|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
29.6.2009 8:53:03   
Ploha
ronja: ok pol pa ob 10.30 pred citiyam user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
29.6.2009 9:06:41   
Nea
Jutro!

Noč katastrofalna: Erik 4x, Lara 2x. Lara je včeraj že ob 7ih zaspala, brez lulanja in bez večerje tako, da je enkrat klicala da bi rada lulala, zjutraj ob 6ih pa ni več mogla spat.
Za Erika pa ne vem... sploh ni pomembno ali je v svoji postelji, al pa pri nas, ali je odkrit al pa pokrit... zaspi samo za 2 uri in je spet jok... potem je malo na zizi in spet nazaj zaspi. Oba z možem sva čisto fertik user posted image
Še dobro da je zunaj sonce drugače bi bila popolnoma depresivna.

Včeraj smo imeli lep dan. Odkrili smo novo igrišče na katerem sta punčki ful uživali. Na poti nazaj smo še na sladoled šli.

Ulla - wb! Te popolnoma razumem user posted image  Meni se starši ki z malimi otroci grejo v kemp zdijo ful pogumni. Jaz tega ne bi nikoli naredila. Prvič, ker v tistem tednu ko grem na dopust hočem imet vse pri roki in definitivno ne mislim kuhat. Drugič, ker se ti v primeru slabega vremena lahko samo zrola. Malega ne moreš imet privezanega v šotoru, noter si pa nima kaj za počet.
Jaz sem bolj za hotelske variante, čeprav so dražje.

Punce, uživajte v kavici.
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
29.6.2009 9:06:49   
ronja
city park v btcju, gl vhod?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
29.6.2009 9:07:05   
ronja
oz. kir vhod, sta2

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
29.6.2009 9:09:35   
Nea
Noč katastrofalna: Erik 4x, Lara 2x. Lara je včeraj že ob 7ih zaspala, brez lulanja in bez večerje tako, da je enkrat klicala da bi rada lulala, zjutraj ob 6ih pa ni več mogla spat.
Za Erika pa ne vem... sploh ni pomembno ali je v svoji postelji, al pa pri nas, ali je odkrit al pa pokrit... zaspi samo za 2 uri in je spet jok... potem je malo na zizi in spet nazaj zaspi. Oba z možem sva čisto fertik user posted image
Še dobro da je zunaj sonce drugače bi bila popolnoma depresivna.

Včeraj smo imeli lep dan. Odkrili smo novo igrišče na katerem sta punčki ful uživali. Na poti nazaj smo še na sladoled šli.

Ulla - wb! Te popolnoma razumem user posted image  Meni se starši ki z malimi otroci grejo v kemp zdijo ful pogumni. Jaz tega ne bi nikoli naredila. Prvič, ker v tistem tednu ko grem na dopust hočem imet vse pri roki in definitivno ne mislim kuhat. Drugič, ker se ti v primeru slabega vremena lahko samo zrola. Malega ne moreš imet privezanega v šotoru, noter si pa nima kaj za počet.
Jaz sem bolj za hotelske variante, čeprav so dražje.

Punce, uživajte v kavici.
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
29.6.2009 9:13:47   
Nea
Sorry da mi je 2x izpisalo post. Mreža je na1x postala prepočasna in sem očitno 2x potrdila za objavo.
Se zgodi user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
29.6.2009 10:00:50   
kiara24
Jurouser posted image

Mi smo spali super od 20tih pa do 6.30 pol sem jo pa k sebi v posteljo dala in je spala še do 8.30. Ob 9tih sva jedli, sedaj mi pa tukaj nagaja za rač.  tako da  bo bolj čudno vse napisano .

JOj cv Ulla se mi kar smiliš, jaz ne bi šla nikoli kampirat z majhnimi otroci, ker še sama grem težko.

No mi imamo že drugi zobek zunaj dlesen je prebil, samo jo očitno še vedno malo boli.

