Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 18.6.2009 9:27:38
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Jutro! A ste vstale šjore!? Jasna...lep,lep buši!Ta izjava pa je...ready to explode... Jaz morem zdaj kaj vržt v usta...kr sirovo štručko.Neli sem peljala v vrtec.Aja,morem tukaj pohvalit Neli...včeraj je celo jutro v vrtcu lulala na kahlico,in ostala suha tudi po spanju.Bravo,moja pikica .... eč gatk pustim Mi je rekla vzgojiteljica naj ji kr v nahrbtniku.Pa naj jo ne dajem več v bodije,ker ji dela potem problem za slečt. Kolumbo...a si probala s kakimi preparati proti izpadanju las? V bistvu ti lahko jaz dam mal svojih las,ker jih imam preveč. Samo nevem kako bi ti pasali kodrasto rjavi prameni .... Jaz pa morem it en dan k frizerki na rečenje las...poletje je!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2009 11:12:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 18.6.2009 12:22:43
|
|
|
|
Tabali
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo POŠTAR JE PRNESU SOGLASJE ZA OGRAJO JEEEEEEEEE!!!! Jasna full lepi buši sem lihkar gledala vremensko - vikend bo en sam bul šit od vremena kolumbo dej mi povej kje ti nabavlaš prtičke in sveče za krst, se mi ne da preveč lutat okoli
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2009 14:14:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2009 14:25:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 18.6.2009 14:45:14
|
|
|
|
Tabali
|
HVALA FULL sej veš, da rada berem ej neki mi ne odpira tiste slikce s prti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2009 15:50:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2009 17:33:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 19.6.2009 7:34:43
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! evo spet malo če je pri nas čist ludo. cel teden že celedneve sam pecivo za poroko pečem, včeraj sem si šla nekaj za oblečt kupit. sem zelo lepo oblekco našla, sej obljubim slikice v nedljo.danes grem v službo popoldan še zadnje pecivo tak da jutri zjutraj čaga pri frizeru pol pa poroka ob 10 že. sam baje bo dež...mislim haloooo jasna ful lep buši in kaki zlaati alen vse pomaga. kolumbo vi ste itak carski, lepe fotke. KOLUUUMBOOO ČEEESSSTTTIIITTTKKKKEEEEE ZZZAAAA OOOOGGGGRRRRAAAJJJJOOO, KO BOM JAZ DOBILA PODOBNO BO ITAK ČAGA (kdaj srečanje mi bi se tudi pridružli če smo povabljeni??? sej sem ful misla pokomentirat pa nimam časa, grem še neke stvrai nabavit pa letim delat. obljubim da se poboljšam kmalu. verjamem da nebo preveč neopravičenih in me spustite skozi
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 19.6.2009 7:43:21
|
|
|
|
Tabali
|
Hej punce lunce, dobor jutro!!! Kje ste vse??? JASNA KVA DUGAJA??? Kolumbo hvala še enkrat! So mi skor oči izpadle u tistem albumu - sem namreč tebe iskala, pol sem šele pogruntala kdo kam paše mater sem smotana Ej kok časa pa rabijo nune za svečo (mislim od naročila do izdelave) - mi mamo krst 28.6 (ja vem zgodaj smo se spomnili za rekvizite ) se slišimo
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 19.6.2009 7:43:45
|
|
|
|
Tabali
|
ooo malecla pa kje si ti
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 19.6.2009 7:53:51
|
|
|
|
malecka_mateja
|
pa tukaj. jaz tudi gledam album pa mi ni nič jasno delam fotoalbum
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 19.6.2009 13:21:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabali JASNA KVA DUGAJA??? Čist nč!!!! Pikanje, zbadanje, valovi po trebuhu, to je pa tud vse. Jooj sm že nestrpna. A vete kolk julijk je že rodilo? Pa kr neki jih je imelo PDP za mano! Mateja - neopravičene se pišejo! Boš morala ostat v podaljšanem bivanju, da nadoknadiš zamujeno! Kolumbo - OGRAJA KONČNO!!! Tabali - upam, da najdeš prtičke in vse ostalo, kar paše zraven! Danineli - bravo za Neli! Madona smo že veliki... Js skoz Alena po riti šlatam, mi je čudno ker nima pleničke. Pa še tak fajna je, ko je čist mehka. Sm prikurjena, vem... OK, grem perilo obesit, pol pa u trgovino pa po Alena. Se slišimo!
