Lily86
|
Čer, bejbike! Lepo čvekate, ni čudno da non stop dežuje . Zgleda da se je jesen letos vrinila pred poletje!! Upam da ne bo več dolgo tako vreme... Jada82, mi2 pa sva par dni narazen zanosili. Jaz sem po mojih izračunih 2.6, pa sem tudi bila prejšnji teden na pregledu, videla se je samo vrečka in rumenjak, naročila pa me je komaj 22.7! Ampak bomo že počakali... **špela, držim pesti da je vse ok! Jaz bi tudi zagnala paniko, če bi videla krvavi izcedek. Ko sem se prvič naročala na pregled, mi je sestra rekla, da če slučajno začnem krvavet ali pa imam močne krče, naj kar takoj pridem, brez naročanja! Kar se mojega lubija tiče, pa je tudi čisto navušen glede pikice. Vsak večer me namaže po bušiju s kremico proti strijam, pa se pogovarja s pikico. Pravi ji, naj čimprej pride, da bosta šla žogo brcat . Pa ful skrbi za to, kar jem, koliko se gibam, pa včasih se kr v dvojini pogovarja z mano: "Kako sta kaj danes? Kaj počneta?" Ful je kjut... 1x na teden me slika, tako da bova imela potem slide-show po tednih. Ful fajn zadeva. Poglejte malo po youtubu če vas zanima kak umetniški projekt: Pregnancy week by week. Sploh si ne znam predstavljat, da bi šlo kaj narobe... Sicer pa sploh ne razmišljam o tem, samo ko malo vaše čveke berem, pa vidim kako vas kaj skrbi, takrat se malo zamislim, pa me kr stisne v trebuhu... Ta vikend so se začele prve zaresne slabosti. Se mi kr nekaj vrti, pa me tišči v trebuhu. Če takrat pomislim na hrano, pa je katastrofa... Pol pa mine par minutk pa je ok. Smešnen filing v bistvu . Me čisto nič ne moti, ker vsaj vem, da se nekaj dogaja! :) Drugače pa sem zaenkrat ful pozitivna pa vesela nosečka. Me še vedno kar nosi od sreče da nekaj raste pod srčkom. Nič mi ne gre na tečno, samo ko sem ful utrujena... Pa fajn je ko še nihče skoraj ne ve, pa je to najina mala skrivnost. Drugače pa ful delam - služba + fax + še drugi projekti, tako da je vedno pestro, ampak odkar vem za , je le še večja motivacija in zagon. Nočko vsem, lepo ajajte, pa čimmanj naporen začetek tedna vam želim!
naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010 A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.
|