Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 27.6.2009 11:29:55
|
|
|
|
dini
|
Kje ste punce?
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 27.6.2009 11:42:47
|
|
|
|
sunprincess
|
Evo, mene do M loči še tri dni, pa nič ne kaže, da bi se kaj primlo,...prsi me bolijo manj kot prejšnji mesec, "čutim" pa maternico ravno tako kot nazadnje, ko se mi je potem vlila test zaenkrat še negativen.... Kdaj ti pričakuješ ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 27.6.2009 11:45:08
|
|
|
|
dini
|
Jst pa 3 .7. A so znaki za tudi kakšni izcedki iz dojk?
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 27.6.2009 12:00:10
|
|
|
|
sunprincess
|
Kakšne barve pa je? Če je rumenkast je največkrat zaradi hormonskih sprememb,...da bi bil prav znak nosečnosti še nisem slišala...Če je pa rjavkast ali krvav, pa na pregled k zdravniku...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 27.6.2009 12:02:27
|
|
|
|
dini
|
Rumen pa prvič.
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 27.6.2009 12:03:44
|
|
|
|
sunprincess
|
Nimam pojma,...bom pa držala pesti, da je to zaradi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 27.6.2009 12:04:26
|
|
|
|
dini
|
Hvala In ti?
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 27.6.2009 12:08:26
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Hello punce ... najprej dini čestitke za poroko ... si uživala a gospa dini ... kako lepo se to sliši Pri meni tudi naj bi oz. ne bi tečka prišla 3.7 ... pa res ne vem kaj naj pričakujem ... čudno je vse skupaj ... verjetno bo spet razočaranje ufa Držim pesti za vas in javim, kako se odvijajo stvari pri meni ... lep dan
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 27.6.2009 12:18:15
|
|
|
|
dini
|
Hvala Chi_Pita , držimo pesti da je ne bo.
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 27.6.2009 13:12:00
|
|
|
|
isabeaux
|
dini....izcedek rumene barve - kolostrum, bi lahko bil znak da se je kaj prijelo...namreč zanj je kriv hormon prolaktin, ki se v nosečnosti tvori in je glavni za to, da se mlečne žleze zbudijo...tko da ...možno...je držim pesti.....
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 27.6.2009 13:18:02
|
|
|
|
dini
|
Hvala ti Prvič se mi je pojavil predvčerajšnjim, ena kapljica, in učeraj, ko bi le končno blo. Bom še naprej opazovala. Veš še kaj?
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 27.6.2009 13:19:40
|
|
|
|
dini
|
Aja, a je možno da se začne že tako hitro to kazat?
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 27.6.2009 14:23:57
|
|
|
|
isabeaux
|
ja je možno...ker je tako, da prolaktin vzpšodbudi v bistvu hcg.....en hormon je kriv za nastanek drugega....sploh če je to tvoja prva ...ker pri tistih, ki pa so že rodile in dojile in so že imele aktivne mlačne žleze, pa se lahko pojavi zaradi porasti hormonov, izcedek tudi kadarkoli pred m.... Res ti želim, da bo to prekrasno poročno darilo za vaju
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 27.6.2009 14:43:45
|
|
|
|
dini
|
Joj upam da je res čeprav je še 6 dni do , ne sme bit, ne sme stran.
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 27.6.2009 14:44:45
|
|
|
|
dini
|
Je 100% skor že da sem ?
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 27.6.2009 14:52:07
|
|
|
|
isabeaux
|
joj ne 100% ni...ker bi ti pušenjak napisal, da dokler ni test+ je vse pms...oz...so za vse krivi hormoni.... Je pa po moje zelo velika verjetnost tako da sedaj samo mirno, pa sprosti se in vem da je ful težko rečt...ampak odmisli in držim pestke...
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 27.6.2009 14:53:10
|
|
|
|
dini
|
Hvala, bom odmisnla ja
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 27.6.2009 15:31:37
|
|
|
|
sunprincess
|
nočem bit partybreaker,samo počakaj na test...jaz sem tudi že imela izcedek iz dojk, pa test ovulacije pozitiven, pa je tudi pušenjak rekel,da sem po vsej verjetnosti noseča, pa ni bilo nič...hočem smao povedat, ne pričakuj preveč, ker potem ne boš razočarana, če slučajno ne bo - verjemi, govorim iz izkušenj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 27.6.2009 15:40:49
|
|
|
|
isabeaux
|
ja saj...telo nam jo tako rado zagode da ne mormo včasih verjet... Vem...jaz se zmeraj najprej veselim ko sploh rata da sta ...potem pa je največkrat zelo hitro ss... ampak ni hudič,...dvakrat smo že dali vse skozi...pa tudi tretjič verjamem da bo...upam.... Si pa lahko predstavljam kako je tistim, ki še sploh nimajo bebic....ker vem kako je bilo meni ko so nama rekli da ne bova mogla nikoli imet ...pa vidite kako se motijo...sicer sem jaz vztrajna u nulo...ampak vseeno.... Samo pozitivno razmišljat pa bo
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 28.6.2009 8:12:32
|
|
|
|
dini
|
Jutro punce, kje ste?
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 28.6.2009 8:40:59
|
|
|
|
S*
|
Jutrčka! Jas pijem čajček in se počasi odpravljam delat. Punce čakamo lepe novice, še vedno je nekaj dni v juniju, tako da
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 28.6.2009 8:42:46
|
|
|
|
dini
|
Joj S* tebi pa res ne dajo mira na šihtu , jst sem julijska, to je moja zadnja beseda
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 28.6.2009 8:55:58
|
|
|
|
dini
|
S* kako pa kaže kej s tabo?
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 28.6.2009 11:17:06
|
|
|
|
Jada82
|
Punce, teli znaki so res hudič! Jaz sem jih imela vsak mesec, vsak mesec sem jih tudi iskala ... špikanje v jajčnikih, glavobol, mrazenje, slabosti, beli tok itd. Pa ni bilo nikoli nič, vedno le M. Zdaj ko pa sem zanosila, pa je bilo tudi isto kot vedno, čisto nič drugače .... popolnoma enako, tako da sem že vložke nosila s sabo, če bi se vlilo Rekla sem si, da ko me bodo začele prsi bolet, takrat bom vedela, da sem noseča. No, pa me tudi tokrat niso. Potem sem na dan, ko bi mogla dobit M naredila test in je blo poz. Prsi so me pa potem kasneje začele bolet ... svašta. No ja, sicer zdaj ne vem, če je vse ok, ker sem imela krvave izcedke .... grem v sredo h G in bomo videli .... kar bo pač bo, kakor je pač namenjeno .... Želim vam čim več plusov še v juniju, čeprav so samo še 3 dnevi!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 28.6.2009 11:26:07
|
|
|
|
miklarom
|
dan vsem skupaj! da se vam še malo javim. S* - pupa kako si mi kaj? Vidim da si danes spet delavna, božček moj Dini - gospa, kako se pučutiš sedaj! Jada - saj bo vse vredu samo ne misli na najslabše ampak le pozitivno, držim pestke zate. mi smo vredu v petek pa že imam NS in spet bomo videli svojo pikico lep preostanek nedeljskega dneva vam želim
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......