|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
29.6.2009 8:30:54   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dobro jutro...

Kako ste mamice z-majčkov... Vas otročki zelo jezijo... Moram malo it nazaj brat, pa vsaj slikce pregledat...user posted image

ooo petra!!!videla tvojega soncka na fb!!!kak cuker

jaz mam tud fb...lahko ga še men katera zaupa če hočeuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
29.6.2009 8:31:29   
KatMat
pouch -kuga pa je to...

vidim da sta sling pa tran narazn napisana cveki...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
29.6.2009 8:31:32   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Dobro jutro...

Kako ste mamice z-majčkov... Vas otročki zelo jezijo... Moram malo it nazaj brat, pa vsaj slikce pregledat...user posted image

ooo petra!!!videla tvojega soncka na fb!!!kak cuker

in jaz tudi,sam ga bolj mal uporabljam...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
29.6.2009 8:32:55   
KatMat

pušenjak pravi naj grem nazaj v P

ojoj...držim peti da je vse ok...pa le pejt nazaj se pokazat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to je spet cel projekt...kam otroka,kdaj jesti??? ker sem bila zanc nadrta!!!ojoj...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
29.6.2009 8:34:00   
OliveOyl

ojoj...držim peti da je vse ok...pa le pejt nazaj se pokazat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to je spet cel projekt...kam otroka,kdaj jesti??? ker sem bila zanc nadrta!!!ojoj...

Sabo jo vzemi pa tvoj naj gre zraven.Jaz bi tako naredila.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
29.6.2009 8:34:51   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

tud jaz bi tko naredila

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
29.6.2009 8:35:47   
KatMat
midva z mojmu sva kr skupi na fb...najdete naju pod Yoko Loko

< Sporočilo je popravil KatMat -- 29.6.2009 8:37:16 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
29.6.2009 8:36:57   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

tud jaz bi tko naredila

moj ne dobi tudi en dan dopusta vec ker so trije u firmi na dopustu...zato sem pa zanc ostala v cerknici da mi je mami pomagala ker njega nebi bilo doma

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
29.6.2009 8:39:47   
petrazg
Kati kaj je s tabo narobe.... Sorry nisem na tekočem.... če hočem vse prebrat, rabim glih dva dni user posted image Sva pa glih zdajle tvojo bejbo gledale z mojim na fb... luštna punca, ker ne morem verjet kakšne dolge laske ima... Je pa čisti ati, a ne?

Drugač sem pa tudi jst malo na fb, bolj pregledam slikce, drugače mi pa nekaj ne potegne...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
29.6.2009 8:40:22   
Dudica1
katmat enega sm dodala pa ne več če sm prav...user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če gre mami s tabo če je doma

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
29.6.2009 8:42:35   
Tanja_
Jutro!
kati pejt hitr nazaj se pokazat.

Evo nosilke najdete tukej:http://www.mojskratek.si/default.asp?detailID=717&ime=Sleepy_Wrap&mid=sl&pid=modul_it&wid=279
Sem hotela it prejšnji teden na sestanek in jih sprobat, pa nisem utegnila.Upam, da mi uspe julija, če sploh še bo sestanek, glede na to da je čas dopustov. Bi pa imela sling, mi je ful všeč, pa še barve so mi noro dobre.

Mi imamo tudi ob11ih pregled, pa zdej gruntam, kako nej to izvedem. Nej najprej sebe zrihtam, pa pol Hano al obratno. Zdej leži v postlci in ker bi se nosila, pljuva dudo ven in pol se dere, k misl da jo bom dvignla, ampak ji sam dudo vrnem. Morm se it stuširat...Ajde babike, pridne bit....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
29.6.2009 8:46:30   
KatMat
na kapi ima oranzen kriz

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
29.6.2009 8:47:17   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro!
kati pejt hitr nazaj se pokazat.

