nmagk
|
Jaz sicer ne vem kako bo sterilizacija vplivala name,vem pa to da splava ne bi mogla it delat pa če bi bla še tok stara,to bi mi pustilo resne posledice,glede na to,da ne prenesem nobene kontracepcije,mi ne preostane drugega kot to,sem pa verjemite probala vse,zaradi obročka sem bila celo 10 dni v bolnici pred leti,ker mi ga je telo zavrnilo,sem skoraj izkrvavela,tablet tud ne prenesem,po kondomih pa dobim vnetje.Moj možek se je že hecal,da sem jaz res tko kot pravjo nekateri,kolko jih bo bog dal ,no men jih je kar on naredu,žal pa je tako,da jih imam res dovolj in tudi stara sem dosti,torej,na tisto,,pazi,,pač ne morem več it.Mislila sem da bom imela tri otroke,no na koncu jih imam pet,tako sem želela,sedaj je pa dovolj. Tako punce moje jaz grem pančkat jutri zjutraj pa na morje,lepo se imejte vse,uživajte,če zrihtam internet dol se kaj javim,če ne pa po 15 avgustu enkrat. mi je kar mal hudo. Sonček tebi pa pošljem slikico Karolince po mobiju pa jo boš dala gor,da ne bo moja manjkala za vse pa pa.