Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 22.6.2009 22:33:03
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo punce..... Tinkarčica...superrr čestitke zdaj pa lepih in srečno ... IZVIRNO SPOROČILO: sarar -ta mesec nisem imela ovulacije, je potrdila ginekologinja. a je možno, da tudi ne bom imela? namreč, še zdaj je nisem dobila in imam vedno redne na 28dni, tko da mi nič jasno? Ja tako je če je ovulacija, je potem 14 - 16 dni za ovulacijo...če pa je ni, potem tudi ni jajčeca in tudi ni rumenega telesca in njegovega luteiziranujočega hormona, ki povzroči dvig drugih hormonov in padec progesterona dva dni pred ... Kar pomeni, da boš imela verjetno kar veliko zamudo ker čez nekaj časa progesteron vseeno pade na tako raven, da sproži luščenje sluznice, tudi brazdanje sluznice pred tem, ker je stara...zato tudi luščenje in Torej če nisi imela o - in si v to prepričana, potem pričakuj od enega do pet tednov zamude ...žal... To se namreč dogaja ravno pri policističnih jajčnikih, ko ni jajčec, ki bi se sprostila iz jajčnika, ampak se vsako jajčece nardi v cisto... Vso srečo, da boš dobila čimprej, pa da lahko greš v nov krog.... Upam da nisem preveč zakomplicirala....
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 22.6.2009 22:44:46
|
|
|
|
Tinkarčica
|
Oj punce, še enkrat se vsem zahvaljujem za čestitke, z mojim še res ne dojemama čist! Veva pa, da bo od zdaj naprej vse drugače, na kar sva 100% pripravljena. Naj vas vse, ki ste v pričakovanju obvestim, da je res težko ločiti znake za prihod ali pa . Js sem bla dva dni čist adijo (občutek vročine, utrujenost, nemirna,...), ampak sem se res psihično pripravljala na to, da bom čez par dni srečka!! Kr vbijala sem si v glavo, kam bova v to najino malo gnezdece postavila zibko in ne to, da bom na hlačkah zagledala tisti "madež"!!! Aja, pa knjigo THE SECRET sem začela brat .... zdej verjamem, da pozitivne misli privedejo do pravega zaključka. No, seveda bom zdaj še na trnih, saj še ne upava nikomur povedat, ker je pa res prehitro!! Močno močno držim pesti za VSE VAS!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 22.6.2009 23:29:57
|
|
|
|
sarar
|
gapi, čestitke še z moje strani in upam-oziroma vem, da bo vse tako kot je treba isabeaux, nič nisi zakomplicirala, si vse napisala tako da sem razumela. hvala ti upam da pri meni ne bo trajalo toliko časa da dobim tečko prvič v življenju si želim da pride čimprej tinkarčica, kakšna knjiga je to THE SECRET?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 22.6.2009 23:36:18
|
|
|
|
sarar
|
aja, punce mene tudi lahko v modro pabarvate nočko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 0:50:01
|
|
|
|
Buska
|
moje se ni, mogla bi biti 13. Bom po dopustu naredila test in vam javim 1.7., ko se vrnem iz Egipta :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 7:32:53
|
|
|
|
Nalina
|
Dobro jutro punce!!!! Nosečke, čestitke!!!! Vsem, ki vas je obiskala tečnula pa veliiiiiik objem! Jaz vas na hitro pozdravljam, se mi toliko stvari dogaja, da komej sledim. Malo sem se distancirala od foruma, ker enostavno ne morem tako hitro brat in odgovarjat. Ste prehitre zame. HEhehe IZVIRNO SPOROČILO: sarar tinkarčica, kakšna knjiga je to THE SECRET? Sarar, to je knjiga, ki jo more vsakdo prebrat, oz. če ni za knjige pogledat film. Meni je film spremenil življenje ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 8:24:03
|
|
|
|
ljupka
|
Kje pa se dobi knjiga ali pa filem! Vsem nosečkam srečno in lahko nosečnost! Tiste ki čakamo,da bi dočakale +. Ostalim pa da ugledajo meseca julija!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 8:54:13
|
|
|
|
Anonimen
|
knjiga v knjigarni ali v knjižnjici..film pa v kakšni videoteki
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 9:03:18
|
|
|
|
ljupka
|
Saj to vem,ampak ker te knjige nisem še zasledila,sem mislila da jo je kakšna založba izdala ,ki je jaz ne poznam!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 9:25:09
|
|
|
|
Chi_Pita
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Kje pa se dobi knjiga ali pa filem! Za knjigo ne vem, filmček pa lahko potegneš iz neta ... priporočam gledat, ker se res full zamisliš nad vsem ... Dobro jutro vsem !
