|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
28.6.2009 9:48:17   
Nattasha
No jaz sem danes boljša in za spremembo polna energije, sem že malo morje stvari naredla in sem si zdaj skuhala kavico pa mal zajtrka...mmmmm

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 651
28.6.2009 11:44:22   
Jada82
Špela, tudi jaz sem imela prejšnji vikend rjavkast izcedek in me je tudi zaskrbelo. Sem zelo na začetku nosečnosti  9.5. je bila zadnja M, vendar pa sem pomoje zanosila okoli 29.5.
SEm bila pa ta ponedeljek pri ginekologinji, vendar se ni še nič videlo - vrečka ja, ploda ne. Tako da ne vem, ali je bilo še prezgodaj, ali je kaj narobe. Definitvno pa pri meni ne gre za izvenmaternično user posted image Tako da, 1.7. imam spet pregled in bomo videli. Zelo si želim, da bi bilo vse ok, vendar ja, kot mi je tudi G rekla, narava že poskrbi za vse. Če je bilo kaj narobe, potem je bolje, da se sedaj počisti .... pač, selekcija ... Ampak po svoje pa imam občutek, da je vse ok. Dobro, ampak kot je ena napisala (mislim, da Žirafa user posted image ) - vseeno imam mravljince v trebuhu in kepe v grlu, ko pomislim na naslednji pregled in soočenje z resnico. Upajmo, da bo sreček bil! user posted image

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 652
28.6.2009 12:47:00   
punsha
Pozdravljene srečke user posted image

kako ste kaj danes? Jaz sem zaenkrat še kar dobro. Sem zjutraj malo potegnila tam v postelji, sva bila včeraj z mojim na pikniku, pa se je kar zavleklo pozno v noč. Smo se imeli prav fletno, še slabost mi ni preveč nagajala. So me pa sosedje na pikniku tako pogruntali user posted image Je kaj novega, kaj kar ne vemo... ja no, pa ne morem moje male pikice zatajiti user posted image Pa sem povedala, so bili tako veseli, mi je soseda takoj ponudila knjige o nosečnosti, hehe. Joj, jaz samo upam, da bo vse vredu. Včasih me tako prešine nek čuden občutek. Še dobro, da je optimizem toliko močnejši, da ga kar hitro preženeuser posted image

Pa malo o tem, kako partner sprejme nosečnost... ja pri meni je bil tako zeloooo vesel. No glede na to, da sva se 3 leta trudila, pa še to potem ni šlo po naravni poti....sva oba res nepopisno srečna. Se je le splačalo truditi se z inekcijami vsak dan, no mi jih je dajal mož user posted image . Sedaj pa se tako veselo pogovarja z malo pikico, kakšne lumparije bosta špičila, pa seveda zraven sodijo lupčki na trebušček...Je prav lep občutek, ko se tudi on tako veseli.

Danes je pa spet nekam kislo vreme, bomo še videli kaj početi. Sedaj sem malo pospravila, enkrat sledi še kosilo, kipa bo danes bolj pozno. Je bil pozen zajtrk user posted image , potem pa...no se še kaj oglasim.

Uživejte

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 653
28.6.2009 14:35:35   
niwci
Kaj danes pa še use pohajate, je končno mal nehalo deževati... sej mate prav. Jst bom tudi šla popoldan malo v naravo.

punsha kako si to lepo opisala, kako se tvoj dragi s trebuščkom pogovarja user posted image , jih je kar luštno gledat. Moj je tudi ko kak otročiček, pa se crta in pogovarja s trebuščkom. Res so luštni trenutki. Sam tokrat je rabu malo več casa da se je raznežil, ker se je prvič končalo s ss in je blo pol ful hudo, ko se že navežeš na pikijo, jo božaš in se pogovarjaš z njo, pol pa kar naenkrat je ni več.

Lepo nedeljsko popoldne user posted image !

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 654
28.6.2009 15:21:42   
**špela
Jada82..držim pesti zate da se vse izteče do konca kot se mora...jst pa takoj ju3 zjutraj kličem svojo G., če lahko čimprej pridem...user posted image rjav izcedek še vedno...ampak k sreči zelo malo..prisotne so tudi rahle bolečine..upm da bo ok

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 655
28.6.2009 15:33:25   
niwci
Joj špela upam da bo use uredu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate, za ju3, da bo use vredu. 

