|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
24.6.2009 12:17:02   
Erin
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na drugi strani smo!!!

Ššššššššššššc   šššššššššššššc hitr nazaj na prvo!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
24.6.2009 12:18:16   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Katja
- fajn da je minil poseg brez večjih neprijetnosti..sedaj samo še čakamo lepe novičke kajne?user posted image user posted image

Ja upam Erin, da bojo dobre novice.

Bodo, bodo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
24.6.2009 12:21:20   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Nejka23

Najbolj vesela novica ' dobila sem podaljšano porodniško do 21.10.!!!!  Sem zelo vesela..
Nič,imejte se lepo, hvala za čestitke,saj se kaj javim...Kar žalostna sem,ko vidim,kako lepo uživate na morju...Mi letos ne gremo,samo v toplice...Jay pa sem tak ljubitelj morja..... Ampak vsega baje ne morem imeti...
Ah,saj bo...

Čestitam!! Povej mi, kaj pa si vse predložila k prošnji?

Lahko imaš oboje naenkrat, mi smo imeli, šli smo v Žusterno v "toplice" čez cesto pa morje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
24.6.2009 12:29:17   
Erin
nell - kaj pa če bi ga prva leta imela v Zrečah, zadnja pa v Hrastniku..pa ga imaš več zase prva leta, druga pa vseeno spozna prijatelje... tudi jaz sem ga vpisala v vrtec v sosednjem kraju (mi je osebno boljši vrtec) in ga bom zadnja leta prepisala v vrtec iz našega...že zaradi  prijateljev, da jih dobi..
Saj veš, socializacija oz navezovanje prijateljstev z večimi otroki itak začne "delovati" šele okoli 3 leta...do takrat se družijo z manjšo skupino.. oki, mal sem čudno napisala, se vidi da že dolgo nisem v stiku s šolo in službouser posted image ampak sej razumeš kaj hočem reči ane..user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
24.6.2009 12:30:53   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Erin naš je tudi na morju začel DADA, DEJ DEJ, NA NA, TA TA, pluvanje in rjovenje pa najbolj obvlada user posted image

user posted image
Uf sem mislila da je samo naš tak pljuvač... no, vsaj cvilit se je odvadil, to je bilo šele moteče...no da ne bom prezgodaj govorila...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
24.6.2009 12:35:23   
Erin
aja naty - bravo za "še mal" do diplomeuser posted image user posted image

V kateri vrtec greste potem jeseni???user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
24.6.2009 13:28:07   
Erin
Nas ni blo na srečanje, kot ste opazle... smo mel ponoči jokec in stokec pa smo potem podaljšali spanja skoraj do 10h... potem je bilo pa že prepozno da bi kam šli...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
24.6.2009 14:04:40   
buhtlčk
Srečanje (seveda) uspelo. Naše male formule so imele krasen plac, Sayuri je bla pa pogrešana user posted image . Zih je z mami tolk v šoping padla user posted image
No naš mali je prišel domov in dobesedno padel dol, še jest ni mogel. Zdaj spi, mami pa na kompjutru ane.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
24.6.2009 14:07:24   
Erin
user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
24.6.2009 14:09:13   
Erin
sayuri pogrešana??? Hmmmm, le kje se je zadržala??user posted image

Super za srečanje...user posted image in..slikice bodo tudi?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
24.6.2009 14:40:00   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

No naš mali je prišel domov in dobesedno padel dol, še jest ni mogel. Zdaj spi, mami pa na kompjutru ane.

Ej, naš tud ...

No, srečanje je blo itak super kot vedno - udeleženke pa suzana73 in Gaja, bella02 (brez Teje), buhtlčk in Gašper, daja28 in Leon, tejkaz in Jaša pa jst in Rok pa še moja sestra ... smo se načvekale, otročki so imeli krasen plac za plazenje (Eh, sej veste - Rok je samo opazoval in si mislil svoje), prov fajn je blo. Ne vem pa kje se je res Sayuri zgubila Upam, da je res sam tko šopingirala, da je na uro pozabla ...

no, do kave sem tud pršla, tko da zdej je mal boljš.