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 9:34:06
|
|
|
|
JanaB
|
Upam, da me boste vsaj za statistiko vseeno dale na seznamček čeprav se javljam šele zdaj. M sem pričakovala 21.06. (7. krog) vendar sem včeraj popoldan ugledala čisto nežno . Mogoče bo kateri kaj v pomoč ali vsaj spodbudo - kot vsak mesec se mi je nekaj dni pred predvideno M pojavil rjavkast izcedek, ki je bil tokrat morda za odtenek svetlejši vendar namesto, da bi se stopnjeval je po 3 dneh izzvenel. Počutje: kot pred M s tem, da sem imela manj top občutek v trebuhu in več špikanja. Prav tako joškice, se mi ne zdijo nič večje le srbijo in špikajo. V glavnem meni se zdijo bolj znaki za O kot kaj drugega. Me je bilo strah delat nosečniški test zato sem za foro najprej naredila O test, ki je pokazal ful močno testno črtico - še ob dejanski O je bila testna kvečjemu enaka kontrolni. Potem sem naredila še nosečniškega (večerni urin) in tam je bila drobcena druga črtica. Ponovila sem ga danes zjutraj - črtica je še vedno nežna a že močnejša. Meni se kar smeji Od razburjenja in pričakovanja že dve noči ne spim, jst trapa da o srečnem očku ne govorim. Ne dojemam še, strah me je, da se bo vseeno ulilo a upam na najboljše. Veliko sreče tudi ostalim, držim pesti za vas!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 9:42:08
|
|
|
|
S*
|
JanaB Čestitke!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 10:08:16
|
|
|
|
NATAŠA35
|
vsem nosečkam čestitam , drugim želim, da čimprej ugledajo .... secret ali skrivnost, jo morate prebrat, ker je res ok...samo filmček je pa zakon
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 11:17:33
|
|
|
|
isabeaux
|
živjo punce...mene pa lahko kar modro pobarvate, ker me križ že boli, kar pomeni, da se bo vsak čas vlila Tko da se selim v julij...sem vedla da ta krog nič ne bo, ker me je levi jajčnik pikal (in ta mi je zmeraj prinesel ss - e).... Julij je pa res naš mesec...pikolinca... Jana B...čestitke....in vsem ostalim tudi...vsaj upanje nam ostaja, ko vidimo da še kateri, ki se že dolg trudi uspe...
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 11:18:38
|
|
|
|
ljupka
|
JanaB jast imam isti primer samo M bi morala dobit 26.6. O sem imela 11.6.,potem 20.6. so me začeli jajčniki ful bolet in sem za hec delala O test ki je pokazal kontrolno črtico,drugi dan 21.6.sem še enga delala je bilo isto sem mislila da imam spet O,mi je Pušenjak rekel de ni mogoče lahko je lažno pozitiven ,lahko zazna tudi drug hormon,ki jih je velik,mogoče sem celo noseča. Ne vem al naj grem delat test ali naj počakam petka,ko bi mogla dobit M ,sam ne vem se mi zdi da je mal prezgodaj,da bi bila nosečnost! Iskrene čestitke uživaj v nosečnosti,to je najlepše obdobje v življenju ženske,kljub vsem tegobam ki pridejo zraven.Vem sem že probala!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 11:54:43
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ljubka jaz bi na tvojem mestu naredila test, dobra si, jaz ne bi toliko časa čakala...hehe
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 12:13:51
|
|
|
|
isabeaux
|
enako...jaz kot sem ti rekla...bi kupila onga poceni in nardila testek...eh smo radovedne bejbe
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 12:22:23
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ja, ja mene še bolj firbec matra
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 12:30:43
|
|
|
|
JanaB
|
Ljupka, jaz sem test delala tudi že 17.06. (4 dni pred M) pa je bil en velik grd minus tako, da ne obupaj, če ne bo še nič pokazalo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 12:40:22
|
|
|
|
ljupka
|
Kaj pa tisti iz DM ,so tudi dobri?Danes imam možnost samo tam kupit ,ker je blizu službe,pa ga jutri zjutraj naredim!Saj jih imajo več na izbero. Katerega naj vzamem?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 13:09:59
|
|
|
|
pižmovka
|
Vsem 8 čestitke! Želim vam najlepših mesecev!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 13:18:23
|
|
|
|
sunprincess
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Kaj pa tisti iz DM ,so tudi dobri?Danes imam možnost samo tam kupit ,ker je blizu službe,pa ga jutri zjutraj naredim!Saj jih imajo več na izbero. Katerega naj vzamem? DM prodaja Baby check mini, ki so čisto ok..pa še dva sta notri. Čeprav upam,da bo en dovolj, da boš ugledala magični
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 13:58:28
|
|
|
|
dini
|
Ojla punce, čestitam vsem ostalim pa , julij bo naš Jutri je pa moj dan
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 14:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
dini resnično resnično upam iz srca da bo res tvoj dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 23.6.2009 14:20:45
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu dini resnično resnično upam iz srca da bo res tvoj dan se podpišem in navijam za vse ostale vsem 8 pa iskrene čestitke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......