|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
27.6.2009 23:11:50   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

HD- a je Teo od Tinky

nene

o jej, šele zdaj vidim da je pučka. pojma nimamuser posted image a je lili

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 151
27.6.2009 23:13:00   
metuljcek321
Danes sem dobila kar cmok v grlu, ko sem Anji pogledala zgornjo dlesen - popolnoma bela & to cela, zatečena pa tudi, kot bi jo pičil sršen ... ojej, ni čudno, da spet grize vse, kar pride v usta, se slini kot polž in cuza dudo, kot bi jo hotela pregriznit.

Prstki tudi pridejo pravuser posted image :
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 152
27.6.2009 23:15:44   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, spanje v banji je pa pri vas več kot očitno dedno - he, he. Lahko torej rečeš: "It runs in the family"user posted image

Hehe, nekdo je na hitro bral mojo objavo ... mali je zaspal v stajici, ne v banji. Uh daj nehaj, sej bi se glih utopil user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 153
27.6.2009 23:16:23   
metuljcek321
No, hruška, lepo, da je bazen še uporben ... samo malo se je treba znajti, kajne? Glede angleščine: ti kar treniraj, nikoli ne veš, kdaj ti utegne priti pravuser posted image

ksenči, ja, to je vprašanje: "Kako priti zraven?" Kaj pa, da bi se nekje zaposlila (v kakšni slaščičarni) in tam pekla/delala torte? Vse bi bilo lažje, če bi imela neka priporočila ali če bi koga poznala ... takole iz nič je res težko štartati. Morda kar malo pokliči naokoli in vprašaj - mogoče pa rabijo novo moč - you never know. Probati ni greh & (kot pravi moja mami): "Beseda ni konj."

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 154
27.6.2009 23:16:47   
ksenci
metuljček- skor nikol ne delam isto torto- jz se bol mal držim recepta in priredim po svojem okusuuser posted image delam pa kreme sama, rada imam kakovostne sestavine, če se da sveže sadje- ne maram margarine in ne kupe smetane v torti, kr pol je to za mene biskvit s smetanouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 155
27.6.2009 23:17:56   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Malega smo poslali direktno v banjo, da je malo čofotal in potlej se je igral, medtem ko sem si jaz črpala mleko. Ga vidim, se igra in ok, usmerim pozornost na mleko, nekaj minut zatem ga pogledam - in otrok spi!! Nagnjen naprej in ga je reveža zmanjkalo ...

Ampak tule jaz še vedno razberem, da je zaspal v banji ... tam je čofotal, se igral & zaspal ...user posted image  Tako piše, res. Preberiuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 156
27.6.2009 23:18:23   
Majuska

Hvala vsem za pohvale za pesmico oz. pesem (mi je kar dolga ratala, idej imam pa še nekaj, tako da bi morda pa spesnila eno tako čez nekaj strani - he, he ... hec, hec) ... morda bi bila lahko moja angleška stvaritev potem pod Umpinima pesmima, ko se bomo preselile na otroka ... kaj se vam zdi?

jaz sem za user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 157
27.6.2009 23:19:22   
metuljcek321

metuljček- skor nikol ne delam isto torto- jz se bol mal držim recepta in priredim po svojem okusuuser posted image delam pa kreme sama, rada imam kakovostne sestavine, če se da sveže sadje- ne maram margarine in ne kupe smetane v torti, kr pol je to za mene biskvit s smetanouser posted image

Katera krema ti je najljubša?

Kateri biskvit?

Daj nam mal napiši, da sprobamo. Thanks. Se pa ne mudi ... ko boš imela cajt ... v cca. 14-ih dneh, recimo:)

(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 158
27.6.2009 23:19:50   
metuljcek321

Hvala vsem za pohvale za pesmico oz. pesem (mi je kar dolga ratala, idej imam pa še nekaj, tako da bi morda pa spesnila eno tako čez nekaj strani - he, he ... hec, hec) ... morda bi bila lahko moja angleška stvaritev potem pod Umpinima pesmima, ko se bomo preselile na otroka ... kaj se vam zdi?

jaz sem za user posted image

kul, jaz tudiuser posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 159
27.6.2009 23:21:05   
metuljcek321
Možek je prišel z morja pred dobro uro, zdajle pa drnjoha na sedežni ... je ful zmatran ... ampak količki so pa vsi zabetonirani & postavljeni - jupiii!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 160
27.6.2009 23:21:40   
ksenci