Sedaj greva pa malo ven, ker ob 12tih imam cepljenje v Kranju.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
29.6.2009 10:18:02   
Jancci
Jutro. Spali celo noč + še zdele mal user posted image

Ulla WB! No, sej mi smo tut en teden predčasno zapustili kamp.. zaradi user posted image  vremena!! Prve dva dni, ko je bil pa sonček je bilo pa odlično!!! V mrazu in dežju pa res ni kaj počet.. pa tut če si v kakem apartmaju je isto sranje če mene vprašaš. Če ima hotel toplo vodo ok, je sigurno boljš.

Sicer sem pa nazaj prebirala, ko smo se vrnili in ugotovila, da si ti prosila za tako fajn vreme (matr).. da ti nebi bilo treba it.. no želja se ti je izpolnila, pa si vseen šla!!! Kak to?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
29.6.2009 10:25:13   
Anonimen
da si ti prosila za tako fajn vreme (matr).. da ti nebi bilo treba it.. no želja se ti je izpolnila, pa si vseen šla!!! Kak to?

user posted image user posted image zato k je tast u nedelo poslal sms, kok oh in sploh fajn in sončno je, pa je lubi čist zapel in smo šliuser posted image

aja, drgač kamp je pa mega, če ti je do kampiranja, sevedauser posted image u nulo urejen sekreti da bi lohk jedu z njih, ma res....špica. sam plaža ni za male otroke, oz. je en del, sam tist je veerjetno hitro poln, če sevceda sije sonceuser posted image

joooj, drgač pa neo cele dneve cvili, nenormalni zvokiuser posted image in špuka, polne uste sline, pa jezik vn in špuka, da je vse mokro in poslinjeno....

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1509
29.6.2009 10:28:44   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

aja, drgač kamp je pa mega, če ti je do kampiranja, sevedauser posted image u nulo urejen sekreti da bi lohk jedu z njih, ma res....špica. sam plaža ni za male otroke, oz. je en del, sam tist je veerjetno hitro poln, če sevceda sije sonceuser posted image

U kerem ste pa bli? K mi smo bli v Slatini na Cresu in imajo tud obnovljene sekrete in ti povem, da sem mal gledala da bi mela bajto tako kot majo tam sekrete spedenane!! Ful hudo, res!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
29.6.2009 10:29:43   
Anonimen
pineta v savudriji

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1511
29.6.2009 10:32:03   
tjasssa
ulla- jooj dobra si da si šla kampirat , to je tema, men v prikolo full ni panike, ampak teli šotorčki jooj, midva sva šla samo enkrat z mojim za 2 noči.................grozovitoooooo, ponoč scal, vse sem  mela mokro, pa nikjer za posušit, zutri pa vroče k pes, to se takoj segreje, ma ga ni dnarja da grem šotorit, sem raj doma na vrtu na ležalniku pa hodm pod tuš, hahaha.........
pa v istri je zdy tak vreme, to se v 10 minutah prgonjo oblaki in če je prej sijalo sonce je čez pol ure že lohk neurje.............jz se spmnm lan k sem bla noseča ja vsak petek je bil neurje skos smo v skretih stal....z
prikola je že lažje no odvisn kok maš velko , ampak tam se vsaj not lohk mal zaigraš, pa kakšen film pogledaš če je že tak vreme...................

user posted image     a ma kera tale vozek od maclarna - volo???

jz bom mogla najbrž kaj tazga kupt da bo šLo lažje v avto!!

user posted image al pa tale stolček za hranjenje od BLOOM NANO??

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
29.6.2009 10:35:48   
Anonimen
sej smo bli v prikolci, sam ni tolk vlka, pa ob slabem vremenu nimaš kej....kaj pa nej na unih 0,48 kvadratihuser posted image

voz ma pa ta men premejhna kolesa, to je res sam za po trgovskih centrih, še na asfaltu znajo bit problemi, stol bi pa jst tud raj kak manj oblazinjen in da ma čist pokončno naslonjalo.

