|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
29.6.2009 10:20:36   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Sm le pršla do računalnika.Sva se od polosmih že dvakrat futrale. Pa še kr neki gleda, čez dan res noče več spat, a misl da je že eno leto stara al kako user posted image .

he he... ja le kaj si misli tale vaša frajla user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Blue, hvala za kompliment- moj je ujel tak lep kot, veš. Frontalno izgledam dosti hujeuser posted image Ali pa zjutraj, ko se še tečna po vrhu. user posted image user posted image Si pa res tak post napisala, z vsemi citati n to- kapo dol! Meni se ne bi dalo, prav res. Se vidi, da je Gaja pridna, pa imaš ful časauser posted image

sem jo zdejle vmes od prejšnjega posta že 2x dojila... tok o tem da je pridna.. pol jo pa po rokah nosm user posted image
te bom poiskala na FB

Blue: Kako pa to da zečneš tok zgodej delat?

denarno se nama tko bolj splača...  itak bo pa gaja stara že 9 mesecev in bo lažje.. takrat enkrat bom pa tud že nehala dojit

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
29.6.2009 10:27:16   
lake
Se je že zbudla, je spala celih 20 minut. Spet je lačna.
In jo bosta takrat že v vrtec dala, al kdo jo bo pazil.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
29.6.2009 10:29:10   
OliveOyl
blueeyes a si tista  k na kamnu sediš-na FB mislim..user posted image user posted image

Si,si..

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 29.6.2009 10:31:39 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
29.6.2009 10:40:15   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

blueeyes a si tista  k na kamnu sediš-na FB mislim..user posted image user posted image

Si,si..

jp, jz čičam na kamnu v kranjski gori

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
29.6.2009 10:41:11   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Si,si..

jp, jz čičam na kamnu v kranjski gori

Sem pol vidla,da si me dodala...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
29.6.2009 10:41:12   
PapuaNG
kati,sem te dodala na FB user posted image Da se še tam povežemo user posted image

Jst sm pa prejle nafutrala tamalga, pa ga je moj prevzel (sta šla skupaj spatuser posted image ), tko da sem frej. No, sicer je pa zadnje dni tamal itak priden, tko da ni panike kej narest vmes.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
29.6.2009 10:48:04   
Pikicapokica6
Ojojuser posted image user posted image ....punce, jaz ne uspem vsega prebrati, je čist preveč!

Pa samo malo povem, kako kaj pri nas. Skoraj sem že postala Žanina dudica, pa sem hitro ukrepala in jo zdaj navajam na dudico, ker sva se pa zvečer tud po 2 uri že uspavaliuser posted image . Zdaj pa upam, da bo kaj boljš. Če bom njena duda, bom zdaj zdaj imela joške do popka.

Drugače pa je pridna pupa, mi ne dela težav, tudi krčkov skorajda nima. Od sadja lahko jem že skoraj vse, kar rada jem, edino po borovnicah je imela vneto ritko, pa banane so jo  zaprle se mi zdi, no pa lubenica jo napenja. Škoda, jaz jo imam pa tako rada. Drugače pa tudi naša čez dan noče več spati.  Dopoldne je še kar ok, popoldne in proti večerju pa rata že prava tečka mala, ker je tolk utrujena. Zaspi pa nekje ob 9. in potem spi včasih tudi do 4. zjutraj. To pa odtehta vse, saj se naspim zares dobro.

Nekatere pišete, da ste dobile že menstruacijouser posted image  Ampak ne dojite, kajne? Jaz sem prvič pri polnem dojenju dobila menstruacijo pri otrokovih 2. mesecih, tako da tudi zdaj pričakujem kaj takega. Jah, ni fajn, lako bi še malo počakalo...

Ali ima še katera od vas dojenčka kar pri sebi v postli? Jaz jo imam, pa mislim, da jo bom počasi začela dajat kar v njeno postlco. Me moj dec že malo postrani gledauser posted image

Nič, moram it, ker je punca po pol urnem spanju že pokonci.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
29.6.2009 10:56:45   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6
Nekatere pišete, da ste dobile že menstruacijouser posted image  Ampak ne dojite, kajne? Jaz sem prvič pri polnem dojenju dobila menstruacijo pri otrokovih 2. mesecih, tako da tudi zdaj pričakujem kaj takega. Jah, ni fajn, lako bi še malo počakalo...

