|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
29.6.2009 22:46:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

en lep pozdrav z mojega konca.. vreme nič kaj obetavno.. ne bomo  šli nič na sprehod user posted image

vidim da si sonček popravila seznam z mojo slikco... hvala user posted image  user posted image

sm mela pa včeri na obisku eno vašo krofetko z jagodo user posted image  in sicer BrinaBA je prišla z Zalo... upam da ne bo zamerila če objavim slikice

Zala:
user posted image

Gaja:
user posted image

Zala + Gaja:
user posted image

Iiiii, kako sta lepi user posted image user posted image user posted image ! Pa kot bi bili sestrici user posted image .

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3826
29.6.2009 22:48:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pozdravljene punce.

Po dolgem času se vam spet oglašam. Pri nas je zelo pestro, Zara ima zeloooo hude krče. Joče po več ur na dan.user posted image
Komaj čakam, da bojo krči prenehali, ker ko jo ne boli je pravi smejko.user posted image

Lepo se imejte, uživajte.

Papauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Zariko! Naj ti presneti krči čim prej odidejo user posted image . user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3827
29.6.2009 22:49:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

evo sva nazaj od P. Kljub temu, da je danes blato zgledalo normalno, brez tistih rdečih nitk, je lab izvid pokazal prisotnost krvi v blatu user posted image . Zdravnica mi je naročila, naj do petka ne jem nič mleka in jajc, dam v petek spet blato na testiranje in bo videla, če ima naš mali alergijo na mleko in jajca...
Drgač mi ful noče jest, nazadnje je jedel ob 4 zjutraj, evo komaj zdej sem ga uspela pripravit do tega, da sva se podojila... me prov skrbi ta njegova neješčnost, včasih mi niti 2 uri ni zdržal brez jest, zadnje dni paaa glih obratno. Danes npr je jedel ob 4 zjutraj in do 12 sem ga uspela 5x prelisičit, da je naredil vsaj par požirkov. Še pri zdravnici sem ga stehtala pred dojenjem in po dojenju in mi je spil celih 15 ml user posted image . Krizaaaa.

Držim pesti, da bo čim prej vse ok! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malcekvita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3828
29.6.2009 22:52:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Našega pa nič še ne mučijo zobki,niti se ne slini,medtem ko Maks se je že pri tej starosti zelo slino,pa skozi je pestke grickal,itd.Mi pa že od začetka nimamo nobenih krčev,odkar pa smo AM menjali,pa spimo tudi od 20.30 do 7.30.user posted image user posted image user posted image

11 ur spite? Potem je to ok? Ker jaz sem Elo po 10 urah zbudila (še prej preverila, če diha user posted image user posted image user posted image ), saj se mi je zdelo, da pa že ful dolgo spi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 3829
29.6.2009 22:54:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

evo odg. ,ki sem ga prejela na mail za babylove pleničke 4-9 kg

Pozdravljeni. Navedene pleničke prejmemo na zalogo 2.7.2009 tako,  da bodo na zalogi po poslovalnicah od 28 KT dalje.     Lep pozdrav

sonček85: hvala za info! superca,sam da bojo spet na zalogi user posted image user posted image user posted image jaz sem jih danes še v izoli v DM iskala,ko sem bila že ravno v KP,pa mi je prodajalka rekla,da jih jutri dobijo... pol je pa moj user posted image rekel,kje boma pa prespala,da boma jutri taprva tam,da jih ziher dobima,ker sem baje že obsedena z njihovim iskanjem user posted image user posted image user posted image user posted image
aja,da se še pohvalim - danes sem uspešno opravila še zadnji izpit na faxu,sem prav ponosna nase user posted image user posted image me je moj prej peljal na pico zato user posted image
zdaj pa samo še diploma,pa smo na konju!!! jupi user posted image

Čestitke za zadnji izpit! user posted image

(odgovor članu ninica23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3830
29.6.2009 23:01:53   
Anonimen
Vidim, da se spet pogovarjam sama s sabo user posted image  user posted image  user posted image .

