|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
29.6.2009 15:15:29   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Blue* tole z drisko je isto pri našem - sem mu pa dala biogaja kapljice in je ful boljše, tud prdi manj.

Naš Jakob prdi huje kot kak odrasel moški. Seveda se tudi napenja ko kaka. Če bi BioGaia kapljice pomagale, bi mu jih tudi jaz dala.user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
29.6.2009 15:25:49   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Blue* tole z drisko je isto pri našem - sem mu pa dala biogaja kapljice in je ful boljše, tud prdi manj.

Naš Jakob prdi huje kot kak odrasel moški. Seveda se tudi napenja ko kaka. Če bi BioGaia kapljice pomagale, bi mu jih tudi jaz dala.user posted image

joj, a veš smo včeraj meli obiske pa je majo ati držal pa se je tako sprdnila, da sem že skoraj mojega obsodilauser posted image user posted image user posted image user posted image mene pa je kar polilo...1x pa je tako smrdečega spustila, da sem mojega že pošteno nahrulila pol pa dobr da sem bila poleg....naša maja ponoči včasih tako prdi, da te kar zbudi...je pravi dec pol pa še riga polega takouser posted image user posted image user posted image user posted image jaz rečem naj samo, ker drugače se pa deremo ko srake in zvija nas itd....še man starejšim odleže a ne??? maji so bio gaia kapljice bolj pomagale kot pa simplex...zdaj pa uporavljamo vetrovne kapljice-koroške lekarne pa so najboljše....

mi smo pa tako tečni zaradi dlesni...man že zobki nagajajo...sam se deremo, če ne spimo...ali pa če dudo z gelom namažem pol je mir...drugače pa smo pridni glede hranjenja ponoči...gremo tam ob 19 spat najkasneje ob pol 20 in ob 4-pol 5 jemo in pol še do pol 7 spimo...potem smo mal pokonci in spet za kako urco dve spimo...

zunaj je spet tako tečen dan sam dežuje...ta dže me bo pokopal...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
29.6.2009 16:14:37   
matcar
Našega pa nič še ne mučijo zobki,niti se ne slini,medtem ko Maks se je že pri tej starosti zelo slino,pa skozi je pestke grickal,itd.Mi pa že od začetka nimamo nobenih krčev,odkar pa smo AM menjali,pa spimo tudi od 20.30 do 7.30.user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
29.6.2009 16:51:15   
duda1
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kak lepo!user posted image Punce,mene pa tak pipa,da bi še imela enega,pa moram čakat vsaj 2 leti.user posted image

A ti bi tudi še enega imela? Jaz tudi, sam ne še zdaj takoj. Kaj si imela ti vse tri carske reze?

Drugače pa vas vse prav lepo pozdravljam. Mi smo OK, naš Klemen je zelo priden fant. Včeraj smo imeli krst in mali ni spustil ni malo glaseka. Eden pa se je drl ko user posted image , mu je mogla mama med krstom dat zizo, da je utihnil, pa ko ga je župnik prekrižal, ga je mali v joku primu za rokav, da je župnik komaj dobil rokico stran. Še župnik se je smejal, je blo res posrečeno. Za našega pa je rekel, da sploh ne vemo, da ga imamo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
29.6.2009 16:56:31   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

joj, a veš smo včeraj meli obiske pa je majo ati držal pa se je tako sprdnila, da sem že skoraj mojega obsodilauser posted image user posted image user posted image user posted image mene pa je kar polilo...1x pa je tako smrdečega spustila, da sem mojega že pošteno nahrulila pol pa dobr da sem bila poleg....naša maja ponoči včasih tako prdi, da te kar zbudi...je pravi dec pol pa še riga polega takouser posted image user posted image user posted image user posted image jaz rečem naj samo, ker drugače se pa deremo ko srake in zvija nas itd....še man starejšim odleže a ne??? maji so bio gaia kapljice bolj pomagale kot pa simplex...zdaj pa uporavljamo vetrovne kapljice-koroške lekarne pa so najboljše....

pri Gaji je enako... če moj dec ne bi smrčal ponoč bi zihr bla da n riga, brdi in brunda user posted image  user posted image  mam pa tud jz iz koročkih lekarn, pa ji full pomagajo.. HB

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
29.6.2009 18:45:37   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: duda1

Kak lepo!user posted image Punce,mene pa tak pipa,da bi še imela enega,pa moram čakat vsaj 2 leti.user posted image

A ti bi tudi še enega imela? Jaz tudi, sam ne še zdaj takoj. Kaj si imela ti vse tri carske reze?