(odgovor članu **špela)
Neposredna povezava do sporočila: 656
28.6.2009 15:42:09   
twixy
Ojla user posted image user posted image  user posted image

Jaz se pridruzuje klubu tecnih noseck user posted image Pomoje me bo moj kmalu poslal nekam, ma sploh nic mi ne pase.. Ze ce me kdo samo pogleda narobe se lahko razjocem user posted image
Ze celi dan lezim z mackom v postelji, ga cartam in jem cokolado. Uzivam,a user posted image user posted image
Saj bi samo sladko jedla.. O kaksem mesu sploh razmisljat ne smem.. In se nekaj ne smem videt: riza. To sem prej vsaj 3× na teden jedla zdaj pa se mi je cisto user posted image

Se mi je pa danes zgodilo,da sem skoraj bruhala in to cisto po moji krivdi.. Sem si zobe umivala in sem z zobno scetko sla malo prevec nazaj..user posted image Ma v trenutku se mi je vse dvignilo ampak nic druga ni slo iz mene kot pa slina ker sem bila se tesca. Kr solze so mi zacele tect.. Tako,da moram zdaj prav pazit pri naslednjem umivanju,da se ne ponovi.. Ker pa mi je bruhanje nekaj najbolj tezavnega.

zirafa super,da si uzivala na pikniku user posted image user posted image Mi se letos nobenega nismo imeli in bom pocasi prav mogla v akcijo stopituser posted image In itak,da drzimo pesti za srcka.. Ne more bit drugace kot pa da bo utripal user posted image

No jaz pa moram pohvalit mojega, se nobenemu ni nic povedal user posted image . Ima on vecji strah,da bi bilo kaj narobe.. Jaz sem rekla samo,da pridem do 12.tedna pa sem najsrecnejsa. Sej vem,da je potem se tudi moznost za ss ampak se ta tako zmanjsa,da bom resnicno zacela uzivat v nosecnosti.. In se bom popolnoma sprostila. Pol bo pa v roku 3dneh itak celi svet vedel user posted image

punsha
no vidis, prav to jaz pogresam pri mojem. Tako kot je niwci rekla... Pri prvi nosecnosti je bil moj celi nor, se pogovarjal bozal in je bil ss.. Iz njegove strani je bilo tako razocaranje,da je joj..user posted image
Zdaj pa se mi zdi,da sploh ne vidi,da sem nosecka oz. se obnasa kot da to ni njegov otrok v trebusckuuser posted image

spela ze zdaj drzim pesti,da se bo vse porihtalo in bo vse super user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok moja klobasa je nastala.. user posted image user posted image Napisala pa itak nisem nic pametnega user posted image

Popolnost.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 657
28.6.2009 18:45:06   
kora33
živijo babe....
twixy - sem se kar malo potolažila...tud jst sem že par dni taka...da samo malo še manjka pa bo živčni zlom...katastrofa...se mi zdi da mam jezik prevelik za ustno votlino...vem da se hecno sliši...ampak je pa res...kak grozen občutek....pa sploh ne vem, če je to normalno...kr neki me je strah...pa živčna sem....pa slabo razpoložena...pa ...kr neki pač...pa upam, da to delajo moji nori hormoni....hudo je...v prejšnji nosečnosti ni bilo nč tega,,,pa še sončka mi manjka....
no moj dragi je pa tud tako tako...ga je tudi tako strah...da se o nosečnosti sploh pogovarjat noče...če to ne bo kmalu mimo...bomo znoreli....
lep dan vsem ki bolje prenašate zgodnjo nosečnost...nama s twixy pa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo...saj druge poti ni.....bo treba malo avtogeni treninga zvečer..pa bo jutri mogoče bolje....
pa pa

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 658
28.6.2009 20:20:56   
valentinčica30
Drage moje, kjub dežju je zame kar lep dan. Smo bili pri tašči in povedali. je total navdušena in obljubila je pomoč. Njena pomoč me ne zanima, samo moralna podpora, da mi ne bo težila in podobno.
Sicer pa je dež marsikaj pokvaril. Bi se blo lešpo martinčkat na sončku in malo pečt na žaru. Tako pa......
Sicer pa od jutri samo še 10 dni do pregledauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem fouš vsem, ki ste že vidli vaše pikice tudi jaz bi.

