|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2009
27.6.2009 11:29:55   
dini
Kje ste punce?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
27.6.2009 11:42:47   
sunprincess
Evo, mene do M loči še tri dni, pa nič ne kaže, da bi se kaj primlo,...prsi me bolijo manj kot prejšnji mesec, "čutim" pa maternico ravno tako kot nazadnje, ko se mi je potem vlila user posted image test zaenkrat še negativen....

Kdaj ti pričakuješ user posted image ?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
27.6.2009 11:45:08   
dini
Jst pa 3 .7. A so znaki za user posted image tudi kakšni izcedki iz dojk?

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
27.6.2009 12:00:10   
sunprincess
Kakšne barve pa je? Če je rumenkast je največkrat zaradi hormonskih sprememb,...da bi bil prav znak nosečnosti še nisem slišala...Če je pa rjavkast ali krvav, pa na pregled k zdravniku...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
27.6.2009 12:02:27   
dini
Rumen pa prvič.

Neposredna povezava do sporočila: 1180
27.6.2009 12:03:44   
sunprincess
user posted image Nimam pojma,...bom pa držala pesti, da je to zaradiuser posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
27.6.2009 12:04:26   
dini
Hvalauser posted image In ti?

Neposredna povezava do sporočila: 1182
27.6.2009 12:08:26   
Chi_Pita
Hello punce ...

najprej dini čestitke za poroko ... si uživala a user posted image gospa dini ... kako lepo se to sliši user posted image

Pri meni tudi naj bi  oz. ne bi tečka prišla 3.7 ... pa res ne vem kaj naj pričakujem user posted image ... čudno je vse skupaj ... verjetno bo spet razočaranje ufa user posted image

Držim pesti za vas in  javim, kako se odvijajo stvari pri meni ... lep dan user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
27.6.2009 12:18:15   
dini
Hvala Chi_Pitauser posted image user posted image user posted image , držimo pesti da je ne bo.user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
27.6.2009 13:12:00   
isabeaux
dini....izcedek rumene barve - kolostrum, bi lahko bil znak da se je kaj prijelo...namreč zanj je kriv hormon prolaktin, ki se v nosečnosti tvori in je glavni za to, da se mlečne žleze zbudijo...tko da ...možno...je user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti.....user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
27.6.2009 13:18:02   
dini
Hvala tiuser posted image Prvič se mi je pojavil predvčerajšnjim, ena kapljica, in učeraj, ko bi le končno blo. Bom še naprej opazovala. Veš še kaj?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
27.6.2009 13:19:40   
dini
Aja, a je možno da se začne že tako hitro to kazat?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
27.6.2009 14:23:57   
isabeaux
ja je možno...ker je tako, da prolaktin vzpšodbudi v bistvu hcg.....en hormon je kriv za nastanek drugega....sploh če je to tvoja prva user posted image ...ker pri tistih, ki pa so že rodile in dojile in so že imele aktivne mlačne žleze, pa se lahko pojavi zaradi porasti hormonov, izcedek tudi kadarkoli pred m....

Res ti želim, da bo to prekrasno poročno darilo za vajuuser posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
27.6.2009 14:43:45   
dini
Joj upam da je res user posted image čeprav je še 6 dni do user posted image , ne sme bit, ne smeuser posted image stran.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
27.6.2009 14:44:45   
dini
Je 100% skor že da semuser posted image ?user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
27.6.2009 14:52:07   
isabeaux
joj ne 100% ni...ker bi ti pušenjak napisal, da dokler ni test+ je vse pms...oz...so za vse krivi hormoni....

Je pa po moje zelo velika verjetnostuser posted image  tako da sedaj samo mirno, pa sprosti se in vem da je ful težko rečt...ampak odmisli in držim pestke...user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
27.6.2009 14:53:10   
dini
Hvala, bom odmisnla jauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
27.6.2009 15:31:37   
sunprincess
nočem bit partybreaker,samo počakaj na test...jaz sem tudi že imela izcedek iz dojk, pa test ovulacije pozitiven, pa je tudi pušenjak rekel,da sem po vsej verjetnosti noseča, pa ni bilo nič...hočem smao povedat, ne pričakuj preveč, ker potem ne boš razočarana, če slučajno ne bo - verjemi, govorim iz izkušenjuser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
27.6.2009 15:40:49   
isabeaux
ja saj...telo nam jo tako rado zagode da ne mormo včasih verjet...user posted image user posted image

Vem...jaz se zmeraj najprej veselim ko sploh rata da sta user posted image ...potem pa je največkrat zelo hitro ss...user posted image  ampak ni hudič,...dvakrat smo že dali vse skozi...pa tudi tretjič verjamem da bo...upam....

Si pa lahko predstavljam kako je tistim, ki še sploh nimajo bebic....ker vem kako je bilo meni ko so nama rekli da ne bova mogla nikoli imet user posted image ...pa vidite kako se motijo...sicer sem jaz vztrajna u nulo...ampak vseeno....user posted image

Samo pozitivno razmišljat pa bouser posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1194
28.6.2009 8:12:32   
dini
Jutro punce, kje ste?user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
28.6.2009 8:40:59   
S*
Jutrčka!

Jas pijem čajček in se počasi odpravljam delat.

Punce čakamo lepe novice, še vedno je nekaj dni v juniju, tako da user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
28.6.2009 8:42:46   
dini
Joj S* tebi pa res ne dajo mira na šihtuuser posted image user posted image user posted image user posted image , jst sem julijska, to je moja zadnja besedauser posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
28.6.2009 8:55:58   
dini
S* kako pa kaže kej s tabo?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
28.6.2009 11:17:06   
Jada82
Punce, teli znaki so res hudič! Jaz sem jih imela vsak mesec, vsak mesec sem jih tudi iskala ... špikanje v jajčnikih, glavobol, mrazenje, slabosti, beli tok itd. Pa ni bilo nikoli nič, vedno le M. Zdaj ko pa sem zanosila, pa je bilo tudi isto kot vedno, čisto nič drugače .... popolnoma enako, tako da sem že vložke nosila s sabo, če bi se vlilo user posted image
Rekla sem si, da ko me bodo začele prsi bolet, takrat bom vedela, da sem noseča. No, pa me tudi tokrat niso. Potem sem na dan, ko bi mogla dobit M naredila test in je blo poz. Prsi so me pa potem kasneje začele bolet ... svašta.

No ja, sicer zdaj ne vem, če je vse ok, ker sem imela krvave izcedke .... grem v sredo h G in bomo videli .... kar bo pač bo, kakor je pač namenjeno ....

Želim vam čim več plusov še v juniju, čeprav so samo še 3 dnevi!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
28.6.2009 11:26:07   
miklarom
dan vsem skupaj!user posted image

da se vam še malo javim.

S* - pupa kako si mi kaj? Vidim da si danes spet delavna, božček mojuser posted image

Dini - gospa, kako se pučutiš sedaj!

Jada - saj bo vse vredu samo ne misli na najslabše ampak le pozitivno, držim pestke zate.

mi smo vredu v petek pa že imam NS in spet bomo videli svojo pikicouser posted image user posted image user posted image

lep preostanek nedeljskega dneva vam želim

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......