|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
29.6.2009 13:15:25   
Anonimen
evo, TEGALE mamo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
29.6.2009 13:30:02   
tjasssa
ejj punce a ve že avtosedeže kupujete??
mi mamo od maxi cosi?
Do kolk kilc mam lohk lupinco??
Naša Neli bo pa jutr stara 5 mesecev, in mislm da bo težka točno 7 kg!!!user posted image  kok je velika bom pa dons zmerla!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
29.6.2009 13:33:08   
Anonimen
ne, nimamo unga gor, pač pa TEGALE user posted image sam zelene barve, to pa ja.

(odgovor članu tjasssa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
29.6.2009 13:43:57   
mimi30
ne, nimamo unga gor,

sem glih čekirala user posted image in ugotovila napakouser posted image

mimi pa kok ste vi te koze prdelaliuser posted image in kolk user posted image

ulla, točno 14dni za bratcem....ima pa jih dost večuser posted image ....v soboto so nastale zadnje in sicer na dlaneh, ustnici, veki, po ritkiuser posted image ,...

tjasssa, do 9kg in da dete ornk sedi imaš časa za nov sedež....torej še kar nekaj.....mi še nič ne kupujemo, verjetno bo šla v sedež od nejca on pa v novega.....sam ni mi čist jasno, 15kg je že dosegel, sam 4leta pa še ne, eh po moje je važn, da so kileuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
29.6.2009 13:48:56   
kiara24
no mi smo fertik, s cepljenjem sedaj mamo pa šele posvetovalnico avgusta.

Pikico je dobila in bila ful pridna sedajs em ji gor dala obkladek. Ona ga žuriria v centru in se vrti ko frtavka sedaj je nekako odriva od tal z nogicami in se obrača okrog. joj pa noge že daje v ustauser posted image in to ful.

P je rekle kam tako hitimo ko je videl da je ful velika pa da imamo že zobeke...

Zunaj sva uživali prej je bilo kul,je spala v vozičku 2 uri, samo sedaj je pa ful soparno. Letos je vreme katastrofa.

Vidim, da imate debate o avto sedežih.

Mimi30- upam, da se Špelca čimprej pozdravi, bogica je videt.user posted image user posted image user posted image

Ulla- meni je hud tale k si ga napopala!!!

Moram pripopat kako fotkoi z morja, če mi Klara zaspi sedaj nekja tečka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
29.6.2009 13:50:37   
Anonimen
ja mimi, kile so važne, tko da ko bo šla špela v tega, ga komot prestaviš. pri nas se pa to nikakor ne izide, tak vrstni reduser posted image sma se pač za to varianto odločla.čeprov mi je blo grozljivo dat tolk denarja, priznam. ker nisem potrošnik, ne nasedam vsemu s čimer nas fotrajo, pa da je veliko denarja kvaliteta in vse bedarije v stilu najboljše - se pravi najdražje - za naše sončkeuser posted image seveda otrok mora bit v sedežu, pa sedež more bit kvalitetn, sam ni pa nujno da je najdražji. recimo pa adac-ovih testih je tud en sedež on nanie zelo fajn ocenjem, sam zdej ne vem glih točno iz kater skupine. jane je pa katastrofa. no, sam pol me je ta zic prepričal, iz zgoraj navedenih razlogov, pa še dejstvo da ga bo mela do konca - pol pa ni več tolk draguser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1531
29.6.2009 14:13:46   
snikolina
Madona kakšna aktivnost tule na RR kar naenkrat. Ko se ULla pofočka se pa še vse ostale, hehehheuser posted image

Pri nas bo 9 kil vsak hip, ampak vseeo še ne gremo v sedež.

Zadnjič sem naredila izpit-hvala ker ste držale pestiuser posted image , danes pa imam ustni zagovor in ker sva sama, gre Anže z mano. To bo zanimivo user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, mi radi kampiramo, ampak gremo šotorerat spet šele, ko bo Anže malo večji. Pa še kdo mora bit zraven, ker jaz na dopustu ne kuham-lahko samo malo pomagam.. user posted image hihihihihihihihihi

Drugače pa je zame idealen dopust ALL INCLUSIVE v fajnem hotelu, kjer mi ni potrebno nič kuhat, nič pospravljat ampak samo relaksirat in kopat.