Ali ima še katera od vas dojenčka kar pri sebi v postli? Jaz jo imam, pa mislim, da jo bom počasi začela dajat kar v njeno postlco. Me moj dec že malo postrani gledauser posted image

jz na polno dojim, pa sem dobila že menstruacijo user posted image

ne, našo mam v naši pojstli samo čez dan k jo dojim, pa da je ne premikam, pa pol tm spi... zvečer je pa vedno v svoji postelji

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
29.6.2009 10:59:15   
pokica_
Dober dan!
Je res dober, ker sem se končno naspala, tako kot treba! Je Anej spal od 22.00 pa do 3.00 ponoči, pa še to se je vstal naš ati in ga nafutral, zjutraj ob 5.30 sem pa jaz vstala, tako da sem se naspaaaala! No, ati se je je pa včerajšnjo noč.
Mi smo vikend preživeli pri starših od lubija, mali je v 2h vožnji super užival, tam je bil pa tud večinoma pridn, le dopoldan je bil zmeraj mal tečko, pol ga je pa itak tašča v roke vzela in je prec zaspal. user posted image  Pa tud smo si malo odpočili in menjali okolje, da lahko gremo s polno paro naprej.
Zdaj je Anej zaspal, je bil neki siten, itak...jutranja rutina. Pol bom vmes pa skočila za 10 min po kosilo, ko bo spančkal. Sem si zadnjič s malo izpahnila desno zapestje, ko sem ga nosila dol v voziček v košari, pa polne roke menažne posode v drugi roki, zdaj me pa boli. Ampak tipkam pa še lahko. user posted image

Vidim, da ste ogromno načvekale, dvomim da mi bo to uspelo prebrat danes. Bom pa poskusila. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

Neposredna povezava do sporočila: 3434
29.6.2009 11:02:44   
lake
Zdej pa že resno razmišljam da me izsiljujeuser posted image user posted image . Jo mam večalmanj v ležalniku, in je frajla pogruntala da če se dela da je lačna,jo dvignem v naročje, popije 20ml, zapre usta, jo dam v ležalnik odpira usta, kot da ni nič pojedla, in ponovi vajo.

Mava jo v njeni pojstlci, edin včasih jo po hranjenju okol petih zjutri dam v najino pojstlo da se mal pocrklja, samo to se ponavadi konča tko da ma gospodična pol metra prostora, mene pa zrine na 10cm, moje se pa itak ne premakne, to ni funkcionalno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3435
29.6.2009 11:10:12   
Blueeyes
Papua sem ti poslala ZS, pa te dodala med prijatelje na FB... upam da sem kliknila pravo - uno s sončnimi očali

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
29.6.2009 11:12:50   
PapuaNG
lake, nekje sem prebrala, da ko se tkole delajo, da so lačni, ubistvu sploh še niso čist lačni, ampak sam 'dofilajo' želodček, gre ubistvu za obliko cartanja. Jst svojega počasi odvajam od tega cartanja in sesljanja bradavice, tko da ne porabim polovice dneva za dojenje. Mu dam ponovno joško samo, če duda in nošenje nikakor ne potolažita, sicer ga pa probam navadit, da je na 2-3 ure in moram reči, da nama že kar dobro uspeva, tudi spi več in bolj pridno. Torej, če veš, da je sit (je bil pred kratkim nafutran) ni potrebe po ponovnem hranjenju, ampak ga je bolje drugače zamotit.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
29.6.2009 11:14:04   
PapuaNG
uf joj, napačna user posted image zgleda pri meni da mene ta prvo na seznam, pri tebi pa ravno obratno user posted image Sem tista v travi user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
29.6.2009 11:17:38   
Blueeyes
takole smo se smejčkali včeraj
user posted image

in takole smo uživali ob družbi, ko je bila na obisku pri nas aprilčica BrinaBA s svojo Zalo
user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
29.6.2009 11:17:42   
Anonimen
user posted image ojla!

Oskar ni hotel z mano na sprehoduser posted image ... ima babi psa v varstvu in je hotel biti pri njej. Pa sva šla sama z Urbanom in je bilo prav luštno, ker mi ni bilo treba kričati "Ne tja" "Stoj" "Pazi"user posted image user posted image user posted image

Urban pa luštno v traku... spal. Sva šla do Kosez in nazaj. Nič dežja. Luštno.