Grem ... se tipkamo

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
24.6.2009 14:49:47   
sayuri
Punce, se najglobejše opravičavam, ampak mi žal ni zneslo user posted image . Bila sem sicer že ob 9h v City parku, ob pol enajstih sem v Šparu še žemlje plačevala, šla gor v garažno hišo, da avto h Koloseju premaknem (lih ob 11h), ko me kliče mami, da se zlo slabo počuti, če jo lahko takoj pridem iskat.user posted image Je imela en pregled v Kliničnem centru, pa so ji nekaj delali, tko da ni bila ravno pripravna za po trgovinah laufat. user posted image  Drugače sva bile zmenjeni, da s trolo pride v Btc, pa gre še malo v trgovine, da se jaz nakofetkam, pol pa greva proti domu. AMpak v taki situaciji pa res nisem mogla kofetkat. Upam, da me razumete. Sem se pa spet sama nase jezila, ker nimam od nobene cifre.user posted image   No, zdajle vidm, da je bila bella tam, tko da bi vsaj njej lahko sporočila user posted image

Verjamem, da ste se imele fajn. Igralnica je fajn,  a ne? No, boste kaj več povedale? user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
24.6.2009 15:16:59   
bella02
sayuri, samo da je z mami vse OK. V taki situaciji bi šla vsaka po mami. Boš pa drugič prišla, ni panike.

Je pa lepo presenetila tejka, ker je zjutraj pri tašči videla, kje bo kraj zločina in je uletelauser posted image .

krysia je sabo pripeljala sestrico in ta se je dobro uživela med nas, čvekeuser posted image , Joj, pa Rokove modre učke, te poptegnejo vase, da komaj ven prideš, sam resuser posted image !!! Ko bomo delali fanta, pridem po receptuser posted image

daja28, fuuul fino te je blo spoznat in to naj bo vzgled še vsem ostalim, da se nam pridružite

suzana, ti pa pazi na svoje zdravje, prav?

buhtlčk, pohvala, saj veš zakajuser posted image . Pa Gašper je pravi fant od fareuser posted image

Ja, sem res tud jaz uletela in tokrat v miru spila kavo, ker bi drugače s Tejko nabirali km tam naokoli. Tako je pa prav pasal en odklop od učenja. Sej zvečer pa začnem ponavljat za ustnega, če bom pisnega pisala poz. Kolk bedno, šele v ponedeljek izvemo rezultate. Tako se lahko zgodi, da se bom cel vikend brezveze učila, če ne bo poz. test, če bi pa prej zvedela, da sem naredila, bi se pa učila vse proste min. Tako pa ...
Ah ja, si bom vzela prosto popoldne, morda šla mal v horizontalo (ponoč spanja ni in ni bilo), zvečer pa jovo na novo ...

Erin, slikc pa mislim, da ne bo, ker nobena ni slikala, vsaj dokler sem bla jaz tam. Če so se pa pol kej, pa ne vemuser posted image . Pa drugič se tud mi vidimo na čveku, ane?

No, grem. Verjetno v mižuleuser posted image . Pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
24.6.2009 15:34:02   
nell

nell - kaj pa če bi ga prva leta imela v Zrečah, zadnja pa v Hrastniku..pa ga imaš več zase prva leta, druga pa vseeno spozna prijatelje... tudi jaz sem ga vpisala v vrtec v sosednjem kraju (mi je osebno boljši vrtec) in ga bom zadnja leta prepisala v vrtec iz našega...že zaradi  prijateljev, da jih dobi..
Saj veš, socializacija oz navezovanje prijateljstev z večimi otroki itak začne "delovati" šele okoli 3 leta...do takrat se družijo z manjšo skupino.. oki, mal sem čudno napisala, se vidi da že dolgo nisem v stiku s šolo in službouser posted image ampak sej razumeš kaj hočem reči ane..user posted image