Ja,vse tri.Samo problem je bil,ko sem prehitro s Saš-em zanosla,bi morala vsaj 2 leti počakat.Ni pa mi nobeden rekel,da sploh ne smem več zanosit.Samo bolj tvegano bi bilo še četrtič.Zato pa moram čakat vsaj 2 leti,če ne več.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu duda1)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
29.6.2009 18:51:43   
duda1
Matcar jaz sem imela tudi tri carske reze. Pa te ni nič strah v četrto? Si o tem vprašala zdravnika in kaj je rekel?

Jaz bi tudi imela štiri, čeprav imam občutek, da si nekateri že sedaj mislijo svoje, ko imam tri.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
29.6.2009 19:40:30   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: duda1

Matcar jaz sem imela tudi tri carske reze. Pa te ni nič strah v četrto? Si o tem vprašala zdravnika in kaj je rekel?

Jaz bi tudi imela štiri, čeprav imam občutek, da si nekateri že sedaj mislijo svoje, ko imam tri.

Saj pri meni je enako.Vsi so pametni,da je kr hudo.Samo jaz se na to ne oziram,ker je moje življenje.Nisem se še nič konkretno pogovarjala z G,mi je pa rekla,da bi bilo bolj tvegana četrta nosečnost.Tudi v P mi ni nobeden nič rekel,tako da predvidevam,da imam še vse ok tam spodaj.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu duda1)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
29.6.2009 20:54:07   
sonček85
BE,u TO JE BIL PA lep obisk,pa kako je luštna mala Zala user posted image user posted image user posted image od brine
malcekvita.ujej bogi revček ,tko malo poje.user posted image upam ,da v petek kaj več zveš od česa je vse to .user posted image
-spanje.tudi naš že lepo spi ves teden od 20-3.30.h  in še potem po hranjenju do 7-7.30huser posted image user posted image user posted image
duda.super za krstuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
29.6.2009 20:54:09   
sonček85

Sonček,hvala,da si popravla.Samo si podatek za naslednji pregled zamešala.10.8. imama naslednji pregled,7.7. pa ima Maks operacijo v LJ.
aha potem je bilo prej prav napisano ,bom popravila

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
29.6.2009 20:58:59   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Sonček,hvala,da si popravla.Samo si podatek za naslednji pregled zamešala.10.8. imama naslednji pregled,7.7. pa ima Maks operacijo v LJ.

Ni kaj.Glede na to,kolko nas je,si tak dobra,da imaš vse to čez!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
29.6.2009 21:25:24   
sonček85

Ni kaj.Glede na to,kolko nas je,si tak dobra,da imaš vse to čez!user posted image
hvala user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
29.6.2009 21:55:24   
matcar

hvala user posted image

Malenkost!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
29.6.2009 22:01:41   
ninica23

evo odg. ,ki sem ga prejela na mail za babylove pleničke 4-9 kg

Pozdravljeni. Navedene pleničke prejmemo na zalogo 2.7.2009 tako,  da bodo na zalogi po poslovalnicah od 28 KT dalje.     Lep pozdrav

sonček85: hvala za info! superca,sam da bojo spet na zalogi user posted image user posted image user posted image jaz sem jih danes še v izoli v DM iskala,ko sem bila že ravno v KP,pa mi je prodajalka rekla,da jih jutri dobijo... pol je pa moj user posted image rekel,kje boma pa prespala,da boma jutri taprva tam,da jih ziher dobima,ker sem baje že obsedena z njihovim iskanjem user posted image user posted image user posted image user posted image
aja,da se še pohvalim - danes sem uspešno opravila še zadnji izpit na faxu,sem prav ponosna nase user posted image user posted image me je moj prej peljal na pico zato user posted image
zdaj pa samo še diploma,pa smo na konju!!! jupi user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
29.6.2009 22:05:23   
matcar
Ninica,čestitke za dobro opravljen izpit!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
29.6.2009 22:05:54   
matcar
Za danes se poslavljam.Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
29.6.2009 22:10:21   
ninica23
Ninica,čestitke za dobro opravljen izpit!user posted image user posted image user posted image

