|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
29.6.2009 21:21:37   
Anonimen
čeruser posted image

morm povedat, da moj sine očitno že res težko čaka, da mu dam kaj za jestuser posted image ko kaj jemo, ma taaaake velike oke, pa kr požira zravn in steguje rokice, zanč mi je direkt žlico skor spulil, pa slini se zravn, da je groza....kt un fehterski kuža jeuser posted image in prejle mu ula porine jabko v usta,grem jaz v kuhno neki, pa se začne ula neo jabiko papa, mami lejuser posted image in šibam gledat in mu tišči jabko, tamal je pa tak z navdušanjem cuzal, pol mu pa vzamem, pa v tak histeričen jok, da me je kr vrglouser posted image in sem z žličko mal postrgala jabolko in mu dala in ej! čist lepo je pojedel, nima nič več tistega refleksa, ko z jezičkom potiska hrano ven, ampak je lepo pojedel in čist je bil navdušen, je tok mahal z rokami in brcal, da sem mislila da bo poleteluser posted image pri uli sem začela pri 6m, pa je še mela refleks, po enih 14. dneh je izzvenel, sam če nebi ji dajala hrane, bi pomoje še kasnej, neo pa že zdej...sej če bi mu več žličk dala, bi se verjetno še pojavlouser posted image   no, vseen še ne bom začela pred 6m, že iz inata ne, ker mi gre blazno na živce, k majo tolk enih pripomb...sploh tašča....kr na kozlanje mio gre, ko jo slišim ja boooogi, ti bi tud jedu, pa ti nič ne dajo, ja revček, sej jst bi ti dala, pa mami ne pusti user posted image user posted image   pa zarad čaja itak....zdej še pa s to hrano utruja, pa zanč k smo z morja šli, k sta una dva pršla, pa je narezek zravn prnesla in žemlje in tam jemo, pa reče tko proti lubiju ja dej mu pol žemlje, a ne vidiš kok bi jedu user posted image WTF....sam sm se lepo vzdržala, itak nima smisla....zdej mam pa v četrtek ob enih zobarja, in valjda nimam tamalga kje pustit....in mi je kr slabo če pomislim, da ga morm njej, ker jo mam na sumu, da bo že kake bedarije poskušala in nafotrala bogega reveža user posted image ej, totalno ji ne zaupam....tko da sm se z mami zmenla, da bo pršla dol in pazla na tamlagauser posted image pa mal prej bo pršla, ker bi rada na netu da neki pogledava, pa da ji iz ang. prevedem neki, k ne zastop vsega itd. tko da bom še mela izgovor, da je pač pršla in sem jo ponucala, da sm do zobarja skočla, ker drugač bi pa mogla račune polagat, zakaj ga nisem dol raj prnesla, sej bi ga pazli, zakaj je mogla moja mami dol hodituser posted image user posted image user posted image

takle mamouser posted image

oba spita, pridna moja cukrauser posted image zdej je spet mal boljš, ko smo pa iz morja pršli, je blo pa katastrofa ene tri noči spet....ula je na vsako uro al pa še na manj tulila, groza, nič nismo spali, katastrofa....ne vem, a jo je to tolk znerviralo, ko smo šli nekam in nismo bili doma, pa da se na tak način pol odraža al kaj? no zdej je boljš spet, HB...

khurde a to misliš na tleh, na trebuhu? itak, glavo porine v tla, rit v luft pa se z nogami odriva, tko da dejasnko se premikauser posted image naslednja faza bo dvigovanje na roke (delanje sklecuser posted image ), pol postavljanje na vse štiri in zibanje naprej in nazaj in pol kobacanje, enkrat vmes pa še plazenjeuser posted image ulo je k temu ena smet vzpodbudilauser posted image prej se je obračala iz hrbta na trebuh in obratno in pol na trebuhu rotirala okoli, pa rikverc se je stiščala, enkrat pa zagleda eno smet in se steguje proti njej in je začela puzatuser posted image no, to še zdej - je čist živčna če je kaka smet kje, vse pobere sproti in znosi v koš za smetiuser posted image pa če na kaki igrački najde smet, se tud ful razburi( mami lej, gaga ma smetkouser posted image ) prej je ful vreščala ker je neo mel na ličku eno tajni miceno smetko, da naj pridem neotu dol vzet, da ma smetko, mami hitlo plidiuser posted image pravi frik, po men že nima touser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
29.6.2009 21:45:54   
Zvezdica
in evo moje male pikice

boščka moja mala...ampak je full luštna, k je tok nasmejanauser posted image

ulla WB. Kako je šlo pa s taščo kaj? Vse OK?