Sicer pa dovolj za dones, en lep sonček vam pošiljam in upam, da bo pregnal ta zoperni dež.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 659
28.6.2009 21:10:17   
Lily86
Čer, bejbike! Lepo čvekate, ni čudno da non stop dežuje user posted image . Zgleda da se je jesen letos vrinila pred poletje!! Upam da ne bo več dolgo tako vreme... user posted image

Jada82, mi2 pa sva par dni narazen zanosili. Jaz sem po mojih izračunih 2.6, pa sem tudi bila prejšnji teden na pregledu, videla se je samo vrečka in rumenjak, naročila pa me je komaj 22.7! user posted image  Ampak bomo že počakali...

**špela, držim pesti da je vse ok! Jaz bi tudi zagnala paniko, če bi videla krvavi izcedek. Ko sem se prvič naročala na pregled, mi je sestra rekla, da če slučajno začnem krvavet ali pa imam močne krče, naj kar takoj pridem, brez naročanja!

Kar se mojega user posted image  lubija tiče, pa je tudi čisto navušen glede pikice. Vsak večer me namaže po bušiju s kremico proti strijam, pa se pogovarja s pikico. Pravi ji, naj čimprej pride, da bosta šla žogo brcat user posted image . Pa ful skrbi za to, kar jem, koliko se gibam, pa včasih se kr v dvojini pogovarja z mano: "Kako sta kaj danes? Kaj počneta?" Ful je kjut... 1x na teden me slika, tako da bova imela potem slide-show po tednih. Ful fajn zadeva. Poglejte malo po youtubu če vas zanima kak umetniški projekt: Pregnancy week by week. Sploh si ne znam predstavljat, da bi šlo kaj narobe... Sicer pa sploh ne razmišljam o tem, samo ko malo vaše čveke berem, pa vidim kako vas kaj skrbi, takrat se malo zamislim, pa me kr stisne v trebuhu...

Ta vikend so se začele prve zaresne slabosti. Se mi kr nekaj vrti, pa me tišči v trebuhu. Če takrat pomislim na hrano, pa je katastrofa... Pol pa mine par minutk pa je ok. Smešnen filing v bistvu user posted image . Me čisto nič ne moti, ker vsaj vem, da se nekaj dogaja! :)

Drugače pa sem zaenkrat ful pozitivna pa vesela nosečka. user posted image  Me še vedno kar nosi od sreče da nekaj raste pod srčkom. Nič mi ne gre na tečno, samo ko sem ful utrujena... Pa fajn je ko še nihče skoraj ne ve, pa je to najina mala skrivnost. user posted image  Drugače pa ful delam - služba + fax + še drugi projekti, tako da je vedno pestro, ampak odkar vem za user posted image , je le še večja motivacija in zagon.

Nočko vsem, lepo ajajte, pa čimmanj naporen začetek tedna vam želim!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 660
28.6.2009 21:46:43   
julieb
Kak vas je fajn prebirat in vedno znova ugotavljat, da se mučite z istimi stvarmi kot se sama.

Zelo me je začelo skrbeti kako bo jutri na pregledu, saj imam že dva dni nek krvavorjavi izcedek, ki je včasih roza včasih pa prav rjav.

Pa še k nadomestnemu G grem, ker je moj na dopustu, je pa hotel, da bo pregled, da se kaj ne zakomplicira, saj sem bila že zapisana pri njih kot sterilna. Hja kaj naj rečem, se tudi čudeži dogajajo, je že moralo biti tako.

Držim pesti za kati81, ki ima tako pregled kot jaz in to je jutri. Držite tudi vi, da bo vse kot mora biti.

Lahko noč!