No, hruška, lepo, da je bazen še uporben ... samo malo se je treba znajti, kajne? Glede angleščine: ti kar treniraj, nikoli ne veš, kdaj ti utegne priti pravuser posted image

ksenči, ja, to je vprašanje: "Kako priti zraven?" Kaj pa, da bi se nekje zaposlila (v kakšni slaščičarni) in tam pekla/delala torte? Vse bi bilo lažje, če bi imela neka priporočila ali če bi koga poznala ... takole iz nič je res težko štartati. Morda kar malo pokliči naokoli in vprašaj - mogoče pa rabijo novo moč - you never know. Probati ni greh & (kot pravi moja mami): "Beseda ni konj."

pa sej priporočil mam dost že s faxa, sam ne vem kak začet. po moje morm nardit mal reklame, kr se mi zdi, da folk kr išče kje dobit fajn pecivo in torto za praznovanje, kr dandanes se ne da več vsakmu doma matrat par dni pred praznovanjem še s peko, kr ima že tako polno drugega dela- posebno če mu to ne leži najbolje. al se motimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 161
27.6.2009 23:22:59   
ksenci
grem pančat, kr jutr mam pestro- family!!!user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 162
27.6.2009 23:25:49   
metuljcek321
ksenči, prav imaš. Dobro se imejte ju3 ... pa čeprav so en mal smotani ... tko pride, nimaš kajuser posted image

Čas je spanje ... night, night, mirno noč želim:
user posted image

(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 163
27.6.2009 23:36:21   
glugluglu
u ksenci, kako pa potem narediš kreme za torto? Jaz naredim namreč tako torto, ki ji pravim kar instant, ker naredim kupljeno čokoladno šlag kremo ali navadno belo smetano (odvisno od torte), ponavadi kupim še oblateuser posted image in potem vsi ful hvalijo mojo kvazi domačo torto in hočejo, da naredim jaz torto in ne kupljeno, res pa je, da je sveže sadje,...

a povzetka zadnjega tedna se pa nobeni na da nareditiuser posted image user posted image

HD, dobra ideja tole za trženje torticuser posted image

Sem pa jaz jedla v Rabcu tako dobro in ogromno sadno kupo, še v življenju nisem dobila tako velike in dobre tako, da sva z možem takoj prišla na idejo kako bi take zadeve lahko začela pri nas in kako bi take sadne kupe, pa še kakšna ideja o tortici  v našem kraju lahko zalaufalo, saj imamo samo 2 bogi slaščičarnici.user posted image No ampak, na žalost gremo ustaljene poti, samo res včasih premišljujem zakaj ne bi šli ven iz tega ustaljenega in počeli res nekaj drugega.

Zdaj grem pa res spat, lahko noč

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 23:39:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
27.6.2009 23:44:03   
Majuska

Malega smo poslali direktno v banjo, da je malo čofotal in potlej se je igral, medtem ko sem si jaz črpala mleko. Ga vidim, se igra in ok, usmerim pozornost na mleko, nekaj minut zatem ga pogledam - in otrok spi!! Nagnjen naprej in ga je reveža zmanjkalo ...

Ampak tule jaz še vedno razberem, da je zaspal v banji ... tam je čofotal, se igral & zaspal ...user posted image  Tako piše, res. Preberiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sori, si ne predstavljam našega črmlja da bi spal v banji ... ima preveč dela s čofotanjem in metanjem račk sem in tja. je pa res, da nisem napisala, da sem ga vmes poknila v stajico user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 166
27.6.2009 23:49:55   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

u ksenci, kako pa potem narediš kreme za torto? Jaz naredim namreč tako torto, ki ji pravim kar instant, ker naredim kupljeno čokoladno šlag kremo ali navadno belo smetano (odvisno od torte), ponavadi kupim še oblateuser posted image in potem vsi ful hvalijo mojo kvazi domačo torto in hočejo, da naredim jaz torto in ne kupljeno, res pa je, da je sveže sadje,...

a povzetka zadnjega tedna se pa nobeni na da nareditiuser posted image user posted image

HD, dobra ideja tole za trženje torticuser posted image

Sem pa jaz jedla v Rabcu tako dobro in ogromno sadno kupo, še v življenju nisem dobila tako velike in dobre tako, da sva z možem takoj prišla na idejo kako bi take zadeve lahko začela pri nas in kako bi take sadne kupe, pa še kakšna ideja o tortici  v našem kraju lahko zalaufalo, saj imamo samo 2 bogi slaščičarnici.user posted image No ampak, na žalost gremo ustaljene poti, samo res včasih premišljujem zakaj ne bi šli ven iz tega ustaljenega in počeli res nekaj drugega.

