem pa joka, ker je utrujena, pa lačna, pa zaspana. Jojme! Ni kaj, očitno bomo še morali izpiliti to večerno rutino, da se izognemo jokanju. Mene boli predvsem križ, kljub telovadbi, tako da bo očitno potrebna še kakšna dodatna vaja za hrbtenico.
|