PS saj itak ne bom mogla spati user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 661
29.6.2009 7:55:01   
kora33
jutro.....

danes navijamo za 

29.6.- Kati81user posted image      , julieb   user posted image

srečno in ....dajte si res sončka naristat...v tem vremenu je počutje tečk user posted image  še bolj grozno kot sicer....saj bomo preživele...samo še 7 mesecev....user posted image user posted image user posted image user posted image
lep dan...prletim še kaj kasneje....

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 662
29.6.2009 9:09:35   
JanaB
Punce živjo,
javlja se še ena, ki lovi zadnji vlak v februarju (po izračunu na ringaraja 28.02.). ZM 26.05. in test je bil prvič pozitiven 22.05. Da bi bila sigurna sem 27.05. naredila še CB in takoj se je pokazal močan plusek. Nekih posebnih znakov nimam (morda občasno špikanje okoli jajčnikov, cmok v grlu in boleče oz. občutljive bradavice). Pred pričakovano M sem imela kot običajno rjav izcedek, ki je nato izginil. Ta vikend pa se je izcedek spet ponovil user posted image   Po začetnem neizmernem veselju me je sedaj ful strah, da se bo ulilo, prvi pregled pa imam šele 15.07. Sem videla, da ima kar nekaj punc težave s tem bednim izcedkom. Kakšne so vaše izkušnje in kako ste se spopadle s strahom? Aja stara sem pa rosnih 33 let user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 663
29.6.2009 9:25:35   
Rocio
Jutro nosečke,

katie81, julieb, držim pesti za pregled!!! user posted image user posted image Sporočita, kako bo.

Dobrodošla, JanaB!!!! user posted image user posted image Upam,da se čimprej izkaže, da ta izcedek ni nič resnega, sem prepričana, da bo vse ok....

Punce, ne smemo se dat vremenu-priporočam nakup kakšne  lušne nove cunjice (sem bila malo naokrog in imajo že predrazprodajna znižanja, kjer se najde kaj ZELO cortkanega in še poceni), ali  podobne malenkosti, da malo pošminkiramo naokrog user posted image user posted image user posted image . Preverjeno pomaga, hihi. Sploh pa, zamislite si svoje slabosti pri 35 stopinjah, smo lahko kar vesele, da je malo hladneje, se lažje prenaša tegobice zgodnje nosečnosti.

Jaz bom pa danes spet poskusila poklicati mojega G, čeprav mi je tako zelo anti..... Bljak. Tak siten starejši, ampak sem bila pri njem samo enkrat, pred letom in pol (prej sem imela drugo G v drugem mestu). Mogoče je imel takrat samo slab dan.

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 664
29.6.2009 9:29:57   
bili83
živjo user posted image

evo, pri nas se kaže sonček, tak da res upam, da bo danes malo lepšeuser posted image user posted image
sicer sem zasuta z delom, en sestanek sem že dala skozi, ob desetih letim na naslednjegauser posted image
danes sem stopila v deseti teden in še vedno se počutim super. Začetni napadi lakote so malo miniliuser posted image , mi je pa zadnjih nekaj dni zvečer čisto malo slabouser posted image  ampak, bo za zdržat...
naslednji pregled imam 22.7., nuhalno pa 27.7. oba z dragim komaj čakavauser posted image user posted image
aja, js sem iz mariborskega konca, stara 25 let... še katera iz okolice?

lep dan vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 665
29.6.2009 10:02:33   
protina

pozdravljene,sem tudi nova nosečka. malo me je še strah, ker nimam še nobenega ultrazvoka(komaj 7.7) .

janaB tudi jaz sem delala test 22.06.ZM pa sem imela 22.05.

jaz sem zaenkrat še v redu, me je pa strah, da se nebi kakšen izcedek pojavil.

jaz bi na tvojem mestu šla h G in rekla za izcedek.

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 666
29.6.2009 10:31:24   
JanaB
Rocio zares upam, da imaš prav. Držim pesti tudi za ostale, da bo vse ok!

(odgovor članu Rocio)
Neposredna povezava do sporočila: 667
29.6.2009 11:05:37   
lunca83
Živjo punce! Jaz sem se pa kr mal polenila čez vikend, kar se pisanja tiče.user posted image

Sm čist brez volje, ah saj bo kmal bolš k bo dopust. Men je kr mal hudo ker mate že vse preglede in NS, jaz mam pa šele prvi pregled 23.7., do takrat pa še cela večnost. user posted image

No saj bo pa takrat bolj veselje user posted image videt.

