glugluglu
|
oj, rovar_ka mi smo bili v Hotelu Narcis, ta ima edini All inclusive, druga dva v tem zalivu pa nimata, sta pa drugače najbrž malo boljša, glede na cene, ki so višje tam. No saj smo imeli klimo v sobi, pa TV, pa fen, pa balkon, pogled na morje, pa vse to, ampak najprej so nas vtaknili nekam v vukojebine hotela, kjer je bilo treba z dvigalom v 6. nadstropje, potem pa še eno nadstropje peš po stopnicah, potem pa nekam desno še čez ene par stopnic in prideš v sobo, kjer sta dve postelji skupaj zloženi in en pograd. Saj je bil prostor še za Tianovo posteljico, ampak vseeno. No potem smo se malo pritožili in se v nedeljo selili v večjo sobo, z normalno zakonsko posteljo, in dvema normalnima posteljema, večji balkon, večja kopalnica, pa v bližini dvigala. Očitno moraš malo zatežiti, ali kaj, če ne te glih nekam v pm vtaknejo. nanka, sprehajalna pot je bila tudi meni super, pa tiste slaščičarne ob poti so zakon , smo si ogledali stari del Labina, je zelo lep kraj, saj tam na drugi strani, kjer mi nismo bili, mi je bilo pa zelo lepo, tam kjer je malo skalnata plaža in vmes malo prodnata. Saj mogoče mi samo zaradi vremena ni tako prevzelo vse skupaj. Včeraj je pa v Rabac prišel Emeršič s svojo družinico (v ta dražji hotel valjda ), mi smo se še pred odhodom šli skopat v bazen, oni so se pa počili v bazenu zraven nas. Ima pa ful luštno, mlado ženo, ali punca, ali kaj je, jaz ne vem in dojenčka malo mlajšega od naših julijčkov. Jaz tega nisem prej vedela. Pa saj ne vem, moram preverit, če je to res bila njegova družinica. Zgledalo je že tako. Moram res malo bolj brat kakšne take revije, no v Rabcu mi je uspelo ene Obraze prebrat . o netki, hvala za konkreten povzetek!!! in čestitke dr. Metuljckovi!!!!, pa Ksenci, super, čestitke, bravo mami pa vsem, ki so shodili! sdasi13, da se hitro pozdravita maladva neboglasnica, upam, da bo Staš ok, da ni kaj hudega ja nesreča je bila pri nas, ampak v Zapolju tam, kje so bile avtomobilistične dirke, se je en avto med dirko zaletel med gledalce in je baje novinarka umrla. http://24ur.com/novice/crna-kronika/na-rallykrosu-umrla-novinarka.html
|