Anonimen
|
čer morm povedat, da moj sine očitno že res težko čaka, da mu dam kaj za jest ko kaj jemo, ma taaaake velike oke, pa kr požira zravn in steguje rokice, zanč mi je direkt žlico skor spulil, pa slini se zravn, da je groza....kt un fehterski kuža je in prejle mu ula porine jabko v usta,grem jaz v kuhno neki, pa se začne ula neo jabiko papa, mami lej in šibam gledat in mu tišči jabko, tamal je pa tak z navdušanjem cuzal, pol mu pa vzamem, pa v tak histeričen jok, da me je kr vrglo in sem z žličko mal postrgala jabolko in mu dala in ej! čist lepo je pojedel, nima nič več tistega refleksa, ko z jezičkom potiska hrano ven, ampak je lepo pojedel in čist je bil navdušen, je tok mahal z rokami in brcal, da sem mislila da bo poletel pri uli sem začela pri 6m, pa je še mela refleks, po enih 14. dneh je izzvenel, sam če nebi ji dajala hrane, bi pomoje še kasnej, neo pa že zdej...sej če bi mu več žličk dala, bi se verjetno še pojavlo no, vseen še ne bom začela pred 6m, že iz inata ne, ker mi gre blazno na živce, k majo tolk enih pripomb...sploh tašča....kr na kozlanje mio gre, ko jo slišim ja boooogi, ti bi tud jedu, pa ti nič ne dajo, ja revček, sej jst bi ti dala, pa mami ne pusti pa zarad čaja itak....zdej še pa s to hrano utruja, pa zanč k smo z morja šli, k sta una dva pršla, pa je narezek zravn prnesla in žemlje in tam jemo, pa reče tko proti lubiju ja dej mu pol žemlje, a ne vidiš kok bi jedu WTF....sam sm se lepo vzdržala, itak nima smisla....zdej mam pa v četrtek ob enih zobarja, in valjda nimam tamalga kje pustit....in mi je kr slabo če pomislim, da ga morm njej, ker jo mam na sumu, da bo že kake bedarije poskušala in nafotrala bogega reveža ej, totalno ji ne zaupam....tko da sm se z mami zmenla, da bo pršla dol in pazla na tamlaga pa mal prej bo pršla, ker bi rada na netu da neki pogledava, pa da ji iz ang. prevedem neki, k ne zastop vsega itd. tko da bom še mela izgovor, da je pač pršla in sem jo ponucala, da sm do zobarja skočla, ker drugač bi pa mogla račune polagat, zakaj ga nisem dol raj prnesla, sej bi ga pazli, zakaj je mogla moja mami dol hodit takle mamo oba spita, pridna moja cukra zdej je spet mal boljš, ko smo pa iz morja pršli, je blo pa katastrofa ene tri noči spet....ula je na vsako uro al pa še na manj tulila, groza, nič nismo spali, katastrofa....ne vem, a jo je to tolk znerviralo, ko smo šli nekam in nismo bili doma, pa da se na tak način pol odraža al kaj? no zdej je boljš spet, HB... khurde a to misliš na tleh, na trebuhu? itak, glavo porine v tla, rit v luft pa se z nogami odriva, tko da dejasnko se premika naslednja faza bo dvigovanje na roke (delanje sklec ), pol postavljanje na vse štiri in zibanje naprej in nazaj in pol kobacanje, enkrat vmes pa še plazenje ulo je k temu ena smet vzpodbudila prej se je obračala iz hrbta na trebuh in obratno in pol na trebuhu rotirala okoli, pa rikverc se je stiščala, enkrat pa zagleda eno smet in se steguje proti njej in je začela puzat no, to še zdej - je čist živčna če je kaka smet kje, vse pobere sproti in znosi v koš za smeti pa če na kaki igrački najde smet, se tud ful razburi( mami lej, gaga ma smetko ) prej je ful vreščala ker je neo mel na ličku eno tajni miceno smetko, da naj pridem neotu dol vzet, da ma smetko, mami hitlo plidi pravi frik, po men že nima to
|