(odgovor članu tjasssa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1513
29.6.2009 10:45:40   
Jancci
Men je pa kampirat tok faaaaajn!! user posted image
Sva postavila šotor čist ob vodi, v senčki, pa fajn velik iglic je bilo spodaj, da je bilo mehko in pol se ti res cel dan ni treba nikamor premikat.. no razen v vodo in nazaj pred šotor! Še bazenček sva napihnila in morsko vodo gor prnesla in smo mel res carsko tam. Tamala je kar vriskala pod tistimi borovčki.. ma kaj češ boljšega!? Sva letos v M nabavla eno tak fajn mini kuhinjo in res je fino zunaj kuhat. Postlo imam pa tdi celo leto doma.. nam res paše mal spremembe. Je fajn poslušat tiste škržate. Smo tko čist povezani z naravo. user posted image
Pa res je bilo fajn k še ni bilo tok folka.

No, kakor komu paše! Itak!

Tjassa vozek pa ta men tut ni všeč.. jest mam na mojmu ornk traktorska kolesa.. sam sej vidš sm bolj kmet za u gmajno in to. V hotelu mene ne boš vidla. user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 29.6.2009 10:46:42 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
29.6.2009 10:57:55   
khurde
men je tut kul kampirat, sam kaj, ko moj ni za to...user posted image ga vse boli, pa žuli, pa enkrat vroče, pa mrzlo, pa komplicira, kaj če bo dež... en kup enih zadev user posted image tko da sem se že odločila, da bova s tamalo kdaj kar sami šli kampirat, pa nej doma ždi user posted image ... letos verjetno še ne, drugo leto pa pomoje, da bova kam odromali za čez vikend. user posted image ... čeprav, kaj pa vem... do septembra je še nekaj časa user posted image

jaz se hotelu najbolj približam s kakim apartmajem, pa še to samo odkar sem z mojim, prej sem bila skos za kamping user posted image ... al pa za spanje v avtu, nekje zunaj... sam to zadnje zdej z otrokom ne pride v poštev user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
29.6.2009 10:58:11   
farfala
nea  prejšnja noč  je bila pri nas tud katastrofa, to noč pa je spal od 20 do 7, vmes 2x jedel, se sicer še nekaj prebujal, a takoj zaspal nazaj. Še nikoli do sedaj ni toliko spaluser posted image user posted image .Mogoče bo pri vas tud hitro tako. Ampak je pa še vedno vsaki dan drugače, ne vem kaj bo npr.danes.user posted image

vrtnicauser posted image user posted image user posted image za prespano noč brez hranjenja

ulla če je sranje od vremena pa res ni fajn  kampirat.Ampak če je pa lepo, pa v kampu dosti dreves je pa super.Smo šli predlani kampirat ob italijanska jezera in smo si res napolnili baterije!!! Ali pa ob bohinjskem ali blejskem jezeru je tudi lepo.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
29.6.2009 11:30:13   
tjasssa
jaja, vem vem, da so mejhna koleščka pr tem vozu, sej mam jz dud zdy terenca doma, od babybooma, ma taka kolesa da mamo karvana pa je pol avta sam voz!! Jz bi mela to  tko za po centru Lj, al pa tko za na hiter v štacuno.....user posted image
user posted image

