Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.6.2009 13:08:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja - Kolumbo ful lepe slikice! Mater, res škoda, da me ne bo na srečanje. Bi vas že rada mal vidla. Sej smo se vidle pred novim letom, a ne? To je pol leta nazaj.
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.6.2009 19:12:47
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan! novica dneva!kupili smo motor sej nevem me dajejo mešani občutki. ampak ok no nevem kaj naj si mislim. jasna lepo prosim za kakšno nalepko.pa hiter idi rodit joj upam da bo alen tudi navdušen ko bebi pride domov? mene je ful strah kak bo tjaša? kolumbo kaj nisi vprašala bi ti povedala da rabim nalepke še eno vprašanje. kako mislite da če bi meli fantka tjaš ime bi blo ful čudno, tjaša in tjaš???men je ful všeč ime sam se mi zdi preveč podobno??jaz sem že pri imenih pa še sploh nismo hormoni me dajejo.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.6.2009 20:52:56
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Ejla! Končno en bolj topel dan.Res je blo super.Moja je še vedno zunaj s tatijem sesata avto.Prej pa smo šli po vasi mal konjičke gledat. Se mi zdi kot,da me ni blo tukaj že fulll časa. Kaj se je dogajalo med tem.Vikend je šel kar prehitro mimo.Sobota,je bla kar navadna..nikamor nismo šli...samo doma smo bli. V nedeljo pa smo šli po kosilu in čez dan mal pohajat.Na koncu smo bli v Izoli na pici in še na en dolg spregod do Simonovega zaliva.Tam je bil direndaj...s tistim vlakcem. MATEJA..imam jaz 3 polne kupončke od OMV-ja.Jih ne rabim,ker sem si že vzela kar sem nameravala.Glede imena,meni je kar fanj,da sta si med bratcema ali sestricama podobni imeni. Čestitke za motor! Pa Vam želim srečno in predvsem varno vožno!!!Kakšnega pa ste vzeli? JASNA..a ni nič novega!? Kako si? KOLUMBO..ti pa maš res ena dva lepa srška doma!Kako sta lušna.... Danes je moj imel hud nakup...šel je na našo industrijsko cono,v halo Orid.Tam imajo vse za prosti čas,kampiranje,... Prvleku je domov pet blazin za na plažo-tiste z blaga in špužve,pol rokavčke za Neli,mini bazen,pa še en cel komplet z enim toboganom z neko mavrico in morskimi konjički,še povrh vsega pa še bazen,4000 litrski,z vodno pumpo in vse kar paše zraven,od Intexa.Ta firma je glavni dobavitelj za vse trgovine s takšnimi rečmi.Zato če rabi katera kaj,naj mi pove...dobi se kar ti srce poželi. Za vse to skupaj je dal 200 eurov. Grem jaz dat Nelici keksolino in jo dam ajat...se slišmo kaj kasneje...
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.6.2009 22:31:31
|
|
|
|
malecka_mateja
|
čer! še ne spim! danineli to ste pa res vse ful poceni nabavli.kako to???jaz bi te ful prosla za kupončke če lahko ti bom zs poslalmoj naslov, če bi mi jih poslala?hvala za želje. vzela sva yamaho tdm900 srebrne barve.lep in veliki evotočno ta je. jasna kje si??
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.6.2009 22:40:11
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Meteja pošlji mi še enkrat naslov,ker sm ga pomotoma zbrisala..
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.6.2009 22:42:28
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Glede teh bazenov in druge ropotije... Poceni je zato,ker je direkt od dobavitelja in ne iz trgovine.Zna bit kej tudi do 50% ceneje. Ja,BRAVO za motor...ta je res prava mašina.Tudi mojmu se dopade.Super je ker je komot za oba sedeža.Pravilna odločitev!!!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.6.2009 22:44:19
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
In če mi lahko pomagaš pri tem kako se pripopa slikice iz albume semle na forum,hvala...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2009 23:25:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2009 23:27:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2009 23:30:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 30.6.2009 8:41:03
|
|
|
|
malecka_mateja
|
danineli ti pošljem. za slikice ti je že kolumbo povedala. pa lepo da vam j evšeč motor. aja mene tudi zanima za ta napihljivi grad. bi ga mi tudi meli.če majo kaj tekega?? jaz sem glih kar celo stanovanje spucala zdaj pa letim na banko po denar da gremo pol motor dvignit. mene tako zize bolijo, oz bradavice da bom popizla. jasna a vi ste še kr 2v1 ?se še nič ne dogaja?
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 30.6.2009 21:15:52
|
|
|
|
malecka_mateja
|
halo kje ste vse? barmaz hvala kako zatišje mi smo uspešno dostavili motro domov. vmes nas je dež dobil ampak ok. uapm, da bomo res meli srečno vožnjo. jasna kako si.??se že kaj dogaja? danineli nisem vidla tvojga zs-ja prej. pa vseeno upam da ti bo uspelo. hvala že vnaprej za vse ki mi boste in ste mi poslale nalepke. kaj zdaj kdaj srečanje?kolumbo???
