pocka
|
Dobro jutro še od nas... primorke se opravičujem,ker naju včeraj ni bilo,ampak sva imela z mojim spet laufarijo okoli. Smo šli včeraj nabavit stikala za luči, sem našla ena fuuul lepa, ampak je bilo eno 50€, mislim,da ni treba omenjat,da tistih ne bom imela , pol mi pa nobena več niso bila všeč,ker sem se v tista zaljubila ...pa naši otroci so dobili Malega princa, no zaenkrat sva jima nabavila samo en kup omar za sobico, čez par let, ko malo zraseta, pa bodo na vrsti posteljice. Vidim,da nekatere že dajete bejbijem malo GH, lepo, lepo, mi bomo pa septembra začeli, če ne bo res kake nuje prej, se ne mudi...začela pa bova z zelenjavo, bučke, korenček, pol pa počasi kako jabolko, banana, ... IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec kokica: zakonodajo študiraš? kapo dol. jaz službe prav nič ne pogrešam! Jaz pa jo...ne toliko dela kot nekatere sodelavce... Pa delo tudi, ja, če sem iskrena... Sedaj me tak imate za malo krejeno a kaj morem tak pač je..se vidi, da sem že od 20.12.2008 doma... ojej, dobra si, da imaš voljo, jaz bom začela zakone brati kak mesec prej...zdaj nimam niti najmanjše želje po tem...sicer se bodo pa itak še 6x spremenili, dokler bo konec naše porodniške MaJaLe - z malo zamude čestitke Leonu za pasenje kravic , ....v nedeljo sem se pa po tvojem hribu potikala , smo šli na en obisk v sosednjo vas IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Na hitro, pa kasneje več. FT sva preživeli. Z jokom, pa dobro... Se je pa ful popravla in sem ful vesela! bravo mala borka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A je katero že obiskala patronažna sestra? Zdaj na novo mislim.. Mene je danes klicala, da pride jutri okoli 12 ure in me prav zanima zakaj? Mogoče zaradi uvajanja GH?? najbrž, ja, jaz sem moji kar rekla,da ni treba hodit, saj imamo internet, pa lahko tam vse preberem mamaM - bravo za posvetovalnico zdaj pa grem Blaža zrihtat, pol pa en sprehod pade, danes sva sama, pa imam čaaaaassss, jutri pa spet akcija...greva po prstane