|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.6.2009 8:41:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1576
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
30.6.2009 9:19:43   
kiara24
jutro,

mi smo imei katastrofa zvečer, histeričen jok pa ne vem zakaj. no pol se je pa čez 1uro in pol umirilo in sva skupaj zaspali taveliki postelji.

Na srečo je spala pol od 21.40 pa do 8mih zjutraj.

Kako ste kaj zadovoljne s knjigo k ste včeri pisale?

Ja pa še to za jantarejvo ogrlico ne vem ali to res kaj delujeuser posted image , pri nas je bil vseeno jok ko so ven bodli zobki.

Jaz za bivšega ne bom kometirala pač zelo grda in slaba izkušnja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
30.6.2009 9:49:16   
VRTNICA84

Dobro jutro če še lahko rečem jutrouser posted image

Mi pa smo danes zjutraj tak fejst user posted image , pa sploh nevem zakaj. Zbudila se je okoli 7.15 in sem jo dala v ta veliko posteljo . Malo sva še poležale. Pol pa je začela jokat. Pa sem jo šla previt in pol dat jesti. Pa je še kar jokala. Pa sploh je ni smel nobeden pogledat pa je kar tula. Dokler ni prišla nečakinja in jo primla za prstek. Takrat pa se je začela full smejat. Nevem kaj ji je blo.
Zdaj pa aja kot angelček.

Tak sem razočarana in žalostna, ker delajo po njegovi strani tako razliko med otroci. Naša je vedno zadaj. Kot da ne spada k njim. Pol pa rečejo, da oni pač ne delajo razlike. Mislijo, da če nekaj kupijo ali pa dajo 20 evrov obema pol ne delajo razlike. Sej v materialnosti res ne. Ampak jo delajo tak, da je včasih tak kot da je ni.
Včeraj je moja tašča pazla ta malo, ker sem imela opravek v mestu. Pol pa, ko sma prišla domov je full jamrala kak jo vse boli in je pravla otrokom, da je bolana. Pa sem misla, da bom šla namesto nje z mojim nekaj v vinograd delat. Če je tak bolana. Pa je prišla k posteljici, ko je mala spala v njej. Ter je rekla jaz jo mam rada pa vse ampak je ne morem skoz met. Tak kot da jo vsaki dan pazi. V soboto, ko pa sem jo pelala k moji mami pa je vlekla nos in se ni htela pogovarjat z mano.
Še dobro, da je moj včeraj slišal, ker drugače jaz vedno izpadem budalo. Češ, da nisem prav razumela.
Mene zanima kaj naj naredim? Kaj se ve tudi srečujete z podobnimi problemi?

Upam, da vam nisem tečna z tem. Ampak mogla sem se izpovedat.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
30.6.2009 10:10:14   
farfala
khurde tvoja babica je pa zelo pametna.Jaz tud pravim, se je treba pač zdaj veliko ukvarjat z njim, pa kasneje (v šoli npr,) ne bo več treba.Tako je bilo tudi z Asejem in upam da bo tud Samo takuser posted image

vrtnica ne sekiraj se, eni imajo občutek za take male dojenčke eni pač nimajo in čakajo, da otrok zrasteuser posted image in takrat mogoče tud ne boš občutla, da delajo take razlike. Moja mama je do sedaj samo enkrat vozičkala za kakih 10 min, pa še jaz sem bila v bližini.In enkrat ko sem morala po ta velikega in me ni bilo 20 min je bla čisto hin, ker je tak težek in naporen.Pa samo nosit ga je morala, da ni jokal.Halooooo, kaj pa jaz delam cele dneve??Ja,ja sem ga že razvadla....user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
30.6.2009 10:15:16   
VRTNICA84

Ja to je že res, da bo polj imela bol občutek. Samo polj pa se naj ne spreneveda in pravi da ne dela razlike.
Pa ne da zagovarjam svojo pupo ampak je ni treba nom stop nosit, ker je full pridna. Pa se igra veliko na tleh ali na postelji.  Pa res nikoli ne user posted image . Če ni kaj narobe.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
30.6.2009 10:41:34   
Zvezdica
Še dobro, da je moj včeraj slišal, ker drugače jaz vedno izpadem budalo. Češ, da nisem prav razumela.

Te čist razumem. Ko smo še živeli pri tašči in tastu sta oba men take rosla ko mojga ni blo zraven. Pa sej je men moj itak verjel, sam ni mogu razumet kaj se dogaja. Pol ja pa enkrat slišu je pa čist popenil, jast pa tud, pa sva šla stanovanje kupit. zdaj kar smo na svojem se pa fajn štekamo, pa se velik vidimo.

ne znam razložit ampak ko živiš pod njihovo streha majo opbčutek da lahko počnejo s tabo kar hočejo. Se jim čist odrola. potem ko si na svojem, pa nate gledajo drugače. Te spoštujejo bi rekla.

