khurde
|
lepe fotke!!!!!!! keri cukri!!!!!!!!!! tjasssa, vse najboljše, Neli! naša ima tut danes 5 mesecev. Glede obračanja pa ne vem... sčasoma verjetn najdejo udoben položaj za ležanje tut na trebuhu, pa dajo mir... do takrat jih je pa treba obračat, ko še napol speči tulijo na pomoč (to moj čmrlj dela). .. .druge rešitve ne vidim Midve sva bili pa danes sami doma, pa še avto sva imeli in itak, kva ne bi jaz takoj nekam v vrtni center rinla... sem norc na rože... ampak sam trajnice, une k jih morš kopat vsak let ven, kakšne gladiole to ni zame... pa pelem proti arboretumu, pa sem se spomnila, da še nisva bili tam in sva šli še lepo na ene dve, tri urni obisk v park je tamala ful z zanimanjem opazovala račke, k so jih eni otroc hranili, pa ribe, pa poslušala ptiče... tuki je čist k mami... ljudje je niti ne zanimajo preveč, bolj živali, pa rože, voda, oblaki, listki, drevesa, pa vse drugo se kr ujameva, hahaha v glavnem, imeli sva se ful fajn, ob nekem jezeru sva sedeli pol ure (no, ona ležala v naročju in se crkljala), lepo na klopci v senci, pa itak joška uzuni pol je zaspala v slingu, k sva nek v en hrib rinile... ma super... vreme se je pa tut držalo - ni bilo vročine, ni bilo dežja, par kapljic za tri minute, sence poln... zdej pa grmi, tko da sva dobr trofnle ... edin kar mi je manjkal je bila kaka deka, da bi se nanjo vrgle pa bile tam še kako uro dlje... no, pa naslednjič... in zdej, k sem reklamo naredila, upam, da se kera odloč kak dopoldne tja priletet (k skor nič folka ni tkole, med tednom... kakšni upokojenci, kak turist, večinoma pa mamice z vozički al pa atiji s starejšimi otroci, k plezajo tam po igralih). in če se kera odloč, nej sporoči, midve bova verjetno šli kar večkrat tja, ker je res fajn... poln klopc, sence, sprehajalnih poti, komot se umakneš na samo, skor nobenega (verjetn k ni vikend)... itak je pa tok velik park, da ga še nisva celega obhodili in je to še dodatni razlog, da se vrneva. cena je pa 5,5 evra al pa 4,5 za študente
< Sporočilo je popravil khurde -- 30.6.2009 16:04:26 >
|