matcar hvala! user posted image
nočko vsem tudi z moje strani user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
29.6.2009 22:17:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Jaz sicer ne vem kako bo sterilizacija vplivala name,vem pa to da splava ne bi mogla it delat pa če bi bla še tok stara,to bi mi pustilo resne posledice,glede na to,da ne prenesem nobene kontracepcije,mi ne preostane drugega kot to,sem pa verjemite probala vse,zaradi obročka sem bila celo 10 dni v bolnici pred leti,ker mi ga je telo zavrnilo,sem skoraj izkrvavela,tablet tud ne prenesem,po kondomih pa dobim vnetje.Moj možek se je že hecal,da sem jaz res tko kot pravjo nekateri,kolko jih bo bog daluser posted image ,no men jih je kar on naredu,žal pa je tako,da jih imam res dovolj in tudi stara sem dosti,torej,na tisto,,pazi,,pač ne morem več it.Mislila sem da bom imela tri otroke,no na koncu jih imam pet,tako sem želela,sedaj je pa dovolj. O madonca, pol pa ti res nič drugega ne preostane user posted image . Kaj pa da bi mož šel na sterilizacijo? Ali je za tipe bolj komplicirano?

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3818
29.6.2009 22:19:31   
Anonimen

jutro...kako ste kaj? spet je neko čudno vreme...upam, da ne bo spet deževalo...včeraj smo bili v mb na slikanju kolkov, HB je vse ok in nam ni treba več dodatne plenice...pol smo mal šli še po trgovinah...maja je bila ful pridna...večino časa je prespala...sicer pa je bilo tudi tako čudno soparno vreme...danes bove po 3 dneh spet sami - ati dela...mi pa imamo probleme z zobki...maja se tako slini, rokice so skoz v ustih pa taka razdražena je...sem ji predvčeraj masirala dlesni sem mislila, da mi bo prst odgriznila...no včeraj pa smo kupili calgel pa sem ji z gelom masirala pa sem mislila, da bo mala jokala tako, da se bo blok porušil (sem probala gel pa je tak neokusen pa po pepermintu ima) pol pa si dam na prst in ji namažen po dlesnih mala je uživala tako, tako je vesela, če ji dam svoj prst in si ob njega drgne dlesni...sam kaj ko one gume ne zna vzet za zobke...sicer gor piše itak 4+ pa tudi če ji jaz držim se dere..tako, da je moj prst najboljšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ne bom ostala brez njega...dobro je še to, da ponoči spimo..zvečer smo tečni in jočemo...zdaj ko so ful začeli nagajat zobje nama noče več toliko pit, sicer vzame flašo ampak si z to gumo na dudi drgne dlesni...je pa tako posrečena tako posrečeno si gleda svoje rokice, da prav škili poleg...

in kaj lepega boste počele čez vikend? jaz sem čist zmešana z dnevi...3 dni je bil doma moj, potem v četrtek je bil praznik...nekako imam občutek, da je nedelja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas so tudi vsak dan redno na jedilniku rokice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3819
29.6.2009 22:20:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla

naš mali je pa ponoči nekaj biksal ... bil je ful lačen ... - 3x je jedel ponoči user posted image user posted image user posted image user posted image  ... prvič ob polnoči .... nimam pojma kaj mu je bilouser posted image ..... spi pa v spanju prosi jesti user posted image  .... te pa 10 minut vleče pa ga zmanjka user posted image  ...

posvetovalnica ... danes bili pri P
mere: 5660g, 60,5 cm - smo se lepo zredili in zrasli ...
dobil tudi druga dozo cepiva proti rotavirusu,.... bil pa tudi prvič cepljen - prestal kot največji korenjakuser posted image ..... tak je bil vesel, da mi je bilo kar čudno user posted image  ..... jezit se je začel, ko ga je dala kravce past user posted image  (jaaa tega pa noče delat - pa bomo zdaj večkrat morali user posted image )

sva pa danes šla sama k P, ker je ati moral obvezno v službouser posted image ,....  pa sva tudi preživela .... user posted image

naša lisica tudi noče kravic past....