Ja, Papua, KatMat = nosilke so na mojskratek.si!Si jih poglejta,...

Tole pa še enkrat Urban v traku,... da ne boste brskale za nazajuser posted image

user posted image

user posted image

in,... Urban lačen,...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3440
29.6.2009 11:18:33   
maja1488
Meni je tale FB še vedno neznanka. Res da se nisem kej dosti poglebljala ampak ne najdem nič user posted image

pomoč prosim

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
29.6.2009 11:18:40   
Anonimen
ja, zdaj si trak lepše povežem,... bom danes še kakšno novo slikco naredilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3442
29.6.2009 11:20:55   
lake
Sej sm vedla da je scrkljanauser posted image . To navajanje nevem če bo šlo, se dere neumorno če ne dobi flaše.

FB Se mu že pol leta uspešno upiram, so že vsi prjatli gor, pa jih z vseh strani poslušam da se nej vpišem, ne vem ni mi prov zlo všeč user posted image .

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
29.6.2009 11:23:24   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

uf joj, napačna user posted image zgleda pri meni da mene ta prvo na seznam, pri tebi pa ravno obratno user posted image Sem tista v travi user posted image

sem pobrisala uno ta napačno andrejo, pa sem te sprejela :)

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
29.6.2009 11:24:42   
PapuaNG
jst sm ga enkrat, ko sem vedla, da je sit (ga ponavadi še enkrat dam na joško, da preverim, če bo vlekel), kar pustila, da se je drl. Po ene 15 min al pa še manj se je umiril user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
29.6.2009 11:25:41   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Meni je tale FB še vedno neznanka. Res da se nisem kej dosti poglebljala ampak ne najdem nič user posted image

pomoč prosim

kaj pa rabiš... pomoč pri čemu.. jz sem se ga tud z vsemi 4 otepala.. zdej sem pa že kakšna 2 tedna gor, pa sem vesela da sem se upisala, ker je gor full mojim sošolcev in sošolk z osnovne in srednje šole k nisem za njih slišala že celo večnost,,, zdej se pa spet mal dopisujemo user posted image  

FB Se mu že pol leta uspešno upiram, so že vsi prjatli gor, pa jih z vseh strani poslušam da se nej vpišem, ne vem ni mi prov zlo všeč user posted image .

sej jz sem tud vse poslušala, zdej sem se pa končno prjavila

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
29.6.2009 11:26:34   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

jst sm ga enkrat, ko sem vedla, da je sit (ga ponavadi še enkrat dam na joško, da preverim, če bo vlekel), kar pustila, da se je drl. Po ene 15 min al pa še manj se je umiril user posted image

jz jo vsaj 2x na dan pustim da se dere, tud po 1 uro če se ne umiri.. pol pa vidi da ne bo nič k ve da izkorišča da bi se nosila, pa zaspi....

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
29.6.2009 11:30:57   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

pomoč prosim

kaj pa rabiš... pomoč pri čemu.. jz sem se ga tud z vsemi 4 otepala.. zdej sem pa že kakšna 2 tedna gor, pa sem vesela da sem se upisala, ker je gor full mojim sošolcev in sošolk z osnovne in srednje šole k nisem za njih slišala že celo večnost,,, zdej se pa spet mal dopisujemo user posted image  

Jst sem se danes vpisala. In me je že čakalo povabilo - od mojga in od tamalih dohtarja user posted image

Kako koga najdem? Če v tistem iskalniku vpišem imena ljudi, ki vem da so gor mi jih ne najde user posted image al pa ne znam

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
29.6.2009 11:32:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
Sem si zadnjič s malo izpahnila desno zapestje, ko sem ga nosila dol v voziček v košari, pa polne roke menažne posode v drugi roki, zdaj me pa boli. Ampak tipkam pa še lahko. user posted image

pokica_ rajši opravi dve poti z manj bremenauser posted image  
user posted image user posted image user posted image  za tvoje zapestje, da bo čimprej spet tako kot je bilo!

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3449
29.6.2009 11:38:05   
Dudica1
papua imaš zs

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Datum poroda
xtinchy

Ali ste rodile:

pred predvidenim datumom poroda (46%)

na dan predvidenega poroda (12%)

po predvidenem datumu poroda (34%)

v tednu okrog predvidenega datuma poroda na dan polne Lune (8%)

Število vseh glasov: 155

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!