Razumem Erin kaj želiš povedati, vendar sva po mnogih pogovorih dognala, da je to, da Tibor hodi v vrtec v Hrastnik, v prvi vrsti boljše in ugodnje za njega - on je na prvem mestu. Ne samo zaradi prijateljev - tudi in predvsem zaradi vožnje. Eno uro iz Hrastnika v zreče in eno uro nazaj - kadar so dežurstva so to izredno zgodnje ure - torej bi se morala vstati ob 4.00 zjutraj - pa še takrat bi zelo hitela - če ostane doma, ga pa pelje moj v vrtec ali pa babi ob 8.00 - to je skoraj tri ure dlje spanja. Sem ugotovila, da bi bila zelo sebična, če bi ga tako matrala in tudi izpostavljala vsakodnevni dolgi vožnji. Torej sva se bolj kot ne kar odločila.

jaz sem tudi danes zvedela, da začnem delati v Zrečah šele meseca septembra (kot smo predvidevali - prej te itak ne vzamejo) v enoti vrtca na Stanicah - torej cca 10 km bližje domu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to v drugem starostnem obdobjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (malo spremebe paše). Torej služba bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce super za čvekec, samo da je uspel - vam ga kr malo zavidam, ker sem se tudi jaz zelo veselila srečanja z vami.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
24.6.2009 19:34:46   
suzana73
čer!!!

Sam da se mal javem-javlam na raport!!!!!

Na srečanju blo super,saj mi je blo lepo da sem Vas po dolgem času spet vidla!!Gaja je na poti domov zaspala in spala do 15.30-skratka manjkalo ji je dopoldanskega spanja!!Jst pa utrjena k ......

sayuri škoda k te ni blo.Sem se te želela spoznat,pa dvojčka tud enkat videt u živo!
Krysia,tvoj Rokec je pa res corti s tistmi svojmi učki!!
Daja28,lepo te je bilo spoznati v živo!
tejkaz,škoda k se nis ob času spomenla name.Z veseljem bi ti počuvala !!
Buhtlčk tale tvoj Gašper je pa res fant od fare!
bella02-bom čuvala!!!

Zdej pa čakam mojga user posted image ,saj mi je obljubil,da me nekam odpelje-kam je pa presenečenje.Sam za varstvo sem pa mogla jst poskrbet!!(spet mi je na pomoč priskočila moja mami!!!!!)

No zdejje pa pršu in bom zaklučla......

se tipkamo.......................

L.P. Suzana

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
24.6.2009 20:09:35   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: nell

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Nell pozdravite se. Ja men je tud hudo, mislim, da se sploh še nisem soočila z realnostvo, čez točno tri tedne bom prvi dan v službi. Še dobro, da bo sreda, da ne bo cel teden. Do konca avgusta bo Gašperja imela moja mami, vseen lažje kot v vrtec, ampak...A mislite, da to otroci tolk čutijo, a je samo faza - naš namreč že od včeraj hoče bit nonstop v naročju. Kjer potem ni niti sekunde na miru seveda.

Evo slišim mama mama, ga grem v ležeče dat, pa duda je sigurno na tleh user posted image

Ja js že mislim, da otroci to čutijo, ker se mene Tibor zadnje čase tudi drži ko klop.

Jan se tudi kar naprej stiska k meni, pa ko pride do mene po štirih, mi pokaže z rokicami, da hoče k meni v naročje in pol ke čist srečen. Da o spanju ne govorim, veljam izključno samo jaz. Pa ful se rad zadnje cajte pocarta pri meni, jaz sem pa čist raznežena, pa tak lepo mi da lupčka user posted image .

