|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
26.6.2009 15:34:54   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super, da ste uživali ... komaj čakam, da naš mali malo zraste, da bomo tudi mi šli čofotat user posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
26.6.2009 15:37:18   
L & L
Aha še to pri nas v Kranju imajo tudi v dm-ju pleničke 4-9 v vrečki.
Pa še ena fotoreportaža iz rd mojega najstarejšega sinkota.
user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
26.6.2009 16:02:15   
Nalini
oj

pri nas je spet vreme za kozlat user posted image  ... oblačno, grmi, na trenutke se vlije dež .... mah, brezveze --- user posted image  .... pa smo želeli it malo na soboške dneve - eh, bomo raje doma .... user posted image

mali spiuser posted image ... upam, da še kake pol urice potegneuser posted image , ker čez dan tak slabo spi ....

jutri bo mali star že tri mesceuser posted image .... jjojjjj kak čas beži ...... - danes zvečer bo pa tri mesce odkar se je začel porod user posted image  .... še zdaj se živo spomnim kak mi je postalo toplo med nogami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... in da sem se od šoka še tri ure tresla kot trlica ......user posted image

detelja ... sem takoj začela mazat s to kremico .... je bilo čez en dan okuser posted image ....... smo pa spet na pamperskah .....

bepanten za dojenčke - jaz vedno rečem bepanten za dojenčke ali pa roza .... pa ta je dejansko tudi za bradavice .... je pa fajn krema

mleko - jaz mam spet toliko mleka, da bi ga lahko dala malo v mlekarne user posted image user posted image user posted image  ... upam, da ne fašem spet mastitisa ..... si malo ven tiskam .... ponoči me je pa zalilo - sem bila cela mokra user posted image  ....

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
26.6.2009 16:07:46   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image tiste ,ki kupujete babylove pleničke 4-9kg a jih imajo v Dm ali ne,jaz jih že ves mesec hodim iskat v trg DM pa jih nimajo ,une k so v škatli ja te ko so pa v vrečki pa ne.Ne v CE in ne v Žalcu jih ne dobim.Pa me zanima ali jih po vseh trg nimajo ali kaj ,a bo nova embalaža ali jih pa sploh nimajo  v skladišču.Hvala 

Jih tudi v MB ni.Meni so tavelike dali,pa sem samo doplačala,ko sem priložla GRATIS kupon.Baje jih ne bo,tak so meni rekli danes.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
26.6.2009 16:08:41   
matcar
Ja,mi smo vredu porihtali.Imamo kolke 1A.Tako,da so rekli,da ni več treba široko povijat,kar pa ga itak nisem.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
26.6.2009 17:07:43   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

user posted image tiste ,ki kupujete babylove pleničke 4-9kg a jih imajo v Dm ali ne,jaz jih že ves mesec hodim iskat v trg DM pa jih nimajo ,une k so v škatli ja te ko so pa v vrečki pa ne.Ne v CE in ne v Žalcu jih ne dobim.Pa me zanima ali jih po vseh trg nimajo ali kaj ,a bo nova embalaža ali jih pa sploh nimajo  v skladišču.Hvala 

Jih tudi v MB ni.Meni so tavelike dali,pa sem samo doplačala,ko sem priložla GRATIS kupon.Baje jih ne bo,tak so meni rekli danes.
hvala za ta podatek bom šla tudi sama jutri v DM in rekla enako.Hvala
Daj mi samo še povej a tiste v škatli si vzela k jih je 100 pa si doplačala koliko ?
Hvala še 1x

super za kolkeceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
26.6.2009 17:07:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

V SG-ju jih majo, če ti kaj pomaga! :)

če bi to vedela v sredo bi sorodnikom od mojega naročila k so bili včeraj tu na obisku.Hvala vseeno,grem en dan verjetno drug teden v LJ pa bom videla če jih bojo že imel tam če jih še tu ne bo.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
26.6.2009 17:07:46   
sonček85
L&L:se vidi kako je Orson užival ,a si mu dala une kopalke gor ali ima to pleničko.Jaz saem jih v DM gledala 5€ so 4-9 kg
hvala za podatek o pleničkah
kako lepa slikca ko ste praznovali pa kako lepo torto imauser posted image user posted image
nalini:super za veliko količino mleka,joj pa mali bo že 3 mesece ,kako gre res hitro ,še malo pa bomo že delaleuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
26.6.2009 17:35:07   
ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

