|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
20.6.2009 15:36:51   
malaMravljica
Stuhica, tebi pa user posted image user posted image user posted image  zal mi je za izgubo.

Rozilu, pozabljivost opazam pa tudi jaz. Naceloma nikoli nic ne pozabim, tokrat sem prvi termin pri novem zobozdravniku. Zamesale sem datume in mi je bilo potem tako hudo, pa jezna sem bila nase.

Februarka, upam, da si se mal odpocila in da je s tvojo pupo ze boljse.

Tukaj pa se moj trebuh od vceraj. Postajam prava nosecka pocasi user posted image

user posted image
25t0d

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
20.6.2009 16:53:56   
LINDI
SE OPRAVIČUJEM KER SEM NAMESTO STUHICI NAPISALA ROZILU NA ZAČETKU,MOJA NAPAKA

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 19:16:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3928
20.6.2009 20:59:47   
Februarka08
Malamravljica kako eleganten trebušček user posted image user posted image prava manekenkauser posted image jaz svojega raje ne dam več goruser posted image user posted image user posted image

Za nami je pester dan, princesa je kuhala in še vedno kuhauser posted image zdaj spi, sem ji dala svečko, upam na solidno noč, čeprav vem da ne bo takšna, tako da grem kmalu upam ležečki. Moj itak gleda film, ki je meni user posted image tako da...

Vsem lepe sanje in lepo nedeljo!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
21.6.2009 11:41:46   
pinky girll
Pozdravljene user posted image !

Danes praznujem svoj zadnji rojstni dan kot ne mamica. Vas častim s torticamiuser posted image
user posted image
user posted image

Privoščite si brez slabe vesti...user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
21.6.2009 11:54:36   
ninasiki
pinky gurl vse najbolše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa hvala za to lepo tortico user posted image

ja sm pa glih pr mami na kosilu user posted image user posted image me razvaja user posted image drgač sm pa spet full vesela ker je sonček in ni prevroče bodte pridne pa se še slišmo papa

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 21.6.2009 11:55:09 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
21.6.2009 12:32:11   
malaMravljica
joj kolk rojstnih dnevov in kolk se bomo tortic najedle te dni.

Pinky girll, vse najboljse!

Februarka, o postavci bomo pol konec leta kaksno rekle, sedaj je se prezgodaj. Tolk o teh torticah te dni, ne vem ce ne bom mojega pol popoldne nahecala, da gremo na tortico v slascicarno. Sem pa danes spet vec ali manj sama, moj ima spet tenis. Ko je sel sem rekla, da mora zmagat, pa se je nekaj smejal, ker so v eni hudi ligi letos. Pol sem mu pa pridgo naredila, da tako se to ne dela, da mora verjet v zmago in da mora domov prist z novico,da je zmagal. Sem pravi trener a ne.

In ker imam cas, sem narocila lupinico za dojencka. To je bila zagotovo najnizja cena za novo in sem narocila, pa se chicco blazinice za dojenje, en paket, ker so bile na -50%. Sam je bil paket le z 30 komadi, jaz bi kaksen xxl paket drugace vzela.

Boob, vedno pozabim napisat, pa imam ze ves cas v glavi. Kolko je star tisti bugaboo od kolega, kaj vse ima v kompletu, kako je ohranjen in kaksna je cena. Aja, pa kater del Slovenije priblizno.

Lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
21.6.2009 12:34:02   
tassika
MM kako lep trebušček pa tako fino si oblečena, jaz bi tudi take hlačeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3933
21.6.2009 12:46:29   
malaMravljica
Tassi, ma kaj hlace, majcka je huda. Sam to je bilo zjutraj, nisem se imela ock odprtih in je tako cudno povlecena pod prsmi. Ej, ima tak dekolte, da me cist nihce ne pogleda v trebuh, vsi v dekolte user posted image user posted image user posted image  sem se odlocila, da si dam duska z dekoltemjem sedaj, ker ne vem v kaksno stanje bodo sle prsi po porodu in dojenju.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
21.6.2009 13:21:17   
Februarka08
Dan.

