|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 0:30:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 0:33:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1252
   RE: Februarčki 007 - 2.del
23.6.2009 0:39:00   
DanijelaNeli
A boste s ta malimi al same?No,do BTC-ja pa bi znala pridet...user posted image
Grem jst nina-nana...NOČ!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1253
23.6.2009 8:01:33   
Tabali
Jutrouser posted image user posted image
hahaha Kolumbo jst sem takoj za srečanje - a bo to pol naslednje leto, ker 5 junij je že bil user posted image user posted image , drik let pa lih na soboto padeuser posted image
no ja, sej tut jst nisem nič boljša z dnevi in datumiuser posted image - verjetno si mislila na soboto 4. julij - če je to sem že pofočkana user posted image , če pa ni pa povej user posted image user posted image user posted image
kar se mene tiče pridem z Danajo, bomo lih u fazi uvajanja u vrtec tko da bo še pestrouser posted image
mater me že kličejo se javim pol
kolumbo, prtiček dobiš, če še kaj samo reciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1254
23.6.2009 11:16:34   
DanijelaNeli
DAN!!!
Ma kakšen mraz je zunaj....brrrrrrr... Mene že kr grlo boli malo,Neli je tudi malo hripava.Spale smo do 10h,...tako je pasalo.Ma jutri pa jo bom peljala v vrtec,ker imam za it na davčno v Sežano.Mogoče bom šla še do frizerke.
Zdaj gremo malo peglat,pol pa dalje...
Kje ste druge?

Neposredna povezava do sporočila: 1255
23.6.2009 12:42:50   
Anonimen
Dan!

Evo, js še kr bluzim. Neki na pol pospravljam, pa na netu visim, pol pa grem še mal poležat... Skoz dogaja user posted image

Moj pride ob 13h iz službe, pol gre po Alena, js pa šibam kuhat.

Vreme je res bljak! Mi paše ohladitev, sam tole je pa tu mač že!

Kolumbo PDP je 4.7. Čeprav pa močnooooo držim pesti, da bi bilo kaj prej. Bomo videli. Mam učasih filing, da bo še kasneje, tako kot Alen.

Aja - Alen je še kr suh - dan in noč! user posted image A pred enim mesecem sem spraševala, kaj naj kupim za na jogi, ker mulac premoči plenico+body+pižamo. Zdej pa vse suho! user posted image user posted image Tako, da kolumbo kr pogumno. Js sm mislila, da ob tole zmešnjava, da ne bo šlo, da bom prej še šla rodit, pa ga bojo drugi "učili" odvajanja... V glavnem - je pa vse nasprotno! Držim pesti za Majkla! Itak, da bo razturu! Alen zdej še lulija sam drži, pravi, da "pomaga luliju lulat veliiiik" user posted image user posted image user posted image

No, dost zaenkrat, se slišimo!

P.S. Pogrešam partizane!

Neposredna povezava do sporočila: 1256
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 14:15:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1257
23.6.2009 20:25:15   
malecka_mateja
dan!

alen bravo za gatice!

4.7 ne morem sem na poroki, malo prestavimo. žal al paq brez mene.

tabali a smo že kaj vštiamli??jaz drug teden nardim test pa da vidimo, sam proti koncu tedna. sej bom javla.

zdaj grem tjašo dat ajat te pa pridem še nazaj.
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1258
24.6.2009 0:41:31   
DanijelaNeli
ČEEER!
Še mal pogledam sem...pol pa grem res sapt,ker morem zjutraj vstat.Ta malo bom peljala v vrtec potem pa šibam v Sežano na davčno neki zrihtat.JOj,še jutri sem popoldne...če ne bom jst popizdila s tem delomuser posted image Počasi počasi pa mi bo res povhen kufr vsega... Mateja,a ti še hodiš v tisti kafič delat?

