skačica
|
čer! Najprej stuhici izrekam iskerno sožalje. Upam, da se boste lahko hitro pobrali in da smrt ne bo preveč vplivala na tvoje razpoloženje skozi nosečnost. rizkoo in pinky girll- vama pa vseeeeeeee najboljše. malamravlja- res imaš prav lepo postavco, veš. Mislim, da se ne boš povsod redila, ampak samo trebušček ti bo rastel. Tko to je. Me, ki smo nagnjene k pridobivanju kilogramov in k uživanju doooooobre hrane se bomo pa povsod poredile. Jst upam, da ne preveč. Še vedno sem na plus 7, sem pa v 26. tednu. Sej ni tko hudo ,a ne? Pa pametno, da si naročila Chicco blazinice za dojenje, edino te so bile meni špica in sem jih ves čas uporabljala. Vse ostalo mi ni držalo. Glede dekolteja bom pa raje tiho. Sicer meni joški ostanejo, ker imam že v nenosečem stanju dokaj velike (D košaro), ampak oblika je pa za zjokat , pomagajo samo podloženi modrčki, da bi se sončila kje zgoraj brez pa ni šans. Je... ga, tko to je. februarka- pikapoke za tvojo princeso . tea- jaz mislim, da ni panike Hiconcil jemat, vsaj kolikor jaz vem. Itak ti ga pa dr. verjetno ne bi predpisala, če ne bi bil dovoljen v nosečnosti. Vseeno pa še povprašaj gin., ampak mislim, da ne bo nič drugače rekla. rižkoo- sem šla na tole stran, ampak piše, da je samo za tiste, ki so se ali se bodo rodili na Ptuju ali Mariboru. No, sej lahko se zlažeš, ampak meni to ni to. Je pa verjetno res uporaben paketek. Mi smo nekaj takega dobili po porodu v CE porodnišnici. Od Sudocrema do Vichy vzorcev pa slinček, hranilnik, dudo,...ampak zdej ne vem, če še podarjajo. Mi smo bili včeraj na kosilu za sestrin RD, jedla sem preveč. Danes smo bili pa pri tašči na kosilu, Iza babico obožuje in bi morali res it večkrat gor, ampak včasih nam kar ne znese. Spet sem jedla, no kosila še ne tok, za večerjo sva šla pa v velenjsko kitajsko, ki je blizu taščinega doma in nama je res najboljša. Najedla sem se kot , na žalost... Iza je že v avtu zaspala, sva jo samo prenesla v posteljo, preoblekla v pižamico in spi dalje. Neumita. Saj stuširana je bila zjutraj, ampak zobki me bolj morijo. Bomo pa jutri koj zjutraj. Grem še mal po netu brskat, na tvju itak ni nič pametnega zadnje čase.
|