|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
26.6.2009 19:21:28   
Bumo
Lučka, čestitam za pupiko!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Katera bo zdaj naslednja????? Lsička? Jazzzi? Anci Banci???
Bom dihala za vse, ve pa se razporedite po vrsti ,da bo najboljše za vas in vaše bebikeuser posted image user posted image
Jaz še ne smem bit naslednja!!!!!!
WP,težko ti karkoli povem o tem. Ne poznam teh arcnajev,iz ZDA smo sicer že veliko nabavljali, tako da pri ceni pazi, da boš prištela poleg PTT stroškov še davek in carino, pa pozanimaj se v kako kategorijo spadajo te zadeve...al so to zdravila al prehrambeni dodatki..itd da te ne bi zezali zaradi klasifikacije blaga ali še nakupa nedovoljenih zdravil..itd......pri nas nikoli ne veš....upam, da si vredu, nisem sedaj nič brala vaše/naše IVF teme....
Kako pa so kaj naše novopečene mamice pa deteca? Blanč pa Mlinčkovi???

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
26.6.2009 19:59:32   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Seki, mene popoldan ne bo doma. Pa če dobim kak sms od Lučke, ga bom kr tebi podaljšala, da boste obveščene. Velja?

user posted image user posted image
Sve že dve potepinki!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
26.6.2009 20:02:33   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Lučka ima deklico!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še original mesič od Lučke (posredovan od naše podgan'ce):

Mamina sreča in očkov ponos prijokala na svet sem brez zobkov in bosa.
Velika sem 50 cm in težka 2790 g. Svoj prve pozdravčke ti pošiljam NEŽA.

ČESTITKE! user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 26.6.2009 20:05:05 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
26.6.2009 20:08:02   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Mamina sreča in očkov ponos prijokala na svet sem brez zobkov in bosa.
Velika sem 50 cm in težka 2790 g. Svoj prve pozdravčke ti pošiljam NEŽA.

Iiiii, kako luškano ime. Čestitke še enkrat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
26.6.2009 20:14:44   
Reby
user posted image

user posted image
Lsica (29.06.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
Andreja 07

user posted image

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Bumo (16.08.2009)
Serendipity (18.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

user posted image

Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža

Objemčkometer:

user posted image user posted image                   user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU
Torek, 30.06.
anci banci - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Sreda, 01.07.
Reby - pregled
Sempervivum - CTG
miska73 - morfologija

Četrtek, 02.07.
lučka 25- posvetovalnica

Petek, 03.07.
miklarom - NS in pregled

Sreda, 08.07.
a.jrad - NS

Sreda, 09.07.
kimsy - NS
loremi - UZ

Torek, 14.07.
Bumo - pregled

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

Petek, 24.07. 
Serendipity - pregled + CTG

Torek, 28.07. 
a.jrad - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JUNIJU user posted image user posted image

user posted image  Punsha (LJ)    
 user posted image  Lana08 (LJ)  
user posted image  Gapiii27 (LJ)
user posted image  Loremi (LJ)
   user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
26.6.2009 20:34:24   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Na tej strani se ne oglašam ravno pogosto, pa vseeno poročam novice. Ko pa sem tako veselauser posted image
Danes sem imela prvi UZ v Lj in je mala pikica velika 15 mm, srček pa tudi lepo bijeuser posted image . Med samim pregledom sem bila sicer razočarana. Prijateljice, ki so bile na prvem pregledu so lahko ob sebi imele partnerja, da je pogledal, tudi same so videle srčka... Tukaj pa nič. Prof. Tomaževič ni dovolil, da pride zraven, niti ni ekrana nič obrnil oziroma mi pokazal kje se kaj vidi. Nisem videla pikice in srčka user posted image . Prav žalostna sem bila, ves čas sem komaj čakala da grem na UZ, da vidim malo pikico. Pa sem mu rekla, da je pač prvič, da sva oba težko čakala, da sva tako vesela sedaj...on pa nič (vsaj meni bi lahko pokazal). mogoče sem samo občutljiva sedaj, no, vem da sem, zato mi je bilo pa vse tako čudno. No vsaj slikico sem pa dobila user posted image

lep večer vsem skupaj

Punsha, ti se samo veseli, pa uživaj v svoji sreči user posted image . Dr. Tomaževič je sicer res naj,naj strokovnjak, ampak mu pa malo (precej) občutka manjka. Pravzaprav ima dobre in slabe dneve, vsaj jaz sem ga tako doživljala. Na enem izmed UZ se je do mene obnašal totalno ignorantsko ... sem bila zelo razočarana in prav nesrečna. No, na enem izmed naslednjih UZ pa je bil zelo fajn in prijazen ... kot veter zapiha, bi rekla. Ampak ljub temu nisem slikice dobila, tako da veš user posted image , tako da niti ni tako zelo hudo user posted image Partner pa naj magari pride h kakšnem od naslednjih UZ, pa bo! Predvidevam da nimaš Tomeževiča za izbranega G ... Moj je najino pikico prvič videl na morfologiji ...

V glavnem, nič bit žalostna, boljše tako, kot pa da bi videla ekran, gor pa ne bilo srčka user posted image

user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
26.6.2009 21:05:08   
Sempervivum
Lučka, čestitke in najlepše želje!