Lepo se mejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
29.6.2009 14:17:25   
Anonimen
Pri nas bo 9 kil vsak hip, ampak vseeo še ne gremo v sedež.

aja, no to je že treba povedat - pr teh tamalih pa ne gledat kiluser posted image more otrok sedet samostojno, sej jajčke so po večini do 13 al pa 15 kg - glih zarad tega, ker eni 9kg hitro dosežejo, sam niso pa niti približno parajt za v sedež- pol pri večjih, pa ko doseže kilažo, se ga pa prestaviuser posted image

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1533
29.6.2009 14:17:56   
VRTNICA84
Ulla kakšne pa so cene? Kje pa si ga kupla?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
29.6.2009 14:18:48   
Anonimen
u Bc, 240€ user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1535
29.6.2009 14:18:50   
snikolina
Ja, kaj pa tisti sedeži k so kao že od rojstva naprej?? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
29.6.2009 14:19:26   
Anonimen
Ja, kaj pa tisti sedeži k so kao že od rojstva naprej??

ma to je men prevelik razponuser posted image že to k mamo mi, mi je prevelik, sam ajd...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1537
29.6.2009 14:23:18   
snikolina
No, jst sm tazga kupila, k je kao že od rojstva pa do 18 kg. Ampak še vedno je v jajčki in bo tam ostal še en lep čas, dokler mu glava ven ne pogledauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
29.6.2009 15:00:16   
Anonimen
ja, sej to je kul. pol pa k ma 15kil, ga pa lohk v unga do 36 prestavš. za ulo sma mela prej tud lupinico, pol pa takega do 18kg, ramatti, poljski avtosedež,pr nas se jih ne dobi, zelo fajn tud ocenjen, tud men je bil kul, ampak je lubi nekaj štrikal in je zlomil zadaj un del, k pas drži in je pas skoz ven lezuuser posted image to je valjda ful nevarno, ne morš tko otroka vozit, bi pa del poslali iz poljske, sam bi ful drag pršuuser posted image pol sma pa hotla kupit pač enega drugega takega, do 18kg, sam pol sma študirala - zdej kupima uli takega do 18kg, pa pol še enga od 15 do 36, neo bo tud rabu takega do 18kg, ko bo šel iz jajčke, pol pa tud onega naprej to so 4. sedeži...ker ula ne bi šla iz tega do 18kg tak cajt, da bi lohk šu neo kr not....zakomplicirano u glevnem, ampak tko kt sma zdej nardila, bo pa kuluser posted image neo bo v jajčki dokler bo šlo, itak je do 13kg, pol dobi pa tak stol, kt ga ma ula zdej in mirna bosna.

Neposredna povezava do sporočila: 1539
29.6.2009 16:18:15   
ronja
ojla, punce! Smo se srečale, Ploha, Zvezdica in jaz, z vsemi malimi, sevedauser posted image .

no, ampak moje življenje pa ne bo nikoli dolgočasno... ko sva se z lubijem preselila sem, sem šla enkrat v glasbeno šolo in me je na poti ustavil en tip, ki je šel stavit s prijatelji, da se bo nag peljal sredi belega dne, ko bo vse obljudeno. In del stave je bil, da mora najt nekoga, ki ga bo posnel, da je to res naredil. OK; torej on mene takrat ustavi, mi razloži situacijo, meni se je mudilo v gš in sem mu rekla, da ni problema, samo da se zmenim z učiteljem, kdaj bom mela ure (je bilo lih na začetku). Pridem nazaj in ok, ni blema, ga bom posnela, dokler se meni ni treba slečt, me nič ne moti. On najprej ves srečen, da je našel enga, pol ga je mal začelo stiskat, ampak potem se je sestavu skup in izpeljal zadevo. No, potem je bil čist bogi od adrenalina, pa je na vsak način vztrajal, da greva na sok, da se mal pomiri. Ok, spijeva sok, si zmenjava emaile, da mi bo poročal, kako se je izšlo (baje ok, ne bo se pa nikoli več hvalil, da to ni nič takegauser posted image ), potem sva se mislim da 1x še slišala, to je to. To je bilo PRED NEKAJ LETI! POtem mi je poslal email, sem mu čez kako leto odgovorila, ko sem mail pucala, potem mi je spet pisal, nisem niti vedela, no, zdaj me je pa poklical - ma že 1letnega fantka vmes, jaz pa dve punčki, hehe.