Vrtnica po moje najbolj zaleže če popeniš.

Moram it..user posted image se dere, je pod omarouser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1581
30.6.2009 11:20:55   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Danes sem videla Jancci in njeno princesko Meto. Kako je ta otrok priden. Jancci, upam da si najdla kakšno cvetličarno.

Oooo hvala, hvala.. včeri je bila res zlatka.. cel dan je bila ful dobre volje!! Ljubica mala moja user posted image
Je pa res, da tud Oskar kar lepo prenaša tele bolečine z zobki. Je čist lepo mirno ležal tam v vozeku. user posted image  Kako vama je šlo pa zvečer z uspavanjem brez joške?? A sta kej poskusila? Nama je ratalo in je zaspala v 5ih minutah. En dan prej je pa ene 20 minut rabla. Bomo vidli kaj bo danes?!
Sem pa kupila en teglc+rafaelote kar tam v Hoferju, pa je bilo čist ok! Je bila zadovoljna.

Mimi kako kaj kozice?? Bogica mala.. samo zgleda pa takoj boljše, ko vidiš da se otrok vseen iz srca nasmeje.  user posted image

Ooooo Ulla kok vem kaj govoriš... pri nas je isto s to hrano... kok sm nesramna k ji revci nič ne dam!!!! Pa tko gleda. Pa ji je zadnjič fotr en kruh tišal sm popizd.la. Res težijo tastari!! Ko da niso mel sami otrok in so lohk delal lih kar so hotli z nami. Pa naj nam dajo že enkrat mir in nam zaupajo, da delamo kar mi mislimo da je najboljš za naše otroke.  Pa sem pol dons mal zadoščenja dobila, ko je una ko je isti dan rodila mali že dala ne vem kaj vse in je bila včeraj pri dr. ker se je mala ful jokala. PA ji je rakla, da je očitno to prehitro za malo, ker ima tok močno mleko in pol še hrana zraven, da je to zanjo preveč. Zdaj ji ne daje več in mala je spet ok!!  Jest zdej rečem, da še ne sme jest, ker bo manekenka in pol ne zgleda, če bo debela!!  user posted image
Aja.. pa dej tamalo fletko k men pošlji, da še men smetke pobira po tleh!! user posted image

Štopanje: jest sm ful štopala, na morje, na fax in to skoraj vsak dan.. itak pol narajmaš na kšne čudne. 1x nama s kolegico en tip ustavi.. tko bolj ata.. jaz sedim spredaj in pač gledam naprej.. in ata celo pot razlaga, da ponavadi tega ne dela in da ne more pomagat in da je bil pri zdravniku in kr neki... uglavnem pol sredi poti ga jest pogledam in pogledam dol med njegove noge.. ata je mel odprto zadrgo in tooook velka jajca ko žoga za rokomet (NE PRETIRAVAM) in enga mejhnega lulčka gor... vse rdeče... jest tist vidim in me je skoraj kap.. pol itak skapiram kaj on men že celo pot lapa o enih svojih težavah.. no sam sem mirno sedela naprej do KR, kjer naju je odložil. Pa res mi ni jasno zakaj je mogu ustavt oz. zakaj si ni kšno coto čez poveznu user posted image Svašta! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ko mi kdo kaj pametuje si v mislih predstavljam kako mu eno okol kepe prtisnem...in res se bolje počutimuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  bom naslednjič uporabla user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: khurde
k jaz pa tja nisem vidla, da ona en svoj dril izvaja. user posted image

Sm čist brez besed  user posted image user posted image user posted image   Ma ko bi jih kopiral !!
Pol majo pa še cel kup komentarjev kaj vse zoprna mamica ne pusti in jo matra in strada in ne vem kaj še vse....  user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 30.6.2009 11:24:10 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
30.6.2009 11:57:51   
Anonimen
madona, včeri sem ga bolj na desno joško pristavljala, kaj pa vem tko je pršlouser posted image pa še pol zjutri k sem ga k seb vzela, je isto bil na desni priklopljen, zdejle mi jo je pa tak nabilo, da je bla ko kamen, sem si direkt šla ven spumpat150ml, ker mali pač spi....bom uli pol dalauser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1583
30.6.2009 12:55:25   
ronja

vrtnica, jaz sem se par strani nazaj razp**** nad tem, ker pri nas je še hujše: delajo razliko in to ne malo in to ne semo v pozornosti MED MOJIMA PUNCAMA! Pri tem, da ni fora v tem, koliko je katera stara, ker je bila recimo Ronja mlajša od bratranca, pa se je že takrat, ko je bila Ronja toliko stara kot Lejla zdaj, ful hotela skoz z njo ukvarjat! Pa nimam pojma, kaj naredit, odkar sva se z lubijem to pomenila, ju ni več dobila. Samo kadar smo vsi skupaj. Tak sva pač sklenila - sem pa tudi jaz že parkrat iskala tu nasvete... Se mi zdi, da je imela mimi najbolj prav, čeprav sem najmanj rada njeno mnenje slišala (tako kot je to po navadiuser posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 1584
30.6.2009 12:58:34   
tjasssa
punce, dejte mi kakšen pameten nasvetuser posted image

