|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
29.6.2009 7:31:51   
Kasija
Dobro jutro

Papua ng se je meni zgodilo isto ob koncu nosečnosti sem pozabila pin za obe kartici user posted image . eno mi je bankomat pojedel in je še zdaj nisem šla iskat. za drugo sem - vsaj pri nlb to lahko - naročila samo nov pin, ni bilo treba nove kartice.

srečanje Zdaj lahko seznam predlogov zaključimo, ne? Največ jih je za tivoli, pa naj bo tam.

k.tja  ja, res kar pobulijo ljudje v razne nosilke. mi smo bili poskusno na morju čez vikend in sem ugotovila, da je gal nemiren v jedilnici v vozičku - se je drl, itak. močne luči, glasen ropot, velik prostor... Pa še nerodne stopnice so bile vmes in je bilo komplicirano it z vozičkom. Sem ga dala v sling in je po nekaj sprehajanja po hrano in nazaj lepo zaspal. Sem bila pa totalna atrakcija user posted image .

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
29.6.2009 7:49:24   
Anonimen
Toliko, da vam zaželim dobro jutro!
Danes smo sami z otrokoma in risanka se zaključujeuser posted image .

Joj, Kasija,... jaz se počasi že navajam, ampak kdaj pa kdaj pa mi je še vedno nerodno (sem vedno rajši nekje v ozadju). user posted image  Ampak glavno je, da se ima otrok fino, ne?user posted image
Če bi ga imela v naročju, ne bi tako gledaliuser posted image

Je bilo luštno na morju? Kako je bilo z vožnjo?

(odgovor članu Kasija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3377
29.6.2009 7:50:04   
Anonimen
dobro jutro

grem k je lačna, pridem nazaj

(odgovor članu Kasija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3378
29.6.2009 7:54:09   
PapuaNG
jutro,

no, danes pa ni bilo spanja do pol devetih user posted image Je pa vseeno fino spal, zdej pa tut spi in vsake toliko malo posračka user posted image Ko bi lahko še jst tkole nazaj zaspala user posted image
Danes imamo pa prvi pregled, končno. Upam, da se je zadosti poredil-no, vsaj na rokah je čutit, da se je user posted image Ga je kar težje nosit. Se pa končno počasi krajša čas dojenja in ne rabi več eno uro, da se naje. Sicer pa že resno razmišljam, da bi nabavila tale sling. Sej verjetno se ga da nabavit v BC ali?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
29.6.2009 7:54:50   
Dudica1
sploh se ne sekirajte ko vas drugi gledajo važno da je otročkom lepo in udobno...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
29.6.2009 7:56:25   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Pa je zanimivo kako majo vsi neke propombe ko greš mimo, kot "poglej kok je mejhn".

že hitim pisat,...

meni je pa včasih nerodno, ko Urbana nosim v traku in to res vsi opazijo in komentirajo in že ne vem več, kako naj reagiram (včasih se smejim, drugič ignoriram, tretjič kaj nazaj rečem,...)
otroci so res najbolj ljubki, ko gledajo, kje ima "teta" dojenčka, potem pa ga želijo pobožati.
sem bolj opazna kot pa takrat, ko sem ga imela skritega v trebuhu.user posted image

pričakujem, da bodo kmalu mamice s pouchi, štorkljami, trakovi, kengurujčki,... prišle na plano, da ne bom edinauser posted image .... do sedaj sem samo eno mlado mamico videla v okolici z dojenčkom v "vreči".

nasa obozuje kengurujcka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
29.6.2009 7:57:39   
KatMat
k.tja....daj prpopaj kaksno slikico da vidim kako to zgleda ko ga mas v vreci

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
29.6.2009 7:57:57   
KatMat
aja DOBRO JUTRO

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
29.6.2009 7:59:40   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

k.tja....daj prpopaj kaksno slikico da vidim kako to zgleda ko ga mas v vreci

sej je enkrat nazaj že dala samo zdej pa nevem katera stran...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
29.6.2009 8:01:46   
KatMat
A RES??pa sm zamudila...kaj pa kaksna stran tud obstaja a ne??KAKO SE rece temu prav

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
29.6.2009 8:06:25   
Dudica1
pomoje je sling al kako žeuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
29.6.2009 8:08:29   
KatMat
a to je štorklja?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
29.6.2009 8:12:53   
Dudica1
ej nimam pojma...sej mogoče ti pa k.tja še enkrat prilima tiste slikice

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
29.6.2009 8:16:20   
maja1488
Jutro! Mal sem preletela za nazaj, ampak res na hitro. Kati, upam da se čimprej poštimaš.