Ela tudi ne! Kaj je zdaj to s temi našimi Aprilskimi krof(e)ki in jagodami? user posted image user posted image user posted image

itak so tako napredni, da ne rabijo kravic pastuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bodo rajši jagode jedli in krofeke...ne pa se pasli kot kraviceuser posted image user posted image user posted image

Moj se heca, da bo Ela kar direkt shodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3820
29.6.2009 22:25:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Smo bili pri taščici. Je bilo vse dobro. Le moj tast je nepremagljiv v vseh teoretičnih področjihuser posted image user posted image user posted image . Ko je treba pa kaj v prakso spravit ga pa ni od nikjer. Zakaj? Nina je imela neke napade vsak večer, ko smo bili pri njih in se je delal pametnega kaj je treba, na kakšen način, kaj ji manjka, česa ima preveč....pa sem se naredila franjcozinjo, čeprav me je pošteno segreval in dvigoval pritist (kljub temu, da mi še od poroda ni padeluser posted image ), in sem mu jo dala v naročje in odšla v sobo, potem v kopalnico, kjer sem nategovala moje kopanje po dolgič in počez...verjetno me eno uro ni bilo nazaj...on pa še zmeraj s tamalo v naročju in se je drla in drla (saj se mi je smilila) ma itak ji tudi jst ne bi kaj dosti pomagala. Pa sem ga čisto mirno vprašala...."kaj nobene vaše teorije niste mogel spraviti v prakso?"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa me je gledal ko budala. Mi jo je dal nazaj in sploh ni bilo več besedice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo jst. Mislim, da boš sedaj imela za vedno mir pred tastom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 3821
29.6.2009 22:27:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla

midva z malim sva pa sama ... je šel ati na obletnico srednje ..... user posted image

vreme je pri nas še vedno za kozlat - malo sonce, te se spet vlije dež,..... zdaj slišim, da že nekje v ozadju grmi ..... ehhhh, groza ......

danes je moj mali lubek star 3 mesece ..............  in vedno bolj ugotavljam, da ne morem brez njega in sem ful navezana nanj  (ma upam, da ne bo mamin sinček user posted image user posted image user posted image user posted image )......  joooj kak je zlati, ko se mi smeje .... pa že je pravi falot in zna mamico obračat okrog prsta ....... user posted image

tudi nas matrajo zobeki .... leva rokica je neprestano v ustih (desna ne user posted image ), slini se kot polž,... pa malenkost je tečkani ....user posted image  ..... najraje ima mamin prst namazan s calgelom ..... detelja - kje si kupila tisto reč s katero Maji masiraš dlesni - ščetkouser posted image  na sliki ?

vse ki greste na morje uživajteeeeeeeeeeeuser posted image  ..... tudi jaz bi šla user posted image  ------

lahko noč ---- jaz še grem malo na facebook pogledat, pa tudi grem v ležeči položaj ....... no tam nekje do treh (upam, da mali ne bo prej vklopil alarma za lakoto)

user posted image

Čestitke za 3 mesece! user posted image

Jaz sem tudi tako zelo navezana na Elo, da ne vem, kako jo bom uspela dati v vrtec. Gotovo bom jaz bolj jokala od nje user posted image user posted image user posted image ... Sem razmišljala, da bi morda bilo fajn jo več kot mesec dni uvajati, da se navadi in bo potem mogoče lažje. Oh ta moja princeska user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Nalini)
  Neposredna povezava do sporočila: 3822
29.6.2009 22:34:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