Neli od kar zna sama na trebuh to je že 1,5 mesca je ponoč obupna!!
zaspi okol pol devet in prvo rundo ene 4 urce kr odspi, pol se pa non stop zbuja ker se prevrne na trebuh in tko noče spat in se skos dere, tko da je treba vstat jo dat na bok ali hrbet, jo pomirit da spi naprej norooo!!
in tko 20x na noč, dokler ne obupava in jo dava spat k nama, ker jo lažje drživa da se spet ne prevrneuser posted image

tko da sva oba čist out zutri, ker se ne naspiva nič!!!

kva čem nardit user posted image ???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
30.6.2009 13:05:13   
tjasssa
user posted image

DANES STARA 5 MESECEV, velika 67cm in težka 7 kilcuser posted image user posted image

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
30.6.2009 13:09:36   
kiara24
joj jaz na srečo nimam težav, da bi delali razlike med vnuki. So jih pa delali med menoj in bratom babica in dedek.
Je pa res, da so nekteri občutljivi, če so skupaj pod streho, pol k se pa preselijo je pa kul.

No meni je Klarica zaspala, zunaj v vozičku,pa ne vem kolk čajt bo tako ker se je prej zbudila po 29 minutkah. Danes je nekam vroča v glavo pa ne vem ali meni ta termometer sploh dela al kaj.

Zunaj je soparno k user posted image že dva dni.

Mimi upam, da je Špelca kaj boljš.

Hotla sem vas vpr. ali je kateri od otročkov imel rdeč flekec tam kjer so jih cepli,user posted image ker naša ima danes rdeče tam.

Ja pa še  nekaj kaj naj naredim z marelicami, ker bi jih nekaj dala v skrinjo za Klaro ker so domače. Ali naj jih spapriam ali naj dam kar cele?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
30.6.2009 13:11:28   
kiara24
tjassa- kaj je luštkana, pa kolk lask mateuser posted image user posted image user posted image vse naj naj!

Evo če mi spet ne crkne vse bom dala še eno iz morja.

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
30.6.2009 13:16:11   
Anonimen
tjassa kolk je dobrauser posted image pa frizurca u nulo! pa un povštr al kva je ji dej ven, da bo lohl prosto gibala in se stegovala za igračami in obračalauser posted image

kar se nasvetov tiče - jih nimamuser posted image bi jih sama prec rabla, tko da....

kiara jst bi kr cele marelice dala zamrznt,pa pol odtajane sam z vilco pretlačiš in jeuser posted image

še mal, pa mam vse speglanouser posted image en mal še....

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1589
30.6.2009 13:26:30   
kiara24
user posted image

tuki je ful vriskala in se smejala, meni je ful kjut fotka, pa še moj srček je gor user posted image

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
30.6.2009 13:35:29   
Anonimen
iiii joj, zdej so res že taki faconerji, k se režijo pa cvilijo in pačijouser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1591
30.6.2009 13:40:25   
ronja
kva čem nardit user posted image ???user posted image

Počakaj, da zraste ali pa jo mejta v svoji postelji. če pa najdeš, kakšno čudežno zdravilo, da začnejo otroci kar sami celo noč lepo spat, ga pa še meni povej!user posted image user posted image

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
30.6.2009 13:53:25   
Nea
tjassa  - ne morem a da ne prokomentiram kolko je kjut. Pa kolko las ima user posted image  Prava lepotica
Pa user posted image  za 5m. Mi jih uradno imamo nocoj, ker ta mesec nima 31 dni user posted image

spanje - nocoj samo 4x user posted image

Včeraj popoldan se je uro in pol samo drl. Nisem vedela ali je bil zaspan, al pa ga dlesni mučijo. Zobki se še nič ne kažejo, ampak se vidi da je včasih celi znerviran in si roke al pa dudo ful drgne o dlesni. In dokler se je včeraj tako jokal, sta se oni 2 revici igrali sami, me klicali in klicali ampak ga nisem mogla pustit... Na koncu se mi je baterija tako izpraznila da sem se vsedla na stopnice in še sama user posted image  Včasih sem res z energijo na robu.

