Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:00:18
|
|
|
|
meta21
|
Helou! En lep pozdrav z biograda! Vreme je bolj tako tako drugace pa pašeee! Lubi je pod tusem, pikec spi, jaz sem pa pa skoraj ostarela preden sem vas nasla na wapu, hihi. Fajn cvekajte!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 28.6.2009 22:01:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Neeeeeeeeeeeee..... kr nej ji zrastejo laski, da ji dam špangico...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:02:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Helou! En lep pozdrav z biograda! Vreme je bolj tako tako drugace pa pašeee! Lubi je pod tusem, pikec spi, jaz sem pa pa skoraj ostarela preden sem vas nasla na wapu, hihi. Fajn cvekajte! Juhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...... amore mio!!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:03:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Helou! En lep pozdrav z biograda! Vreme je bolj tako tako drugace pa pašeee! Lubi je pod tusem, pikec spi, jaz sem pa pa skoraj ostarela preden sem vas nasla na wapu, hihi. Fajn cvekajte! čauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:03:13
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Helou! En lep pozdrav z biograda! Vreme je bolj tako tako drugace pa pašeee! Lubi je pod tusem, pikec spi, jaz sem pa pa skoraj ostarela preden sem vas nasla na wapu, hihi. Fajn cvekajte! uživajte!!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:04:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Hello, Meta! Uživajte in več sončka v naslednjih dneh Pa lahko noč vsem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:06:23
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa lahko noč vsem nočko.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:07:44
|
|
|
|
meta21
|
Tnx! Papa
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:07:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa lahko noč vsem nočko. mislim,da je noč poslala meti...,
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:09:30
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Helou! En lep pozdrav z biograda! Vreme je bolj tako tako drugace pa pašeee! Lubi je pod tusem, pikec spi, jaz sem pa pa skoraj ostarela preden sem vas nasla na wapu, hihi. Fajn cvekajte! Čau meta! Kakšno je pa kaj morje? Je vsaj pri vas dol toplo, če že pri nas ni?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:10:36
|
|
|
|
Olivija*
|
o, glej jo glej, meto! uživate, a ne? a se je že možno kopat v morju? za sprehode z vozičkom je sigurno več kot primerno vreme
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:12:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa lahko noč vsem nočko. mislim,da je noč poslala meti..., mislm, da gre kar bubi spat. je že na facebooku napisala nočko.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:14:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa lahko noč vsem nočko. mislim,da je noč poslala meti..., mislm, da gre kar bubi spat. je že na facebooku napisala nočko. ma ta vaš FB.....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:15:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa lahko noč vsem nočko. mislim,da je noč poslala meti..., mislm, da gre kar bubi spat. je že na facebooku napisala nočko. ma ta vaš FB..... ma dej se prijavi no...........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 28.6.2009 22:20:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Neeeeeeeeeeeee..... kr nej ji zrastejo laski, da ji dam špangico... na slikci zgleda tko. o lepo, špangico ji boš dala?? mi jih imamo že cel kup, lahko šenkam kakšno!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:20:57
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ta vaš FB..... ma dej se prijavi no........... me je nekdo dregnil
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 28.6.2009 22:21:22
|
|
|
|
ključek
|
kaj sem zaštrikala??
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:22:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa lahko noč vsem nočko. mislim,da je noč poslala meti..., mislm, da gre kar bubi spat. je že na facebooku napisala nočko. ma ta vaš FB..... ma dej se prijavi no........... hhhe,veš da po mejlu dobivam full ljudi,ki me želijo za prijatelja na FB,jaz pa sploh nisem registrirana gor...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:22:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
eno pitanje.... zakaj mi ne od vseh napiše obvestil, da so nekaj napisali? Zakaj ti olivija nisi nikoli pripravljena za klepet? :)
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:23:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ta vaš FB..... ma dej se prijavi no........... me je nekdo dregnil sem enkrat za foro hotela,da vidim,kaj je tako zanimivega taaaaaaaaammmmmmmm ,pa mi vedno piše da je up ime ali geslo napačno....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:23:29
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa lahko noč vsem nočko. mislim,da je noč poslala meti..., mislm, da gre kar bubi spat. je že na facebooku napisala nočko. ma ta vaš FB..... ma dej se prijavi no........... hhhe,veš da po mejlu dobivam full ljudi,ki me želijo za prijatelja na FB,jaz pa sploh nisem registrirana gor... no vidiš...........boš mogla uštimat!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 28.6.2009 22:23:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kaj sem zaštrikala??
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:24:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ta vaš FB..... ma dej se prijavi no........... me je nekdo dregnil sem enkrat za foro hotela,da vidim,kaj je tako zanimivega taaaaaaaaammmmmmmm ,pa mi vedno piše da je up ime ali geslo napačno.... si se že prijavila kdaj??
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 28.6.2009 22:24:27
|
|
|
|
arabela*
|
je pa baje ena z istim imenom in priimkom....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 22:25:26
|
|
|
|
Jazzy1
|
nočka tud od mene! Kukr mi gre že počasi na živce ta dež, je pa za uspavat fantastičen .
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.