|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
28.6.2009 13:55:57   
lake
Končno je sonček. Gremo neki ven pojest, ker se mi neda kuhat. Upam da bo pridna, da se nebo drla sred gostilne user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
28.6.2009 13:59:20   
KatMat
jaz si se ne upam it v gostilno

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
28.6.2009 14:00:17   
Anonimen
madonca katmat tvoja je pa že za k frizerju, sej ma več las kot moj možuser posted image user posted image user posted image user posted image

no midve sve iz sprehoda mal naju je plohca ujela ampah ni sile zdej pa spet sonce sijeuser posted image user posted image sploh ne vem kaj je temu vremenu enkrat dž drugič sonceuser posted image
no zdej pa nika spi v vozičku, jz pa premišljujem kaj naj počnem, nejraj bi šla nazaj vn na sprehod, sam k nevem če se ne bo ulil k se neki črni oblaki spet delajouser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3303
28.6.2009 14:01:40   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

madonca katmat tvoja je pa že za k frizerju, sej ma več las kot moj možuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
28.6.2009 14:09:17   
Anonimen
katmat a sve same tle gor?!user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
28.6.2009 14:48:05   
KatMat
ja zgleda....sem mogla it nafutrat...kaj pocnes cveki??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
28.6.2009 14:56:39   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Evo moja čukica user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  FLASK_A ne bit huda nanjo,... je le mala radovednica,... se je že zgodaj začela učiti in spoznavati svet, da bo potem v šoli blestela!

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3307
28.6.2009 14:58:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

To bitje spi max. 2 uri na dan (pa ne v kosu!), ostali čas takole gledauser posted image

kako pa ti spi v vozičku ?

Pri nas notri tudi zlepa ne zaspi, v vozičku je pa velikooo bolje, zato ga imamo kar cel dan zunaj !user posted image  če malo zajoka ga malo zagujsamo , malo popije in spi dalje....ali pa gleda ven

jaz pa Urbana samo v trak dam in že drnjoha,... v vozičku pa ni nujno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3308
28.6.2009 14:59:51   
Anonimen

Evo, pa še moj fant, ko zasliši harmoniko..

user posted image  

Sonček je!user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3309
28.6.2009 15:01:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

oci:user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
enako pri nas,... potem mi pa zjutraj reče:"Saj jaz tudi vse slišim."

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3310
28.6.2009 15:02:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

user posted image

evo naso punco!!

Kakšna dolgolaska!!

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3311
28.6.2009 15:04:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dober dan!

Sm bla v stari službi, pa v novi službi, pa na kavici. Tamala je bla pa sitna tacajt, bo vsaj vidu zakaj ne morem nič narest čez dan. Nakar je reku, da sm jo scrkljala, zato pa je taka. Ja no mogoče sm jo res mal user posted image

Evo še naše čukice, pr nas je tud cel dan tkole.
user posted image

user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3312
28.6.2009 15:06:09   
KatMat
neki ne spi zdele...sej ne joka ampak samo lezi in gleda pa malo se obraca...

AJA-NASA SE VSAKIC ENE POL URE ZA TEM KO JO ODLOZIMO OBRNE NA HRBET IN SPI NA HRBTU...CETUDI JO POPRAVIMO NAZAJ NA BOK...(je podlozena z povstrckom)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
28.6.2009 15:08:02   
Anonimen
Saj imamo same luštne otročke!user posted image

Načrt smo izpeljali: obisk v zooju uspel.
Kaj bomo počeli še nadaljne štiri ure, se ravnokar odločamo.
Oskar je preskočil spanje, zato bo zvečer zelo utrujen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3314
28.6.2009 15:17:04   
KatMat
nasa pa tud ce preskoci ni nc bolj utrujena...sem pa ugotovila da ce se malo zjokca prej zaspi in dlje spi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
28.6.2009 15:34:50   
PapuaNG
jst sem pa danes že tok spala, da sem že kar malo zadeta od tega spanja. Je tamal spal najprej do 5ih (od 23ih!), pa potem še do pol devetih, jst sm pa še prejle skor tri ure oddremala, ker je moj prevzel tamalga user posted image Pa vmes skuhal kosilo, polikal, zdej pa spet tamalga previja user posted image No, sej je prav, da tut jst vsake tok mal energije naberem (na obroke, bi človek rekel) za naprej.

Je bil pa tamal včeri proti večeru nenavadno siten in mu nič ni bilo prav, zato je verjetno ponoči kar malo podaljšal. No, meni je prav user posted image

Edino na sprehod nismo nikamor še šli, čez kakšno uro pa pride tašča št. 2 (nova žena od fotra od mojga) na obisk, tko da bomo šli samo zvečer verjetno malo naokoli, vsaj upam, da malo pretegnem noge.

Se mi pa zdi, da se nam tamali kar malo odkupijo, če so kak dan noro tečni-pa so pol naslednji dan toliko bolj pridni user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
28.6.2009 15:38:26   
FLASK_A
Joj, kaki lepi otrociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Katmat, kva je pa dobr tamala s to čupcouser posted image Kako si ti, kej bolje?