< Sporočilo je popravil jasna81 -- 19.6.2009 13:22:22 >
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 19.6.2009 15:10:46
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Eila! kakšen vroč dan..se kr bojim jutri,ker napovedujejo te smotane ohladitve.In še na izket gremo z vrtcem,s skupino od Neli,gremo na neko domačijo gledat živalce. Danes smo ble pridne z Neli..smo vstale ob 10.40.!!!Nisem mogla verjet uri.Ja,jst sm prišla domov okrog 24h,in sem rekla,da je ne bom niti v vrtec peljala.Zdaj pa se nekaj napravlja,da bi zaspala nazaj.Še sem vsa polkna zaprla,ker tolče sonce kot zmešano.
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 19.6.2009 15:26:28
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Nisem znala prilepit slikice od tistih bisačk v album...
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 20.6.2009 8:22:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Morgen punce! Js sm budna že od 6.30h. Morm si eno kavico privoščit, ker bom ekran pojedla, kolk zeham. Moj je šel nekam z mojim atijem in me je prvič zbudu ob 6h, ko je luč prižgal, da si je najdu kaj za oblečt, pol pa še ob 6.30h, ko mi je prišu dat ljubčka in mi rečt adijo. Jooojjjj... Sm kr slabe volje. Js se pa vedno zmuznem, da ga ne zbujam. Sem pa celo noč imela sprehode do Alena. Učeri sm prišla po njega v vrtec in je kr sedel tam v kotu stopničk, si z rokicami podpiral glavico in imel čist solzne učke. Mene se je ful razveselil, sam ko sm ga vidla, sm vedla, da neki ne štima. Vročine je imel 38,8 Pa nobena ni opazla! Mater! Pa že baje cel dan ni čist pri sebi, skoz je jamru, da bi šel ajat. Sm rekla, da naslednjič če bo tako, naj me takoj pokličejo. Sm mela slabo vest, da sm celo jutro počivala doma pa neki brezveze prčkala, bošček pa bolan v vrtcu. Zjutri mu pa res ni bilo nič videt. No, zdej čez noč ima normalno temperaturo, bomo vidli, kako bo danes. HB, da se je ohladilo. OK, da ne težim preveč, lepo se imejte!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2009 12:35:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 20.6.2009 16:58:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Spet js. Moja dva sta zuni - smo glih s sprehoda. Sem sopihala ko lokomotiva, ker sta se una dva lovila, js pa za njima capljala ko cucek. Zdej sta ostala še zuni, js sm pa prišla na RR pavzo in XXL kozarc Coca-cole. Pašeeee! Drugače pa paše tudi tole vreme! Js končno spet normalno diham! Upam, da bo še trajalo kak dan, čeprav vem, da se ve ne strinjate! Alen je že zvečer čudežno ozdravel, ni ne duha ne sluha o vročini. Je možno, da se je učeri samo pregrel na igrišču? Majo pol igrišča v senci, pol pa na soncu. pa še brez klobučka je bil. No, važn je, da je ok. OK, grem še kej pojest, sm lačna.
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 20.6.2009 18:23:25
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
EEJ! Kje ste vse...pohajte? Danes je bil prav en dan za spanje in poležavanje.Ob 10h smo vstali...in smo cel dan že v hiši.Sej prej je posijalo sončko,ma piha kot zmešano zunaj.Popoldne smo vsi trije spali.Najprej smo se drenjali vsi trije na kavču,potem pa smo si z Neli le izborile vsak svoj konc.Mal pred 18.uro smo se zbudile. Zdaj čakam mojega,da pride s Kozine in pol gremo do Kopra.Morem it po malo špeže.In pol mi bo zapasala kakšna pica... Se slišimo kaj potem....
