barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde men je tut kul kampirat, sam kaj, ko moj ni za to... ga vse boli, pa žuli, pa enkrat vroče, pa mrzlo, pa komplicira, kaj če bo dež... en kup enih zadev tko da sem se že odločila, da bova s tamalo kdaj kar sami šli kampirat, pa nej doma ždi ... letos verjetno še ne, drugo leto pa pomoje, da bova kam odromali za čez vikend. ... čeprav, kaj pa vem... do septembra je še nekaj časa pol je pa tvoj tak kot jst jst sm sam enkrat v življenju kampirala z mojim bivšim in nikol več me noben ne prprav do tega ... takrat smo z družbo, vsi motoristi z motorji 14 dni kruzal od Pirana do Dubrovnika ... že tko me je vse bolel od motorja, pol pa še šotor obup no Mi gremo letos tud v apartma ... to nam je najbolj všeč ... tko k prav Ulla: svoja kopalnica, wc, kuhna in mal travce zuni pa žar je tud. Moje bo menda čist blizu ... 30 m... po mojem bomo užival, sam upam na lepo vreme. Špelca kmal se pozdravi Moj sine je končno zaspal. Nevem če sem že napisala, da smo ga prestavili v špampek? No, do zdej je bil v zibelki pa se nam je polomila. V sredo sm pospravljala spalnico, pa zibko premaknem in odpade noga . Še dobr, da malega nism not dala, k ponavad ko pospravljam al pa likam ga kar not dam in se on lepo zabava. Pa še to, da je pršu maček v kuhinjo. To nebi blo nč čudnega, če bi bla kuhna spodi, sam je v mansardi in mamo samo 2 strešna okna. Ta butast maček, nevem čigav je pršu gor po drevesu in naprej po strehi. Me je skor kap k sem ga vidla tam na oknu. Meta prav, da je naredu štemplijke na steno z usranimi tacami.
< Sporočilo je popravil barba -- 29.6.2009 12:45:25 >