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 30.6.2009 22:46:45
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
ČER! Jaz sem že odspala pol urce,ko sem Neli dajala spat.Pol sm pa kr vstala,pospravt kuhinjo in dnevno sobo. Ampak vam povem,da smo ble z Neli tako zmatrane danes,da smo čisto paf dol. Namreč ob 16 30,smo imeli izlet z vrtvem na eno malo kmetijo.Imeli smo se super,videli ogromno živali... potem pa smo imeli nadaljevanje v vrtcu okrog 18.ure. Vzgojiteljicama smo podarili darili ob koncu leta.Nakar so se ta mali igrali na igrišču...jim je blo mega,ker so imeli vse zase.Pogostili pa smo se s pecivi in torto na medvedka za skupinico medvedki.Res lepo vse skupaj... Kolumbo...bom vprašal mojega koliko je dal za te bazenčke.A vaš je z mavrico in nekimi morskimi konjički ter zraven toboganček?Za tiste gradove pa bom šla vprašat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2009 22:52:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 1.7.2009 9:32:15
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! kako ste?jasna a ste že napoti v bolnico? danineli ste pa res lepo iemli v vrtcu. superca. mi smo meli dost bolj na izi. midve z tjašo sma danes do 8 spale ob in seveda sva še glih komaj zajter v vrtcu ujele.ampak ko ubite sva obe spale. moj se je sevda že morla z motorm v službopeljat. popoldne grema zavaroavnje pa to porihtat, pa upam da nebo dež, ker nekaj že kaže.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 1.7.2009 21:13:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Še kr v paketu. Maaater, men se zdi, da bom šla čez rok. Dete ne šmirgla 5%. Dans je bil CTG raven, ko bi ga z ravnilom risal. Mah.... Ne bom se več obremenjevala, not itak ne bo ostal/a. Mi pa grejo na žiivce telefoni - vsakih 15 min. nekdo kliče "A si že?" IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja barmaz hvala Lej jo, lej! Kaj si pa kar tiho? Javi se kaj!!! Te pogrešamo! Kako kaj punci? Mateja kdaj pa ima Tjaša zajtrk, da ste ob 8h ustale in še zajtrk ujele? Midva morma bit ob 8h v vrtcu, je zajtrk že na mizi. Aja - pa čestitam za motor! Varno vožnjo želim! Moj je mogu kr prifirbcat sliko pogledat. Se mu kr dopade. Aja - a si dobla OMV pošto? Js pojma nimam, če sm prav šumnike postavla, ker si mi v sms-u napisala vse brez šumnikov. Pogrešam Tabali! OK, to je to zaenkrat! Se slišimo!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 1.7.2009 21:39:29
|
|
|
|
Tabali
|
Evo me Jasna ispešli for ju, koz ju mis mi so me skor u kanalizacijo zasul zato me ni bilo hahaha no mal se hecam, sam pr nas je dobesedno noro, vse na kupu, sploh več ne sledim kaki mojstri so na bajti in okoli nje, upam da se vse skup ne podre , ja pa dons smo začeli z vrcem in bilo je... , Danaja že cel dan govori ja Ksenija pravi to, Ksenija pravi ono , se mi zdi da bo kul, k ji je Ksenija (teta u vrcu) full všeč - zgleda ljubav na prvi pogled (sej njej če je kdo všeč takoj, ji je všeč, če pa ne pa pač ne, ne glede na to kaj počne) Tko da - prvi kazalniki so več k pozitivni, upam da tako tut ostane Kolumbo - hvala za slikce,full sta lepa Malecka - srečno in varno z motorjem... motori motori mo to riiiii Jasna kva dugaja, si še 2in1 , sej bo ne sekiri se, mobič pa ugasni pa bo (tko sm jst nardila, pa so že govorili da sem u porodnišnici ) grem spat k sem čist fertig aja srečanje - no problem - povejte kva prnesem, sem že z eno nogo tam no da ne pozabim krst u nedeljo uspel u nulo , je bil multinacionalni s tem da se je edin jug izkazal pr plesu
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 2.7.2009 19:45:09
|
|
|
|
barmaz
|
Ja, res sem prava lenoba za pisanje. Hvala Jasna, ker me vedno tako lepo vzpodbudiš, da kaj napišem. Punci se SAMO še kregata. Malo se poigrata in kmalu se že kregata in tepeta. Ravno zdajle se Katja joka in me kliče. In skoz moram biti policaj!!!! Je bla pa prejšnji teden Katja vsa boga (4 dni) z visoko vročino, ta teden pa je Urška. Tako, da nam ni dolgčas. Katja že nekaj časa vse govori, tako da jih po telefonu kar že težko ločiš. Sicer sta pa pravi srčici! V službi je dela veliko, pa kaj ko malo denarja, tako da lahko le upam, da ne bo potrebnih kakšnih radikalnih ukrepov. S Sandijem sva kupila najin skromni domek (kjer sva bila sedaj v najemu – polovico