nia, ste uživali? WB tudi tebiuser posted image . daj se morava spet kaj zmenit za kako kavico. kaj praviš?

Kar se dopusta tiče, imam rada apartma stran od vseh...da se spočijem, kak robinzonski dopust bi mi pasal. Ampak letos pa hotel rula, ker res potrebujem počitek.

khurde a to misliš na tleh, na trebuhu? itak, glavo porine v tla, rit v luft pa se z nogami odriva, tko da dejasnko se premika naslednja faza bo dvigovanje na roke (delanje sklec ), pol postavljanje na vse štiri in zibanje naprej in nazaj in pol kobacanje, enkrat vmes pa še plazenje

naš to že počne, pa v rikverc gre??!?!??! user posted image Se pa tok dvigne, pa potem se nekak na kolena da...pol pa kot kužek cvili, da ga pogledam. pa dva dni nazaj se je v sedečki položaj dal, v postelljici...tko da zdaj je varno spuščenauser posted image bom ga mal pofotkala, da vidte kake dela.

sta una dva pršla, pa je narezek zravn prnesla in žemlje in tam jemo, pa reče tko proti lubiju ja dej mu pol žemlje, a ne vidiš kok bi jedu WTF....sam sm se lepo vzdržala, itak nima smisla....

ko mi kdo kaj pametuje si v mislih predstavljam kako mu eno okol kepe prtisnem...in res se bolje počutimuser posted image user posted image user posted image
joj še to izjava moje mame.... dej pusti ga naj joka, se mu pluča razvijajo...pa moja mama n butasta, nikol nč ne pametuje, pol pa s tako ven pride...da zaserje vse za nazaj.

včeraj sem pospravljala, danes zlika 6.354 kupov cunj pol grem pa spat, ker sem z mojim skregana. Se že dva dni nekaj dajeva.. nima veze. Nč pametnega.

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
29.6.2009 21:48:09   
Zvezdica
no, to še zdej - je čist živčna če je kaka smet kje, vse pobere sproti in znosi v koš za smeti pa če na kaki igrački najde smet, se tud ful razburi( mami lej, gaga ma smetko ) prej je ful vreščala ker je neo mel na ličku eno tajni miceno smetko, da naj pridem neotu dol vzet, da ma smetko, mami hitlo plidi pravi frik, po men že nima to

to je tko ker ve, da je tašča takauser posted image user posted image user posted image
o mini meju, k še bakterije dnevno obdeluje pa sploh ne bom zgubljala besed.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
29.6.2009 21:53:36   
Anonimen
danes zlika 6.354

jst sem pr tej cifri nehala štet, likat še pa nism začelauser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1554
   [Brisano sporočilo]
29.6.2009 22:27:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1555
   [Brisano sporočilo]
29.6.2009 22:28:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
29.6.2009 22:31:33   
mimi30
čeruser posted image

vse sem prebrala o nagih pripetljajih user posted image , maniji čiščenja (zvezdica mogoč bi bil za mene tud dobr kak tih dan, da mal popucamuser posted image ), avtosedežih (prečekirala vse ceneuser posted image ),....

komaj malo prej se mi je uspelo vsest semuser posted image ....dragi je šel z malo vozičkat in je takoj zaspalauser posted image ....jaz sem zrihtala nejca...pol sta prišla pa nazaj in jo je odložil v posteljo se je v sekundi zbudila, zdaj mi pa visi v slingu na men, ker drgač ni več htela zaspatuser posted image

niia, zadnjič sem ravno neki eksperimentirala s fotografiranjem in sem slikala oko od špele in ko sem se namenla, da ga nastavim za avatar, vidim tvoje okouser posted image ...lepo je ni kaj

jaz mam tud enih par takih divjih dogodkovuser posted image .....sva štopali s kolegico in nama ustavi tip, čist skuliran nč posebnega, posluša fajn musko,.....pol pa sred avtoceste on men, dej prim mal volanuser posted image ....valda ga primem, ker on ga je kr spustu....tip pa lepo rizle narazen pa travco zvije in si prkuruser posted image ....in tak enga za drugim lepo dva skadi

