Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 naš punca je pa dobla po celi ustni votlini glivice in mi tud jest noče normalno, mi je kar hudo, je šele danes po treh dneh zaspala normalno in spi že tri ure, boga revca, se mi je kr smilila k ni mogla normalno jest ti maš pa res smolo v te nosečnosti IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No, mi smo pa Hano danes slikali pa potni list naročili. Se je na upravni enoti ravno zbudila, ko je bila na vrsti za slikanje, pa je ful dobra fotka ratala. nam boš pokazala slikco?? IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tanja a si pol dobila kopalke take kot si želela? Nisem dobila Liscinih-je vse prodano. Sem kupila potem Nancy-ful lepe. Pa sem jih mela ene 5 za probat,pa sm taprve vzela, k sm jih probala, pa me je mož prepričeval, da mi še kake kupi, ampak se mi ni več dalo probavat. Je rkeu, da ne znam prilike izkoristit Pa drugič...Nisem pa nikjer dobila kake lepe jeans kikle. Kake ideje, kam naj grem? no sej sem ti rekla da so najbrž razprodane - sploh če iščeš kakšno številko 38 ali pa 40... IZVIRNO SPOROČILO: k.tja nova slikica za seznamček,... ko jih vse menjate, bi pa še jaz iiiiiiiiii, koga je pa gledal?? kaj maš tisto zraven njegove rame- k je nek pisan rob?? a maš to uno brisačo za kopat s kapuco?? IZVIRNO SPOROČILO: k.tja imaš slučajno tisto zavito blazino za dojenje? če ja, je v redu? jz sem jo tud hotla kupt, pa se mi zdi dost draga.. od 40€ naprej IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Sva se pa včeraj prav zgražala nad našo sosedo, ki ima ravno tako majhnega dojenčka (no, mislim, da bo kmalu eno leto star, če se ne motim) in se je popoldne drla na mladino, ki se je igrala na dvorišču, da nej bodo tišji, ker njen otrok spi Mislim, kaj je pa lepšega kot mladina, ki se igra? Kot da bi bilo bolje, da po lokalh sedijo pa pijejo. Eni so res nestrpni...sva se že midva hotla zadret, da imava ravno tako dojenčka, pa ga nič ne moti, če je malo hrupno zunaj. To je pa tako, če ga navadiš na čisto tišino tudi čez dan. Jst ga zdej čez dan sploh ne dajem v posteljico spat, ampak ga imam kar v dnevni pa nimam nič tišine. Nej se navadi ta je pa res usekana... mislm adijo pamet.. a pa ma samo 1 otroka al jih ma več.. k če ma prvega še ne ve kako to zgleda če otrok hodi v lokale in pijančuje, se drogira,.. če pa ni prvi pol pa ne vem kaj jo daje... jz vedno rada vidim otroke k se igrajo.. včasih sem jih k sem na sprehod v tivoli hodila prov rada gledala k so se po toboganih spuščal, pa se lovil,... pa sem mela kr nasmešek na ustih... sem razmišljala o tem kako bo k bom mela svojga enkrat IZVIRNO SPOROČILO: lake A mi je zdej ratal slikico prpopat? no vidiš da gre .. bravo IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 KARIN-GREENIE o kakšen navihan pogled... ta bo prava lepotička.. osvajalka moških src IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 no to pa je naš tavečji ko je bil dojenček ja vidva pa res lepe otroke delata.. pa sami cukri so IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: lake Sm pa pridelala tok objav v krajšem času kot ti . no, ja,... sem bila na začetku samo prijavljena,... pišem šele od letos, se mi zdi. a me bosta lovili z objavami supernova2002 vse najboljše za rojstni dan.. se opravičujem z zamudo.. jz sem pa dons dobila končno zdravstveno kartico od Gaje... tko da greva zdej lepo mirno k zdravniku sm bla v BC dons, pa sem "mal" zapravljala.. se mi zdi da sem kr neki kupila, pa da ni blo tko drago vse skupi... sem kupila kakšnih 8 bodijev, pa ene kavbojke, pa ene hlačke, pa uno igračko v loku za na voziček (ne vem kako se ji reče), pa sem dala 90€.. majo spet full znižano.. tko da sem dost stvari dobila po -50%
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 27.6.2009 21:35:06 >
|