Morgn. IIIIIIIIIIIII kok ste luškani. Men se tut zgodi to z nakupovalnim vozkom, kaj čmo poklicna deformacija . Copka vse naj naj Sonček vse naj naj za 2 meseca pa hval za pohvale glede avatorja, ja če že nimam trakcev mam vsaj avator, no ja vsaj jaz jih ne vidim, še zmer. No da se malo pohvalim danes je 4 leta od kar sem prvič postala mama, jap moj Patrik je star že 4 leta, čas beži nimaš kaj. Krčki zgleda je nekaj v zraku, tudi pri nas je zadnje dni pestro sploh popoldan, joj že nasplošno je po peti uri tak sitko, mah ne že tam okol tretje ma ne vem nisem navajena tega sej bo boljš a ne, ker ga nikakor ne morva potolažit, boh ne daj da bi šli takrat z vozekom vn to je šele katastrofa, ni šans da bi se umiril, je tak jok da cel šenčur za nami gleda, naj hitro mine lepo prosim Men pa že vse po morju diši joj kok bi šla, še dva meseca joj to je še daleč Gremo pa zdej za praznik malo na okrog, en dan v atlantis v lj pa enkrat v čatež upam da bo fajn, tavelke dva vem da bosta uživala, Orsona pa po moje še ne smem dat v bazene a ne boljš da ne. Skratka uživajte in veliko se stiskajte in crkljajte, saj je vreme idealno za to. LP