|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2009
26.6.2009 11:58:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Hvala larilu in sonček85user posted image user posted image user posted image user posted image , ko sem bla v trgovini mi je blo slabo, pa vsake tolko se slabo počutim pa ta vročina ki me je oblila v trebuhu.user posted image
jaz nikoli ne bom pozabila dneva mrtvih 2008 k me je na pokopališču skupaj vrglo.Kar naemkrat me je oblila vročina in že so me mogli nest pod ramo s pokopališča in to se mi je še potem enih 2x naredilo v blagi obliki v trg.nISEM  prenesla vročine

Čestitke vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vse ,ki vas je obiskala user posted image pa s pokončno glavo v novi boj,ne obupajte
čakajoče-naj bodo pluskiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
26.6.2009 13:26:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: dini

Hvala larilu in sonček85user posted image user posted image user posted image user posted image , ko sem bla v trgovini mi je blo slabo, pa vsake tolko se slabo počutim pa ta vročina ki me je oblila v trebuhu.user posted image
jaz nikoli ne bom pozabila dneva mrtvih 2008 k me je na pokopališču skupaj vrglo.Kar naemkrat me je oblila vročina in že so me mogli nest pod ramo s pokopališča in to se mi je še potem enih 2x naredilo v blagi obliki v trg.nISEM  prenesla vročine

Čestitke vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vse ,ki vas je obiskala user posted image pa s pokončno glavo v novi boj,ne obupajte
čakajoče-naj bodo pluskiuser posted image

uff mene je pa pred eno cvetličarno zvil tko da sm jim mal rožice pognojila v korituuser posted image prvo se mi je vrtel pol pa ful vroče postal no ja potem sem pa rožicam dodala mal osebnega touch-a pa je bilo pol okuser posted image

ja jaz še zmeri držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
26.6.2009 18:49:44   
isabeaux
Larilu a so mele lilije premočan vonjuser posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
26.6.2009 18:53:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Larilu a so mele lilije premočan vonjuser posted image

veš da pojma nimam,k bila sm pr kaktusih pol pa pojma nimamuser posted image ma ful hiter se je odvijal tko da who knowsuser posted image

(odgovor članu isabeaux)
  Neposredna povezava do sporočila: 1154
26.6.2009 19:01:17   
isabeaux
ja dvakrat ni za reč, da je bil kak močen vonj kriv...no glavno da je blo pol vse ok...saj je blo a neuser posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
26.6.2009 20:52:42   
S*
Dini a si se ti že poročola, al imaš jutri dan D?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
26.6.2009 22:08:02   
tecnobica
Mene lahko pobarvate v modro, ker je že prejšnji teden pritekla user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
27.6.2009 8:15:59   
dini
Ojla punce, se opravičujem ker me 3 dni ni blo gor ampak je blo dosti opravkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ostalim pa fuluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poroka je bila zelo lepa, julij je pa našuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
27.6.2009 8:28:56   
dini
Ni nobene gor?user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
27.6.2009 8:44:06   
*zabica*
a nimas ti dans poroke?

Moj dan user posted image se priblizuje, sem kar mal zivcna, ceprav skor nimam upanja da je ratal, ker mi je g. na pregledu nasla pregrado in krvavo cisto na jajcnikih in s tem sum na endiometriozo.....Gre pa ju3 na dopust, upam da mal pozabim na vse skupi user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
27.6.2009 8:46:34   
S*
Dini
user posted image      user posted image   

Čestitke, gospa Dini user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
27.6.2009 8:47:28   
dini
Je bila v sredouser posted image user posted image user posted image  joj boga *zabica*upam da res mal pozabiš ja, sam zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
27.6.2009 8:48:29   
dini
S* hvala ti zelouser posted image user posted image user posted image user posted image joj gospa sem žeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
27.6.2009 8:49:12   
D0aisy
Zdravo puce.