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 21.6.2009 12:02:53
|
|
|
|
helimaša
|
hej! da se mal javim po dooolgem cajtu..... Maša je že prava babnca.....že ful govori.....v vrtcu smo brez plenic in dude.....doma pa imamo še oboje.....tko da je doma prava katastrofa.....še vedno mi mal nagaja pr Zoji......tko da sm včesih prava živčna razvalina.....je pa tud zlo aktivna......da se bolje izrazim hiperaktivna..... Zoja raste......v treh mesecih smo pridelal 10,5cm in pa skor 3kilce......tko da kr napredujemo.....prejšn tedn smo bli prvič cepljeni.....je blo vse OK......je ful pridne.....čez dan bol malo spi.....ponoč pa mi spi celo.....tko da je kr fajn..... Kolumbo a mi lahko pošlješ kšno tvojo cifro da te v soboto pokličem..... Jasna še mal pa bo......lep buši......želim ti da ti čimprej minejo še tile dnevi do poroda ...... zdej pa morm it.....gremo na južno k pradedku in prababi...... papa
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 21.6.2009 20:49:36
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! mi lutamo včeraj poroka danes afer party...mislim noro. bilo je fajn, slikice sledijo do konca tedna ker midva sva sam snemala. tjaša aja jaz pa tudi grem se se nisem naspala. jutri kaj večnapišem. papa
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 22.6.2009 8:16:15
|
|
|
|
Tabali
|
Dobro jutro, dober dan!!! Jst sem pa dons toook , sem mislila da bom se čez vikend kaj spočila pa nič... skoz se je neki dogajalo, včeri smo meli še obiske, tko da je bilo kar aktivno. Pa še ena žlahtnica je rodila sinkota Filipa Sam sem pa vesela, ker mi je z velikooooo pomočjo naše Kolumbo uspelo vse zrihtat za krst - HVALA KOLUMBO!!! - na koncu sem ugotovila, da je tista gospa k šiva prtičke sestrična od našga soseda - in to ugotovim jst k sem se priženila sem - domačini itak pojma nimajo Jutri če bo vse kot mora bit začnemo kopat kanalizacijo Danes pa mamo roditeljski za vrtec. Ma ne morem verjeti naša šinjorina gre naslednjo sredo u vrtec Malecla slikice!!! Jasna kako gre? še malo ... , kva zdej a bo punca al kva? - jst po službeni dolžnosti priletim u cele
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 22.6.2009 8:46:14
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro!evo glihkar vstala, no vmes že tjašo v vrtec dala. zdaj mojemu zajterk nardim pa malo bi mogla peglat pol pa letim v službo. tabali bravo za krst in pa upam da vam rata kanalizacijo skopat. jasna javi se!a si že letela v P? za nič mi ni. v glavem na poroki je bilo fajn, sam na moji je blo boljše nevesta je bila fullll lepa, vse superca. naplesala sem se, naša je ob 5 hotla domov ajat je bla utrujena, pa smo jo peljali, potem pa sma midva prišla domov ob poldveh zjutraj. zjutraj vstatla in šla k tašči po njo. v soboto gremna obletnico mature.spet čaga. pol na poroko 4.7 pol pa mam čez dva dni že izpit zadnji. kak gre hitro čas. te pa še malo pa gremo na morjeeeee kdaj srečanje?????
|
|
[Brisano sporočilo] 22.6.2009 22:57:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 23.6.2009 0:09:53
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
ČER!!! No,jst pa ostajam nočna ptica.Danes sem delala popoldne,jutri in pojutršnjem tudi.Neli imam kar doma,ker je ful slabo vreme in kr zebe zunaj...zdej sem šla s Kozine je kazalo 9 stopinj....Halo,a nismo junija meseca!? Čez vikend ni blo nič posebnega pri nas.Sobotni končni izlet z vrtcem je odpadel...zdaj pa nevem kdaj bo spet organiziran.Joj,morem še zrihtat tiste pošivane brisačke za njeno vzgojiteljico...pa se jih nikakor ne morem spravit jih naročit. A se vam zdi to darilo fanj za vzg.,ki gre v pokoj?Nekaj v tem smislu kot jih imam v albumu-Brisačke. Cel komplet od kopalne brisače,pa do najmanjše rokavičke-vse od Svilanita in na koncu pošivane pride 70 evrov... Je kr drag šport,ne? 5.julij...kje?Tako bi vas že enkrat spoznala in se srečala z vašimi malčki!Ma nevem kdaj bo to ...samo,da ne bo to ko bosta Rokso in Majkl imela še eno sestrico in Kolumbo ograjo,pa Tjaška bratca,in tako dalje... Ej,punce a ste gledale kej novice o teji Novi gripi?...Nov primer v Sloveniji je cca. 20 kilometrov od mene.Ena bivša sošolka je bla v Ameriki,zdaj pa se zdravi v Ljubljani,sicer pa je že izven nevarnosti!joj,me je kar zmrazilo... Kolumbo...vidim te pri februarčkih 009!A ne spiš?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.