Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:03:49
|
|
|
|
ana**
|
Ne ne... Zdaj sta še sam 2
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:04:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Hihihi... supervivum kaj pravš na tele tipčke tuki? Niso slabi,a Blueeyes a bi me po hitrem postopku rada v P. spravla ne še, ampak počas bi ša že rada spoznala bodoče sorodstvo... dejmo dejmo, še 3
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:05:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Ne ne... Zdaj sta še sam 2 no dejmo še 1
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:05:27
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** Hihihi... supervivum kaj pravš na tele tipčke tuki? Niso slabi,a Blueeyes a bi me po hitrem postopku rada v P. spravla ne še, ampak počas bi ša že rada spoznala bodoče sorodstvo... dejmo dejmo, še 3 Hihihi.... prva dobiš slikco Da jo boš Gaji pokazala,če je po njenem okusu
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:06:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:06:52
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** Ne ne... Zdaj sta še sam 2 no dejmo še 1 In Ana** si zasluži izjemen pokal.... Za izjemno dosti napisanih postov od 23ih in do 1.06-- Prišli smo do... 1000
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:06:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** Hihihi... supervivum kaj pravš na tele tipčke tuki? Niso slabi,a Blueeyes a bi me po hitrem postopku rada v P. spravla ne še, ampak počas bi ša že rada spoznala bodoče sorodstvo... dejmo dejmo, še 3 Hihihi.... prva dobiš slikco Da jo boš Gaji pokazala,če je po njenem okusu itak da bo po njenem okusu.. ti pa pol pošljem njen nasmešek ko ga bo vidla
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:07:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
ana** iskrene čestitke za 1000 torej kmalu zdej naslednji cilj... kaj že???
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:07:35
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes Ta pa že malo več razkriva.. Torej,če tko nadaljuješ je ju3 ćist nag
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:08:30
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ana** iskrene čestitke za 1000 torej kmalu zdej naslednji cilj... kaj že??? Najbrž 2000 Bolj dolgo ročni cilj pa je,da tebe vlovim No, no...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:08:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
no zdej gre pa mamica spat, k je pred mano še dolga noč... rabm vsaj ene 2 urce spanja se jutri.. pardon, danes kej slišimo.. lepo pozdravljam prvo jutranjo ekipo (katrinka, Lsica, vim)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:09:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes Ta pa že malo več razkriva.. Torej,če tko nadaljuješ je ju3 ćist nag jp
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:09:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:10:06
|
|
|
|
ana**
|
evo supervivum je že pobegnila.. blue spustim te,da greš spat Mi je blo fuul fajn klepetat z vami In,da ste najbolj vztrajni počakali z mano do 1000ke Bjondi je bla pa itak v mislih pr nam pomoje Nočka
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:11:47
|
|
|
|
Sempervivum
|
Ja, niso slabi Sam jaz vaju res ne folgam Vmes si ziher že zmagala, ane? No, čestitke, pa se še kaj oglasim, zdej k vem, kake čveke ste tle gor. Sej občasno sem tudi kaj prebrala, julijke večinoma poznam Blue* upam, da se fino naspiš do naslednjega dojenja Ana** ti pa jih lahko do Rima še kakšnih 100 natipkaš Lahko nočko!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:20:20
|
|
|
|
Lsica
|
Tole je pa kar letelo od vaju, anči in Blu... Jaz sem bolj počasne in firbčne sorte, predensem uspela vse prebrat ste mi že pobegnile v mižule...nič zato. se slišimo pa jutri .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 7:30:54
|
|
|
|
majana79
|
Babe, ve ste nore Zdej sem vas prebrala in se grem še za pol urce stiskat. Smo mel prej spet 'nezgodo', je vse letelo po sobi, ampak ni blo časa slikat, ker sem mogla tepih spucat, preden za vedno ostanejo fleki...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 7:35:11
|
|
|
|
Lsica
|
O kristus, jaz bom previjalno kar prestavila v drugo sobo...k tašči na primer
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 8:24:57