K.tja, saj nisem huda nanjo... Moja punčka, jo imam tolk rada... Samo mi je hudo, ko je čez dan tako jokava- vse bi dala, da bi bila malčica bolj zadovoljnauser posted image Zdej sem pogruntala, da če zvijem blazino za dojenje in jo dam not, ful spančka. Bomo videli, če bo to palilo.

Kako bedno vreme, sploh ne veš a bo deževalo al ne... Ne mormo niti venuser posted image

Cveki, a vas je pa dež ujel. Ja hudo- pol si mogla pa še mal trimčkat, auser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
28.6.2009 15:46:50   
AKP
Imam ravno malo časa za klepet.
Moja pediatrinja je zadnjič rekla, da izkušen dojenček potrebuje 3 minute da posesa glavnino obroka ... ostalo je bolj cartanju namenjeno tako da pomoje je vse ok.
Meduzica si me zelo pomirila. V torek imam tehtanje in merjenje in če se ne bo dovolj zredila si bom sposodila tehtnico, da bom videla koliko poje pri meni.
k.tja tega še nismo videli ker vsi prej skočijo do nje, še posebej ati user posted image .
Flaska tudi jaz jo bom zgleda danes dobila in sem si čisto isto mislila, da še obstaja bog user posted image . Sem se pa ful pritoževala mojemu zakaj sem jo tako hitro dobila. Tako zdaj pa grem počasi od doma se javim kasneje.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
28.6.2009 16:00:19   
KatMat

Joj, kaki lepi otrociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Katmat, kva je pa dobr tamala s to čupcouser posted image Kako si ti, kej bolje?

ma bo no...pomoje da grem jutr nazaj v P se pokazat ...se mi zdi da niso dobr ustimal,trebuh mi kar vzhaja...kot da bi zatekala...na pritisk me boli cel spodni del do popka...se vedno krvavim (sveza kri) tko da ne vem...pomoje da se bom sla se malo pokazat

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
28.6.2009 16:09:22   
lananai
KatMat, upam, da bo vse OK. user posted image

FLASK_A, če deluje blazina za dojenje uspavajoče, je mogoče zaradi tvojega vonja. Lahko poskusiš dat k njej v posteljico kakšno svojo majico, s katero prespiš ene 2 noči. user posted image Kaj pa veš, včasih kaka taka čudna stvar vžge pri tamalih.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
28.6.2009 16:12:02   
Anonimen
našemu recimo pomaga bombažna pleničko, ki jo imam na sebi, ko podirava kupčka....ima vonj po meni in mleku user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3321
28.6.2009 16:19:48   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
našemu recimo pomaga bombažna pleničko, ki jo imam na sebi, ko podirava kupčka....ima vonj po meni in mleku user posted image

Ja, to sem imela v mislih. Baje celo v nekaterih knjigah to svetujejo. Plenička se pa imenuje nunika ali ninica. user posted image
Moja dva pa oba spita - vsak v svoji postelji. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
28.6.2009 16:51:33   
Leela
Z-majčki so res vsi cukri user posted image  user posted image  user posted image .
Tudi jaz sem brala, da en dan spiš ponoči z ninico pod majco.

Mi mormo pa en nov fotoaparat kupit, ker ta je za en k....Pa razmišljala sem da bi kupila avtomat za peko kruha, zdaj ko sem doma bi ga lahko spekla.

moram it

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
28.6.2009 17:30:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Moja pediatrinja je zadnjič rekla, da izkušen dojenček potrebuje 3 minute da posesa glavnino obroka ... ostalo je bolj cartanju namenjeno tako da pomoje je vse ok.

izkušen dojenčekuser posted image user posted image user posted image ,... potem je pa moj Urban kar izkušenuser posted image user posted image user posted image
hecno mi jeuser posted image user posted image user posted image ,... se kar ne morem nehati smejatiuser posted image user posted image user posted image ,... ne mi zamerituser posted image user posted image user posted image ,...

*Lina* ti si pa zamenjala avatar!user posted image user posted image  potapljačica

jaz pa gledam za "nov" avto. ima katera peugeot partner tepee-ja??

< Sporočilo je popravil k.tja -- 28.6.2009 17:31:49 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3324
28.6.2009 17:36:47   
Anonimen

K.tja, saj nisem huda nanjo... Moja punčka, jo imam tolk rada... Samo mi je hudo, ko je čez dan tako jokava- vse bi dala, da bi bila malčica bolj zadovoljnauser posted image Zdej sem pogruntala, da če zvijem blazino za dojenje in jo dam not, ful spančka. Bomo videli, če bo to palilo.

saj, vsi imamo radi, da se smejijo in so zadovoljni.user posted image
se spomnim, da sem bila pri Oskarju prav žalostna, ker se je nekje do po leta vsakič zjutraj zbudil z groznim jokom (pa ni bil ne lačen ne žejen,...) in sem ga morala tolažiti in tolažiti,... sem dolgo čakala, da se je zjutraj zbudil z nasmehom na obrazuuser posted image

navijam, da bo tole z blazino uspelouser posted image user posted image user posted image

mimogrede: si zadovoljna s tole blazino za dojenje? je vredna svojega denarja?

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

termometer
Admin

Kateri termometer uporabljate?

digitalni za pod pazduho (33%)

ušesni (17%)

čelni / brezkontaktni (50%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!