Ko sem se skulirala smo šli na igrišče in je vsem bilo boljše.
Evo, moram malo pojamrat.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
30.6.2009 13:58:55   
crtka
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

decembra tamalega prestavili iz lupinice v sedež, tavečjemu pa bomo kupili drugega.

sam decembra pa bo že 11mes staruser posted image , a bo zdržal tolk dolg v lupinici?....sicer tak kot se naša redi in če (bognedaj) staknemo še kakšno bolezen tud ne vem kdaj bomo dosegli tistih 9kg

bomo provali , če bo, ma sej lupinica je do 13 kg. Tudi tavečji je šel v sedež pri 11, je pa res da je bilo poletje.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
30.6.2009 14:21:33   
kiara24
Ulla- hvala jaz sem mislila samo peške ven dat.

evo še eno slikico k se igra s slamico user posted image tukaj sva se z mojim ful nasmejala.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
30.6.2009 14:24:52   
Anonimen
Ulla- hvala jaz sem mislila samo peške ven dat.

aja, no to itakuser posted image se pravi polovičke, brez košic, jaz sem to smatrala za celouser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1596
30.6.2009 15:02:48   
Jancci
Kiara, Ulla, Tjassa dobre fotke!! Res so cukri tile januarčki. user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
30.6.2009 16:03:35   
khurde
lepe fotke!!!!!!! keri cukri!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

tjasssa, vse najboljše, Neli! naša ima tut danes 5 mesecev. Glede obračanja pa ne vem... sčasoma verjetn najdejo udoben položaj za ležanje tut na trebuhu, pa dajo mir... do takrat jih je pa treba obračat, ko še napol speči tulijo na pomoč (to moj čmrlj dela).user posted image .. .druge rešitve ne vidim user posted image

Midve sva bili pa danes sami doma, pa še avto sva imeli in itak, kva ne bi jaz takoj nekam v vrtni center rinla... user posted image user posted image user posted image sem norc na rože... ampak sam trajnice, une k jih morš kopat vsak let ven, kakšne gladiole user posted image to ni zame... pa pelem proti arboretumu, pa sem se spomnila, da še nisva bili tam in sva šli še lepo na ene dve, tri urni obisk v park user posted image je tamala ful z zanimanjem opazovala račke, k so jih eni otroc hranili, pa ribe, pa poslušala ptiče... tuki je čist k mami... ljudje je niti ne zanimajo preveč, bolj živali, pa rože, voda, oblaki, listki, drevesa, pa vse drugo user posted image se kr ujameva, hahaha user posted image

v glavnem, imeli sva se ful fajn, ob nekem jezeru sva sedeli pol ure (no, ona ležala v naročju in se crkljala), lepo na klopci v senci, pa itak joška uzuni user posted image pol je zaspala v slingu, k sva nek v en hrib rinile... ma super... vreme se je pa tut držalo - ni bilo vročine, ni bilo dežja, par kapljic za tri minute, sence poln... zdej pa grmi, tko da sva dobr trofnle user posted image ... edin kar mi je manjkal je bila kaka deka, da bi se nanjo vrgle pa bile tam še kako uro dlje... no, pa naslednjič...

in zdej, k sem reklamo naredila, upam, da se kera odloč kak dopoldne tja priletet (k skor nič folka ni tkole, med tednom... kakšni upokojenci, kak turist, večinoma pa mamice z vozički al pa atiji s starejšimi otroci, k plezajo tam po igralih). in če se kera odloč, nej sporoči, midve bova verjetno šli kar večkrat tja, ker je res fajn... poln klopc, sence, sprehajalnih poti, komot se umakneš na samo, skor nobenega (verjetn k ni vikend)... itak je pa tok velik park, da ga še nisva celega obhodili in je to še dodatni razlog, da se vrneva. cena je pa 5,5 evra al pa 4,5 za študente

< Sporočilo je popravil khurde -- 30.6.2009 16:04:26 >

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
30.6.2009 16:34:53   
Jancci
Khurde dost dobr se tole sliš!! Bi se dal kaj zment..

Drugač pa za tole obračanje ponoči mam eno idejo:
jest imam mojo v žaklu (od HM). Rokice ima sicer zunaj, obrnit se pa ne more!! Tko da lepo leži na hrbtu al pa do boka se še prerine, naprej pa ne gre. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
30.6.2009 17:56:17   
snikolina
Keri cukri!!!! Kakšne lepe slikice!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa keri laski!! Ful dobr!!
Naš fantič ma tut akcije z obračanjem na trebušček med spanjem in potem obupen user posted image . Tko, da kar z nama spi in se pravočasno odzovem na morebitno obračanje. Čez dan pa tistih 2x po 15 min spanja vedno konča z obratom na trebuh in to ga potem zbudi. Šele potem pade v jok.

Jancci našmu se verjetno zrola, da ga dam v žakluser posted image user posted image Ni šans, da ma kej čez noge. Brca kot zmešan, tudi spajeuser posted image

No, danes je izredno tečen, zaradi vročine zunaj. Soparno je za znoret!

Pa začel je škripat z zobmi, sem bla čist paf. Upam, da ga hitr mine.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.