Pinky girll vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
MalaMravljica, glede postave pa ... ti boš tudi na koncu user posted image prav postavna ker imaš tako grajeno telo. Vse suhice so tudi na koncu user posted image čist suhcaneuser posted image ena user posted image od februark ki smo rodile lani je mela ornk trebuh, ostala postava pa je ostala nespremenjena ker je bla res manekenske postave. Me mal bolj user posted image user posted image user posted image user posted image pa tud v širino dobivamouser posted image ah, se bom konc leta sekirala... ja, dekolte pa le zdaj pokaži, potem je vprašanje kakšno bouser posted image no, lahko pa, da bo istouser posted image

Mi smo trenutno brez vročine user posted image princesa spi, kosilo je kuhano, pred mano pa zaslužena ledena kavauser posted image
Vsem lepo nedeljo, pri nas sije prav fletn sonček, ven pa ne smemouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3935
21.6.2009 14:59:54   
malaMravljica
iiii dobra motivatorka in trenerka sem,moj je zmagal, jupiiii

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
21.6.2009 19:56:53   
tea85
pozdravček.

jaz sem pravkar od zdravnika, sem imela takšne bolečine v ledvenem predlu da nisem več zdržala. dala mi je tablete hikoncil, upam da ne škodi to kaj preveč mojemu bebiju. na srečo mam v sredo pregled pri g. tako da mi bo še on svetoval glede teh tablet. upam da bo jutri že kaj boljše.

vikend je za nami, čaka nas nov teden user posted image mislim da bo kar hitro minil, mam kr nekaj obveznosti.

lep večer vsem

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

Neposredna povezava do sporočila: 3937
21.6.2009 21:38:32   
Anonimen
Evo še mal koščkov tortice... še en rojstni dan je bil včeraj... za mene, ki sem ga zadnjega praznovala kot še NE mamica.. user posted image
user posted image
Dober tek..

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3938
21.6.2009 21:41:32   
Anonimen
In še ena koristna informacija za vas...

Zdej pa za vsako od vas...
Izpolnila sem en obrazec in ga faksirala, dobila pa en fajn paketek..., velik koristnih stvari not. Izpolniš, pošlješ, te ena teta pokliče, odgovoriš na par vprašanj in to je to.
Evo obrazec.... http://www.varnaprihodnost.org/index.html . Izpolnite in pošljite, jst paketek že imam. Sm ga v 3 dneh dobila. Not od aventove flaške do babybooka2 in bonov, palčke za ušeska, nivein kompletek.., nogavičke, nalepka baby on board, in še in še....... kr neki zadevic, nič neuporabnega. To je to.. Plačaš pa sam 3 EUR poštnino.

Tok, če vas zanima..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3939
21.6.2009 22:38:20   
rolika
Zdravo,
čestitke vsem, ki praznujeteuser posted image user posted image user posted image .... jaz sem praznovala pred tednom dniuser posted image
Rižkoo hvala za to informacijo... jaz sem ravnokar poslala pa bomo videli kako in kaj user posted image user posted image
lepo se imejte in naj vam teden hitro mine user posted image
Za tabelo: morfologija je bila 27.5., naslednji pregled 24.6.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
21.6.2009 22:58:52   
skačica
čer!

Najprej stuhici izrekam iskerno sožalje. Upam, da se boste lahko hitro pobrali in da smrt ne bo preveč vplivala na tvoje razpoloženje skozi nosečnost.
rizkoo in pinky girll- vama pa vseeeeeeee najboljše.user posted image

malamravlja- res imaš prav lepo postavco, veš. Mislim, da se ne boš povsod redila, ampak samo trebušček ti bo rastel. Tko to je. Me, ki smo nagnjene k pridobivanju kilogramovuser posted image  in k uživanju doooooobre hraneuser posted image  se bomo pa povsod poredile. Jst upam, da ne preveč. Še vedno sem na plus 7, sem pa v 26. tednu. Sej ni tko hudo ,a ne?
Pa pametno, da si naročila Chicco blazinice za dojenje, edino te so bile meni špica in sem jih ves čas uporabljala. Vse ostalo mi ni držalo.
Glede dekolteja bom pa raje tiho. Sicer meni joški ostanejo, ker imam že v nenosečem stanju dokaj velike (D košaro), ampak oblika je pa za zjokatuser posted image , pomagajo samo podloženi modrčki, da bi se sončila kje zgoraj brez pa ni šans. Je... ga, tko to je.

februarka- pikapoke za tvojo princesouser posted image user posted image user posted image .

tea- jaz mislim, da ni panike Hiconcil jemat, vsaj kolikor jaz vem. Itak ti ga pa dr. verjetno ne bi predpisala, če ne bi bil dovoljen v nosečnosti. Vseeno pa še povprašaj gin., ampak mislim, da ne bo nič drugače rekla.

rižkoo- sem šla na tole stran, ampak piše, da je samo za tiste, ki so se ali se bodo rodili na Ptuju ali Mariboru. No, sej lahko se zlažeš, ampak meni to ni to. Je pa verjetno res uporaben paketek.
Mi smo nekaj takega dobili po porodu v CE porodnišnici. Od Sudocrema do Vichy vzorcev pa slinček, hranilnik, dudo,...ampak zdej ne vem, če še podarjajo.