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
   [Brisano sporočilo]
29.6.2009 22:35:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1558
29.6.2009 22:36:57   
mimi30
aja, še tole finto sem vam pozabla povedatuser posted image ...pravim jaz zadnjič mojmu, da naj vpraša svojo mamo, če gre z mano na morje, ker je res škoda, da je prikolica prazna za otroke bi blo pa tolk fajn, če bi bili na morju...in pol on men drug dan, veš, da sem študiral, da bi pa mogoč lahk šel jaz s tabo na morje naslednji teden....revež si je kar splaniral, da bo lahk frajuser posted image ....se mu je zgleda, da varianta zdela tolk skeri, da niti mame vprašal niuser posted image ....pol je še sam to dodal, da mati ne more fotra samga doma pustituser posted image ...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
29.6.2009 22:38:30   
mimi30
kar rekli naj ustavi da greva ven, tolk o temu.

sej midve bi tud sam smo bili sred avtoceste oz. takrat hitre ceste, tam nekje pri tunelih

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
29.6.2009 22:40:04   
mimi30
mimi, ja dej objavi slikico.user posted image

bom se jutri potrudla...nimam fotoaparata na dosegi rokeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1561
   [Brisano sporočilo]
29.6.2009 22:41:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1562
29.6.2009 22:42:50   
mimi30
niia, moj je bil na relaciji mb-ce, s katrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1563
   [Brisano sporočilo]
29.6.2009 22:47:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1564
29.6.2009 22:51:23   
crtka
Tudi mi imamo stolček od 9-36 kg pa si ne predstavlam kako mi bo tavečji pozimi sedel noter v bundi, že zdej je lih, lih, ma pa zdej 14,5 kg, tako da bomo verjetno enkrat decembra tamalega prestavili iz lupinice v sedež, tavečjemu pa bomo kupili drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
29.6.2009 22:51:42   
mimi30
kaj ti si tud volan držala?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1566
29.6.2009 22:54:33   
mimi30
decembra tamalega prestavili iz lupinice v sedež, tavečjemu pa bomo kupili drugega.

sam decembra pa bo že 11mes staruser posted image , a bo zdržal tolk dolg v lupinici?....sicer tak kot se naša redi in če (bognedaj) staknemo še kakšno bolezen tud ne vem kdaj bomo dosegli tistih 9kg

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
   [Brisano sporočilo]
29.6.2009 22:56:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1568
29.6.2009 22:56:56   
farfala
ja ulla kaj ne vidiš, da je lačen?user posted image user posted image  jaz ne vem nouser posted image .
mimi klub vsem pikicam pa tako dobre voljeuser posted image , pa čisto tebi je podobnauser posted image

khurde naš je tud tak, niti sekundo pri miru, se vrti, premika nazaj, potem pa se cmeri...

trava - policaji pa baje preverjajo zenice  pa če so oči krvave

tjasssa bravo za zobke, mi pa še kar čakamo kdaj bo tečno- razvajena faza mimouser posted image

Jaz pa se matram z izbiranjem fotografij za razvijanje.Danes sem zaključila leto 2006. Sem zelo ažurna ne?user posted image . Jutri pa 2007user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
29.6.2009 23:39:16   
khurde
ulla, ja to sem mislila, sam tut to,da če ji kaj ni prav, npr., če je kdo drži v naročju in noče več bit tam, se zvija k zmešana, jo je komaj za držat. user posted image in včas, ko jo dojim, pa ji ne paše, da mam roko pod njeno glavo, se upre na noge, dvigne rit in se prestavi drugam... k okej, spet drugič pa hoče bit na roki in je čist pritisnjena zraven. in včas se tko nenormalno zvija, da res ni (ampak vedno, ko nekaj noče).

