|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
18.6.2009 9:27:38   
DanijelaNeli
Jutro!
A ste vstale šjore!?user posted image

Jasna...lep,lep buši!Ta izjava pa je...ready to explode...user posted image user posted image

Jaz morem zdaj kaj vržt v usta...kr sirovo štručko.Neli sem peljala v vrtec.Aja,morem tukaj pohvalit Neli...včeraj je celo jutro v vrtcu lulala na kahlico,in ostala suha tudi po spanju.Bravo,moja pikicauser posted image ....user posted image eč gatk pustim
Mi je rekla vzgojiteljica naj ji kr v nahrbtniku.Pa naj jo ne dajem več v bodije,ker ji dela potem problem za slečt.

Kolumbo...a si probala s kakimi preparati proti izpadanju las?
V bistvu ti lahko jaz dam mal svojih las,ker jih imam preveč.user posted image Samo nevem kako bi ti pasali kodrasto rjavi prameniuser posted image .... Jaz pa morem it en dan k frizerki na rečenje las...poletje je!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 11:12:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
18.6.2009 12:22:43   
Tabali

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

POŠTAR JE PRNESU SOGLASJE ZA OGRAJOuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image JEEEEEEEEE!!!!

Jasna full lepi buši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem lihkar gledala vremensko - vikend bo en sam bul šit od vremenauser posted image
kolumbo dej mi povej kje ti nabavlaš prtičke in sveče za krst, se mi ne da preveč lutat okoli

Neposredna povezava do sporočila: 1228
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 14:14:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1229
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 14:25:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1230
18.6.2009 14:45:14   
Tabali
HVALA FULL sej veš, da rada berem user posted image
ej neki mi ne odpira tiste slikce s prti

Neposredna povezava do sporočila: 1231
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 15:50:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 17:33:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1233
19.6.2009 7:34:43   
malecka_mateja
jutro!

evo spet malo če je pri nas čist ludo. cel teden že celedneve sam pecivo za poroko pečem, včeraj sem si šla nekaj za oblečt kupit. sem zelo lepo oblekco našla, sej obljubim slikice v nedljo.danes grem v službo popoldan še zadnje pecivo tak da jutri zjutraj čaga pri frizeru pol pa poroka ob 10 že. sam baje bo dež...mislim haloooouser posted image

jasna ful lep buši in kaki zlaati alen vse pomaga.
kolumbo vi ste itak carski, lepe fotke. KOLUUUMBOOO ČEEESSSTTTIIITTTKKKKEEEEE ZZZAAAA OOOOGGGGRRRRAAAJJJJOOO, KO BOM JAZ DOBILA PODOBNO BO ITAK ČAGA (kdaj srečanje mi bi se tudi pridružli če smo povabljeni???

sej sem ful misla pokomentirat pa nimam časa, grem še neke stvrai nabavit pa letim delat. obljubim da se poboljšam kmalu.

verjamem da nebo preveč neopravičenih in me spustite skoziuser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1234
19.6.2009 7:43:21   
Tabali
Hej punce lunce, dobor jutro!!!
Kje ste vse???
JASNA KVA DUGAJA???
Kolumbo hvala še enkrat! So mi skor oči izpadle u tistem albumu - sem namreč tebe iskala, pol sem šele pogruntala kdo kam pašeuser posted image user posted image user posted image mater sem smotanauser posted image
Ej kok časa pa rabijo nune za svečo (mislim od naročila do izdelave) - mi mamo krst 28.6 (ja vem zgodaj smo se spomnili za rekviziteuser posted image )
se slišimo

Neposredna povezava do sporočila: 1235
19.6.2009 7:43:45   
Tabali
ooo malecla pa kje si tiuser posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
19.6.2009 7:53:51   
malecka_mateja
pa tukaj. jaz tudi gledam album pa mi ni nič jasno
delam fotoalbum

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
19.6.2009 13:21:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tabali

JASNA KVA DUGAJA???

Čist nč!!!! user posted image Pikanje, zbadanje, valovi po trebuhu, to je pa tud vse. user posted image

Jooj sm že nestrpna. A vete kolk julijk je že rodilo? Pa kr neki jih je imelo PDP za mano!

Mateja - neopravičene se pišejo! Boš morala ostat v podaljšanem bivanju, da nadoknadiš zamujeno! user posted image

Kolumbo - OGRAJA KONČNO!!! user posted image user posted image user posted image

Tabali - upam, da najdeš prtičke in vse ostalo, kar paše zraven! user posted image

Danineli - bravo za Neli! user posted image user posted image user posted image

Madona smo že veliki... Js skoz Alena po riti šlatam, mi je čudno ker nima pleničke. Pa še tak fajna je, ko je čist mehka. user posted image Sm prikurjena, vem...user posted image

OK, grem perilo obesit, pol pa u trgovino pa po Alena. Se slišimo!