Mi se zadnje dni poskušamo rešit začetka temenc: je Ela po glavici dobila takšne luske, ki jih sedaj čez dan poskušam "odčesati", ponoči pa ji namažem izdatno z oljem. Je že nekoliko bolje, tako da upam, da se nam ne bodo razvila orng temenca. user posted image
Naša gospodična ponoči tudi vedno več spi v enem kosu. user posted image To noč sploh ni bilo nočnega vstajanja, je spala od 20.30 do 6.20, jupi. Najbrž bi še malo spala, pa sem se jaz zbudila in ko sem izračunala 10 ur, sem najprej preverila, če še diha user posted image user posted image user posted image , potem pa sem jo kar zbudila, ker nisem vedela, ali je ok, da tako dolgo spi. Tudi jedla je danes manj, se mi zdi, da počasi prihajava na 5 obrokov, ker do sedaj sva bile še na 6. Drugače pa imamo še vedno večerne arije user posted image  user posted image  user posted image , kakšen večer bolj, drugič manj.
Smo bili pa v nedeljo v Arboretumu in je tako lepo, da kar razumem tiste, ki si kupijo letno karto user posted image .

Nič, ura je pozna, jutri pripopam novo fotkico od Ele, pa se tipkamo. Lepo noč vsem user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
30.6.2009 6:02:35   
Miška2006
Jutro.

Ko mam čas, pišem....kljub temu, da mi ga primanjkuje zaradi pohajkovanjauser posted image user posted image user posted image .

Ninica, čestitam za izpit.

Obmesečnice, čestitam vsem, ki ste v bližni preteklosti "praznovali".user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, moram iti. Tamala zagnala sirenco pol pa na teren.

Si kaj pišemo in beremo.....papa

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
30.6.2009 6:02:39   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Smo bili pri taščici. Je bilo vse dobro. Le moj tast je nepremagljiv v vseh teoretičnih področjihuser posted image user posted image user posted image . Ko je treba pa kaj v prakso spravit ga pa ni od nikjer. Zakaj? Nina je imela neke napade vsak večer, ko smo bili pri njih in se je delal pametnega kaj je treba, na kakšen način, kaj ji manjka, česa ima preveč....pa sem se naredila franjcozinjo, čeprav me je pošteno segreval in dvigoval pritist (kljub temu, da mi še od poroda ni padeluser posted image ), in sem mu jo dala v naročje in odšla v sobo, potem v kopalnico, kjer sem nategovala moje kopanje po dolgič in počez...verjetno me eno uro ni bilo nazaj...on pa še zmeraj s tamalo v naročju in se je drla in drla (saj se mi je smilila) ma itak ji tudi jst ne bi kaj dosti pomagala. Pa sem ga čisto mirno vprašala...."kaj nobene vaše teorije niste mogel spraviti v prakso?"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa me je gledal ko budala. Mi jo je dal nazaj in sploh ni bilo več besedice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo jst. Mislim, da boš sedaj imela za vedno mir pred tastom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa, naslednjič ko bomo tja šli, bo istouser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
30.6.2009 7:12:58   
veronikab

Mi se zadnje dni poskušamo rešit začetka temenc: je Ela po glavici dobila takšne luske, ki jih sedaj čez dan poskušam "odčesati", ponoči pa ji namažem izdatno z oljem. Je že nekoliko bolje, tako da upam, da se nam ne bodo razvila orng temenca. [image]