ev pr nas se je spet tolk uscal..............že spet ne bova mogle nč vn, bedaaa!!
v soboto pa na morček v prikolčko komi čakam..............user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
29.6.2009 11:30:37   
Anonimen
mah kaj pa vem....mene pač moti to, da nimaš na dosegu vode, pa skupne sanitarije in to. sej mi ni panike pod milim nebom spat magari, tud z otrokom, če je tko, sam da bi mela svoj wc, pa intimo pri umivanju in tkouser posted image jst ne morm it srat, če mi miljon ljudi pred vrati hodi pa se po možnosti še na kljuko obešauser posted image tko da iz dopusta vse domov prinesemuser posted image ne morm si zob umit, če mi nekdo pleše tam okol, sej vem da sem čudna, sam kaj pa naj, tko pač jeuser posted image bi bla v kamp varianti, če bi lohk najela hiško s kopalnco in vodouser posted image to bi mi blo pa zakon user posted image za hotel tud nism, ne maram gostinske hrane, ne maram hodit ven jest, najraj si sama skuham, to mi sploh ni panike, tko da pač kak lušt apartma, pa da maš zuni mal placka, da lohk posediš pa kej na žar vržeš, no to mi je sprejemljiva varianta. drugač samo kampiranje kot tako mi neb blo tolk moteče, nisem nek komplikator (khm, no...user posted image ), mislim, nisem neki fensi, da bi se pustila pedenat in bi sem sam izlegavat hotlauser posted image sam pač zgoraj naštete stvari...ja kaj naj, sej vem da sm čudakuser posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1518
29.6.2009 11:32:44   
Anonimen
Jz bi mela to tko za po centru Lj, al pa tko za na hiter v štacuno....

sej mamo mi tko tud, ogromen voz, k ga je treba razstavit za v avtouser posted image pa marelo, sam vseen je fajn gledat da je taka, da ma mal večja kolesa...mi mamo od haucka, je bla mensezdi pod 50€ in sem super zadovoljna...se fajn zloži, pa hrbet se čist poleže, pa nima glih teh čist tamičkenih koles, tko da se kr fajn vozi.

(odgovor članu tjasssa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1519
29.6.2009 11:34:12   
tjasssa
ajaaa najbolj pomemeben pa pozabm, Nelici dons uspel se vržt  ravno  obratno.....iz trebuha na hrbetuser posted image user posted image

aja pa mamo zametke zobkov...........enka desno in enka levo spodaj, končnooo, smo ji dočakaliiuser posted image user posted image

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
29.6.2009 12:37:44   
mimi30
danuser posted image

špelca je mal zadremala...zunaj ščije kot norouser posted image ...jaz pa študiram kaj bi sladkega pojedlauser posted image ...sladoled šparam za zvečeruser posted image

ulla, WB...res sranje tako vreme, sam drgač je pa v kempu fajnuser posted image ....mi gremo v sredo al pa v čet.....men je tud tale varianta fajn...sem včasih brez otrok tud s šotorom hodla....lepo blazino za dva napihnila in jogi rjuho čez pa je bla super pojstla....se je zgodilo tud, da je deževalo pa nikol nismo mel nč not mokro, dobr šotoruser posted image .....večje sranje smo imeli enkrat s kolegi, ki so bli v prikolici in jim je v neurju cel predprostor polomlo, naš šotorček je pa preživel brez problema....khurde, mojga je blo treba tud prepričevat...pol mu je blo pa fajn....najbolj ga je skrbelo kaj bo jedeluser posted image

tjasssauser posted image za zobke....mi še kar čakamouser posted image .....kar se vozička tiče pa jaz tud nisem za take variante, nismo imeli nobenega takega....tud un za v trgovino je bolj kompakten sam se na mal majnše zloži

ronja, a si jih našlauser posted image

in evo moje male pikice
user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
29.6.2009 12:39:06   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

men je tut kul kampirat, sam kaj, ko moj ni za to...user posted image ga vse boli, pa žuli, pa enkrat vroče, pa mrzlo, pa komplicira, kaj če bo dež... en kup enih zadev user posted image tko da sem se že odločila, da bova s tamalo kdaj kar sami šli kampirat, pa nej doma ždi user posted image ... letos verjetno še ne, drugo leto pa pomoje, da bova kam odromali za čez vikend. user posted image ... čeprav, kaj pa vem... do septembra je še nekaj časa user posted image

user posted image user posted image user posted image pol je pa tvoj tak kot jst user posted image user posted image jst sm sam enkrat v življenju kampirala z mojim bivšim in nikol več me noben ne prprav do tega ... takrat smo z družbo, vsi motoristi z motorji 14 dni kruzal od Pirana do Dubrovnika ... že tko me je vse bolel od motorja, pol pa še šotoruser posted image user posted image user posted image user posted image obup no

Mi gremo letos tud v apartma ... to nam je najbolj všeč ... tko k prav Ulla: svoja kopalnica, wc, kuhna in mal travce zuni pa žar je tud. Moje bo menda čist blizu ... 30 m... po mojem bomo užival, sam upam na lepo vreme.