Jaz grem spet v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bote ostale imele kaj več sreče

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
27.6.2009 8:50:24   
D0aisy
Zdravo punce

Jaz grem spet v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bste ostale imele kaj več sreče.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
27.6.2009 8:53:14   
S*

user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image

user posted image

user posted image

user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO JUNIJA 2009   

XX.06. - S* (10. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
XX.06. - soncek_25 (2. krog po SS)
XX.06. - tecnobica  user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.06. - Nalina
XX.06. - aqua77 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.06. - lambada user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
XX.06. -veolia
01.06. - CJ user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.06. - amii (14. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.06. - domišljava srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
03.06. - pilotina (9. krog po SS) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.06. - Anonimnauser posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.06. - mokca ( 4.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
04.06. - Nattasha srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image  
05.06. - SIS4 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
06.06. - Chi_Pita (6. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.06. - Arual (20. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.06. - ursap (6. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.06. - milabe (2. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.06. - Klavirka
11.06. - bellissima srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
11.06. - neodkrita user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
11.06. - Lily86 ( 2.krog ) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
12.06. - BEBIII user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.06. - Buska
13.06. - misk2 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.06. - julieb srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
15.06. - cofk
16.06. - Jada82 (7. krog) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
16.06. - barvar (13. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.06. - anonimna V (1. krog po ss) srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
17.06. - ziva1 ( 4. krog po lap. in hist. ) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
19.06. - gapii27 (10 krog in 1. IUI (prehod na IVF)) srečka user posted image user posted image
19.06. - NATAŠA35 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
20.06. - MiniMiska user posted image   user posted image user posted image user posted image   v nove boje
20.06. - sarar (4.krog )
21.06. - Kliki (8. krog po lap. ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
21.06. - Tejchy25 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
21.06. - t*e*j*k*a* srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
22.06. - ninama (1.krog )
23.06. - tropcal (15. krog (7. krog po ss))
23.06. - JanaB srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
22.06. - Tiki55 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
24.06. - D0aisy ( 9.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
24.06. - Tinkarčica (7.krog ) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
25.06. - piščančka srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
26.06. - ljupka
26.06. - zebra (17.krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
27.06. - isabeaux (15. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
28.06. - pižmovka
30.06. - sunprincess

JUNIjK 2009 nas je: 51

Modrih : 26 
Roza   :  12
Skupaj : 38

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*** toba ***
*** giotti ***
*** tinncyka ***
*** larilu ***
*** Tiki55 ***
*** Tanja_Jes ***
***Maisha***
***miklarom***
***Nončika***
***pikica36***
***Majalina***
***ursa30***
***pilotina***
***Hana76***
***sonček85***

user posted image  

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................22.73% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................26,00% SREČK NOSEČKuser posted image
JUNIJ........................................................................28,57SREČK NOSEČK
  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

isabeaux user posted image user posted image user posted image
[/quote]
[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
27.6.2009 8:53:45   
dini
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
27.6.2009 9:10:44   
*zabica*
hvala Dini....a kr v sredo si se porocila? Ja fino...upam da si se mela res lepo na porocni dan user posted image  

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
27.6.2009 9:13:04   
dini
Ja lepo je bilo v sredouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
27.6.2009 9:33:46   
Nalina
Joj Dini, jaz sem pa tako čakala, da ti bom v soboto (beri - danes) lahko čestitala. Ti si pa že poročena user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
27.6.2009 9:35:35   
dini
Nalina -nikoli ni prepoznouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
27.6.2009 10:10:43   
Nalina
user posted image zelo prav imaš! ;)

Sem ti hotla prilepit slikico pa ne morem user posted image Eh, no ja ...

Dini ... ČEEEEEESTIIIIIIIIITKEEEEEE!!! Želim ti/vama, da bi bila pot prava, posuta z veliko priložnostmi in veseljem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
27.6.2009 10:12:49   
dini
Hvala ti ful Nalina, julij je pa naš, gremouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
27.6.2009 10:13:12   
Nalina
user posted image

Evo evo! Ne vem, kaj sem naredila drugače kot prej, ampak ...

Torej, želim vama, da bi vaju vse te priložnosti, ki bodo v vajinem življenju, otroci, službe, prijatelji, družina in seveda vidva sama zbrusili, kot prelepa diamantka in bosta potem čez leta izgledala takole kot tale dva luštkana medvedka. :)

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
27.6.2009 10:18:24   
dini
Joj kako je lepa slikca, pa od S* tudi, res ful hvala obemauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......