NenaLena - tudi pri nas so se pojavila temenca in to orng. Sem poskusila z oljem, pa je postalo le še huje. Danes moj user posted image gre v lekarno po Mustelin šampon proti temencam in pol upam, da bo res bolje.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
30.6.2009 8:15:47   
malcekvita
jutroooo,
mi smo imeli budnico ob 2 zjutraj in seveda ringlšpil do 3 user posted image . Mili bože sem si mislila, dej lepo prosim zaspi, najedel si se, previt si, amak on bi se igral... Potem sem se skrila za njegovo posteljico in čakala, da zaspi, pa nič od tega, pol sem pa ugasnila lučko, pa najse igra v temi, če mu tko paše, mora vedet, da je noč user posted image . Še ene pol ure je čebljal, pol je pa videl, da ne bo nič in je omagal in zaspal do 7, ko sva z user posted image  ugotovila, da sva alarm, ki je zvonil zanj za vstat samo ugasnila in nehote zaspala nazaj. Pol sva dvignila roleto in je začel naš mali sonček zaspano mežikat in se prebujat user posted image .
Upam, da ga ne bo začel sračkat ponoči, to mi ne bi blo všeč user posted image . grem pogledat kaj dela, ga previt, še enkrat ponudit jošk, pol pa šibava na zrak, dokler še ni prevroče. Pri nas je lepo sončno, upam, da pri vas tudi.
Ajde, čauči, vas pridem mal počekirat kasneje.
pa-pa

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
30.6.2009 8:17:59   
L & L
Jutro
Nena ja takega finega fantka ima v rokici je tako mehak da se pol stiska k njemu pa še grizalo ima 
http://nakup.pikapolonica.com/img/148220/300/200/fehn-blazinica-fantek-z-grizalom.jpg
Moj sonček spet mal spančka more nadoknadit za ponoč je zaspal ob7.30, pol se je zbudil ob 23, pa še ob 3 pol pa ob 6.30, dobro da obstaja kavica če ne nevem kakšna bi okrog hodila user posted image
Pri nas je končno malo sončka sem ga že res porešala.
Joj včeraj je blo pa prou fajn sem pazla dva sosedova otroka punčko staro leto in pol in fanta 9 let, smo se imeli prou fino oba sta taka sončka pa tko pridna, ko smo šli iz vrtca so nas kar mal začudeno gledali jaz z Orsonom v vozičku, sosedov fantek z malo v vozičku pa še vsak je enega našega za roke držal user posted image , smo bli ko četica koraka, sem bla kar ponosna ker so mislil da je vseh 5 mojih user posted image
No zdej pa šibam gospodič se nekaj prebuja.
Čau

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
30.6.2009 10:56:10   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: duda1

Matcar jaz sem imela tudi tri carske reze. Pa te ni nič strah v četrto? Si o tem vprašala zdravnika in kaj je rekel?

Jaz bi tudi imela štiri, čeprav imam občutek, da si nekateri že sedaj mislijo svoje, ko imam tri.

požvižgi se na to.. itak je povsod samo še opravljanje in folšija user posted image

BE,u TO JE BIL PA lep obisk,pa kako je luštna mala Zala user posted image user posted image user posted image od brine

ja pravi mali smejko je... tak dobrovoljšek... komi čakam da se še kej vidmo... se full lepo opazi kok je napredovala (k je 1 mesec starejša od Gaje).. ona že full več stvari dela k naša, tko da je lepo opazovat in seveda komaj čakamo da bo tud pr naši tko user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: detelja
maja se tako slini, rokice so skoz v ustih pa taka razdražena je...sem ji predvčeraj masirala dlesni sem mislila, da mi bo prst odgriznila...no včeraj pa smo kupili calgel pa sem ji z gelom masirala pa sem mislila, da bo mala jokala tako, da se bo blok porušil (sem probala gel pa je tak neokusen pa po pepermintu ima) pol pa si dam na prst in ji namažen po dlesnih mala je uživala tako, tako je vesela, če ji dam svoj prst in si ob njega drgne dlesni...sam kaj ko one gume ne zna vzet za zobke...sicer gor piše itak 4+ pa tudi če ji jaz držim se dere..tako, da je moj prst najboljšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ne bom ostala brez njega...dobro je še to, da ponoči spimo..zvečer smo tečni in jočemo...zdaj ko so ful začeli nagajat zobje nama noče več toliko pit, sicer vzame flašo ampak si z to gumo na dudi drgne dlesni...je pa tako posrečena tako posrečeno si gleda svoje rokice, da prav škili poleg...

