|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
28.6.2009 8:10:04   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
Zdajle bom pa izkoristila še tale mir in si z Oskarjem pogledala risanke.user posted image

hehe jaz jih že gledam...lojze...je trenutno...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
28.6.2009 8:50:47   
FLASK_A
jutro!

Kako ste punce? Upam, da ste dobro spaleuser posted image

K.tja, luštna je jauser posted image Sam ima kar podočnjake, se vidi da non stop žurauser posted image

Danes pa sploh ne vem, kaj bi počeli. Se bo treba kaj domislituser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
28.6.2009 9:08:30   
Anonimen
K.tja: hvala, bom vidla kojk me je pogrešu k bo pršu domovuser posted image

no midve se pa spet hranve, je nika ful lačna k ponoč nič ne je pol pa mora zjutraj nadoknadit in mi vsake dve uri jeuser posted image user posted image user posted image

no da čestitam vsem slavljankam ki so mele ta mesec RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsi dojenčki so prav cortkani vsi so pravi cukrčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

no pa lepo deževno nedeljouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3253
28.6.2009 9:11:35   
FLASK_A
Cveka, ne kliči dežja, tle je sonceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
28.6.2009 9:14:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Cveka, ne kliči dežja, tle je sonceuser posted image

ja pr ns neki dol mrcin, je k da bi bla jesenuser posted image no če mate sonce mi ga mal pošli da bom lahko šla mal na sprehod, k mi te štiri stene že jezijouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3255
28.6.2009 9:25:46   
FLASK_A
Evo, čveki- sem že poslala. Sam ne dost, da ga ne bo tle zmanjkaluser posted image Tolk pa bo, da pri vas neha deževatuser posted image

Punce, menstruacijo imamuser posted image user posted image user posted image Nič jasno... Še dobro, da nisva prejšnji teden user posted image , če ne bi spet zanosila tolk hitro kot bi rekla KEKS! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
28.6.2009 9:28:49   
Tanja_

Evo, čveki- sem že poslala. Sam ne dost, da ga ne bo tle zmanjkaluser posted image Tolk pa bo, da pri vas neha deževatuser posted image

Punce, menstruacijo imamuser posted image user posted image user posted image Nič jasno... Še dobro, da nisva prejšnji teden user posted image , če ne bi spet zanosila tolk hitro kot bi rekla KEKS! user posted image

O shit...Pa ženske res nimamo niti malo miruuser posted image . Mi je včer prjatlca razlagala, da je imela 35 dni čisčo, 38.dan pa menstruacijo, pa tud je dojila na polno.flaska kako je bila noč? Si se spočila?Aja, se mi zdi, da sem te v petek videla v BTCju.Je možno?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
28.6.2009 9:30:56   
Dudica1
Pri nas je tudi sonček...user posted image user posted image user posted image ...piknik bo 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
28.6.2009 9:33:42   
FLASK_A
Tanja, res smešno tole... Krvavitev (tko, še čišča) ni, samo M je možna... Bolečin nič, mislim sam enkrat me je špiknilo- pač kot ponavadi. Madona no, sm pa mislila bit še en lep cajt brez vložkovuser posted image

In ja, v petek sem bila v BTCju. Zakaj me nisi pocukala! Kje si bila ti? Midva bova zdaj stanovanje morala počasi opremit, pa sva šla gledat pohištvouser posted image Sva bila bolj pri Harveyu, pa Dom o drom, Emporium...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
28.6.2009 9:37:38   
Anonimen

ej hvala je pršu tud do nas tak da se dela lepo vreme, jupi!!!!!!!!!!! bom šla z tamalo lahko vnuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3260
28.6.2009 9:38:29   
Tanja_
V unmu lokalu v Diamantu?Nisem bla prepričana. Mi je mož reku, da sem čudna, da po netu ful čvekamo, pol se te pa ne upam ogovorit. Ampak nisem bila prepričana. O opremljata stanovanje-super. To je najlepši del selitve!!!Midva bova zdej še kuhinjo zamenjala, potem sva pa končala.Kaj vidva morata še vse opremit?In kater konec Lj.si, da imate sonce?V Črnučah je žalost...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
28.6.2009 9:39:14   
FLASK_A
Aja, noč je pa minila tako:

Maja:  user posted image user posted image user posted image

mami in ati: user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Zdej jo je pa moj mal odpeljal, da imam MIRuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa se odločam, če grem likat al kuhno pospravit al pod tuš... Vse je nujno... Bom kar na RR pomojeuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
28.6.2009 9:42:42   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tan

V unmu lokalu v Diamantu?Nisem bla prepričana. Mi je mož reku, da sem čudna, da po netu ful čvekamo, pol se te pa ne upam ogovorit. Ampak nisem bila prepričana. O opremljata stanovanje-super. To je najlepši del selitve!!!Midva bova zdej še kuhinjo zamenjala, potem sva pa končala.Kaj vidva morata še vse opremit?In kater konec Lj.si, da imate sonce?V Črnučah je žalost...