mah, drugač pa ful smotan, da ne moreš tok zaupat, da lah otroka pustiš user posted image čeprav sem tut jaz prejšnji teden ugotovila, da tašča še ni "zrela", da bi ji otroka pustila... sem bila na vrtu, pa je mela tamalo na terasi, pol pa slišim, k se pritožuje, pa sem hotla počakat, k me je zanimal, če jo bo prinesla. jo je nesla not (k se je manj slišal), kao da jaz ne bi slišala, sam mam kr en radar za njen glas user posted image pa sem se mal naredila, da res ne slišim, k me je zanimal, kva bo. tamala ni še jokala, sam se je pa pritoževala. in pol se je začela zmer bolj, k je bilo pa že "kritično" in je skor res začela jokat, sem šla pa tja, da bi jo vzela, ker sem videla, da itak lah tuli kot hoče, pa jo še zmer sama od sebe ne bo prinesla. in itak, se je najprej stran obrnila, da sem mogla rečt zanjo, pol sem pa še vidla, da je voziček na terasi in sem pomoje mal čudno pogledala, ker me je tak presenečen pogledala in rekla "sem jo na vsak način hotla na voziček navadit pa ni šlo" user posted image user posted image user posted image ... fora vozička je pa v tem, da je bil pred vhodom in da je bilo res super vreme - nič dežja, nič direktnega sonca in bi lah vozila okol hiše, kot ponavadi. ampak ona je voz čez cel stanovanje peljala na teraso (pa ne naokol, k bi bilo lažje ... ampak obenem tut mimo meneuser posted image ), k jaz pa tja nisem vidla, da ona en svoj dril izvaja. user posted image tko da se mi je prav zamal zdel, da ji skos prav naivno ene šanse dajem, tamala pa trpi user posted image ... in da bi bilo še bolj "smešno", smo pred tem sedel na terasi, tamala na puzlih, se je hotla obrnit na trebuh, v prve ni šlo, jo je tašča obrnila "da se revca ne bi matrala". pol je mela pa igrače okol sebe, pa ni takoj dosegla, se je začela mal pritoževat, jaz jo tko kr pustim, če vidim, da ni krize, ker ponavad se zmer znajde in pripuza do igrače al pa se obrne... bilo kaj... pač doseže svoje, ampak ne, tamala ni niti rokice popolnoma stegnila, ji je že igračo podala, "da se ne bi matrala"... mislim, ne vidim razloga, da bi otroku res vsako igračo pred nos dal, če se more potrudit za onih 5 cm, da jo dobi (in če je otrok to sposoben, itak)... in se mi zdi kar mal hinavsko igrače podajat "revežu malemu", k se res lah zanje mal potrudi, pa obenem pustit jokat, da se "manipulator" navadi voza...

jaz pripomb glede GH ne poslušam oz. če kdo kaj reče, na foro obrnem, tko da pol sploh ne vem, kako je bilo mišljeno. mam pa srečo, ker je mat mojo sestro izključno dojila do 8 al 9 meseca, prej ni sprejela nič GH, pa tut druge tekočine ni marala, pol jo je pa dojila še naprej do skor tretga leta (ona je hotla, jaz pa ne user posted image ) in lah vsem "pametnim" to nazaj povem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
29.6.2009 23:43:58   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

mi pa še kar čakamo kdaj bo tečno- razvajena faza mimouser posted image

sem že zanč hotla napisat, k si napisala, da je tamal isti živc k moja in da pravjo, da je razvajen... mam mal lepši izraz za to, moja stara mama mi je rekla, da je "zelo zvedava" user posted image ... more vse videt, vse sprobat, nič ne sme mem nje...

aja. zanč je pa men korenje potegnila, pa sem ji ga dala (sem jedla surovo korenje, pa imela ene 5 cm kos) in je probala neki grist (itak pri surovem nič v ta brezzoba usta ne pride user posted image ), pol si je pa prav luštno začela dlesen praskat z njim

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
30.6.2009 8:04:17   
Zvezdica
morgen

tkole je...patrik spal full slabo, večino noči prebedela, ker ima šlajma za izvoz.
Zdaj pa KONČNO spi in se mu tud sama prdružim.