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro sem pa rabla kar nekaj casa da sem se prebila skozi vase poste ponoci - ste pa cvekale ana - cestitam za 1000 tema jarski vrtci - ste me vrnile v mojo otroštvo k sm bla jarsanka - najlepša leta, najlepša okolica, pa sem zal mogla it (ločitev staršev)no vse je za neki dobr kje je pa ziva - ze dolg se ni javla no, midva pospeseno seliva in pospravljava, vceraj sm prvo rundo oprala na nov pralni stroj, dons jih se nekaj pride na vrsto men je tud všeč v lecklerku - dobre in poceni stvari imajo IZVIRNO SPOROČILO: vim Katrinka no ti dam primerjavo: Streptokok: Jaz sem plačala 40 EUR. Včeraj klicala za dekompresijo me je naročila šele 1.7. je rekla da je prej vse zasedeno. In še CTG-ja sploh še nisem imela. Tako, da superca zate. ja vem da je drugje ful drago, s mi je kr nasmejal k je rekla 10 ur, sej itak bi plačala kolikor bi pač rekla, sam fajn je vseen, glede dekompresije je ful zaseden, pol k enkrat zacnes hodt mas kao mal prednosti, jaz mam pa 2.7., ma pa moja G ful guzvo in ni najdla termina da mi da ctg, pol je pa lih ena klicala da je ne bo in sem dubla datum 7.7.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 8:28:24
|
|
|
|
katrinka
|
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 8:34:48
|
|
|
|
katrinka
|
ronja & Lejla grahec & Lucija yania & Timon Pupa7 & Leonard pikatara & Karolina in Patrik BrinaBA & Zala nmag & Karolina NinaMM & Zarja Blueeyes & Gaja Katja & Urban Petrazg & Luka Hindi & Ian Patrik Angelito & Vita Majana79 & Jure PapuaNg & Svit
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 8:36:09
|
|
|
|
katrinka
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. larilu 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. PapuaNG 5.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST andmoj 2.8. HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 9:48:24
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** evo supervivum je že pobegnila.. blue spustim te,da greš spat Mi je blo fuul fajn klepetat z vami In,da ste najbolj vztrajni počakali z mano do 1000ke Bjondi je bla pa itak v mislih pr nam pomoje Nočka malenkost... naslednjič tko čvekamo spet k boš ti lovila 2.000 jz pa 10.000 bjondi.. javi se kej... si doma ali že v P IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Tole je pa kar letelo od vaju, anči in Blu... Jaz sem bolj počasne in firbčne sorte, predensem uspela vse prebrat ste mi že pobegnile v mižule...nič zato. se slišimo pa jutri . ja ob kakšnih urah se nam pa ti javljaš IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Babe, ve ste nore Zdej sem vas prebrala in se grem še za pol urce stiskat. Smo mel prej spet 'nezgodo', je vse letelo po sobi, ampak ni blo časa slikat, ker sem mogla tepih spucat, preden za vedno ostanejo fleki... ja včer oz že danes smo ble pa res naspidirane... jz sem bla kmalu pol budna.. 1 uro kasneje sem že dojila uh ti maš pa pestro s temi ritnimi rafali kaj pa tvojmu Jurčku dogaja?? IZVIRNO SPOROČILO: Lsica O kristus, jaz bom previjalno kar prestavila v drugo sobo...k tašči na primer zakaj.. a zarad sranja... ja pol pa kr usmer tko da bo na posteljo letel IZVIRNO SPOROČILO: katrinka dobro jutro sem pa rabla kar nekaj casa da sem se prebila skozi vase poste ponoci - ste pa cvekale ana - cestitam za 1000 kje je pa ziva - ze dolg se ni javla no, midva pospeseno seliva in pospravljava, vceraj sm prvo rundo oprala na nov pralni stroj, dons jih se nekaj pride na vrsto se mi je zdel da bo naše včerajšnje/današnje čvekanje šok.. ha ha... ja vse ste zasledile od ane** 1000-ko.. kaj pa mojo 5000-ko sej sva ble skupi v dobrem in slabem - kljub dojenju, dretju in neprespanosti žive pa res že neki časa ni kle gor... se kaj dogaja pa ne vemo??? super za uspešno preselitev... boš perica dons... kakšen stroj, na roke boš hitrej oprala ana** se pa še nič je javi.. še spi.. je bla učer/dons predolga?? mi smo budni že od 6h.. zdej je ona glih zaspala, jz sem pa kruh zamesla, pa mali prigrizek sem si naredila... zdej čakam mojga da pride domov, da nama naredim en konkreten zajtrk...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 11:12:34
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Tole je pa kar letelo od vaju, anči in Blu... Jaz sem bolj počasne in firbčne sorte, predensem uspela vse prebrat ste mi že pobegnile v mižule...nič zato. se slišimo pa jutri . Hihihi... naslednjič kr k čveku Če bom jst dans za akcijo lahko ponovimo.. Pa še kakšna kandidatka
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?