Ja, tam ja! Madonca, bi te za ušesa! Bi pa ja prisedla zraven, bi kakšno rekliuser posted image Kje si pa ti bila?

Ma zakon je, itak. Celo stanovanje je treba uredit, jaz sem čist navdušena. Moj mi pa mal moralo zbija vsake tolk, ker se mu ne da povsod za mano hodit.user posted image Midva sva tukaj na Brezovici (na koncu Viča), seliva se pa na Rudnik. Sicer konec leta, ampak mal zbirava idejeuser posted image

Cveki, evo super za sončekuser posted image Zdej ga pa nič odganjat, še za eno pošiljko nimamo pri nasuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
28.6.2009 9:44:00   
Anonimen
pr nas je blo pa takole

nika:user posted image user posted image user posted image

mami:user posted image user posted image user posted image

oči in sin: user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej bom pa počakala da se mi tamala naspi pol greve pa vnuser posted image user posted image

pa glavo sem si umila tak da se mi sam še posušiuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3264
28.6.2009 9:45:27   
Anonimen
Cveki, evo super za sončekuser posted image Zdej ga pa nič odganjat, še za eno pošiljko nimamo pri nasuser posted image

ga bom pa drugot vzela če ga bo zmankaluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3265
28.6.2009 10:01:07   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Tan

Ja, tam ja! Madonca, bi te za ušesa! Bi pa ja prisedla zraven, bi kakšno rekliuser posted image Kje si pa ti bila?

Ma zakon je, itak. Celo stanovanje je treba uredit, jaz sem čist navdušena. Moj mi pa mal moralo zbija vsake tolk, ker se mu ne da povsod za mano hodit.user posted image Midva sva tukaj na Brezovici (na koncu Viča), seliva se pa na Rudnik. Sicer konec leta, ampak mal zbirava idejeuser posted image

Pri sosednji miziuser posted image Ja, nisem bla zihr, pol se pa nisem upala. Da ne bi tam kr ene ogovarjala. Sej mi je bilo potem žal.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
28.6.2009 10:03:33   
FLASK_A
A tista z otrokom v vozičku ali sama z enim tipom, miza čist zraven najuuser posted image Ej, si hecna, pa ravno prostor sva imela na drugi strani- sem za vaju sedeže šparalauser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
28.6.2009 10:08:29   
Tanja_

A tista z otrokom v vozičku ali sama z enim tipom, miza čist zraven najuuser posted image Ej, si hecna, pa ravno prostor sva imela na drugi strani- sem za vaju sedeže šparalauser posted image

Jap, z otrokom v vozičku in z možem.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
28.6.2009 10:13:12   
Dudica1
no jaz pa nimam te sreče nikoli da bi kakšno kje srečala...user posted image
no ja mogoče pa kdaj...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
28.6.2009 10:19:54   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jap, z otrokom v vozičku in z možem.

Za nama najbrž... Pred nama je bil tudi en par z vozičkom, pa je bila punca že mal prevelika za Hano.
Joj, drugič me kar napadi, aprovuser posted image No sej, s polnimi usti tousta ne bi mogla preveč govorituser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
28.6.2009 10:20:46   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

no ja mogoče pa kdaj...

pridi v BTC, vedno je katera tamuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
28.6.2009 10:23:16   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

no ja mogoče pa kdaj...

pridi v BTC, vedno je katera tamuser posted image

ja sej sm večkrat tam...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
28.6.2009 10:47:16   
FLASK_A
Ooo, Dudi... Naslednjič povej, pa pridemuser posted image Kaj je zdaj s srečanjemuser posted image Datum se že ve?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
28.6.2009 11:00:05   
FLASK_A
Evo moja čukica user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 28.6.2009 11:02:16 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
28.6.2009 11:03:36   
FLASK_A
To bitje spi max. 2 uri na dan (pa ne v kosu!), ostali čas takole gledauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

MAJA (14%)

NEŽA (21%)

ANA (13%)

ANJA (16%)

LEA (16%)

JULIJA (21%)

Število vseh glasov: 595

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!