Upam, da bo očka čimprej lahko prišel, pa da čimprej začnete pravo družinsko življenje user posted image

Sem ful lepe slikice našla na internetu, pa jih ne morem gor pripopat (Reby, jaz sem tudi Explorer neki posodabljala ... imava zgleda danes iste težave user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3132
26.6.2009 21:06:35   
Goldy
lučka - jeeeeee! ČESTITKE novopečeni družinici!!!!!user posted image user posted image user posted image

punsha - mene na 1. uz imela dr. Pinterjeva, saj ne morem reči, da je bila neprijazna, sam sem pa prišla ven tako zmedena, da ko je me je moj vprašal, če je vse ok, sem rekla, da ne vem in nama je pol vse sestra Andreja na aoddelku razložila. Je pa obrnila Pinterjeva ekran k meni in rekla to je to. Itak nisem vedela kaj naj gledam. Moj pa tudi smel zraven.

In ostale - kako ste???

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3133
26.6.2009 21:58:54   
Reby
Semper - men enkrat dela, enkrat ne user posted image  Mam pa Explorer 8.
punsha - nič se ne sekiraj, glavno da imaš pikico, da ji bije srček, pa še slikico imaš, to pa skor noben ne da, no, vsaj jaz je nisem nikoli dobila, še od svojega G ne. Ti bo pa najbrž potem tvoj G vse pokazal in povedal in si vzel čas zate. Važno, da je vse ok user posted image
Goldy - pozdravček družinici in nočko! user posted image
Mene je pa prejle neki zvijal in kljuval, sem se že kr ustrašla, sem popila Magnesol in se hitr šla uležt. Po mojem sem mal pretiravala z delom in sprehodi. Nč, bo treba mal več počivat.

Neposredna povezava do sporočila: 3134
26.6.2009 22:18:56   
Lsica
Čestitke Lučka še enkrat,
user posted image user posted image user posted image
pa imaš deklico v svojih rokah
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
26.6.2009 22:45:27   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Pa pol še traja preden je mami tolk pri sebi, da javi novičko...

Ejej, miška, ko bi ti vedla kolk si majo ene gor na porodni opravit z SMS-i, tud vejo ne kako je vun padl....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Si me nasmejal... kot vedno

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
26.6.2009 22:45:59   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: punsha
Danes sem imela prvi UZ v Lj in je mala pikica velika 15 mm, srček pa tudi lepo bijeuser posted image .

To mi deli. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Le tako naprej.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
26.6.2009 22:47:06   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Seki, mene popoldan ne bo doma. Pa če dobim kak sms od Lučke, ga bom kr tebi podaljšala, da boste obveščene. Velja?

user posted image user posted image
Sve že dve potepinki!

user posted image user posted image user posted image   He, he ... sem si tudi našla pooblaščenko...

Hvala ti lubika. Kot vidiš sem jst še jako bolj kasna.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
26.6.2009 22:50:27   
miska73
Lučkec moj, svaka čast in iskrene čestitke.
Sem tolk vesel danes.
Pupa ima taprave mere in upam, da boste čez par dni že vsi skupaj doma.
Pa upam, da je ata prispel pravi čas do P.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
26.6.2009 23:08:18   
Shuka
Še jest, še jest .....Lučkaaaa čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
27.6.2009 6:57:13   
Reby
Dobro jutro! user posted image
user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
27.6.2009 10:00:09   
Kruce Fiks
Čestitke lučki & Co tudi z našega konca!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
27.6.2009 11:30:32   
miska73
Na IVF-jevkah sem dobla tak lep odgovor od naše Šukice, da ga moram še sem podaljšat

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Jaz sem OK, Maj pa še bolje, ker MI SMO DOMAAAAAAAA. Končno smo prišli domov. Sicer smo na začasnem odpustu ampak smo pa doma, kar je najvažneje in se cartamo.
Imamo še preglede ampak zaenkrat smo dobro in upam da tako ostane.

LP od doma.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
27.6.2009 12:35:50   
a.jrad
Čestitke Lučka še enkrat,
user posted image user posted image user posted image
pa imaš deklico v svojih rokah
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŠE OD MENE

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
27.6.2009 15:54:16   
mlinčka
Daaan!

Najprej čestitke novopečeni mamici Lučki user posted image user posted image user posted image , njeni pupiki Neži pa eno prečudovito življenje na tem svet user posted image !

Samo tolk se pofočkam, da smo od včeraj doma, končno komplet mala presrečna družinica. Taja in Anja sta zaenkrat pridni do konca, ko jih previješ in nafutraš, ju zmanjka za nadaljnje 3 do 4 urce. Kaj več kdaj drugič, tokrat pa morda samo še fotkica za prvi vtis user posted image :

user posted image

Pa še enkrat hvala za vse dobre misli, navijanje in pestke user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
27.6.2009 16:42:54   
mismis
Sem že napisala na drugi temi, pa za takšno lepoto tudi, če se ponavljam...

o kakšni lepotički, to se je pa vsekakor splačalo čakati skoraj devet mesecev user posted image user posted image user posted image , ma res sta prava cukra.
Mlinčka, ponosna mami, a si kaj važna, daj nam še zaupaj, katera je katera...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
27.6.2009 17:07:22   
punsha
ooooo, kako lepo user posted image . Tole pa da človeku voljo. Čudoviti sta, mali princeskiuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
27.6.2009 17:07:46   
miklarom
mlinčka - še tukaj , kako lepi hčerkici imaš  , iiiiiiiiiii, kak bi jih polubčkala pa pocartala z veseljem, uživajte srečna družinica

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
27.6.2009 19:45:55   
Reby
Mlinčka, važička, super, da si nam pokazala svoji dve lepi pupi, kakšna cukra sta, kr za pojest , se mi zdi, da sta podobni mamici user posted image  Lepo se cartajte user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
27.6.2009 21:25:15   
Sempervivum
O mlinčka, res si lahko ponosna mamica user posted image

Čestitke še enkrat popolni družinici, z željo, da se takle ritem le še nadaljuje ...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?