Zdaj grem pa res spat, lahko noč

GluX3, ta teden smo največ jamrale zaradi (ne)spanja naših malčkov user posted image

Sicer pa odgovor na vprašanje, zakaj ne gremo ven iz ustaljenega in počeli tisto, kar bi radi: ker nas je strah. Krasno se sliši, da delaš tisto, kar imaš rad, ampak velikokrat se v praksi zgodi, da od tega ne moreš živeti.

Si dala pa idejo, da bomo povedale, kaj bi počele, če bi imele neomejena sredstva?

Jaz bi najbrž imela masažni salon ... ali pa nekakšen center za ženske, z veliko dejavnostmi ... ena od novejših idej je bila trgovina z rabljeno otroško opremo ... pa center za mamice in nosečke ... pa plesna dvorana  user posted image

jaz imam cel kup idej user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 27.6.2009 23:52:14 >

08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 167
28.6.2009 0:14:26   
Majuska
Hmmm, le kaj na storim s tole žemljo...?
user posted image

... moram razmisliti ...
user posted image

... že vem - njamsi!!
user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 168
28.6.2009 8:32:14   
rovar_ka
Jutro! Mala še spi, mama pa več ne more, ker jo je včeraj ob 22ih zmanjkalo zraven tamale.

Glu - WB! Kje ste bli v Rabacu - katerem hotelu no? Meni je bil načeloma všeč, ni pa blo ono da dol padeš. Meni je Pag zakon in očitno bo vedno ostal na 1. mestuuser posted image

Nanka - super poganjalček, smo ravno v taki fazi, da bi ga rabla, ampak ker gre tudi že sama čez dolžino dnevne sobe (ko ji seveda je), mislim da je nesmiselno kupovat. Ali pa tudi ne, sej pa lahko še vedno služi kot igrača ne, ne pa kot pripomoček za hojo.. Sorry, na glas razmišljamuser posted image Auper zadeva skratka! Koliko pa stane v trgovini?
Mala pa je tak cuker, je nisem vidla že lep čas, se mi zdi, da takrat, ko je imela vodene koze, zdaj pa že skoraj hodiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO:  hruška debeluška

HD- a je Teo od Tinky

nene

Teouser posted image pa je ja jasno, da je Živa od Mojcek, ne HD? user posted image

Lepe slikice HD! Kaj tebe pa ni blo zraven?user posted image user posted image
Kje sta kupila bazen?

neboglasnica - kaj ste to imeli? Kaj to si izvedela komaj zvečer?

Majuska - to pa je moral bit utrujen bogi revežuser posted image

ksenci - super tortice, pa tista pomarančka ki ima vlogo metulja me je čist fasciniralauser posted image

metuljčica - seveda si tvoja pesem zasluži posebno mesto, na prvo stran tako kot vse ostaleuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 169
28.6.2009 8:34:16   
rovar_ka

tudi jaz sem mislila, da je zaspal v banji. Ker tudi tam se lahko igra, a ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 170
28.6.2009 8:36:30   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

ti predlagam, da bereš samo metuljčkine posteuser posted image Sploh veš, da je naša metuljčica postala dr. metulj?user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 171
28.6.2009 8:39:44   
rovar_ka

Si dala pa idejo, da bomo povedale, kaj bi počele, če bi imele neomejena sredstva?

Odprla bi nekaj svojega.. kak masažni/kozmetični salon maybe

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 172
28.6.2009 8:40:15   
rovar_ka

... že vem - njamsi!!
user posted image

sem se narežala zdajuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 173
28.6.2009 8:42:37   
rovar_ka
še to, ker vedno pozabim in sicer kodrčki od male dr. Anjeuser posted image Men je to taaak luškano! Mami more bit ponosna a?user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 174
28.6.2009 8:44:39   
rovar_ka
kaj še vse spite al kaj?

Jaz pa samo klofam, bom kr nehalauser posted image Mala pa še kr spiuser posted image Še nikoli ni tak dolgo spalauser posted image Najdlje do 8.30user posted image Prava zaspana nedelja. Upam, da se bo kaj sončka pokazalo, ker gremo k bratrancu na roj. dan/piknik. No, deževat edino ne sme, zarad mene naj bo tako usrano, samo da ni dežja.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Alja in ....?
mi_2

Ime za bratca

Alex (30%)

Luka (38%)

nič od naštetega (32%)

Število vseh glasov: 255

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!