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
24.6.2009 20:27:37   
K_a_t_j_a
Nejka23 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za podaljšano porodniško. Držim pesti za izpit!user posted image user posted image user posted image user posted image Pa super, da Jaka tako lepo napreduje! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nell zs nazaj in user posted image user posted image user posted image user posted image za službo!!

naty13 user posted image user posted image user posted image user posted image za skoraj dokončano diplomo in službo! Si pa res zelo pridna. No mene še čaka diploma, jo začnem pisat enkrat avgusta. Tudi Jan je včeraj čez dan 3krat spal, pa še celo noč. Zgleda, da je bilo vreme krivo. Jošt se je pa res zelo spremenil in ga sploh nebi prepoznala.user posted image

Bella02 kako je šlo na izpitu? Upam, da je šlo.

buhtlčk super, da je Gašper že začel z mlečnimi obroki. Jaz si tudi želim, da bi lahko Jan čimprej začel jest jogurte, skutke, pudinge... Še čakamo na izvide. Ne vem kaj imajo tako dolgo časa za mučkat  user posted image user posted image

suzana73 uživajta z user posted image tja, kamor te bo pelal.

user posted image user posted image user posted image za srečanje v LJ! Pa upam, da ne boste priklicale še več dežja, ampak sonček!user posted image
Jaz sem bila danes z Janom 2krat vzunaj, enkrat naju je dobil dež, ampak sma imela dežno prevleko zraven, sma mogla it v DM po pleničke. Drugič sma pa bila prejle vzunaj, ko je prenehal dež

Danes je jedel kus kus in je dobil kar rdeče pikice po ličku. Pa menda res ne bo kje alergičen na pšenico???user posted image user posted image Pol smo pa res v dreku!!user posted image Na izvide še zdaj čakam! user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
24.6.2009 22:52:38   
Erin
Evo, naš je čist pobezlal kar se blebetanja tiče... non stop vpije AJDE, AJDE in zraven ploska....ko pa neha pa reče AJDA..hmmm..bo to njegova  bodoča ženička, kaj pravite...ma bi se smejala da bi bilo resuser posted image user posted image user posted image

bella - drugič pod nujno velja..user posted image . men bi ustrezal na četrtek, ni važn kdaj... imam samo na ta dan lahko neko še dodatno "opravilo" še v Lj....

nell - super za službouser posted image in  lepo da sta se odločila kako bo s Tiborjem.... bo res lažje in mirneje zanj če bo tako ja...čeprav bo tebi težkouser posted image Kako pa se počuti? Je kaj bolje?

In ostali bolančki, ste se pozdravili?

miškolinček - je možek doma? Pocrklajta se!

sayuri - gre pa jutri v Gardaland uživat...srečka...jaz bi tud šla... no saj imamo namen it to poletje..upam da bo zneslouser posted image Imam pomanjkanje adrenalina... pa poročaj kako je bilo na prostem paduuser posted image

suzana - super za tvojega dragega da te tako crkljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Boš zaupala kakšno presenečenje ti je naredil?user posted image

Katja - res upam da bo tudi pri vas alergija izvenela... ti imaš še največji šment z njimi...user posted image user posted image user posted image user posted image Ni ti lahko...jaz bi se skoz bala da ne bi bilo kake hude reakcije...

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
24.6.2009 23:33:58   
bella02
suzana, a kaj praznuješ?

Mi trije smo šli v kitajsko (Tejo smo dali spat in tašči babyfonuser posted image ), so se dragemu že en teden sline cedile po njej, pa smo čakali na moj izpit. In je blo njami njamiuser posted image .
buhtlčk, toliko o tem, da zvečer ne bom jedlauser posted image

Erin, do srede julija ne, pol pa z lahkoto

sayuri, uživaj!!! Joj, kje so cajti, ko smo norel tam po Gardalandu (mislim norel od ene stvari do drugeuser posted image ). Najbolj zakon mi je bil Blue tornado in Top spin (vsaj mislim, da se jima je tako reklo). Na prosti pad nisem šla, vlak smrti mi pa ni bil tolk fajn. Mi smo zmerej fuuul hodil na skodelice, Petra Pana in uno čebelicouser posted image

Prej sem šla res spat za eno uro in ko sem se zbudila, nisem vedela, al je jutro al večer, kje je Teja, nič mi ni blo jasnouser posted image . Me je pa glava nehala bolet in to je bil namen. Zdej bom še mal zapiske brala, dokler me ne zmanka. Jutri pa gremo dam, ima ati goduser posted image .