Evo nosilke najdete tukej:http://www.mojskratek.si/default.asp?detailID=717&ime=Sleepy_Wrap&mid=sl&pid=modul_it&wid=279
Sem hotela it prejšnji teden na sestanek in jih sprobat, pa nisem utegnila.Upam, da mi uspe julija, če sploh še bo sestanek, glede na to da je čas dopustov. Bi pa imela sling, mi je ful všeč, pa še barve so mi noro dobre.

Mi imamo tudi ob11ih pregled, pa zdej gruntam, kako nej to izvedem. Nej najprej sebe zrihtam, pa pol Hano al obratno. Zdej leži v postlci in ker bi se nosila, pljuva dudo ven in pol se dere, k misl da jo bom dvignla, ampak ji sam dudo vrnem. Morm se it stuširat...Ajde babike, pridne bit....
papa tanja!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
29.6.2009 8:47:42   
KatMat

Kati kaj je s tabo narobe.... Sorry nisem na tekočem.... če hočem vse prebrat, rabim glih dva dni user posted image Sva pa glih zdajle tvojo bejbo gledale z mojim na fb... luštna punca, ker ne morem verjet kakšne dolge laske ima... Je pa čisti ati, a ne?

Drugač sem pa tudi jst malo na fb, bolj pregledam slikce, drugače mi pa nekaj ne potegne...

abrazija-en teden kasneje se vedno ni ok

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
29.6.2009 8:48:05   
KatMat

katmat enega sm dodala pa ne več če sm prav...user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če gre mami s tabo če je doma

je v sluzbi

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
29.6.2009 8:53:52   
OliveOyl
Internet mi nagaja,me ven meče.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
29.6.2009 8:56:34   
KatMat
pol se grem pa zrihtat...lepo se mejte punce

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
29.6.2009 9:16:21   
maja1488
Moje čišče očitno ni več. Hvala bogu. Imam pa pregled pri G šele 10. avgusta. Bris mi more vzet, ker sem imela ful slabega pred nosečnostji, pa me ni hotu vmes sekirat s tem.

V sredo gremo našo frajlo za rota cepit.

KatMat, super si rešla to s tvojim. Jaz včasih (če se spomnem) zvečer ne pijem dosti, pa potem ni tolko mleka. Včeraj pa sem spila več kot pol litra po devetih in sem imela balone že ob polnoči. Če se mi da vstat grem kr nad lijak in stisnem glih tolko, da pritisk popusti. Ponavadi pa se mi ne da vstat ponoči in lije iz mene.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
29.6.2009 9:38:46   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica
PPS. Zgoraj nekje sem zasledila, da je taškica "šla" k aprilčicam ... Moj mali se je na koncu sicer tudi rodil v aprilu ampak nekako se še kr štejem za majčico

jz čvekam pri aprilčicah in majčicah... čeprov nisem nič aprilčica, ampak k so mi rekl da ne bom dočakala svojga roka, sem se še k njim malo urinila, pa sae dopisovala... sicer moje srce ostaja pri majčicah, to itak user posted image
Od 29.06. do 03.07.
- 29.06. Dudica1
             Tanja_
             PapuaNG
JAVITE KO PRIDETE S PREGLEDA

mi smo mel pa včer obiske, tko da sem dopolde pospravljala, popoldne bla pa domačica (user posted image  user posted image ) - sej ne, hecam se... prov fino je blo.. smo mel na obisku eno aprilčico s svojimi 3 otroki... itak da sem slikala.. sam slike morm dat še na pc, pol pa kakšno objavim

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Punce, menstruacijo imamuser posted image user posted image user posted image Nič jasno... Še dobro, da nisva prejšnji teden user posted image , če ne bi spet zanosila tolk hitro kot bi rekla KEKS! user posted image

ja ja, evo... jz sem jo dobila 1 teden po koncu čišče user posted image  no, midva vseen s kondomi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
pr nas je blo pa takole
nika:user posted image user posted image user posted image
mami:user posted image user posted image user posted image
oči in sin: user posted image user posted image user posted image user posted image

luškano ste tole naredil.. mi smo bli pa dons tkole
gaja: user posted image user posted image user posted image user posted image
mami: user posted image user posted image user posted image user posted image
ati: user posted image user posted image user posted image user posted image

no jaz pa nimam te sreče nikoli da bi kakšno kje srečala...user posted image
no ja mogoče pa kdaj...

