IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Punce, menstruacijo imam Nič jasno... Še dobro, da nisva prejšnji teden , če ne bi spet zanosila tolk hitro kot bi rekla KEKS!
ja ja, evo... jz sem jo dobila 1 teden po koncu čišče
no, midva vseen s kondomi
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
pr nas je blo pa takole
nika:
mami:
oči in sin:
luškano ste tole naredil.. mi smo bli pa dons tkole
gaja:
mami:
ati:
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
no jaz pa nimam te sreče nikoli da bi kakšno kje srečala...
no ja mogoče pa kdaj...
midve sva se zihr že kje srečale
no jaz pa nimam te sreče nikoli da bi kakšno kje srečala...
no ja mogoče pa kdaj...
pridi v BTC, vedno je katera tam
zdej boste lahko hodile mene obiskovat če boste kej tm naokol skakale.. jz s 4.1. začnem delat
Evo moja čukica
ta nosečnost te je še polepšala.. že tko si bla corti v nosečnosti, zdej pa kr žariš k si ponovno mami malemu razgrajaču
Evo, pa še moj fant, ko zasliši harmoniko..
ooo frajer...
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
Pri nas notri tudi zlepa ne zaspi, v vozičku je pa velikooo bolje, zato ga imamo kar cel dan zunaj ! če malo zajoka ga malo zagujsamo , malo popije in spi dalje....ali pa gleda ven
pr nas tud notr v vozičku nikakor ne zaspi... če je pa vzuni pa takoj.. tud če grem na sprehd in je zakomirala zunej, takoj k prestopim prag vrat se zbudi... tko da jo pol vedno pustim kr pod oknom, tko da slišim k se zbudi
*Lina* vidim da je že nov, čist poletni avatar
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
evo naso punco!!
OMG kok že velika zgleda, pa full starejša deluje
a frizurco ji je pa ati delal??
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Evo še naše čukice, pr nas je tud cel dan tkole.
ooooooooo kako ji paše rdeča barva
kakšne luštne čobice ma
to je nova Angelina Jolie
IZVIRNO SPOROČILO: lananai
KatMat, dobro čupco ma vaša Tija. A ji kaj izpadajo laski? Tisi so ful izpadali po vrhu glave, je bila pleška par dni. So ji pa ful hitro novi ven zrasli in se mi zdi, da ji ful hitro rastejo.
nc ne izpadajo ampak samo 3/4 lask ma temnih,kar je pa na novo zrasl je pa cist zlat odtenek....iz izgleda plesasta u resnic ma pa fulll lask (puhkaste)
naši so tud laski spadl.. pa še posvetlili so se, tko da zgleda da jih ma še manj.. prej je full dobr zgledal k je bla temno temno rjaa - že skor črna
jaz si se ne upam it v gostilno
jz tud ne.. edin če bi zunaj sedel, pol bi bla mogoče tih... ampak kaj k vem da takoj k bi jz začela jest bi ona začela rjovet
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
madonca katmat tvoja je pa že za k frizerju, sej ma več las kot moj mož
jih ma tud od našga deca več
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
Saj imamo same luštne otročke!
itak... a je kera dvomila v to...
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
našemu recimo pomaga bombažna pleničko, ki jo imam na sebi, ko podirava kupčka....ima vonj po meni in mleku
naši tud.. zato jo pa zdej zadnje čase k jo položim v posteljo kr zraven položim, pa vidim da takrat k se zbudi jo kr stiska k sebi.. je tko prisrčna
IZVIRNO SPOROČILO: Leela
Mi mormo pa en nov fotoaparat kupit, ker ta je za en k....Pa razmišljala sem da bi kupila avtomat za peko kruha, zdaj ko sem doma bi ga lahko spekla.
jz pa zdej v Lidlu kupujem uno zmes za kruh, pa ga sama delam, brez aparata - pride full dobr.. k v aparatu pride kr mal zbit.. sploh če je rženi kruh k je že tko bolj zbit
lake, kdaj si pa toliko objav naredila? (Blueeyes pa nikoli ne bova ujeli )
he he,ja ne vem kaj delate... sej skoz čvekate.. kako to da še nimate 5000... sej vsakič k pogledam na forum je napisanih novih vsaj 5 strani
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386
malega v voziček, mi2 pa na rolarje.
Andrejka, boš hitro fit!
jz pa ne morm tko prakticirat, k mam kle samo full klance navzor al navzdol... tko da z vozičkom žal niti eno niti drugo ne bi šlo... če bi bla sama bi se že rolala kle
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386
jaz ga že tudi dajem kravce past...sicer je odvisno od tega kakšne volje je. če je slabe, se začne hitro pritoževat :D
še par slikic :D
moja bi tko rjovela k zmaj... ni čans... al hoče bit na hrbtu al pa na boku.. trebuh splohne pride upoštev..
IZVIRNO SPOROČILO: Greenie
Da se še jaz malo javim, sem tok lena in se mi ne da nič tipkat
super da si se javila
pušenjak pravi naj grem nazaj v P
itak, boljš za brezveze k da bi blo pa kej narobe...
jaz mam tud fb...lahko ga še men katera zaupa če hoče
jz tud, a ne dudi
.. sej tista k je dudi dodala, ma pol še mene med njenimi kontakti, tko da me lahko lažje poišče
midva z mojmu sva kr skupi na fb...najdete naju pod Yoko Loko
kaj mata pa eno slikco, k jih je več pod tem imenom