Vsem želim lep podaljšan vikend!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
25.6.2009 8:18:24   
nell

Evo, naš je čist pobezlal kar se blebetanja tiče... non stop vpije AJDE, AJDE in zraven ploska....ko pa neha pa reče AJDA..hmmm..bo to njegova  bodoča ženička, kaj pravite...ma bi se smejala da bi bilo resuser posted image user posted image user posted image

nell - super za službouser posted image in  lepo da sta se odločila kako bo s Tiborjem.... bo res lažje in mirneje zanj če bo tako ja...čeprav bo tebi težkouser posted image Kako pa se počuti? Je kaj bolje?

In ostali bolančki, ste se pozdravili?

Tibor je zdaj ok, bruhal je sam popoldan in ponoči ga je mal sračkal - še zdaj ne vem od česa.

So pa res cartki ko začnejo tkole čebljat - men je Tibor tud tolk smešen k se po telefonu pogovarja, da roko al pa svoj telefonček k ušesu in se pol notri dere - JA, JAAAAA...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa Gardalan - jaaaaaa - js sem tud full uživala - že nasploh sem full adrenalinc - tko da mi tole kr sede - letos ga še verjetno ne bo - bo pa zato Bovecuser posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
25.6.2009 10:38:45   
Neža7

Neža,v katerem vrtcu ste...Mi smo v TTinkari...  Ko se vreme popravi,se dobimo na kavi,velja...Sedaj bom imela oba doma, Lana gre jutri zadnjič v vrtec.To bo še pestro poletje...

Super za vrtec user posted image  Naša Neža gre v Najdihojco user posted image  Tako sem vesela, da ga je dobila. Seveda se bova dobile user posted image

Včeraj sem šla na izpit in mi ni šlo user posted image  Pravo kot pravo sem se morala malo skregat pred izpitom, ker me niso imela na seznamo in me niso hoitli vzet na izpit. Za user posted image !!!!!!!!!! Da sem šla 2 minute do 16.ure na izpit čist iz sebe user posted image user posted image  No ja! September bo mogoče moj mesec......... Može je bil tudi kar jezne, ker je dopust vzel, Neža mu je celo uro nagalala in še v Mariboru se je malo izgubil, ko sta mene ćakala.... potem še jaz na vrhu user posted image  Potem Neža se je drla v avtu . Sem kar user posted image  in sem šla kar spat, ko sem prišla domov

No, jaz grem naprej kuhat. Možek in Neža ste na sprehodu user posted image

Jaz si grem sedaj user posted image  skuhat..

Lep dan vsem želim user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
25.6.2009 14:53:24   
anita goitan
dan punce
evo naju spet nazaj, na primorskem blo luštno, zdej bova cel vikend marelično marmelado delalauser posted image l, Zoja je čisti fan na sadje, kolk si ga upa pojestuser posted image
Včeraj smo bli pa na res enkratni prireditvi, bitki http://www.teodozij.si/novica25.html  ..več drugič
Vas grem hitro prečitat..se beremo pa pa

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 25.6.2009 15:03:50 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
25.6.2009 20:06:50   
buhtlčk
Neža user posted image za izpit...bo že. Pred njim se res ni za razburjat, podere vso koncentracijo. Mogoče pa vseeno narediš user posted image

Bella mah...kitajc, mcDonald's, sendviči, ... , zvečer še najbolj sede user posted image Jst se dons držim. Sem torto že pri kosilu, hmmm. Ko smo pri tortah. Sej vem, da si enkrat že pisala, ampak - a ti še vedno kako torto narediš (za plačilo seveda) a si čist nehala?

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
25.6.2009 21:34:27   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Neža,v katerem vrtcu ste...Mi smo v TTinkari...  Ko se vreme popravi,se dobimo na kavi,velja...Sedaj bom imela oba doma, Lana gre jutri zadnjič v vrtec.To bo še pestro poletje...