Pri nas so tudi vsak dan redno na jedilniku rokice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod tole

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
en lep pozdrav z mojega konca.. vreme nič kaj obetavno.. ne bomo  šli nič na sprehod user posted image
vidim da si sonček popravila seznam z mojo slikco... hvala user posted image  user posted image
sm mela pa včeri na obisku eno vašo krofetko z jagodo user posted image  in sicer BrinaBA je prišla z Zalo... upam da ne bo zamerila če objavim slikice
Zala:
user posted image  
Gaja:
user posted image  
Zala + Gaja:
user posted image  

Iiiii, kako sta lepi user posted image user posted image user posted image ! Pa kot bi bili sestrici user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Gaja ma tud full temenca.... po celi glavi.. z obrvi so ji že zginle... zdej pa samo še na glavi... sicer se ji je po polovici glave stanje že izboljšalo, tko da upam da se bo kmalu še po drugi polovici

(odgovor članu duda1)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
30.6.2009 11:02:09   
Nalini
ojla

naš mali je zadnje dni tak cartljiv, da jooojjjjjjjjjjjjjj user posted image user posted image user posted image user posted image  ... prav prosi se na roke pa se carta ..... pa ponoči malo čudno spi user posted image  ... prvo rudno vleče te pa hop na joškeuser posted image  ........ a vaši res spijo 10. ur v kosu user posted image  ..... ojej, moj mali je do zdaj največ spal nekje med 6 do 7. ur ...... pa to noč je tudi spal od osmih pa do dveh ...... potem pa spet budnica ob štirih ... šestih ...sedmih .... ehhhhhhhh, .................. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sva bila zdaj na sončku - ufff, kak je soparno in vroče .... ma spet bo grmelo, če bo tak ...... zdaj je pa že oblačno ...user posted image user posted image user posted image
.... zdaj pa mali spi ... upam, da malo več potegne kot 20 - minut user posted image  ..............

mi imamo Mustelin šampon proti temencam in je super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .........

detelja ... malemu že celu jutro govorim, da se mora danes do tašče lepo obnašat user posted image user posted image  .....

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
30.6.2009 11:27:57   
Miška2006
Katastrofa....user posted image user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/zdravnica-dojencku-poskodovala-testis.html

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
30.6.2009 11:43:51   
sonček85

Katastrofa....user posted image user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/zdravnica-dojencku-poskodovala-testis.html

kaj se dogaja po svetu.Groza user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
30.6.2009 11:43:52   
sonček85
ninica.super za izpit ,sedaj pa še samo zaključni del-diplomauser posted image user posted image
BE:ja 1m  se pa res pozna ,če si razlike.Saj bo tvoja tudi kmalu ,boš videla kako bo hitro.user posted image
nalini:naš je do sedaj zmožen največ v kosu spat 6-7h tko kot vaš.10h mi še ni .Samo sem čist zadovoljna če mi spi od 20 do3-4h in še potem do 7-8h

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
30.6.2009 11:44:52   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla

naš mali je zadnje dni tak cartljiv, da jooojjjjjjjjjjjjjj user posted image user posted image user posted image user posted image  ... prav prosi se na roke pa se carta ..... pa ponoči malo čudno spi user posted image  ... prvo rudno vleče te pa hop na joškeuser posted image  ........ a vaši res spijo 10. ur v kosu user posted image  ..... ojej, moj mali je do zdaj največ spal nekje med 6 do 7. ur ...... pa to noč je tudi spal od osmih pa do dveh ...... potem pa spet budnica ob štirih ... šestih ...sedmih .... ehhhhhhhh, .................. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sva bila zdaj na sončku - ufff, kak je soparno in vroče .... ma spet bo grmelo, če bo tak ...... zdaj je pa že oblačno ...user posted image user posted image user posted image
.... zdaj pa mali spi ... upam, da malo več potegne kot 20 - minut user posted image  ..............

mi imamo Mustelin šampon proti temencam in je super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .........

detelja ... malemu že celu jutro govorim, da se mora danes do tašče lepo obnašat user posted image user posted image  .....

hehe....veš bolj boš mu govorila, da mora bit priden bolj ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image kdaj pridete na obisk????....me je že dragi vprašal...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
30.6.2009 12:19:43   
Blueeyes

adijo pamet... pa sej ne veš več kermu zdravniku zaupat kermu pa ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3843
30.6.2009 12:35:36   
frutolina

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pozdravljene punce.