Mi smo bili včeraj na kosilu za sestrin RD, jedla sem preveč. Danes smo bili pa pri tašči na kosilu, Iza babico obožuje in bi morali res it večkrat gor, ampak včasih nam kar ne znese. Spet sem jedla, no kosila še ne tok, za večerjo sva šla pa v velenjsko kitajsko, ki je blizu taščinega doma in nama je res najboljša. Najedla sem se kot user posted image , na žalost...
Iza je že v avtu zaspala, sva jo samo prenesla v posteljo, preoblekla v pižamico in spi dalje. Neumita. Saj stuširana je bila zjutraj, ampak zobki me bolj morijo. Bomo pa jutri koj zjutraj.

Grem še mal po netu brskat, na tvju itak ni nič pametnega zadnje čase.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
21.6.2009 23:43:19   
rakica 2
pozdravljene,sem še ena oktobrka (13.10.2009)user posted image ,sem nova in sem se kar sem uturila.

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 21.6.2009 23:50:18 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
22.6.2009 6:43:09   
TRIŠ
Evo mene po dolgem času.Vmes so bile prisotne bolnice zaradi bruhanja potem pa zaradi pritiska in zobljem štiri tablete na dan.Sedaj je v mejah normale,čeprav čutim že krče in me prav malo panika grabi.Morfologija je za mano ,vse zaenkrat OK,spola se še ni videla bolj pa kaže na deklico.Mi je vseeno kaj je četudi sta dva samo da je zdravouser posted image .Voziček pa smo kupili rdeč,ker sva se oba vanj zaljubila pa naj bo fantek ali deklicauser posted image .Pregled pa imam sedaj šele avgusta ker gre moja G na dopust potem pa grem še jaz tako da upam da bo do takrat vse BPuser posted image

stuhica moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dopust -bolniška vsaka mamica ima pravico izkoristiti dopust,pa če tudi je celo nosečnost na bolniški.Prekineš bolniško in vzameš dopust.Najlažje je to v državnih firmah

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
22.6.2009 7:17:24   
Anonimen
Dobro jutro punce ! Nov delovni teden, novi zagoni ? Oh ja ko bi vsaj bili, jaz komaj gledam. Danes me tako neki špikne pri strani v trebuhu-mogoče sem kaj poležala, ker tako čudno spim zadnje čase. Dobor da je tale teden malo krajši, ker se že zdaj počutim tako kot da bi cel teden pregurala. user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3944
22.6.2009 8:15:40   
Meliitak
zdravo punce...

najprej vem, ki ste in praznujete VSE NAJBOLJŠE, pa posladkajte se z mojimi Kokosovimi rezinami user posted image ...niso preveč sladke, tok za uteho he, he:
user posted image

Drugač pa spanje tud mene daje, včerej npr.sem bedela do 1h ponoč, ker se nikakor nisem mogla umirit, dons zjutrej pa sem že hitela na sprehod ob pol sedmih...jah morm migat v naravi, če se že v službi pržim pod unimi lučmi kot kokoš he, he...

...zadnič se pa uležem pred TV in začnem gledat Gladiatorja, pa je user posted image ves film špikal in brcal, da sem mu kr prot koncu rekla mali gladiatorček he, he...napram včeri pa je bil miren kot bubica in sem že misnla kaj je narobe...ja itak zmatral se je revček...

...glede dopusta...jest upam, da ga bom celga lahko izkoristla avgusta in mal septembra pol mi pa nekaj dni še ostane in bom verjetno na bolniški, no ja vsaj v planu je, nevem kako bodo rekli v kadrovski...če ne bom pa mogla kr tko mal koristit, ker nočem da mi propade ane...

držte se bejbike in božajte svoje bušije

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
22.6.2009 8:47:42   
Anonimen
skačica
Drži, res tako piše in jaz  sem napisala MB user posted image čeprav sem iz CE, v CE 100 % ne bom rodila... pa, če se mi bo treba vozit kamorkoli. ..
Eh, to je tko mal... lohk sm lih v Nemčiji pa tam rodim... to ni neka 100% informacija. Sej ne moreš vedet kje boš.. no razen, če samo ždiš doma in čakaš.. Jst sm bl letečka.. user posted image

Punce, lep dan..., moj je tko zaspan..

