Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Glede nakupovalnega vozička - ja, tudi meni se je to že zgodilo, pa ne le enkrat. Sem pa zadnjič imela malecko v vozičku na dvorišču, pa je jokala - ponavadi se umiri, če se gunca vozek, tokrat se pa ni in ni hotela. Pa sem jo vzela ven iz vozička in jo nosila, dokler ni zaspala - ene 10 mnut, pri tem pa pozabila, da ne rabim več naokrog potiskat vozička. Sem se še prav namatrala z eno roko, ker je bila tamala v drugi Mene tudi sestra sprašuje, zakaj se z Elo v rokah ves čas zibam . Je bila pa tamala danes fejst sitkana. Sicer je veliko spala, sam vmes je bilo pa samo sitnarjenje. Večerno umivanje pa še najhujše - tako se je drla, da sem mislila, da jo bo kar razklalo! Takega dretja pa še ne, ne vem s čim sem jo tako razjezila. Sploh je nisem mogla umirit. Tulila je tako, da je bila že čisto vijolična, sploh ni zadihala . Pol je sploh nisem oblekla do konca, sva se kar samo v plenički podojili. Pol se ji je pa še zaletavalo, je spet znorela, no, pol se je pa počasi umirila . Buča neučakana . Še dobro, da imam že izkušnje s še enim takim karakterjem, sicer bi me tole čisto iz tira vrglo Koliko pa sta imeli temperaturo vode? Ker jaz sem ugotovila, ko se je Ela na začetku ful drla, da jo je začelo zebst, tako da imamo po novem 37,4 ali 37,5 stopinj in končno uživa v kopanju . Dokler ji seveda vse skupaj preveč ne preseda, potem pa se začne kremžiti in že hitimo na suho . PS: Punce, a bi se dalo malo manj citirati, oz. vsaj malo krajšati tele citate, ker je ful neberljivo tole ... Končno sem se naučila tako fajn citirat, sedaj pa ne več, al' kaj . Meni pa je to kar pregledno in ful hitro grem čez strani.
|