midve sva se zihr že kje srečale user posted image

no jaz pa nimam te sreče nikoli da bi kakšno kje srečala...user posted image
no ja mogoče pa kdaj...

pridi v BTC, vedno je katera tamuser posted image

zdej boste lahko hodile mene obiskovat če boste kej tm naokol skakale.. jz s 4.1. začnem delat

Evo moja čukica user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  
user posted image  

ta nosečnost te je še polepšala.. že tko si bla corti v nosečnosti, zdej pa kr žariš k si ponovno mami malemu razgrajaču user posted image  user posted image

Evo, pa še moj fant, ko zasliši harmoniko..
user posted image  

ooo frajer...

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
Pri nas notri tudi zlepa ne zaspi, v vozičku je pa velikooo bolje, zato ga imamo kar cel dan zunaj !user posted image  če malo zajoka ga malo zagujsamo , malo popije in spi dalje....ali pa gleda ven

pr nas tud notr v vozičku nikakor ne zaspi... če je pa vzuni pa takoj.. tud če grem na sprehd in je zakomirala zunej, takoj k prestopim prag vrat se zbudi... tko da jo pol vedno pustim kr pod oknom, tko da slišim k se zbudi

*Lina* vidim da je že nov, čist poletni avatar user posted image

user posted image  
user posted image  
evo naso punco!!

OMG kok že velika zgleda, pa full starejša deluje user posted image  a frizurco ji je pa ati delal??

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Evo še naše čukice, pr nas je tud cel dan tkole.
user posted image  

ooooooooo kako ji paše rdeča barva user posted image  user posted image  kakšne luštne čobice ma user posted image  user posted image  to je nova Angelina Jolie user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lananai
KatMat, dobro čupco ma vaša Tija. A ji kaj izpadajo laski? Tisi so ful izpadali po vrhu glave, je bila pleška par dni. So ji pa ful hitro novi ven zrasli in se mi zdi, da ji ful hitro rastejo.

nc ne izpadajo ampak samo 3/4 lask ma temnih,kar je pa na novo zrasl je pa cist zlat odtenek....iz izgleda plesasta u resnic ma pa fulll lask (puhkaste)

naši so tud laski spadl.. pa še posvetlili so se, tko da zgleda da jih ma še manj.. prej je full dobr zgledal k je bla temno temno rjaa - že skor črna

jaz si se ne upam it v gostilno

jz tud ne.. edin če bi zunaj sedel, pol bi bla mogoče tih... ampak kaj k vem da takoj k bi jz začela jest bi ona začela rjovet user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
madonca katmat tvoja je pa že za k frizerju, sej ma več las kot moj možuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  jih ma tud od našga deca več user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
Saj imamo same luštne otročke!user posted image

itak... a je kera dvomila v to... user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
našemu recimo pomaga bombažna pleničko, ki jo imam na sebi, ko podirava kupčka....ima vonj po meni in mleku user posted image

naši tud.. zato jo pa zdej zadnje čase k jo položim v posteljo kr zraven položim, pa vidim da takrat k se zbudi jo kr stiska k sebi.. je tko prisrčna user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Leela
Mi mormo pa en nov fotoaparat kupit, ker ta je za en k....Pa razmišljala sem da bi kupila avtomat za peko kruha, zdaj ko sem doma bi ga lahko spekla.

jz pa zdej v Lidlu kupujem uno zmes za kruh, pa ga sama delam, brez aparata - pride full dobr.. k v aparatu pride kr mal zbit.. sploh če je rženi kruh k je že tko bolj zbit

lake, kdaj si pa toliko objav naredila?user posted image  (Blueeyes pa nikoli ne bova ujeliuser posted image )user posted image user posted image user posted image

he he,ja ne vem kaj delate... sej skoz čvekate.. kako to da še nimate 5000... sej vsakič k pogledam na forum je napisanih novih vsaj 5 strani

IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386
malega v voziček, mi2 pa na rolarje.