user posted image tiste ,ki kupujete babylove pleničke 4-9kg a jih imajo v Dm ali ne,jaz jih že ves mesec hodim iskat v trg DM pa jih nimajo ,une k so v škatli ja te ko so pa v vrečki pa ne.Ne v CE in ne v Žalcu jih ne dobim.Pa me zanima ali jih po vseh trg nimajo ali kaj ,a bo nova embalaža ali jih pa sploh nimajo  v skladišču. Hvala 

sonček85: jaz sem jih nazadnje kupila v DM v citi centru,pa so jih imeli v vrečki in škatli,je pa to bilo kake 2-3 tedne nazaj user posted image

ja jaz sem bila pa ta teden v cityju pa jih niso imeli ,samo v škatli.Sej ni problem mi jih kupt v škatli ,samo ko imam tudi še on kupon od dm-a,sem pa že v škatli jih tudi že kupla.

Hvala

ja točno,ga imam še jaz tudi,pa ga še nisem pokoristila - tudi raje večji paket vzamem,da je za dlje -> sem bila pa zdajle v DM v sparu,pa nimajo nič,je sploh prazna polica tam,pampersk pa kolker hočeš user posted image upam,da imajo namen še kaj nabavit... user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
26.6.2009 17:38:35   
ninica23

Aha še to pri nas v Kranju imajo tudi v dm-ju pleničke 4-9 v vrečki.
Pa še ena fotoreportaža iz rd mojega najstarejšega sinkota.
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako ste fajni!!! pa lepa tortica - a so pokemoni še popularni?

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
26.6.2009 17:45:17   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

mleko - jaz mam spet toliko mleka, da bi ga lahko dala malo v mlekarne user posted image user posted image user posted image  ... upam, da ne fašem spet mastitisa ..... si malo ven tiskam .... ponoči me je pa zalilo - sem bila cela mokra user posted image  ....

ga odkupim user posted image user posted image user posted image joj,kaj bi dala,da bi ga imela vsaj za sproti user posted image tak smo pa že od 3.tedna nekje na aptamilu - zdaj poje že skoraj 3 pločevinke na teden...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
26.6.2009 17:46:25   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ja,mi smo vredu porihtali.Imamo kolke 1A.Tako,da so rekli,da ni več treba široko povijat,kar pa ga itak nisem.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
26.6.2009 17:47:41   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image

slika pove vse - mali uživa,ni kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
26.6.2009 18:20:57   
L & L
L&L:se vidi kako je Orson užival ,a si mu dala une kopalke gor ali ima to pleničko.Jaz saem jih v DM gledala 5€ so 4-9 kg hvala za podatek o pleničkah
Sem kupla ene kopalkice v baby centru ki jih daš čez pleničko, je pa mali full užival.
Ninica pri nas pokimon rula, ja Orson je res užival
Matcar user posted image user posted image user posted image za kolke
Vsi smo se mel full fajn sam mene je neki zamedl sm kar naenkrat drisko fasala, sem že tm 2x šla pol pa še doma 4x, upam da ne bo kaj na Orsona uplivalo, sej vseeno lahko dojim a ne?
Fajn bodite in uživajte.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
26.6.2009 19:52:26   
sonček85
L&L.aha te pleničke si kupila user posted image
upam ,da  je bolje in da nimaš več driske,po moje ni nič narobe

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
26.6.2009 19:52:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

ja jaz sem bila pa ta teden v cityju pa jih niso imeli ,samo v škatli.Sej ni problem mi jih kupt v škatli ,samo ko imam tudi še on kupon od dm-a,sem pa že v škatli jih tudi že kupla.

Hvala

ja točno,ga imam še jaz tudi,pa ga še nisem pokoristila - tudi raje večji paket vzamem,da je za dlje -> sem bila pa zdajle v DM v sparu,pa nimajo nič,je sploh prazna polica tam,pampersk pa kolker hočeš user posted image upam,da imajo namen še kaj nabavit... user posted image

ja tudi jaz upam,sem jim pa mail poslala in čakam če mi bojo kaj odgovorili,pa vam sporočim
hvala ninica

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
26.6.2009 20:34:06   
Anonimen
Evo me po par dnevih user posted image . So dnevi kar bežali, pa obiski in to, tako da nisem uspela prit na rr. Vas grem zdaj malo za nazaj prebrat. 