Niia, danes bi bolj težko kam šla, ker prideta nečakinji na obisk, sicer smo tko 300m stranuser posted image ampak gredo za 1 mesec na dopust pa se moram mal z njima igrat....
jutri, pojutrišnjem pa komot.

grem spat, se kasneje javim.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
30.6.2009 8:06:01   
symona
Dobro jutro vsem in ena user posted image za vas!

Mi mamo pa od včeraj dalje pestro, saj je lucija začela s počitnicami, sem jo julija in avgusta iz vrtca izpisala. Mora se pa vedno nekaj dogajat, ker mi lucija več podnevi ne spi. In že prvi dan mi ušpiči bedarijo. Grem na stranišče, pridem nazaj in mi lucija začne "mama amadeja čipsa ama". F.a.k., in res se je oblizovala, in seveda ga je že dol požrla. Me je pa res prestrašila. Tak da bo še zanimivo v počitnicah.
Pa lep dan.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
30.6.2009 8:09:47   
Anonimen
jutrouser posted image

noč je bla kul, ula je spala skoz, oz. še preden sem šla spat, je neki cmevkala in sem šla k njej in jo pokrila pa mal pobožala pa lubčka dala, pol pa je spala do zjutriuser posted image neo se je pa tudi zbudil šele pol, k je lubi že vstal, sem ga slišala v kopalnici, se pravi po 5ih zjutri in to je bil nekak na trebuh obrnjen, noge so mu pa čez ograjco dol bingljaleuser posted image in je valjda žnaril, pa sm ga k seb vzela in je zaspal in spi še vedno. do enih 9ih bo. res je kul tale moj pobuser posted image

zdej grem pa likatuser posted image pa morm si prpravt, k bom ene prte nardila, kr tist ko gre kot en trak čez mizo, tist mi je ful lepo, mam eno belo vzorčasto blago, pa eno rožasto in bo ful dobr pršlo. si morm robove zalikat, da pol zarobim, pa eno trenerko si morm na 3/4 skrajšat, ker se mi je v sušilcu uskočla, zdej mi bingljajo hlačnce okol gležnjev, zgledam kt en tahuj kekecuser posted image pa še kej se bi našlo verjetno, bom verjetno same take prčkarije počela, sam da mi likat nau trebauser posted image aja, pa še eno posteljnino morm zmanjšat, ker je prevelika za najine kovtre in pol se vse tolk blesavo zgužvo, da jst glih živčnega fašem ponočuser posted image evo.

aja, ko je bla o bivših debata - jst za bivšega smatram sam enga, k sma bla iz OŠ skupi, pa do mojga dvajstga leta, tam nekje pač, sej ne vem točnouser posted image vmes sma bla en let narazn, čeprov sma glih tko skp tičala, ampak uradno pa nisma bla par in sma pač neki eksperimentirala tud, tko da tam vmes so bli še trije, sam tiste sploh ne gledam kot bivše, je blo mal probavanje in igračkanje in tkouser posted image pa itak nobenga nikol ne vidim, bohvekje so, sam če bi se srečali, bi se normalno pogovarjali verjetno, vsaj jst ne vidim problema v tem. no ta, k je bivši, je pa u bistvu lohk rečem moj najboljši frend, dost se družimo z njegovo punco, ona je fajna, tud sama pride večkrt na kufe in tko. se zastopmo uglavnem. za moje otroke pa itak pravta da so najboljši, pa da ula je najbolj posrečen otrok, kar jih je, pa najlepši pa sploh oh in sploh in da enkrt nama jo bosta ugrabla za par dniuser posted image jst jima pa skoz prbijam, nej si svoje nardita, pa pravta da to že, sam da ziher naujo tolk fajno kot je ulauser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1574
30.6.2009 8:18:08   
Anonimen
evo, pa še moja dva kremplauser posted image

user posted image

pa ša malamis, afnicauser posted image

user posted image

zdej bi pa res lohk šla za peglajzn, a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.