hiške) in imava sedaj v načrtu veliko adaptacijo - razširitev in nadgradnjo hiše. V nedeljo gremo na morje za en teden, kar v Slovenijo. Sicer je vreme za zdaj bolj slabo napovedano za v nedeljo in ponedeljek, ampak ne moreš pomagati. Jasna, upam da kmalu zagledaš svojega drugega sončka. Pa priden Alen, ker je že brez pleničke. Naša Katja jih še vedno obožuje. Bomo pač še malo več investirali v plenice! Kolumbo, tvoja dva fanta sta pa prava korenjaka. In pridna si, ker se tako rekreiraš! In seveda čestitke Mateji za uspešno opravljene izpite in izgubo kg. Vsem, ki načrtujete novega člana pa želim čimprejšnji pozitiven test. Verjetno sem spustila ogromno pomembnih dogodkov, o katerih so tekli pogovori na tem forumu. Zdaj moram pa nehat, ker grem eni ritko obrisat, druga pa je nekaj razsula… Papa
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 2.7.2009 20:39:05
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! barmaz lepo da si se oglasla jasna nevem še če dso prispele ker še nisem bla na hrenci!ti jutri povem, verjetno so. pa ne sekiraj se dete bo prišlo 7.7 sem v h&m že nagledala kompletek, dsa priletimo v porodnišnico danineli kje si???kaj pa moje nalepke? jaz sembla danes v šoli, v torek izpit. v soboto poroka. da vam povem da slik od poroke še nimam ker mutijo nekja. oziroma mam ene sam nismo nkjer na sliki.sama se pa nisma spomnila da bi se mi trije tudi sliakli. grem zdaj. ajaj jasna pri nas majo zajter ob 8-15 kak je. sem pa od vrtca odaljena 300 metrov, tko da ni težav.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 2.7.2009 22:47:57
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Dober večer... Še malo pokukam semle... Ja,Mateja...veš.da nisem pozabila nate.Jutri po šihtu grem na pošto,pa ti pošljem.Danes nisem bla nič po opravkih,čeprav sem bla fraj cel dan.Z Neli smo ble doma.Zjutraj se nismo zbudile za it v vrtec.Namreč Neli si je kar fanj podaljšala spanec..do 12h.Ponoči mi je malo zakuhala,tam 37,8 je imela.Pol čez dan je imela normalno,proti večeru pa spet 37,8.Sem jo šla stuširat in spravla spat.Nevem, kaj naj bi bila to za ena vročina...Dala sem ji še Calpol,upam,da se bo poporavlo vse skupaj Jasna,kako je kaj s tabo?
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 3.7.2009 14:42:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla babe! Js še kr strašim okol s trebuhom. Še en CTG me čaka v ponedeljek pri moji G, pol pa naprej v P. Barmaz lepo, da si se oglasila! Sej punce se bojo že poštimale. Medve s tamalo sma se skoz teple... Zdej se mama pa najraje! Pa bravo za hiško! Danineli tud Alen je imel en dan vročino - čist tolk, da me je vrglo s tira, ampak se je ponoči vse umirilo in mi še sedaj ni jasno, kaj je bilo. Upam, da bo Neli čimprej bolje. OK punce, grem...Moja dva neki ropotata po dnevni...
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 3.7.2009 22:27:37
|
|
|
|
malecka_mateja
|
čer! babe čist smo se poslabšale med zadnjimi smo na forumu. jaz grem zdaj spat,zjutraj me čaka frizer tko da bo ura hiter pela.polpa mamo zbiranje že ob 10,pred tem še grem po torto ker jo dobita od mene za darilo... jasna pejt že rodit. moja kolegica je že od včeraj v bolnici je mela popadke zdaj pa se je umirlo in čaka. ma pa 7.7 napovedan rok.bomo vidli. grem zdaj.držte pesti da bo lepo vreme juter.. papa
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2009 22:31:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2009 22:39:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 4.7.2009 21:30:38
|
|
|
|
DeMer
|
Ojla! Ampak tlele se je pa tud dopust začel a kako? KJe ste vse? A mate res tolk dela al že vse počitnikujete? Jasna, kaj novega? Kolumbo, otročiča sta si tolk podona, da je fotr zihr isti. Luštkana. Jest začela s počitnicami, samo zdej še Marku dopovedujem kaj to pomeni. Jest ne vem, al so vaši tud tolk živi, ampak pr nas je vse leteče. KO gre spat, sem taka ko cunja. Danes smo mu kupili kolo, je norel k strela. UH....Za na morje nama je pa že povedal, da bo on sam v vodo hodu in brez rokavčkov. Srečanja jutri se ne mormo udeležiti, ker mami praznuje RD, če pa se boste kaj med tednom menile , pa ni problema, zdaj ko smo doma. Šibam perilo obest, pol pa spat! Uživajte!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.