Zdaj pravi, da bi se lahko kaj videli, ko bomo vozičkali. Sem ga vprašala, če žena ve, kako sva se spoznala, pa pravi da ne, da bi to rajši zase zadržaluser posted image . No, moj lubi valjda ve, itak da sem mu takoj povedala, ko sem domov prišla. je skor umrul od smeha, njegov komentar je bil: " Pa, lubi, kje jih ti najdeš? Teb pa res ne bo nikol dolgcajt!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
29.6.2009 16:49:24   
kiara24
user posted image

tukaj uživamo v vodiuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
29.6.2009 17:02:08   
Anonimen
joooj ronjauser posted image user posted image

jst sm pa enkrt s kolegico štopala iz lj, pa  nama ustavi en tip s katrco in je bil čist nag za voanomuser posted image user posted image in bos in pač tko...jst sm se spredi vsedla, kolegica pa zadi pa skoz je neki regljala, niti ni porajtala....pa ji sikam skoz nazaj, če lohk že utihne, pol je pa njo tud kap skoruser posted image tip pa, če je kak problem, da ni noben psiho al kej, nč bat, sam da mu zapaše tko, da se občasno mal nag peljeuser posted image ( in pobira štoparke, he he)...pa sma rekle da neee, da kul, kokr mu paše, še na čiku smo se ustavl tam od mengša naprej, smo pač stali zravn avta in kadili, oni čisto nag, pa medveuser posted image user posted image

tko da - tud jst najdem kake take kekce vednouser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1542
29.6.2009 17:03:16   
ronja
Grem, ne vem kaj mi je...sem full pospravljala...pravzaprav ČISTILA user posted image , ker smo res zanemarili, pa jast sem včasih 2x dnevno sesalauser posted image

mislim, da temu rečejo gnezditveni sindrom - sicer naj bi popustil, ko se dete rodi... Ampak komot prideš še k nam na obiskuser posted image .

Mene pa zanima kak se zbere ta pravi avtosedež? Sploh nevem kak ga naj zberem. Ker nevem kaj morem gledat.

Midva zbirava po varnostnih testih, imaš jih na amzs, recimo, pa v trgovini bi morali tudi vedet. Ta maxicosi tobi je bil enako varen kot Romerji. Kiddi je sploh varen, vendar ga nekateri otroci ne prebavljajo, ker ne marajo une mizice, ki se nanje montira in meni se zdi malo štorast. Sicer se ti pa nič ne mudi - do 9 kil je še dolga, do takrat je pa bolj varno v lupinici.
Lupinca je od maxicosija baje najvarnejša, od peg peregota tudi nima tistega loka gor, ki je fajn, da kako igračko obesiš. Mam jaz maxicosi, soseda pa pp, pa je tudi njen naša bolj všeč...

ulla, si se že sestavila? no, midva sva za kampiranje, ampak če mamo vikend na voljo, ga bomo valjda izkoristiliuser posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
29.6.2009 17:15:29   
ronja
tko da - tud jst najdem kake take kekce vednouser posted image

hehe, ja, to je neka karma... A te potem tudi kličejo čez 2 leti?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
29.6.2009 17:17:36   
ronja
Aja, moram pa povedat, da je bil pa včeraj en najlepših dni - po lubijevih besedah in tudi po mojem mnenju... Saj ni bilo nič posebnega (no, ja, lažem: mami je za 1 uro odpeljala ven OBE tamali), ampak smo se meli res fino! Popoldne smo vsi 4je plesali (vsak s svojo v naročju), ko je bila ravno fajn glasba na radiu, pa pridni sta bili ful, pa lubi je itak zlat,... skratka, mal fejst sem zaljubljena... se vidi, da je poletje (čeprav kislouser posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
29.6.2009 17:34:15   
Anonimen
Kiddi je sploh varen, vendar ga nekateri otroci ne prebavljajo, ker ne marajo une mizice,