Po dolgem času se vam spet oglašam. Pri nas je zelo pestro, Zara ima zeloooo hude krče. Joče po več ur na dan.user posted image
Komaj čakam, da bojo krči prenehali, ker ko jo ne boli je pravi smejko.user posted image

Lepo se imejte, uživajte.

Papauser posted image

Bogica user posted image user posted image  upam da bodo čimprej mimo!! Do takrat Pa ji Mihael Tai pošilja poljubčke in objemčke  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
30.6.2009 13:36:32   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

Mi tudi...res je super.
Sicer pa jaz Sofiji pri vsakem previjanju češem lase...torej cca. 6x na dan...ponoči seveda ne. Jih do sedaj še nismo pokasirali.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
30.6.2009 13:40:04   
štorkljica

đizususer posted image
HB da take zgodbe vsak dan znova prihajajo v medije, da se vsaj zdravniki več ne bodo sčasoma tak arogantno obnašali do "navadnih ljudi" kao da so vsemogočni.

Neposredna povezava do sporočila: 3846
30.6.2009 13:41:52   
štorkljica
junona pri nas je tudi pestro...sploh nočem začet pisat o tem kako mi vsak dan znova Sofija pije kri in živce nateguje....si res nisem predstavljala še enkrat takega scenarija kot sem ga doživela že v prvo...user posted image  zateuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
30.6.2009 13:46:31   
štorkljica
Punce jaz sem že skoraj fertik...psihično in fizično...res si že noro želim da čimprej minejo ti kritični meseci in si malo opomorem od vsega tega joka, vreščanja in zahtevanja pozornosti.
Ne pozabit da jaz že enega otroka imam, ki pa že več skopraj neve, da ma mamico in je celedneve raje z babico, ker je mami nonstop notri v dojenčku in njegovem joku, plenicah in hranjenju. Groza res...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3848
30.6.2009 14:10:16   
ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

evo odg. ,ki sem ga prejela na mail za babylove pleničke 4-9 kg

Pozdravljeni. Navedene pleničke prejmemo na zalogo 2.7.2009 tako,  da bodo na zalogi po poslovalnicah od 28 KT dalje.     Lep pozdrav

sonček85:
hvala za info! superca,sam da bojo spet na zalogi user posted image user posted image user posted image jaz sem jih danes še v izoli v DM iskala,ko sem bila že ravno v KP,pa mi je prodajalka rekla,da jih jutri dobijo... pol je pa moj user posted image rekel,kje boma pa prespala,da boma jutri taprva tam,da jih ziher dobima,ker sem baje že obsedena z njihovim iskanjem user posted image user posted image user posted image user posted image
aja,da se še pohvalim - danes sem uspešno opravila še zadnji izpit na faxu,sem prav ponosna nase user posted image user posted image me je moj prej peljal na pico zato user posted image
zdaj pa samo še diploma,pa smo na konju!!! jupi user posted image

Čestitke za zadnji izpit! user posted image

nenalena hvala!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
30.6.2009 14:12:53   
krfjolca
Štorkljica, saj bo bolje user posted image . Tudi pri nas je kak tak dan, ko res že ne vem, kaj bi. Mala je sicer veliko bolj pridna, kot je bil Anže v teh mesecih, ampak še kljub temu zahteva 100 % pozornost. Se tolažim, da bo kmalu 4 mesece, takrat se je tudi pri Anžetu veliko izboljšala situacija, se je že sam malo zamotil, pa dalo se ga je potolažit, prej pa ni šans.

Jaz Saro, če se le da, vsako popoldne prepustim malo možu, pa se takrat posvetim izključno Anžetu. Še najbolje se imava, če se dejansko fizično odstraniva od tamale, pa greva npr. v trgovino, na igrišče ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?