user posted image user posted image Andrejka, boš hitro fit!

jz pa ne morm tko prakticirat, k mam kle samo full klance navzor al navzdol... tko da z vozičkom žal niti eno niti drugo ne bi šlo... če bi bla sama bi se že rolala kle

IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386
jaz ga že tudi dajem kravce past...sicer je odvisno od tega kakšne volje je. če je slabe, se začne hitro pritoževat :D
user posted image user posted image user posted image še par slikic :D

moja bi tko rjovela k zmaj... ni čans... al hoče bit na hrbtu al pa na boku.. trebuh splohne pride upoštev..

IZVIRNO SPOROČILO: Greenie
Da se še jaz malo javim, sem tok lena in se mi ne da nič tipkat user posted image

super da si se javila user posted image  user posted image

itak, boljš za brezveze k da bi blo pa kej narobe... user posted image user posted image user posted image

jz tud, a ne dudi user posted image .. sej tista k je dudi dodala, ma pol še mene med njenimi kontakti, tko da me lahko lažje poišče

midva z mojmu sva kr skupi na fb...najdete naju pod Yoko Loko

kaj mata pa eno slikco, k jih je več pod tem imenom

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
29.6.2009 9:39:36   
Blueeyes
u mater ker roman sem napisala user posted image  user posted image  user posted image  se vid da me cel dan in pol ni blo kle gor user posted image   user posted image   user posted image

grem dat slike na pc

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
29.6.2009 9:41:16   
Blueeyes
katmat.. sem te že našla... sem vidla da maš dudico za prijateljico... tko da sem ti poslala friend request

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
29.6.2009 9:42:35   
lake
user posted image

Sm le pršla do računalnika.Sva se od polosmih že dvakrat futrale. Pa še kr neki gleda, čez dan res noče več spat, a misl da je že eno leto stara al kako user posted image .

Vreme je čist bedno, spet nič vozičkanja, čeprov jo bom dala not vsaj do trgovine, ker tud kruha ni več.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
29.6.2009 9:50:58   
FLASK_A

k.tja- blazina mi je kul, samo za okrog prenašat je mal velika. Imam pa Nely, res je ko velik krofuser posted image Ampak ko se namestim, je pa špica! Sedim super, rame ne bolijo... Tudi pestujem jo lahko v tem položaju lažje. Kot vidim, lahko lepo zaspi na njej, potem je pa kot opora za sedenje. Meni je pri dveh otrocih vredna svojega denarja.

Kaj pa samo za enega?user posted image  
Sicer me je moj danes vprašal, če bi res imela še enega user posted image , torej grem takoj v nabavo! (Sem slišala že kar nekaj pohval, še kakšna ni odveč).

Ti aveš da bi mi bila res predraga, če bi imela samo enegauser posted image Fuul gre hitro mimo čas, ko blazine kar naenkrat ne potrebuješ več. Cena je pa ohoho. Tako da sedaj pri ta drugi mi je pa ziher denar povrnjenuser posted image

Blue, hvala za kompliment- moj je ujel tak lep kot, veš. Frontalno izgledam dosti hujeuser posted image Ali pa zjutraj, ko se še tečna po vrhu. user posted image user posted image Si pa res tak post napisala, z vsemi citati n to- kapo dol! Meni se ne bi dalo, prav res. Se vidi, da je Gaja pridna, pa imaš ful časauser posted image

Katmat, srečno na pregledu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da boš kmalu na vrsti in da te hitro popedenajo kot je treba!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
29.6.2009 9:58:02   
FLASK_A
Jaz sem tudi na FB!
Sem dodala Katmat, zdej me pa poiščite še ostale, če vas prej ne najdem samauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
29.6.2009 10:02:52   
lake
Blue: Kako pa to da zečneš tok zgodej delat?

Taja je končno omagala.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

sindarin

Koliko evrov približno na leto zapravite za igrače za enega otroka?

pod 50 (31%)

50-100 (18%)

100-150 (17%)

150-200 (12%)

200-250 (5%)

nad 300 (16%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!