ja, to je tud men zbujalo dvome, sploh ker je že velika in navajena klasičnega stola na pasove, šla not. ampak je kul je čist navdušena, lepo nasloni roke na mizico, al pa kako knjigico tisto mehko gleda gor...ji je kul uglavnem...pa ti modeli zdej so fajn, k majo novo prevleko in se res nič ne poti, k prejšnji majo kt nek velur, mislim tko na otim, že zgleda ful vroče in takšno, pa ful so se pritoževali, da kok je otrokom vroče v tem, no pa so zdej tko nardili nove modele, za tiste k majo pa prejšnje, se pa baje da takšna prevleka nabavt.

aja, uni tipi čudaški pa ne kličejo, k nimajo kam, oz. takrat ni blo gsmov, k sem jaz na veliko tahanirala okoliuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
29.6.2009 17:36:00   
ronja
sičnega stola na pasove, šla not. ampak je kul je čist navdušena, lepo nasloni

Ronja se je drla, ko da jo iz kože dajem, ko smo probavali v trgovini - pri ostalih pa ni bilo problemov... Različni otroci, različni stolčkiuser posted image

hehe, jaz tudi ne - pri meni je gsm temu tipu dal - lubiuser posted image . Ja, mal hecna zgodba...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
29.6.2009 17:49:28   
Anonimen
Ronja se je drla, ko da jo iz kože dajem, ko smo probavali v trgovini - pri ostalih pa ni bilo problemov... Različni otroci, različni stolčkiuser posted image

joj ne govoruser posted image user posted image mislim da smo bli ene dve uri not v trgovini, obupala sma že skor, na blef pa nism hotla kupit, ipak je velik gnarja, pa da mi pol tuli v avtuuser posted image ampak enostavno se ni hotla vsest notri, v nobenga od teh, pa smo različne barve in tko probavali...pa tamal je že pol tečn ratu, ma katastrofa, tko da smo že rekli, da bomo še enkrt pršli drugič, če bo kaj boljše...no pol jo je pa trgovka podkupla z bananouser posted image user posted image pa se je le vsedla not in smo sprobali in pol je bla čist navdušena - uva mela stojčkauser posted image in zdej tud ni problemov...

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
   [Brisano sporočilo]
29.6.2009 18:05:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1549
29.6.2009 20:37:24   
khurde
živjo,

sedeža še ne kupujem... sem mislila začet, ker ima tamala že ene 7 kil pa pol, pa mi je kolegice rekla, da je do 13 kg, jaz sem pa vedno mislila, da je do 9 user posted image

marele tut ne bom kupila, ker se itak noče vozit user posted image ... sem pa kupila mei tai, pa trak čakam, da ga dobijo, ker moje barve ni na zalogi, tko da bom verjetno "prisiljena" vzet isti vzorec, kot imam sling... sem se med vzorcem od slinga in še enim odločala, naročila drugega, pa ga nima niti dobavitelj za EU... tko da mi je očitno larae vzorec usojen user posted image

glede "posebnežev" je pa tko, da so uni, k čez naše mesto nagi laufajo, večinoma kar moji kolegi al pa celo zlo dobri prijatelji user posted image ampak uni, k se pa nagi okrog vozijo, pa ne user posted image user posted image user posted image dej nehi, grem na prvi črpalki ven, če me en tak uhvati user posted image

a se vaši čmrlji tut zvijajo k gosenice?
ta moja je postala že tok gibčna, en tak mali živček je, da jo je včas prav težko držat...

pa kok kej spijo? mislim, a je normalno, da spi dvakrat dnevno po 20 minut, včasih pa enkrat po 20 in enkrat eno uro? k prej je ful več spala, zadnjih par tednov pa ne več. in itak jo je treba ultra animirat, drugač je jooooj!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.