Jasna...user posted image za Alena.Superca!Naša pa noče še brez pleničke.Ampak,res bom tudi jst počakala,kakor si ti Kolumbo napisala,...en val lepih in toplih dni,in pleničke gredo pa-pa...

Nič,grem jst ajat,se slišmo kaj jutri...

Neposredna povezava do sporočila: 1259
24.6.2009 10:38:01   
malecka_mateja
jutro!

danineli jaz ne delam več tam že od začetka meseca, sedaj sem v bowling centru strike, delam samo zjutraj 4 ure in je zakon. ćist dovolj.

glih se odpravljam delat.

kje ste vse??tabali kako je v novi službi?
kaj zdaj kdaj srečanje?kolumbo a ne gre malo bolj pozno kdaj pridejo tvoji nazaj?
pri nas samo dežuje in dežuje...popizdiš.
samo v torek še v šolo pol pa izpit in adjo. komaj čakam da se rešim tega.
zvija me kot da bi mogla user posted image  dobit pa ga še vedno ni hvalabogu, sam zvija pa fejst.

Neposredna povezava do sporočila: 1260
24.6.2009 10:40:47   
Tabali
user posted image user posted image user posted image BRAVO ALEN, kar tako naprejuser posted image
ej Jasna, ti kar prid na srečanje, sej porodnišnica je tut blizu - bomo vse dihale s tabouser posted image
Malecka, pri nas še nič user posted image , tebi pa držim pesti, da bo čim prejuser posted image user posted image user posted image
Vreme je pa res za znoret... sem se dons zjutraj prpelala u službo, mater skor bi me kap, mi je en reševalec tko prijazno omenil, gospa mate prazno desno gumouser posted image jst itak da nisem nič opazila, po moje, tut če bi bla brez kolesa, pa če bi auto šel bi se kr pelala user posted image
no so mi pol fantje u tistem ta najhujšem nalivu šli pumpat gumo, pa opazovat če še spuša (na 15 min so merli pritisk in baje da je zdele kul), sem jim rekla da absolutno nočem da kar koli počnejo po dežju, pa so rekli da je to treba takoj, ker če slučajno spusti, da imajo še čas odpelat avto k vulkanizerju in vse poštimat... Se mi zdi da sem s tole novo službo padla u čist en druk svet - vsi prijazni, res prijazni, ne tist priliznjeni... normalni ljudje... skratka sem že pozabila kako zgleda delat u normalnem okolju.user posted image
Grem zdele nazaj delat...

Neposredna povezava do sporočila: 1261
   [Brisano sporočilo]
24.6.2009 14:57:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1262
25.6.2009 15:19:52   
Anonimen
sAM SPOROČAM, DA SM ŠE KR 2V1. user posted image Mal sm naveličana...

Kaj pa ve kej delate, da ni nobene tu?

Upam, da bom immela zvečer kaj za brat! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1263
25.6.2009 16:25:07   
DeMer
Ojla Jasna!

Mi smo v tem obupnem vremenu doma. Se je okoli kosila dlih tolk sonček pokazal, da smo si zamislili, da bi kam šli, zdej pa spet dež. Mah.... Mark skoz Krtka gleda, midva se pa prekladava iz kavča na stol in jeva. Kriza!
Kiham k slon. Tole vreme ni za nikamor. Jest se še pregrela nisem letos. Tist k je bilo malo bolj toplo, sem en dan bla brez sp. majce, štunfi pa obvezni, zdej pa spet ploverji, jakne, .... Tud o dopustu se mi ne da razmišljat, ko je takole mraz. Pa skoz sem lačna. user posted image

Kam kej greste? KOlumbo a greste na Lošinj?

Srečanje, ja more bit! Jasna, kolk mamo še časa, da te vidimo v enem?user posted image

No, zdej grem pa jest. user posted image

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
25.6.2009 18:32:00   
DanijelaNeli
DAN!
Ne bom nič rekla,da je dober...,ravno nasprotno...OBUPEN...
Vreme je katastrofalno,tudi na Primorskem.Sej pada ne veliko,ampak glih toliko,da ga serje...16. stopinj...
Bli smo samo na kavi in nazaj domov.Zdaj sem neki toastov naredila,smo se najedli vsi trije.Mi ne ostane drugega kot,da grem malo speglat...