Men je pa nonstop ful vroče, kaj bo šele ko bo 30 °C????!!!!

Pozdravček vsem user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 668
29.6.2009 11:34:16   
kora33
hi,
JanaB in protina - dobrodošli.....janab tud jst mam rosnih 33....hi hihi....pa se zarad let ne obremenjujem....ko le ne bi bilo teh slabosti in nenehnega mraza....me skoz zebe in zebe....fuj...upam da bo v dalmaciji kaj bolj toplo...grem v petek....jupi....če greš malo nazaj brat boš videla ja, da nas je bilo kar nekaj z izcedkom in težavami...js osebno sem letela do G....strah....je še vedno...grozen....ampak ne moreš kaj....malo tu počvekam...malo z domačimi...malo kake vaje sproščanja...pa grejo dnevi mimo...jih kar prebrodimo.....
lunca83 - dajma malo menjat...mene skoz zebe....brrrrr....
katie81, juliebuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čakamo novičke in user posted image user posted image

vsem ostalim tečkam in srečkam user posted image  želim tudi lep dan in upam da je saj kje več sončka kot pri nas....spet mamo dež.....

aja...a je sploh katera s koroške.....
lp

(odgovor članu lunca83)
Neposredna povezava do sporočila: 669
29.6.2009 11:41:44   
Kati81
Punce se boste še mal načakale, k imam pregled šele popoldan, tam okrog 14h držite pesti. Res upam na najboljše.

Tud mene mučijo slabosti, saj ne bruhanje sam želodec me skoz matra pa spahuje se mi nenormalno. Pa zdej me ene dva dni tud prsa bolijo, so full občutljiva na dotik. Pa da o spanju ne govorim, tok slabo spim, da to ni res, se skoz zbujam, pa neki časa mi je vroče, nekaj časa me pa zebe.

o ja saj bo bolje.

LP

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 670
29.6.2009 12:13:24   
julieb
Imamo ga starega 7t in 6d, pridno nam bije , mamipa ima predpisano mirovanje, pač krvavi izcedki. Veliki nismo še niti centimeter, videla pa se je lepa pikica, ki utripa kot pravi.

Hvala za vse pesti, naslednji pregled je 20.7., da dobim še vso papirologijo.

Dosti lažje je brez tega kamna na srcu.user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 671
29.6.2009 13:06:05   
JanaB
Julieb čestitke user posted image  in vse dobro tudi naprej.
Sem klicala G in je rekla naj se pridem pojutrišnjem pokazat, če izcedek ratal kaj bolj krvav pa že jutri. Upam, da bo vse ok in se bom vsaj malo pomirila.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 672
29.6.2009 13:54:55   
punsha
julieb čestitke za user posted image in da je vse vredu. Ane, kako je to en čudovit občutek. Super!

In pa držimo pesti sedajle za kati, ki bo pa sedajle enkrat na vrsti user posted image user posted image user posted image Le naj lepo bije srček. Poročaj kako je bilo, čakamo na novičkeuser posted image

In pa seveda dobrodošle vse nove. Imena mi ravno ne grejo še user posted image , pa saj se bom navadila. Joj, sedaj so na vrsti že marčevke 2010, kako gre hitro čas user posted image

Jaz moram pa malo pogledat za NS in se naročit, pa na naslednji pregled se moram naročit - sedaj končno pri svojem G... No pa grem telefonarit, potem se pa oglasim z novimi datumi.

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 673
29.6.2009 14:08:29   
punsha
Sem že nazaj. Imam naslednji datum za UZ: 13.7.. Ne vem pa kam naj se prijavim na NS. Šla bom v Domžale, ker mi je najbližje, ampak tudi tam jih je več. Ali katera kaj priporoča?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 674
29.6.2009 14:22:06   
**špela
Hej ....lep pozdrav vsem...prosila bi Vas če me lahko zbrišete s seznama februark 2010...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?