Špelca kmal se pozdravi user posted image user posted image user posted image

Moj sine je končno zaspal. Nevem če sem že napisala, da smo ga prestavili v špampek? No, do zdej je bil v zibelki pa se nam je polomila. V sredo sm pospravljala spalnico, pa zibko premaknem in odpade nogauser posted image user posted image user posted image . Še dobr, da malega nism not dala, k ponavad ko pospravljam al pa likam ga kar not dam in se on lepo zabava.

Pa še to, da je pršu maček v kuhinjo. To nebi blo nč čudnega, če bi bla kuhna spodi, sam je v mansardi in mamo samo 2 strešna okna. Ta butast maček, nevem čigav je pršu gor po drevesu in naprej po strehi.user posted image user posted image user posted image Me je skor kap k sem ga vidla tam na oknu. Meta prav, da je naredu štemplijke na steno z usranimi tacami.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 29.6.2009 12:45:25 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
29.6.2009 12:42:42   
Anonimen
.se je zgodilo tud, da je deževalo pa nikol nismo mel nč not mokro, dobr šotor

mi smo ful po motozborih hodli za vikende...sem mela tak specialn šotor, da je streha prepuščala vodo, podn pa neuser posted image sem mogla vsake tolk vstat, it iz šotora in vodo vn zlituser posted image enkrat sm ga v hrastniku (al v trbovljah user posted image hm...) lepo osušila, zložla skup in skurla tam na ognju, k smo golaž kuhaliuser posted image sej pol nov pa ni bil dost boljšiuser posted image

mimi pa kok ste vi te koze prdelaliuser posted image in kolk user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1523
29.6.2009 13:01:56   
VRTNICA84

Tjasssa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obrat.

Frfala hvala.

Naša se obrne iz hrbta na prsi. Obratno pa ne. Pa vsaki dan vadima, pa nič. Kaj naj naredimuser posted image , da ji bo čim prej ratalo.

Danes sem šla v Mullera in ugotovila, da se res splača hodit tja kupovat. Kašice, čajek itd...

Še enkrat vprašam če mi lahko poveste kak izbrati avtosedež?
Pa kje so vidni testi?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
29.6.2009 13:09:22   
Anonimen
lej, tule  maš teste, na levi so linki....mi mamo od kiddyja nevemkvaže prouser posted image ta, k je od 9 - 36 kil, čeprov sem mnenja da bi blo boljše met takega od 9-18 kg ( da je pač najbližje otrokovi teži) ampak glede na to, da mam dva otroka zelo skupi in bo neo kmalu lahko šel v tak stolček, ula pa še doooolgo ne bo dosegla 15kg, da bi jo lahko prestavila v takega od 15 do 36kg, bi se nikakor ne izšlo, kupli bi en kup enih sedež pa zmetali stran goro denarjauser posted image tko sva pač vzela tega, neo dobi istega in je mir do konca. prepričala me je pa ravnop ta mizice, je res super, ker ob trku pasovi zategnejo ramenski del in pride lohk do poškodbe vratnih vretenc, tule pa pa otroka s celim zgornjim delom telesa potegne naprej, zadrži pa ga kar velika površina mizice, tko da tud poškodb v trebušni votli in polomljenih reber ni. tko da men je res kul. je pa drag k svina, sam glede na to da bo do konca, se po moje splačauser posted image aja, pa tko fajn se prilagaja velikosti otroka, res je dovršeno narjen,no, moje mnenje pač.

(odgovor članu VRTNICA84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.