sONČEK...TO SI HITRA,HIHI, ravno sem jo naložila.
Anže mi ga že par dni sračka.
V četrtek je dobil vročino, ki je nihala od 37,4 do 37,8. Ker v petek še ni padla sem popoldne poklicala dežurno. Rekla mi je naj mu dam svečko in počakam do sobote, če vročina ne pade, pa naj se zglasim pri P. V soboto vročine ni bilo, tako da sem pač mislila da je neka viroza ki jo je dobil od svoje sestre, ki je bila nahodna.
Danes zjutraj pa se je zbudil z spuščaji po celem telesu,tako da sem ga takoj peljala k P, ki mi je povedala da ima Anže 6 otroško bolezen, ki je nalezljiva in jo je dobil od nekeka otroka, ki je bil nahoden, torej od sestrice.
Znaki za to so 2 do 3 dni vročina, potem pa se pojavijo spuščaji po telesu, najprej po glavici potem pa še drugod.
Zgleda pa takole
user posted image

Najpogosteje se bolezen pojavi pri dojenčkih starih 6 mesecev, oziroma lahko tudi prej, če pride v stik z okuženim otrokom.
Bolezen se preboli v nekaj dneh, tako da nisva dobila nobenih zdravil ali kremice, srbi pa tudi ne.
Tako da morava cepljenje prestaviti za 2 tedna.

Ojoj, da čim prej mine user posted image user posted image user posted image . Važno, da ne srbi, ker drugače bi znal biti jok.

(odgovor članu jernejav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3823
29.6.2009 22:39:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Dobr jutrčk
6 Otroška smo jo tudi mi pokasirali pri tadrugem in je bil kar bogi, star je bil pa 7 mesecev in je rekla p da če zelo joka in noče jest možno da ima pikice tudi po organih da tiste pa srbijo al pečejo, tako da je bil tok bogi da mi je zelo malo jedu ceu teden in zaradi tega je tudi meni mleko usahnilo, sem bla tako žalostan. Je pa tako s to boleznijo dokler časa je samo vročina je otrok kužen ko pa nastanejo pikice je pa konec, in mi smo šli v trgovino z njim in me je vsak gledau kao a z kozicami si ga pripeljala v trgovino user posted image pa itak so čist drugačne pikice, sam folk ne ve.
Moj piko je pa zdele zjutraj sam zaspau, ne morm vrjet, sem ga dala v lupinco sam tolk da se gem uštimat v kopalnico, in pridem nazaj in on pančauser posted image user posted image
user posted image
Evo ga zaspančka user posted image
Vprašanje, ali vaši pikci tudi že poskušajo sedeti, ali pa tko naprej silijo, pri nas če mu ponudiš rokice se tako dviguje, pa v naročju bi bil skos pokonci.
Morm it mam družbo.

Iii, kakšen cart! user posted image Kaj pa ima v rokici? Izgleda taka fajna igračka za cartanje.

Ela sploh več ni rada leže. Ko se zbudi ali je zelo zaspana, pol sede oz pol leže, drugače pa ful rada sedi v naročju, vendar ji je seveda potrebno paziti na glavico.

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 3824
29.6.2009 22:42:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Jutro!

Mi smo pa danes stari 2 mesecauser posted image  Juhejuser posted image

Smo bili včeraj pri mojih starših na obisku in kosilu, pa je Sofija skor cel obisk prespala...komaj da smo domov prišli....je spala 3,5 ure v kosu in se sam ni hotla zbudit, ura pa že 17.30, ponavadi pa jo doma greva že ob 18h kopat pa spat dajat...sem se pol bala, da ne bo hotela zvečer zaspat, amoak ni blo panike je šla ob 19.30 spat, pa je normalno zaspala, sam pol se je proti jutru malo bolj zbujala in ponoči je kar 4x jedla.

Čestitke za 2 meseca! user posted image user posted image user posted image Mi gremo pa že proti tretjemu, joj ne morem verjet user posted image .

Pa super za tako fajn spanje. Naša gospodična je pa to noč spala 10 ur (od 20.30 do 6.20 zjutraj), sem jo kar zbudila, ker me je bil strah, da bo predolgo spala user posted image user posted image user posted image . user posted image Ali katera ve, koliko ur spijo dojenčki v enem kosu, da je še ok? 10 ali tudi 12 ur? Ni to malo preveč?

(odgovor članu štorkljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?