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3692
26.6.2009 20:39:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Glede nakupovalnega vozička - ja, tudi meni se je to že zgodilo, pa ne le enkrat. Sem pa zadnjič imela malecko v vozičku na dvorišču, pa je jokala - ponavadi se umiri, če se gunca vozek, tokrat se pa ni in ni hotela. Pa sem jo vzela ven iz vozička in jo nosila, dokler ni zaspala - ene 10 mnut, pri tem pa pozabila, da ne rabim več naokrog potiskat vozička. Sem se še prav namatrala z eno roko, ker je bila tamala v drugi user posted image   Mene tudi sestra sprašuje, zakaj se z Elo v rokah ves čas zibam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Je bila pa tamala danes fejst sitkana. Sicer je veliko spala, sam vmes je bilo pa samo sitnarjenje. Večerno umivanje pa še najhujše - tako se je drla, da sem mislila, da jo bo kar razklalo! user posted image Takega dretja pa še ne, ne vem s čim sem jo tako razjezila. Sploh je nisem mogla umirit. Tulila je tako, da je bila že čisto vijolična, sploh ni zadihala user posted image . Pol je sploh nisem oblekla do konca, sva se kar samo v plenički podojili. Pol se ji je pa še zaletavalo, je spet znorela, no, pol se je pa počasi umirila user posted image . Buča neučakana user posted image . Še dobro, da imam že izkušnje s še enim takim karakterjem, sicer bi me tole čisto iz tira vrglo user posted image Koliko pa sta imeli temperaturo vode? Ker jaz sem ugotovila, ko se je Ela na začetku ful drla, da jo je začelo zebst, tako da imamo po novem 37,4 ali 37,5 stopinj in končno uživa v kopanju user posted image user posted image user posted image . Dokler ji seveda vse skupaj preveč ne preseda, potem pa se začne kremžiti in že hitimo na suho user posted image user posted image user posted image .

PS: Punce, a bi se dalo malo manj citirati, oz. vsaj malo krajšati tele citate, ker je ful neberljivo tole ... user posted image Končno sem se naučila tako fajn citirat, sedaj pa ne več, al' kaj user posted image . Meni pa je to kar pregledno in ful hitro grem čez strani. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3693
26.6.2009 20:40:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

meni je tole guncanje vozička že tako prišlo v navado, da sem se zadnjič zalotila, kako porivam nakupovalni voziček sem pa ke, ko sem stala v vrsti user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ta pa je dobra! A pa te je kdo čudno gledal? user posted image user posted image user posted image

nisem upala kej preveč gledat naokrog user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js sem zadnjič Zarin voziček sem pa tja guncala, čeprav je ni bilo notri...user posted image user posted image user posted image user posted image Se je cartala, ker smo meli obisk. Upam, da me ni kdo videl...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3694
26.6.2009 20:41:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Mi smo pa danes od 12.30 naprej celo popoldne imeli hude krče.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej sem jo podojila, dala sem ji še dodatek, da bo čim dlje sita, ker upam, da se bomo vsi malo naspali.
Boga je moja mala miška, ker jo to tak muči. Čeprav je že dolgo ni tak fejst. Upam, da čim prej mine.
Zdej sma jo položla v posteljico, slišim, da nekaj čivka, upam, da bo zaspančkala.

Fajn spančkite, papa.user posted image

Uboga Zarica, upam da sta že ok user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3695
26.6.2009 20:44:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

m..tina, upam da se z Juretom dobro počutita po operaciji in ja očka vaju mora zdaj fejst cartat user posted image user posted image
Jaz pa opažam da moj Anže grozno uživa če gleda TV. Se kar obrača proti njemu ko je prižgan in buli vanj, zraven pa se smejčka in spušča glasove.
Res da to ne počne neki od blizu ampak, ali katera ve ali to škoduje njegovim učkam.... Včeraj je prav bulil v Jonasa in trenutek resnice, hihi,... ko pa sem ga obrnila stran se je grozno jezil da hoče gledat....hihi...

Brala sem eno raziskavo, da do 5. leta starosti otrok naj ne bi gledal tv. To pri nas sploh ni problem, ker jo imamo v kleti user posted image user posted image user posted image user posted image . Sva se z dragim tako navadila, da je sploh ne pogrešava. Novice izveva na netu, filme pa si potegneva iz mojblinka.