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 19.6.2009 13:22:22 >

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1238
19.6.2009 15:10:46   
DanijelaNeli
Eila!
kakšen vroč dan..se kr bojim jutri,ker napovedujejo te smotane ohladitve.In še na izket gremo z vrtcem,s skupino od Neli,gremo na neko domačijo gledat živalce.
Danes smo ble pridne z Neli..smo vstale ob 10.40.!!!Nisem mogla verjet uri.Ja,jst sm prišla domov okrog 24h,in sem rekla,da je ne bom niti v vrtec peljala.Zdaj pa se nekaj napravlja,da bi zaspala nazaj.Še sem vsa polkna zaprla,ker tolče sonce kot zmešano.

Neposredna povezava do sporočila: 1239
19.6.2009 15:26:28   
DanijelaNeli
Nisem znala prilepit slikice od tistih bisačk v album...

Neposredna povezava do sporočila: 1240
20.6.2009 8:22:07   
Anonimen
Morgen punce!

Js sm budna že od 6.30h. Morm si eno kavico privoščit, ker bom ekran pojedla, kolk zeham. Moj je šel nekam z mojim atijem in me je prvič zbudu ob 6h, ko je luč prižgal, da si je najdu kaj za oblečt, pol pa še ob 6.30h, ko mi je prišu dat ljubčka in mi rečt adijo. Jooojjjj... Sm kr slabe volje. Js se pa vedno zmuznem, da ga ne zbujam.

Sem pa celo noč imela sprehode do Alena. Učeri sm prišla po njega v vrtec in je kr sedel tam v kotu stopničk, si z rokicami podpiral glavico in imel čist solzne učke. Mene se je ful razveselil, sam ko sm ga vidla, sm vedla, da neki ne štima. Vročine je imel 38,8 Pa nobena ni opazla! Mater! Pa že baje cel dan ni čist pri sebi, skoz je jamru, da bi šel ajat. Sm rekla, da naslednjič če bo tako, naj me takoj pokličejo. Sm mela slabo vest, da sm celo jutro počivala doma pa neki brezveze prčkala, bošček pa bolan v vrtcu. Zjutri mu pa res ni bilo nič videt.

No, zdej čez noč ima normalno temperaturo, bomo vidli, kako bo danes. HB, da se je ohladilo.

OK, da ne težim preveč, lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1241
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 12:35:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1242
20.6.2009 16:58:07   
Anonimen
Ojla!

Spet js. Moja dva sta zuni - smo glih s sprehoda. Sem sopihala ko lokomotiva, ker sta se una dva lovila, js pa za njima capljala ko cucek. Zdej sta ostala še zuni, js sm pa prišla na RR pavzo in XXL kozarc Coca-cole. Pašeeee! user posted image

Drugače pa paše tudi tole vreme! Js končno spet normalno diham! Upam, da bo še trajalo kak dan, čeprav vem, da se ve ne strinjate! user posted image

Alen je že zvečer čudežno ozdravel, ni ne duha ne sluha o vročini. Je možno, da se je učeri samo pregrel na igrišču? user posted image Majo pol igrišča v senci, pol pa na soncu. pa še brez klobučka je bil. No, važn je, da je ok.

OK, grem še kej pojest, sm lačna.

Neposredna povezava do sporočila: 1243
20.6.2009 18:23:25   
DanijelaNeli
EEJ!
Kje ste vse...pohajte?
Danes je bil prav en dan za spanje in poležavanje.Ob 10h smo vstali...in smo cel dan že v hiši.Sej prej je posijalo sončko,ma piha kot zmešano zunaj.Popoldne smo vsi trije spali.Najprej smo se drenjali vsi trije na kavču,potem pa smo si z Neli le izborile vsak svoj konc.Mal pred 18.uro smo se zbudile.
Zdaj čakam mojega,da pride s Kozine in pol gremo do Kopra.Morem it po malo špeže.In pol mi bo zapasala kakšna pica...
Se slišimo kaj potem....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
21.6.2009 12:02:53   
helimaša
hej!

da se mal javim po dooolgem cajtu.....
Maša je že prava babnca.....že ful govori.....v vrtcu smo brez plenic in dude.....doma pa imamo še oboje.....tko da je doma prava katastrofa.....še vedno mi mal nagaja pr Zoji......tko da sm včesih prava živčna razvalina.....je pa tud zlo aktivna......da se bolje izrazim hiperaktivna.....
Zoja raste......v treh mesecih smo pridelal 10,5cm in pa skor 3kilce......tko da kr napredujemo.....prejšn tedn smo bli prvič cepljeni.....je blo vse OK......je ful pridne.....čez dan bol malo spi.....ponoč pa mi spi celo.....tko da je kr fajn.....
Kolumbo a mi lahko pošlješ kšno tvojo cifro da te v soboto pokličem.....
Jasna še mal pa bo......lep buši......želim ti da ti čimprej minejo še tile dnevi do porodauser posted image ......
zdej pa morm it.....gremo na južno k pradedku in prababi......

