|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2009
22.6.2009 22:33:03   
isabeaux
Živjo punce.....

Tinkarčica...superrr čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa lepih user posted image  in srečno ...user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

-ta mesec nisem imela ovulacije, je potrdila ginekologinja. a je možno, da tudi user posted image  ne bom imela? namreč, še zdaj je nisem dobila in imam vedno redne na 28dni, tko da mi nič jasno?

Ja tako je če je ovulacija, je potem user posted image  14 - 16 dni za ovulacijo...če pa je ni, potem tudi ni jajčeca in tudi ni rumenega telesca in njegovega luteiziranujočega  hormona, ki povzroči dvig drugih hormonov in padec progesterona dva dni pred user posted image ...

Kar pomeni, da boš imela verjetno kar veliko zamudo user posted image  ker čez nekaj časa progesteron vseeno pade na tako raven, da sproži luščenje sluznice, tudi brazdanje sluznice pred tem, ker je stara...zato tudi luščenje in  user posted image

Torej če nisi imela o - in si v to prepričana, potem pričakuj od enega do pet tednov zamude ...žal...user posted image

To se namreč dogaja ravno pri policističnih jajčnikih, ko ni jajčec, ki bi se sprostila iz jajčnika, ampak se vsako jajčece nardi v cisto...user posted image

Vso srečo, da boš dobila user posted image  čimprej, pa da lahko greš v nov krog....

Upam da nisem preveč zakomplicirala....user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
22.6.2009 22:44:46   
Tinkarčica
Oj punce, še enkrat se vsem zahvaljujem za čestitke, z mojim še res ne dojemama čist! Veva pa, da bo od zdaj naprej vse drugače, na kar sva 100% pripravljena.
Naj vas vse, ki ste v pričakovanju user posted image obvestim, da je res težko ločiti znake za prihod user posted image ali pa user posted image . Js sem bla dva dni čist adijo (občutek vročine, utrujenost, nemirna,...), ampak sem se res psihično pripravljala na to, da bom čez par dni srečka!! Kr vbijala sem si v glavo, kam bova v to najino malo gnezdece postavila zibko in ne to, da bom na hlačkah zagledala tisti "madež"!!! Aja, pa knjigo THE SECRET sem začela brat .... zdej verjamem, da pozitivne misli privedejo do pravega zaključka. No, seveda bom zdaj še na trnih, saj še ne upava nikomur povedat, ker je pa res prehitro!!

Močno močno držim pesti za VSE VAS!!!!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
22.6.2009 23:29:57   
sarar
gapi, čestitke še z moje strani user posted image user posted image user posted image  in upam-oziroma vem, da bo vse tako kot je treba user posted image
isabeaux, nič nisi zakomplicirala, si vse napisala tako da sem razumela. hvala ti user posted image
upam da pri meni ne bo trajalo toliko časa user posted image  da dobim tečkouser posted image  prvič v življenju si želim da pride čimprej user posted image
tinkarčica, kakšna knjiga je to THE SECRET?

(odgovor članu Tinkarčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
22.6.2009 23:36:18   
sarar
aja, punce mene tudi lahko v modro pabarvateuser posted image
nočko

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
23.6.2009 0:50:01   
Buska
moje user posted image se ni, mogla bi biti 13. Bom po dopustu naredila test in vam javim 1.7., ko se vrnem iz Egipta :)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
23.6.2009 7:32:53   
Nalina
Dobro jutro punce!!!!

Nosečke, čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki vas je obiskala tečnula pa veliiiiiik objem! user posted image

Jaz vas na hitro pozdravljam, se mi toliko stvari dogaja, da komej sledim. Malo sem se distancirala od foruma, ker enostavno ne morem tako hitro brat in odgovarjat. Ste prehitre zame. HEhehe

IZVIRNO SPOROČILO: sarar
tinkarčica, kakšna knjiga je to THE SECRET?

Sarar, to je knjiga, ki jo more vsakdo prebrat, oz. če ni za knjige pogledat film. Meni je film spremenil življenje ;)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
23.6.2009 8:24:03   
ljupka
Kje pa se dobi knjiga ali pa filem!

Vsem nosečkam srečno in lahko nosečnost!

Tiste ki čakamo,da bi dočakale +.

Ostalim pa da ugledajo user posted image meseca julija!

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
23.6.2009 8:54:13   
Anonimen
knjiga v knjigarni ali v knjižnjici..film pa v kakšni videoteki user posted image

(odgovor članu ljupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1083
23.6.2009 9:03:18   
ljupka
Saj to vem,ampak ker te knjige nisem še zasledila,sem mislila da jo je kakšna založba izdala ,ki je jaz ne poznam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
23.6.2009 9:25:09   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Kje pa se dobi knjiga ali pa filem!

Za knjigo ne vem, filmček pa lahko potegneš iz neta ... priporočam gledat, ker se res full zamisliš nad vsem user posted image ...