Otročki so pravi cukrčki! Filam baterije, da našo mal poslikam.

Danes je bil pa praznik pri nas...obe sta spali od devetih do mal čez sedem. TAmala se je zbudila, parkrat povlekla in spi naprej. Meni bo pa joške razneslo. Tavečja pa je šla danes po dopustu prvič v vrtec.

Šibam kej pospravit in dat prat, ker nisem še nič odkar smo prišli. Lenoba lena.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
29.6.2009 8:19:52   
Anonimen
a to mislete ruto k se da nost otroka

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3390
29.6.2009 8:21:54   
KatMat
uuu midva sva pa prisla na kompromis....on ma ob polnoci enih futranje,jaz mam ob treh štirih futranje in on spet ob sedmih osmih ker je itak ze pokonc zaradi sluzbe...

sva danes tako probala...uffff....spala sem kot top...ker je bilo prvic sem ustala tudi jaz ampak le za dve sekundi da sem mu segrela mleko pol se je pa on usedu na posteljo in futral malo-usedu se je na moji polovici tako da sem se mogla pomakniti bolj proti njegovi polovici-koncni rezultat??? spal je na dveh foteljckih ker me ni uspel vec zbuditi in ne premakniti (beri:bila sem cez celo posteljo)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je pa res...da blazinice niso zdrzale...mi je cez njih teklo v potokih,joske pa kot kamen...se ucas kr ustrasim da ne bom fasala kaksnega zastoja

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
29.6.2009 8:22:56   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

sem gledala tle na bibaleze pa ne zgleda kot ruta...a ni tisto sling al kaj ze??

http://bibaleze.si/clanek/dojencek/video-storklja.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
29.6.2009 8:23:40   
petrazg
Dobro jutro...

Kako ste mamice z-majčkov... Vas otročki zelo jezijo... Moram malo it nazaj brat, pa vsaj slikce pregledat...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
29.6.2009 8:24:20   
PapuaNG
jst lih mal gledam tele slinge pa rute...madona je tok tega, da človek sploh ne ve user posted image Nekako se mi še najboljši zdi sleepy wrap...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
29.6.2009 8:26:57   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/Slingi,_storklje,_trakovi,_kengurujcki,_izmenjajmo_izkusnje/m_1292897/tm.htm

a to ste misenle?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3395
29.6.2009 8:26:58   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

sem gledala tle na bibaleze pa ne zgleda kot ruta...a ni tisto sling al kaj ze??

http://bibaleze.si/clanek/dojencek/video-storklja.html

ja tole je štorklja...un trak pa mislim da je sling

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
29.6.2009 8:27:06   
OliveOyl

a to je štorklja?

sleepy wray je od k.tje (upam da sem prav napisala)

aja pa dobro jutro..

Katmat joj kakšna frizura,faconarka mala..user posted image user posted image

Mi smo tudi spali pet ur v kosu,mal pozuzljali in dalje do pol 8,zdaj se pa spet poskuša uspavati.Ni skoraj nikoli budna več kot 1 uro.user posted image  Če jo damo v voziček zaspi en dva tri..Včeraj je pol dneva  prespala ,sem jo zbudila sam za jest-pa še to komaj.user posted image Sam tako naprej.

Nč trebušnjake bo treba začet delat..
Me tisti mini šlauf moti na trebuhu,tud kavbojk se nočem oblečt,saj grejo gor sam tista guba me moti.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
29.6.2009 8:27:11   
KatMat
pušenjak pravi naj grem nazaj v P

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
29.6.2009 8:28:00   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dobro jutro...

Kako ste mamice z-majčkov... Vas otročki zelo jezijo... Moram malo it nazaj brat, pa vsaj slikce pregledat...user posted image

ooo petra!!!videla tvojega soncka na fb!!!kak cuker

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
29.6.2009 8:29:08   
Dudica1

pušenjak pravi naj grem nazaj v P

ojoj...držim peti da je vse ok...pa le pejt nazaj se pokazat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?