Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:25:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ta vaš FB..... ma dej se prijavi no........... me je nekdo dregnil sem enkrat za foro hotela,da vidim,kaj je tako zanimivega taaaaaaaaammmmmmmm ,pa mi vedno piše da je up ime ali geslo napačno.... si se že prijavila kdaj?? ne ,na tisto povezavo sem kliknila,ko ti pošljejo za potrditev prijateljstva....to pa je tud vse....in ne gre dalje...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:29:31
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem enkrat za foro hotela,da vidim,kaj je tako zanimivega taaaaaaaaammmmmmmm ,pa mi vedno piše da je up ime ali geslo napačno.... če si se že kdaj registrirala in vpisala pravi email naslov, ti bo itak poslalo geslo na tist naslov, če si ga pozabila....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:30:34
|
|
|
|
ključek
|
nočko.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:31:04
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 nočka tud od mene! Kukr mi gre že počasi na živce ta dež, je pa za uspavat fantastičen . za uspavat tebe, ali L? nočko, jazzy! naj bo dolga in mirna
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:31:50
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne ,na tisto povezavo sem kliknila,ko ti pošljejo za potrditev prijateljstva....to pa je tud vse....in ne gre dalje... aja...po moje se moraš najprej registrirat.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:33:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne ,na tisto povezavo sem kliknila,ko ti pošljejo za potrditev prijateljstva....to pa je tud vse....in ne gre dalje... aja...po moje se moraš najprej registrirat. ma ne vem....bom se enkrat vsedla zraven.... ,če mi bo čas dopustil...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:37:35
|
|
|
|
Olivija*
|
a sem vam že povedala, da sem zadela na lotu? prvič v življenju! ko sem nesla listek nazaj vnovčit, mi pa una ženska vzame listek..nekaj tipka...nato pa mi reče "euro in toliko centov je še za doplačat".... ma sem jo pogledala tako čukasto, da ji je takoj postalo jasno, da si jaz želim izplačat c1elih 1,40 eur, ne pa naprej igrat no, boljše kot nič.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:48:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a sem vam že povedala, da sem zadela na lotu? prvič v življenju! ko sem nesla listek nazaj vnovčit, mi pa una ženska vzame listek..nekaj tipka...nato pa mi reče "euro in toliko centov je še za doplačat".... ma sem jo pogledala tako čukasto, da ji je takoj postalo jasno, da si jaz želim izplačat c1elih 1,40 eur, ne pa naprej igrat no, boljše kot nič. jaz vedno nekaj malega dobim....če ne druga vsaj da si na novo plačam...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:48:32
|
|
|
|
arabela*
|
nočka vsemmm
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:49:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
da si jaz želim izplačat c1elih 1,40 eur, ne pa naprej igrat Jaz tudi neham takoj.....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:56:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft da si jaz želim izplačat c1elih 1,40 eur, ne pa naprej igrat Jaz tudi neham takoj..... jaz pa vedno nove vzamem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 23:00:11
|
|
|
|
Olivija*
|
saraya, a redno igraš? koliko si pa že največ zadela? petico? šestico?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 7:38:29
|
|
|
|
Virtualna
|
Jutro
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 7:43:22
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 8:05:34
|
|
|
|
Alenka_
|
jutro še od mene tako... zbudili smo se z novim zobkom in pa z rdečimi pikicami po hrbtu in trebuščku... čez eno uro se greva pokazat k P... ne vem kaj bi to bilo... vročine ni bilo, srbi je ne... mogoče kaka alergija? bomo vidl kaj porečejo doktor popoldne gremo v trgovino po garderobo za krst (nam v soboto ni uspelo), zvečer pa na priprave za krst... bo kar pestro danes lep dan vsem!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 8:21:59
|
|
|
|
arabela*
|
me pa smo brez avta v času lenta,tako da ubiram varjanto ali it peš ven ali ne....Spet se nekaj oblači....Pa moramo ven,ker drugače bo pestro.. No spali smo za silo....ma ne vem kaj je naši babike,fulll se obrača v kinderpetu,pa zvija naokoli,ob šestih se je pa vsa mokra zbudila,tako da sem jo mogla previt in preoblečt..nato je za pol ure zaspala in spet auf...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 29.6.2009 8:32:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je pa baje ena z istim imenom in priimkom.... saj nič za to. Prijavljaš se itak z emailom, istega pa ne more imet kot ti
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 8:32:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ma sem jo pogledala tako čukasto, da ji je takoj postalo jasno, da si jaz želim izplačat c1elih 1,40 eur, ne pa naprej igrat sem že mislila, da si sedmico zadela
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 8:32:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me pa smo brez avta v času lenta,tako da ubiram varjanto ali it peš ven ali ne....Spet se nekaj oblači....Pa moramo ven,ker drugače bo pestro.. Kam se odpravljate? Midve bova tudi morali it. No, zdaj je najprej opcija, da gre bubika malo spat
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 8:45:33
|
|
|
|
ključek
|
dan......
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 8:46:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ jutro še od mene tako... zbudili smo se z novim zobkom in pa z rdečimi pikicami po hrbtu in trebuščku... čez eno uro se greva pokazat k P... ne vem kaj bi to bilo... vročine ni bilo, srbi je ne... mogoče kaka alergija? bomo vidl kaj porečejo doktor popoldne gremo v trgovino po garderobo za krst (nam v soboto ni uspelo), zvečer pa na priprave za krst... bo kar pestro danes lep dan vsem!!! čestitke za zobek! pa da čim bolj fajn uštimate pri P.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 8:47:37
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a sem vam že povedala, da sem zadela na lotu? prvič v življenju! ko sem nesla listek nazaj vnovčit, mi pa una ženska vzame listek..nekaj tipka...nato pa mi reče "euro in toliko centov je še za doplačat".... ma sem jo pogledala tako čukasto, da ji je takoj postalo jasno, da si jaz želim izplačat c1elih 1,40 eur, ne pa naprej igrat no, boljše kot nič. jaz vedno nekaj malega dobim....če ne druga vsaj da si na novo plačam... no super!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 8:53:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Sari za zobek, pa ima 3 več kot bubika Pikice pa lahko marsikaj pomenijo, upam, da ni nič hujšega
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 8:56:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me pa smo brez avta v času lenta,tako da ubiram varjanto ali it peš ven ali ne....Spet se nekaj oblači....Pa moramo ven,ker drugače bo pestro.. Kam se odpravljate? Midve bova tudi morali it. No, zdaj je najprej opcija, da gre bubika malo spat pojma nimam,malo po mestu bomo šle....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 8:57:56
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you za otroke so uštimal igrala. pa kletke za opice so končnooooooooo uredili. pa žirafe majo lepo. No pol pa ja. Ker tega lani še ni bilo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.