Ima katera kakšne predloge glede dopusta?Jaz nevem al naj gremo v kak apartma na Hrvaško,al kam z letalom v druge države?Pojma nimam.

No,srečanje...kdaj in kje?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
   [Brisano sporočilo]
25.6.2009 22:41:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1266
26.6.2009 10:30:34   
malecka_mateja
jutro!

mi smo včeraj celi danse kopali in užiavli v ćatežu. Tam je zakon, tjaša je tako vzganjala ko smo ob 8 zvečer rekli da gremo odmov. ful je zakon se splača tako daleč peljat.

kaj zdaj kdaj srečanje, tabali že švingla in hodi na srečanje brez nasuser posted image user posted image mal heca.

vse me boli od včeraj.zdaj pa grem delat. polpa gremo lutat spet.

dejanovi so na morju, tak da se gor hodimo čekirat če je vse ok.

jasna pejd že rodituser posted image user posted image  jaz sem si že roza kopletek nagledala će bo bejbauser posted image

Grem se oblečt in delat
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1267
27.6.2009 20:49:52   
DeMer
Ojla čveke!user posted image
Kaj delate v takem vremenu? Joj, ampak je res noro tole vreme letos? Mene skoz zebe! Mah..... Tudi počutje je bolj vremensko. user posted image No, upam, da ko nastopi dopust, da se vreme popravi.
Naš mali je tako naspidiran, da ga komi dohajava. Vstaja ob 6h in pol gas do konca. Men se že meša ob misli, kako bova pregurala počitnice, ker bo doma. Jao meni!
Drgač pa vse po starem.

No dejmo se kej vidt no!!!!!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 21:21:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1269
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 21:37:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1270
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 21:47:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1271
   [Brisano sporočilo]
28.6.2009 23:09:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1272
29.6.2009 9:40:59   
malecka_mateja
dan!

pa kje ste vseee??
jasna javii se da vidimo če si še med nami?

mi smo cewl vikend spet prelutali. vtorek mam zadnje predavanje polpa v torek izpit. pa fertik.jeee
koolumbo lepo da je krs uspel.kako slikico. jaz še nimam mojih iz poroke ker sma samo snemala. danes jih baje dobim. pa vam kako naložim.

tabali nič nisi povedala kje si zdaj v službi?in kako je?

jaz tudi grem počasi delat.
pa tako vreme je da kozlaš.samo dež pa dež mislim julija smo skoraj.
babe ma katera kako nalepko omv viška???

Neposredna povezava do sporočila: 1273
   [Brisano sporočilo]
29.6.2009 10:49:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1274
29.6.2009 13:06:33   
Anonimen
Dan!

Evo mene, glih v nizkem štartu, da grem kuhat, pa ne vem kaj...

Drugače še kr v kosu. Še 5 dni. Zgleda bo čez rok, nič ne uboga dete! To že Alen reče - "nič boga bebi, mamica huda, pridi veeeeeen"user posted image Bošček dojenček, včasih zna kr fajn na glas klicat. Je pa vsak dan bolj nor na trebuh - skoz ga lubčka pa boža. Js pa včasih mislim, da bi rad mene polubčkau, pa reče "ne tebe mamica, bebija mam rad" user posted image user posted image Mulac!

Mateja bom mojga uprašala za OMV - vem, da jih je do zdej enih 60 domov privleku, pa talau okol, ker njegov kolega dela na omv-ju. Ti javim do večera. Itak pa skoz tanka tam.

OK, grem kej u pisker dat. Mam še pol ure fore, pol grem pa Alena zbudit, dans je doma.

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.