Dobro jutro vsem ! user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
23.6.2009 9:34:06   
JanaB
Upam, da me boste vsaj za statistiko vseeno dale na seznamček čeprav se javljam šele zdaj. M sem pričakovala 21.06. (7. krog) vendar sem včeraj popoldan ugledala čisto nežno user posted image .
Mogoče bo kateri kaj v pomoč ali vsaj spodbudo - kot vsak mesec se mi je nekaj dni pred predvideno M pojavil rjavkast izcedek, ki je bil tokrat morda za odtenek svetlejši vendar namesto, da bi se stopnjeval je po 3 dneh izzvenel. Počutje: kot pred M s tem, da sem imela manj top občutek v trebuhu in več špikanja. Prav tako joškice, se mi ne zdijo nič večje le srbijo in špikajo. V glavnem meni se zdijo bolj znaki za O kot kaj drugega. Me je bilo strah delat nosečniški test zato sem za foro najprej naredila O test, ki je pokazal ful močno testno črtico - še ob dejanski O je bila testna kvečjemu enaka kontrolni. Potem sem naredila še nosečniškega (večerni urin) in tam je bila drobcena druga črtica. Ponovila sem ga danes zjutraj - črtica je še vedno nežna a že močnejša. Meni se kar smeji user posted image Od razburjenja in pričakovanja že dve noči ne spim, jst trapa user posted image  da o srečnem očku ne govorim. Ne dojemam še, strah me je, da se bo vseeno ulilo a upam na najboljše. Veliko sreče tudi ostalim, držim pesti za vas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
23.6.2009 9:42:08   
S*
JanaB user posted image   user posted image   user posted image Čestitke! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
23.6.2009 10:08:16   
NATAŠA35
vsem nosečkam čestitamuser posted image user posted image user posted image , drugim želim, da čimprej ugledajo user posted image ....

secret ali skrivnost, jo morate prebrat, ker je res ok...samo filmček je pa zakonuser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
23.6.2009 11:17:33   
isabeaux
user posted image živjo punce...mene pa lahko kar modro pobarvate, ker me križ že boli, kar pomeni, da se bo vsak čas vlilauser posted image

Tko da se selim v julij...sem vedla da ta krog nič ne bo, ker me je levi jajčnik pikal (in ta mi je zmeraj prinesel ss - e)....user posted image

Julij je pa res naš mesec...pikolinca...

Jana B...čestitke....in vsem ostalim user posted image  tudi...vsaj upanje nam ostaja, ko vidimo da še kateri, ki se že dolg trudi uspe...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
23.6.2009 11:18:38   
ljupka
JanaB jast imam isti primer samo M bi morala dobit 26.6. O sem imela 11.6.,potem 20.6. so me začeli jajčniki ful bolet in sem za hec delala O test ki je pokazal kontrolno črtico,drugi dan 21.6.sem še enga delala je bilo isto sem mislila da imam spet O,mi je Pušenjak rekel de ni mogoče lahko je lažno pozitiven ,lahko zazna tudi drug hormon,ki jih je velik,mogoče sem celo noseča.
Ne vem al naj grem delat test ali naj počakam petka,ko bi mogla dobit M ,sam ne vem se mi zdi da je mal prezgodaj,da bi bila nosečnost!
Iskrene čestitke uživaj v nosečnosti,to je najlepše obdobje v življenju ženske,kljub vsem tegobam ki pridejo zraven.Vem sem že probala!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
23.6.2009 11:54:43   
NATAŠA35
ljubka jaz bi na tvojem mestu naredila test, dobra si, jaz ne bi toliko časa čakala...hehe

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
23.6.2009 12:13:51   
isabeaux
enako...jaz kot sem ti rekla...bi kupila onga poceni in nardila testek...eh smo radovedne  bejbeuser posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
23.6.2009 12:22:23   
NATAŠA35
ja, ja mene še bolj firbec matra user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
23.6.2009 12:30:43   
JanaB
Ljupka, jaz sem test delala tudi že 17.06. (4 dni pred M) pa je bil en velik grd minus tako, da ne obupaj, če ne bo še nič pokazalo.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
23.6.2009 12:40:22   
ljupka
Kaj pa tisti iz DM ,so tudi dobri?Danes imam možnost samo tam kupit ,ker je blizu službe,pa ga jutri zjutraj naredim!Saj jih imajo več na izbero.
Katerega naj vzamem?

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
23.6.2009 13:09:59   
pižmovka
Vsem 8 user posted image čestitke! Želim vam najlepših user posted image mesecev!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
23.6.2009 13:18:23   
sunprincess
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Kaj pa tisti iz DM ,so tudi dobri?Danes imam možnost samo tam kupit ,ker je blizu službe,pa ga jutri zjutraj naredim!Saj jih imajo več na izbero.
Katerega naj vzamem?

DM prodaja Baby check mini, ki so čisto ok..pa še dva sta notri. Čeprav upam,da bo en dovolj, da boš ugledala magičniuser posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
23.6.2009 13:58:28   
dini
Ojla punce,

čestitam vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , julij bo našuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je pa moj danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
23.6.2009 14:19:11   
Anonimen
dini resnično resnično upam iz srca da bo res tvoj danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1099
23.6.2009 14:20:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

dini resnično resnično upam iz srca da bo res tvoj danuser posted image user posted image user posted image
se podpišem in navijam za vse ostale

vsem 8user posted image pa iskrene čestitke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......