Super za vrtec user posted image  Naša Neža gre v Najdihojco user posted image  Tako sem vesela, da ga je dobila. Seveda se bova dobile user posted image

Včeraj sem šla na izpit in mi ni šlo user posted image  Pravo kot pravo sem se morala malo skregat pred izpitom, ker me niso imela na seznamo in me niso hoitli vzet na izpit. Za user posted image !!!!!!!!!! Da sem šla 2 minute do 16.ure na izpit čist iz sebe user posted image user posted image  No ja! September bo mogoče moj mesec......... Može je bil tudi kar jezne, ker je dopust vzel, Neža mu je celo uro nagalala in še v Mariboru se je malo izgubil, ko sta mene ćakala.... potem še jaz na vrhu user posted image  Potem Neža se je drla v avtu . Sem kar user posted image  in sem šla kar spat, ko sem prišla domov

No, jaz grem naprej kuhat. Možek in Neža ste na sprehodu user posted image

Jaz si grem sedaj user posted image  skuhat..

Lep dan vsem želim user posted image

Mogoče pa bo izpit šel skozi,.....ko imaš slab občutek včasih vseeno gre,.....če ne pa v septembru.
user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
26.6.2009 8:35:37   
sayuri
Dobro jutro. user posted image  Sem še čisto naspidirana od včerajšnjega dne user posted image . V glavnem....imeli smo se fajn user posted image , Filip je neizmerno užival. user posted image  NA začetku si sploh ni znal predstavljat, kako Gardaland izgleda.user posted image  Potem je bil pa čist navdušen in totalno naspidiran....kar ni vedel, kaj vse bi počel user posted image . Imeli smo super vreme (28 stopinj), je bila kar gužva (kdaj pa niuser posted image ), ampak je bilo znosno. Iti z otrokom v Gardaland je čist drugače, kot če greš samo z odraslimi. Zdaj smo se bolj zadrževali na otroškem delu, se vozili s traktorji, avioni, ladjicami, gosenicami in podobno. No, na nekaj adrenalinskih variant sva midva z mojim tud šla, pa je bil Filip ta cajt z Lucijo in ALešom. Je bil pa Filip kar malo prestrašen nad 4D kinom user posted image . No, saj sem se še jaz ustrašila tistih netopirjev, ki so me po nogah žgačkali user posted image . Na veliko stvari s tako majhnim otrokom ne moreš...pa itak se vse odvija bolj počasi. Ni pa niti enkrat zajamral, da je utrujen ali kaj podobnega user posted image , tako da me je pozitivno zlo presenetil. Je pa na poti domov takoj zaspal. user posted image  Sem imela v načrtu, da danes ostane doma, pa je bil že ob 7h pokonci, da gre v vrtec user posted image . Da komaj čaka, da bo šel na govoreči stol, da bo razložil, kako je bilo včeraj user posted image . Sem kar pogledala. Ker njemu ponavadi nobena stvar ni tako pomembna, da bi jo delil s sošolci v vrtcu.user posted image  Ponavadi morajo ven iz njega vleč. Res se nikoli noče izpostavljat user posted image . Tako, da sem bila kar presenečena nad njegovo izjavo. user posted image  Sem mogla potem mami klicat, da ga je v vrtec peljala. Bog ve, kako bo utrujen user posted image

<Drugače pa...če nameravate iti v GArdaland se splača kupit EXSPRES vstopnico, ki ti omogoča, da greš na vse naprave preko vrste(ma skoraj na vse, no). NAjprej sem se malo jezila, ko sem videla, da nekateri ne upoštevajo vrtse in se kar neki vrivajo. Potem sem pa bolj pogledala in videla označeno EXSPRES vstopnico. SIcer stane 10€ več, ampak če narediš tako dolgo pot, da se zabavaš, potem res ni škoda tistih 10€. Mi smo recimo na nekatere stvari čakali tudi po 45 minut. Z Expres vstopnico greš preko vse vrste (poseben vhod) in si takoj na vrsti.

Toliko o nas....zdaj grem pa prebrat, kaj ste ve včeraj počele user posted image

Aja...L&Z sta bila v oskrbi moje sestre in sta bila tkooooo pridna, da bi ju lahko imela cel teden user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?