(odgovor članu Meliitak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3946
22.6.2009 8:49:25   
katrin***
Evo mene po dolgem času spet malo nazajuser posted image ,

vsem ki praznujete VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem za preglede držim pestkeuser posted image user posted image  Js ga imam še enkrat ta petek 26.6 zaradi tistih cistic, da vidimo ali so izginile ali kje so zdej s tem. Se je pa naš user posted image  zadnje čase zgleda tko obrnu da ga sploh ne čutim drugače, kot če se uležem na trebuh. Takrat pa čutim zelo velike brce, čim vstanem je pa konc. Zgleda da ma veliko prostora za muvat okol. Čutim pa tudi, kako se premika in guzi na eno ali drugo stran, ker mi takrat trebuh kar zaplavala in se full vidiuser posted image user posted image

Za vikend sem mislila, kako se bom fino naspala pa sem se za eno figo in dons komaj gledam tle na šihtu. Dobr da ni nobenga bliz, da me ne vidi user posted image  Drugače pa komaj, komaj čakam dopust v soboto - upam, da se bo vreme pošlihtalo do takrat.

Toliko zaenkrat, se slišimo kasneje user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
22.6.2009 9:42:31   
muca*maca
Dobro jutroooo!

Pa je spet en teden naokoli in včeraj sem napolnila 23t in danes stopila v 24t!!! user posted image user posted image user posted image  Napredujemo!

Težava: mislim, da mi nekaj (le kaj? user posted image ) pristiska na črevo in ne morem na stranišče. Groza. Vse se mi ustavi, ne gre in ne gre naprej, lačna pa kljub temu!!! Kje je tukaj logika? Za povrh me še prav lepo tišči v zgornjem delu trebuha. Joj, res upam, da se že sprosti enkrat in bom lahko šla v miru na ... ma, sej veste kam. Ima še katera podobne težave??' Prsim, nujno rabim malo tolažbe, ker se tok sama sebi smilim in sem toook napeta v trebuh in sploh...user posted image  user posted image  A naj kaj ukrepam?

Rozilu: glede dopusta. Načeloma je glede na to, da se vračamo s porodniške šele septembra dopust treba porabiti letos pred nastopom porodniške. Lahko bi ga prenesla v naslednje koledarsko leto, vendar bi ga morala porabiti do 30.6., razen če si v šolstvu (do 31.8). Torej, delodajalec ti po teh datumih ni več dolžan zagotovoiti izrabe LD. Lahko pa skleneta dogovor (nujno v pisni obliki, neke vrste pogodba), v katerem dorečeta, koliko dopusta bi prenesla in kdaj bi ga koristila, poudarita pa predvsem, da bi ga kristila po 30.6.!!! Da se ti ne bi zgodilo, da te nategnejo in boš ostala na koncu brez dopusta. Človek nikoli ne ve.user posted image

Mala mravljica: ja, ne kaj, dobr zgledaš. Morm rečt, da sem jaz tud kar zadovoljna s svojo postavo, sam trenutno me živcira tale zapora črevesja, grrrrr!

Pozabljivost in raztresenost: kaj sem že hotla napisat? user posted image user posted image user posted image  
To postaja moj vsakdan. Pa zamišljenost!!! Kaj se mi je zadnjič zgodil: Ugasnem avto na klančku, odprem vrata in hočem izstopit. Avto pa začne nazaj drset. Dala sem v ler, pa nisem zategnila ročne!! Pa nikol ne ne dam v ler. No, ni blo hujšega, ekspresno sem skočila nazaj v avto in zategnila ročno. Ajajajaj!!!!

Rojstni dnevi: kolk nas je na kupu!!!! Toooo! Moj se tudi približuje, ravno med temi prazniki bom praznovala. Seveda - še zadnjič kot sama svoja. Bom spila kozarček šampanjca user posted image user posted image

Pridne bodite - tale teden bo itak čist kratek. Komi čaka, da že v sredo pobegnem na morjeeeee!!!

user posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
22.6.2009 9:48:35   
muca*maca
Vesela novica: težava je očitno mimo. Komaj sem napisala prejšnji post, sem že tekla na stranišče. Ufff, kako mi je odleglo. user posted image  pa tudi, končno ima spet plac.user posted image user posted image user posted image
joj, s kakšnimi vas jaz morim!!!
Samo, noben drug pa res nima posluha za takele težavice, hihi.

Hvala, punce!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
22.6.2009 10:04:10   
muca*maca
še glede pozabljivosti!

Rakica 2 - dobrodošla med nami!!!

Napiši še kaj za seznamček user posted image

user posted image

P.S. Za danes bom utihnila. user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?