(odgovor članu jernejav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3696
26.6.2009 20:47:28   
Anonimen

No da se malo pohvalim danes je 4 leta od kar sem prvič postala mama, jap moj Patrik je star že 4 leta, čas beži nimaš kaj. Yeah, to so najlepša leta user posted image . Čestitke! user posted image Jaz komaj čakam, da bo Ela stara 4 leta, saj sem delala v vrtcu in se mi zdijo v teh letih še majhni, toda v glavi veliki user posted image .

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 3697
26.6.2009 20:49:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

NenaLena - ja v trebuščku je imel takšno lego in bi naj imel tudi premalo prostorčka Ah, ubogi revček, toda sedaj pa ima več kot dovolj prostora, da lahko fajn iztegne svoje nogice, a ne? user posted image
Veš že po slikicah se vidi da je vajina prava mala princeska user posted image   Nosit se gotovo pusti kot ne le princeska, toda prava kraljica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

jok - naš mali je pa danes ponoči se zbudil ob 12ih in tako hudo joku, na polno s sozicam, da sem se še skor jst zraven.... res res takšnega joka pa še ne...potem smo ga pa previli, dali vodico, skratkka vse in sem ga komaj pomirila, potem ko smo pa noseka očistil je bilo pa boljše, je pa težko zaspančkal. Joj tak se mi je smilil, pa je možno da je bil kriv nosek?? mi nosek čistimo 2-3*na dan. Čist' možno. Mi se ponavadi zbujamo zjutraj zaradi polnega noska in potem na hitrco spucamo (seveda je zraven dretje user posted image ) in je potem ok.

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3698
26.6.2009 20:52:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

nenalena - joj mi2 sva že dala vloge v 3 vrtce in nič odg. je pa res kr kriza ko pomislim , da ga bom morala dat, si res ne znam predstavljat ker sva sedaj narazen samo pol h ko se grem stuširat in je tko čist fajn. jst razmišljam da bi delala na 4h. Jaz bi takoj šla na 4 ure do tretjega leta, toda nama finančno ne bo zneslo. user posted image

NenaLena - a tebe kaj trebuh srbi - mene na polno in ne vem kako to me je pa tudi ko sem iz P prišla. Mene ne srbi, toda sem pa imela zelo suho kožo, še vedno je  na nekaterih področjih bolj "čudna", pa seveda "gluha". Trebušček pa še kar vztraja, kljub moji telovadbi in trebušnjakom. Toda ne dam se! user posted image

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3699
26.6.2009 20:54:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

jok: tud naš se včasih zbudi v joku, pomoje kaj grdega sanjajo. Sam glavno, da smo satrši takoj pri roki in jih malo pocartamo, nosimo po stanovanju, jim šepetamo, al pa govorimo samo ššššš. Zdej se jim čez dan ful dogaja in oni morajo to v sanjah predelat in popredalčkat. Zato se pa jaz trudim, da obiske, izhode v nakupovalne centre in podoben šunder stopnjujemo počasi, ke je to pomoje res preveč zanje.
Včeraj mi Jakob ni skoraj nič kakal, pa predvčeajšnjim tudi ne, zato pa je danes nadoknadil vse zamujeno... Ko sem ga zjutraj dojila v postelji, je malce prdnil, pol pa tak rafal, sem rekla ojoj, pa si se mogoče končno le pokakal... Ga potipam po boku, ker sem ga hotela dvignit za kupčka podret, pa ugotovim, da je ves moker... Jst modro ugotovim, da se je najbrž spet tako polulal, da mu je šlo čez pampersko in pižamico, ko sem ga pa dvignila, pa vidim na postelji velik rjav flek! user posted image Zdej mava z dragim miljonkrat polulan jogi in enkrat pokakanega, pa čisto nov jogi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Posteljnina že zamenjana, čistilo vanish pa itak dela čudeže user posted image user posted image user posted image , jogi spet lep in čist, čaka na nove oznake

Tudi pri nas je kakanje včasih na dva dni, včasih vsak dan, toda nisem pa opazila, da bi zato bilo drug dan več. Očitno Ela toliko porabi, da še materiala za kakat nima user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu malcekvita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?