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1245
21.6.2009 20:49:36   
malecka_mateja
ojla!

mi lutamo včeraj poroka danes afer party...mislim noro. bilo je fajn, slikice sledijo do konca tedna ker midva sva sam snemala.

tjaša aja jaz pa tudi grem se se nisem naspala.
jutri kaj večnapišem.
papa

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
22.6.2009 8:16:15   
Tabali
Dobro jutro, dober dan!!!
Jst sem pa dons toookuser posted image user posted image user posted image , sem mislila da bom se čez vikend kaj spočila pa nič...
skoz se je neki dogajalo, včeri smo meli še obiske, tko da je bilo kar aktivno. Pa še ena žlahtnica je rodila sinkota Filipauser posted image user posted image user posted image
Sam sem pa vesela, ker mi je z velikooooo pomočjo naše Kolumbo uspelo vse zrihtat za krst - HVALA KOLUMBO!!!user posted image user posted image user posted image - na koncu sem ugotovila, da je tista gospa k šiva prtičke sestrična od našga sosedauser posted image user posted image - in to ugotovim jst k sem se priženila sem - domačini itak pojma nimajo user posted image user posted image user posted image
Jutri če bo vse kot mora bit začnemo kopat kanalizacijo
Danes pa mamo roditeljski za vrtec. Ma ne morem verjeti naša šinjorina gre naslednjo sredo u vrtec user posted image
Malecla slikice!!!
Jasna kako gre? še malo ...user posted image , kva zdej a bo punca al kva? - jst po službeni dolžnosti priletim u cele user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
22.6.2009 8:46:14   
malecka_mateja
jutro!evo glihkar vstala, no vmes že tjašo v vrtec dala.

zdaj mojemu zajterk nardim pa malo bi mogla peglat pol pa letim v službo.
tabali bravo za krstuser posted image in pa upam da vam rata kanalizacijo skopat.
jasna javi se!a si že letela v P?
za nič mi ni.
v glavem na poroki je bilo fajn, sam na moji je blo boljšeuser posted image nevesta je bila fullll lepa, vse superca. naplesala sem se, naša je ob 5 hotla domov ajat je bla utrujena, pa smo jo peljali, potem pa sma midva prišla domov ob poldveh zjutraj. zjutraj vstatla in šla k tašči po njo.

v soboto gremna obletnico mature.spet čaga. pol na poroko 4.7 pol pa mam čez dva dni že izpit zadnji.
kak gre hitro čas. te pa še malo pa gremo na morjeeeeeuser posted image

kdaj srečanje?????

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
   [Brisano sporočilo]
22.6.2009 22:57:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1249
23.6.2009 0:09:53   
DanijelaNeli
ČER!!!
No,jst pa ostajam nočna ptica.Danes sem delala popoldne,jutri in pojutršnjem tudi.Neli imam kar doma,ker je ful slabo vreme in kr zebe zunaj...zdej sem šla s Kozine je kazalo 9 stopinj....Halo,a nismo junija meseca!?
Čez vikend ni blo nič posebnega pri nas.Sobotni končni izlet z vrtcem je odpadel...zdaj pa nevem kdaj bo spet organiziran.Joj,morem še zrihtat tiste pošivane brisačke za njeno vzgojiteljico...pa se jih nikakor ne morem spravit jih naročit.

A se vam zdi to darilo fanj za vzg.,ki gre v pokoj?Nekaj v tem smislu kot jih imam v albumu-Brisačke.
Cel komplet od kopalne brisače,pa do najmanjše rokavičke-vse od Svilanita in na koncu pošivane pride 70 evrov... Je kr drag šport,ne?

5.julij...kje?Tako bi vas že enkrat spoznala in se srečala z vašimi malčki!Ma nevem kdaj bo touser posted image ...samo,da ne bo to ko bosta Rokso in Majkl imela še eno sestrico in Kolumbo ograjo,pa Tjaška bratca,in tako dalje...user posted image

Ej,punce a ste gledale kej novice o teji Novi gripi?...Nov primer v Sloveniji je cca. 20 kilometrov od mene.Ena bivša sošolka je bla v Ameriki,zdaj pa se zdravi v Ljubljani,sicer pa je že izven nevarnosti!joj,me je kar zmrazilo...

Kolumbo...vidim te pri februarčkih 009!A ne spiš?

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.